Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvor mange af jer medkøber TV forsikring?

Af Ultra Supporter kikophil | 25-06-2019 15:03 | 1676 visninger | 32 svar, hop til seneste
Hej venner her i sommervarmen :) Jeg har de sidste 5 dage været ude og se/tjecke 65" fladskærme og TV stole, og endte op med 2 stk. Sony 2019 fladskærme + forsikring og kalibrering samt 3 TV stole som jeg glæder mig til at få leveret. Egentlig gik jeg efter LG C8 eller E8 men havde ret meget forbehold mod den nærmest garanterede Burn In risiko. Jeg vil ikke sidde og tænke på dette, mens tvèt står og kører i baggrunden, da jeg tidligere har haft et slemt tilfælde af burn in. Selvom mine Sonyskærme så har 0 garanti for burn in - hvor de nævnte ligger på 100% ? - tænker jeg på, hvor mange der køber halvdyre fladskærme og tager chancen for ubehageligheder af diverse art uden forsikring Dette indlæg er ikke angående hjælp, men ren interesse om, hvad andre har gjort i lignende situationer. "Venligst "HOL" tonen :) Mvh. Kim
--
#1
JanV
Monsterbruger
25-06-2019 15:06

Rapporter til Admin
Har i de sidste 15 år haft 3 forskellige Sony fladskærme uden problemer. Da jeg købte den sidste, blev jeg spurgt om jeg ville tilkøbe en forsikring og da jeg så vantro ud og sagde "Til et Sony ??" sagde sælgeren ikke mere - og det har da kørt 4 år siden da uden problemer :-)
--
#2
the688
Guru
25-06-2019 15:09

Rapporter til Admin
Det eneste forsikring jeg har, er på min bil og min motorcykel. Har aldrig købt "tillægsforsikringer" på noget som helst. Et TV hænger jo bare på en væg - man taber det jo ikke, eller spilder absinthe i det!? :D
--
"ORK SATME!"
#3
laof
Superbruger
25-06-2019 15:10

Rapporter til Admin
Det kan aldrig betale sig at købe forsikring i butikker. Køb det ved dit forsikringsselvskab, så gælder det også alt dit elektronik. Når det er sagt så kører mit sony tv på 6 år eller sådan noget, tænker det skal skiftes i år, men regner det med det ku holde mange år mere.
--
Sidst redigeret 25-06-2019 15:10
#4
KasperP
Supporter Aspirant
25-06-2019 15:10

Rapporter til Admin
Ville ikke købe en forsikring, da jeg er dækket via min indbo, men stod jeg og skulle overveje det, ville det afgørende nok være prisen på Tv'et kontra forsikringen, og hvad den dækker. Jeg vil desuden ikke tro at en forsikring købt i elektronikbutikken dækker noget der er forsaget af alm brug, som fx burn-in. Hvor har du i øvrigt fra at der er 100% burn-in garanti på LG's OLED skærme? Det har jeg ikke hørt om før.
--
#5
Akasut
Guru
25-06-2019 15:17

Rapporter til Admin
Mersalg forsikringer ved forhandler, typisk varehuse, er ikke andet end 'scam' i den forstand at de er lavet for at tjene penge ved at pudse noget på forbrugeren som de ikke har brug for. Du har som udgangspunkt 2 års reklamations ret, og med et produkt der nok anvendes hver dag, vil man hurtig opdage eventuelle fejl. Har man meget elektronik i boligen, virker det til at de fleste vælger udvidet El-dækning på indboen fremfor tilkøbs forsikring. Jeg benytter hverken det ene eller det andet. Vedr. burn in, så har det før i tiden været et issue med fx plasma skærme og har også selv oplevet det da jeg ved indkøb lod den stå i indstillinger-menuen en halv dag da jeg skulle ud af huset. Heldvis ikke permanent. Problemet oppustes mere end hvad det bør er min observation. Hvis man skifter billede og ikke bare lader skærmen stå med statisk billede over urimelig lang tid, så vil man i praksis nok ikke have problemer med permanent burn in før TVet bliver udskiftet alligevel (5-10år). Det kan dog være hensigtsmæssig at købe panel teknologi der reflekterer bedst ens forbrugsmønster. Den diskussion giver lidt mere mening synes jeg, ift genskin, dybe sort, statisk billede etc.
--
#6
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 15:22

Rapporter til Admin
#1 - Tak for indput. Ja det man så får med i en forsikring til Sony skærmene (og andre) er, at man får hentet/bragt tvèt hvis/ifald det nu sku` ha` en "mandagsfejl" og hvem gider hive en større skærm ned fra væggen og køre den til reparation - især hvis man bor alene på 3 sal :) Derudover er der så også andre ting, der tæller i den tunge ende overfor evt. dumheder ved installering osv. Jeg har jo et uhyrligt snakketøj, så jeg fik sammenlagt ca. 8000 i prisnedsættelse for de to tv/forsikringer/kalibreringer - og sikkert også for at holde kæft - Ha Men fand`me en dejlig frisk og vidende sælger hos Power, der fulgte alle de regler jeg så ku`bruge i omvendt psykologi hehe..
--
#7
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 15:44

Rapporter til Admin
#2 - ha ha - nej absint bliver så nok ikke tvèts endeligt, men en lettere beruset (eller flere) unge damer i højt humør der slynger for meget rundt med rødvinsglassene, ku` måske blive det stakkels tv`s "sirener" :) #4 - Tjeck lige din indboforsikring om den dækker tv til 18000kr stykket, da min egen ved Tjenestemændenes forsikring ikke går så langt op. Sjovt nok er de nye tilkøbte forsikringer også fra TM forsikring og kostede så 1599.- pr stk. gældende i 4år. Uanset hvad fik jeg så hevet de 8000 kr. ind owerall, så forsikringer og kalibreringer + lidt mere på tv er jo tjent ind i sidste ende - og det er jo netop i den sidste kritiske ende hvor tegnedrengen (kreditkortet) skal op af lommen, at man må forholde sig til, om man er tilfreds med handlen. Sælgeren er sikkert glad for, at slippe af med mig, og min søn får det ene tv samt de 2 stole (så kæresten også kan plante brummeren med popcornene indenfor rækkevidde :) #5 - Nu hører vi så heldigvis at nogle ikke har haft problemer med deres Sony tv, men det er der sikkert også andre både med sony samt med andre mærker tv der heller ikke har haft - så derfor en tryghed via tilkøb af forsikring udover hvad alm. returret, rma osv. kan give af langtidssorger mellem (selv) aflevering/afhentning/fragtomkostninger/af/påmontering. Egentligt er det vel noget alla det samme som en ansvar versus kaskoforsikring på bilen - hvor man ved ansvar - står med større risko for egne "dumme" handlinger, og ved kasko (godt nok med en selvvalgt selvrisiko) får det øvrige betalt (som regel)..
--
Sidst redigeret 25-06-2019 15:47
#8
the688
Guru
25-06-2019 15:49

Rapporter til Admin
Jeg har ikke engang en indboforsikring - jeg er 43, og har aldrig haft det. Og aldrig haft brug for den. Gad vide hvad jeg har sparet i årenes løb. Har da i maaange år haft TV til 28K, halvstort stue-hifi, og tonsvis af gamer-maskine og andet grej stående. Fuck it - shit happens, og så håndterer man det. Jeg ejer jo ikke noget jeg ikke kan leve uden, udover måske min bil, som vil køre job-pendling lidt en bitch :)
--
"ORK SATME!"
#9
ToFFo
Guru
25-06-2019 15:52

Rapporter til Admin
Har aldrig, og vil aldrig købe en tillægsforsikring. Jeg betaler allerede for indboforsikring med elektronikforsikring, pludselig skade og hvad har vi. Udover det, køber jeg kun dyrt elektronik med mit Mastercard som via banken giver yderligere 3 års garanti. For mig er det ikke nødvendigt at betale for endnu en forsikring. Jeg er heller ikke bange for burn in.
--
- Indsæt signatur -
#10
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 16:24

Rapporter til Admin
#8 - ha ha - ja shit happens - og livet er en russisk roulette :) For en del år siden lavede min ovenbo niagaravandfald med varmt vand ned igennem hele 10 lejligheder samt kælderen. De fleste vægge "smeltede" da de er lavet af egeplanker med hønsenet og puds - herudover selvf. loftsskaderne samt gulv do.- Det tog over 10 md. før skidtet var bare nogenlunde genopført/tørret - hovedsageligt grundet håndværkersvindel mm. Nå men fik da fyret flere af dem - skiderikker :) Ovenboeren var ikke indboforsikret - og var gået fallit hvis ikke foreningen havde overtaget ansvar/udgifter, der jo løb op i over 1 million kr.. #9 - Hvis du allerede har en elektronikforsikring der dækker større beløb end hvad en normal indboforsikring gør, er det selvf. ok hvis du ikke køber ekstraforsikring. Her er det jo så et spørgsmål om, hvad ens indboforsikring owerall dækker. Faktisk er der ikke mange der rent faktisk ved dette! Selv har jeg læst det igennem nogle gange, men det bliver jævnligt ændret, og sammenholdt med min dårlige hukommelse, må jeg hellere tjecke skidtet igen igen igen hehe.....
--
#11
NiceRag
Nørd Aspirant
25-06-2019 16:25

Rapporter til Admin
sidst jeg købte TV var i 2008 det TV har jeg stadig. det fungerer upåklageligt det' et samsung..
--
#12
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 16:42

Rapporter til Admin
#11 - ja det jeg har nu er så et ca. lige så gammelt 47" Philips med Ambilight - hvilket så ikke findes på det nye tv. Imidlertid tror jeg ikke, at det bliver noget problem, da det er så meget større, at dèt ude i periferien nok bliver mindre betydende.. Det ryger så ind i soveværelset i stedet for det 27" non smart tv med separat smart boks.. Ja jeg får sku nok at se til med indstallering både af tv samt ledninger gennem adskellige vægge for nu også E45 kabel til soveværelset, så det ikke bare ligner men også kan fungere som smart TV :) Sku godt jeg har værktøjet til det, da nogle af væggene er 45cm. tykke.. Jeg har jo nogle synsskader, så en større skærm vil være lettere at se på i længere tid udover selvf. "biografoplevelsen" ved større skærm, bedre opløsning, bedre farver etc.
--
Sidst redigeret 25-06-2019 16:42
#13
Veldrejet bæver
Gigabruger
25-06-2019 17:08

Rapporter til Admin
Kan ikke betale sig hvis man har en god indbo. Har selv 5 år ved TJM og de betaler med det samme jeg har haft nogle problemer. Uden noget pis. Har hørt hvordan nogle kammerater nærmest blev krydsforhørt ved de private tillægsforsikringer med detaljerede beretninger om hvordan og hvorledes skaderne skete.
--
i7-7700k, RTX 2080, Asus PG278QR 27” 165Hz
#14
M.Mikkel
Maxi Nørd
25-06-2019 17:24

Rapporter til Admin
#8 noget af det dummeste du har gjort. hvis nu det brænder hænger du stadig for inbo. ingen penge. Og nogle steder kan du ikke blive genhuset uden Forsikring. Et latterligtvalg. Jeg giver skide 90kr prmd med Elektronik
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#15
the688
Guru
25-06-2019 17:29

Rapporter til Admin
#14 - hvis jeg har sparet bare 1200 kroner om året i 25 år, kan jeg nok godt finde en ny sofa og et nyt spisebord hvis uheldet skulle være ude. Jeg gider ikke forsikre mig ud af alt - I'll be fine. Jeg er ikke i målgruppen for de fleste uheld, da jeg både kan tænke og opføre mig fornuftigt. Livet handler om at tage de ting der sker. Gider ikke gå rundt og tænke "oh shit, hvad nu hvis!" - det er ikke et liv jeg gider leve.
--
"ORK SATME!"
#16
Ronson
HOL Moderator
25-06-2019 17:35

Rapporter til Admin
Jeg har stået i butik og også solgt forsikringer. Jeg har også siddet på værkstedet i samme biks og fået 'erstatninger' igennem hos forsikringsselskabet (kan ikke huske hvilket det var). Der var måske 5% af sagerne hvor der var tvivlsspørgsmål eller det blev afvist fordi det var for tåbeligt (kosmetiske småskader eller løgnehistorier). Resten gik lige igennem. Jeg skulle bare sende dem en mail med kundens forklaring og et tilbud på rep. Og der var ingen selvrisiko på mange af forsikringerne. Så samtlige der fik brug for forsikringen fik så absolut noget for pengene. Hvilket jeg også sagde til kunderne, hvis du får brug for den så er den alle pengene værd. Så det afhænger af hvor længe du regner med produktet holder og hvor fummelfingret du er.. #8: Hvem tør også bryde ind hos dig?
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#17
Minimus
Elitebruger
25-06-2019 17:37

Rapporter til Admin
har aldrig haft forsikring på nået af vores og ville ikke give penge for kalibrering skal nok selv sætte det op så det ser bedst ud for mine øjen #6 mange af producenter kommer ud til en hvis du har et tv over 48 eller 55 " ( kan ikke lige huske det ) vores 65" samsung kom de ud for og rep det og der sagde de at det gør de på mange mærker over 48-55"
--
#18
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 17:42

Rapporter til Admin
#13 - Jeg har også TJM - men de dækker vist ikke særlig store beløb på elektroniksiden med mindre man smider en tilkøbsforsikring oven i hatten!.. Well - det var nogle hårde dage med utallige forhandlinger (er jo ikke helt fysisk rask) - med flere problemstillinger hos div. firmaer med nedbrud, misinformation mellem personale/chefer, fejlopdateringer i status lagerbeholdning, på kryds og tværs af de forskellige afdelinger osv. så vi kom sku næsten 300km. rundt mellem div. firmaer/afdelinger der egentligt max. lå 30km. fra hinanden.
--
#19
kikophil
Ultra Supporter
25-06-2019 17:55

Rapporter til Admin
#15 - ha ha - du ved jo godt, at det man sparer på enkelte ting over tid - som så ofte også lige så hurtigt bliver brugt til andre ønskede ting, der med tiden altid dukker op, således det du sparede op til, skal hentes ind via andre områder (den evindelige kamp med sig selv og sine og andres til enhver tid skiftelige ønsker) :) Ja ja - vi er sku alle mere eller mindre afhængige af hvad vi går og ønsker os ude i fremtiden - men hvis ikke vi direkte laver en separat "krukke" til hvert af disse ønsker - ender det desværre i afløbet :) #16 - ja der naturligvis forskel på, om man bliver modtaget i døren med et stort kram og en invitation til en øl eller glas rødvin - frem for en langskægget fyr med sabeltandsskind over skuldrene (underdelen må i så selv tænke jer til) samt en stor pigget kævle over skulderen? Kender ikke lige #15 personligt, så holder mig fra videre spekulationer hehehehehehe.. #15 - Du ka` ta` det! :)
--
Sidst redigeret 25-06-2019 17:58
#20
Jepperdepper
Giga Supporter
25-06-2019 18:17

Rapporter til Admin
#15 Indbo dækker altså meget mere end dine sølle ejendele. Den dækker også hvis du laver skade på andres ting eller eller endnu vigtigere; skade på andre mennesker. Den dækker også ansvar for dyr, hvis du har dyr (hund har dog sin egen forsikring), der f.eks. er skyld i et færdselsuheld fordi dyret løber ud foran en bil. Det er en basis indbo. Det er dit valg, men den dag du står med en kæmpe erstatningssag, så ville du ønske du havde den.
--
#21
Dragonheart
Elite Nørd
25-06-2019 19:10

Rapporter til Admin
#15 Forstår udmærket godt at man kan føle en forsikring ikke er noget man har brug for. Men idéen med en forsikring er jo netop at man ved at have en ikke behøver at tænke "oh shit, hvad nu hvis!". Man betaler for sikkerhed. Uheld er jo netop noget er opstår uafhængigt af hvordan man tænker og opfører sig. Hvis man får stjålet sin dyre mobiltelefon eller cykel et par gange har man jo hurtigt tjent et helt livs udgifter til indboforsikringer ind. Ikke alle har fx råd til et spritnyt hus. Og må derfor bo i noget der er ældre, hvor en forsikring kan redde ens røv. Det ændrer dog ikke ved at forsikringer er en samlet overskudsforretning for selskaberne men kan være en redning for den enkelte. Er man mangemillionær og sagtens kan tåle at få stjålet bil, indbo og få en millionerstatning på nakken. Er forsikringer måske mindre relevante. Er man studerende med stort lån og ingen penge på lommen og dybt afhængig af sin bærbare til studiet. Kan en forsikring redde ens røv hvis den bliver stjålet Man kan jo også selv vurdere om de penge til en indbo og ulykkesforsikring(og lønforsikring osv.) giver en tryghed der er mere end rigelig udgiften værd, hvis man har dyrt indbo, og børn mv. #OP Jeg synes vores 2 årige reklamationsret + den typiske 2-5 års fabrikantgaranti (som jo skal være bedre end reklamationsretten) er ret god i DK. har man derover Mastercard (mener det skal være premium) så kan man få 3 års garanti af den vej. Har man elektronikforsikring igennem sit indbo er der også lidt her at hente. Det synes jeg egentlig er tilstrækkelig. Pludselig opståede fejl efter 2 år på elektronik er så tilpas usandsynligt at jeg nok ikke ville tilkøbe ekstra. Sådan noget som at tabe TVet osv. synes jeg bare man skal passe ekstra på.
--
#22
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 07:47

Rapporter til Admin
Forsikringer er spild af penge for langt de fleste. Ellers ville de jo ikke være en god forretning for udbyderne. Jeg ville aldrig købe en tillægsforsikring, det svarer til at spille på, at man taber.
--
#23
the688
Guru
26-06-2019 08:02

Rapporter til Admin
#21 - jeg forstår skam godt hvordan forsikringer virker - jeg har både været husejer og har som sagt både bil og MC. Og jeg har gået i skole og alting. Jeg kalkulerer bare temmeligt hårdt på hvad jeg kan undvære, og hvad jeg ikke har råd til at miste. Og der er ikke rigtigt noget jeg ikke kan undvære. Er ikke til hverken dyre telefoner eller dyre cykler - jeg har en hjemmebrygget cruisercykel som har været stjålet en gang. Heldigvis kostede den 900 kroner i Biltema, så jeg købte bare en ny. Min 6000-kroners mountainbike er ikke vild nok til at nogen gider bryde ind i et skur for at stjæle den. Den er efterhånden 6 år gammel. Igen, hvis nogen kigger ind i mit hjem, er der dødsmetal-albums, gevirer og mærkelige teater og vin-nørde-artifacts på menuen. Ikke Kählervaser og Sonos-crap :) - og hvis nogen gider stjæle mine halv-antikke 30-kilo-tunge gulvhøjttalere som måske kunne indbringe et par tusinde i brugtsalg, så skal de nærmest have lov. Jeg er træt af at flytte dem :) Ulykkesforsikringer og den slags - mnah - jeg har noget igennem pensionsordninger osv på job - men jeg er med på at andre nok har andre prioriteter. Jeg har gravet mig selv op af huller tilstrækkeligt mange gange til at vide at de penge jeg behøver for det, ikke er ret mange.
--
"ORK SATME!"
#24
JD-79
Maxi Supporter
26-06-2019 08:07

Rapporter til Admin
Det kan godt svare sig, at undersøge hvilke ordninger man evt. har hos sin bank - for mit eget vedkommende får jeg f.eks. automatisk en udvidet elektronik forsikring, når jeg betaler med mit Mastercard.
--
MSI G250 I | I5 7600K | 16GB @ 2400mhz | Nvidia 1070-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
#25
kikophil
Ultra Supporter
30-06-2019 18:35

Rapporter til Admin
Hvis i alle ved køb at tv fik et tilbud om gratis forsikring - hvad ville i så vælge? Ja - X Nej - X Jeres svar vil indikere, hvorvidt i bestemmer jer udfra pris/råd til - versus muligt behov (muligvis andet) :) Selv valgte jeg jo tingene som en sampaksrabat, (hvor også kalibrering kom ind under) og havde ikke større lyst ifald/såfremt at skidtet sku` gå i stykker - selv at slæbe tvèt ned af vægholder - pakke den ned i den fæle store papkasse, og så slæbe den ned i bilen, hvor jeg nok lige ku` smide den ind, hvis jeg samtidig ruller mit venstre sidevindue ned og holder hovedet udenfor under kørslen :) Det varer så lidt før jeg får tvèt sat til, da jeg har købt ny tv bænk, der først kommer om føje tid.. TV stol er samlet og sat op. Hvordan hulen kan sådan en ting veje 33.5 kg. i en papkasse med et par plastsnore - og så i den varme :) Drik vand vand vand - og hold hovedet koldt :)
--
#26
Anomynous
Elite Supporter
30-06-2019 22:32

Rapporter til Admin
#25 hvorfor skulle man nogensinde sige nej til en gratis forsikring.....? Men som flere er inde på, aldrig køb tillægsforsikringer. Køb elektronikforsikring ved dit forsikringsselskab!! Har lige haft brug for min (igen) for et par dage siden da displayet i min forstærker er gået i stykker - forstærker virker stadig fint. Fik endda refundreret pengene for en nyere og bedre forstærker fordi min model var udgået. Tryg forsikring FTW.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#27
Jim Night
Guru
30-06-2019 22:45

Rapporter til Admin
Jeg har forsikret alt elektronik i huset via indboforsikring. Det er dækket i 4 år. Så ingen grund til at betale butikkerne ekstra for hvert enkelt dims. De må tjene det de kan på den reelle pris i stedet for tillægsydelser...
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#28
Chucara
Maxi Nørd
30-06-2019 22:47

Rapporter til Admin
Som så mange andre køber jeg forsikringer hos mit forsikringsselskab, ikke hos den provisionslønnede sælger i butikken. Og kalibrering vil jeg hellere selv gøre end have en til. Men det er da ganske fornuftigt at have en indbo eller elektronikforsikring i tilfælde af brand, tyveri og generel klodsethed.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#29
Dac
Elitebruger
01-07-2019 10:21

Rapporter til Admin
Jeg oplevede en sælger hos el-giganten, som ihærdigt prøvede at lokke med en forsikring på mit nye TV. Jeg forklarede ham, at jeg allerede havde en udvidet elektronikforsikring, der dækkede den fulde pris de første 4 år, og en selvrisiko på 500 kroner. Det mente han ikke kunne være sandt, for han havde selv været ansat i forsikringsbranchen. Kæmpe idiot. Kan kun konkludere, at man aldrig skal tage råd fra deres sælgere, da de tydeligvis kun har interesse for at sælge bestemte produkter og ligegyldige forsikringer (men det er vel ingen nyhed).
--
#30
Ilwaz
Guru
01-07-2019 11:59

Rapporter til Admin
#27+29 Der er LANGT flere penge i de ydelser end på selve produktet, medmindre det er kabler(Mener det er 90% profit eller højere på kabler). Så det ikke så underligt at han er så ihærdig efter at få solgt dig det.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#31
Dac
Elitebruger
01-07-2019 12:45

Rapporter til Admin
#30 Det tror jeg gerne, men sælger burde bare have stoppet sin salgstale så snart jeg nævnte elektronikforsikring, og ikke køre den længere ud - f.eks. ved at kalde mig en løgner. LOL
--
#32
Ilwaz
Guru
01-07-2019 12:59

Rapporter til Admin
#31 Det fordi du på mere "svage" kunder, kan få det presset igennem. Men ja, sælger burde vide bedre. Da du indenfor de første 5 sætninger hurtig kan afgøre om kunden er modtagelig for det.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.

Opret svar til indlægget: Hvor mange af jer medkøber TV forsikring?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning