Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Lån ved butikker?

Af Maxibruger anders1226 | 11-10-2019 03:21 | 2582 visninger | 29 svar, hop til seneste
Da jeg desværre må indrømme at jeg simpelthen ikke kan finde ud og og ''spare sammen'' og har nemmere ved og låne penge og betale af i staten af være måned. og da jeg er færdig med og afbetale mit indskud lån. ville jeg gerne have sparet op til og kunne få lavet et nyt setup. så ville høre hvad muligheder ved forskællige butikker folk har haft oplevelser med. da nok er hvad man læser men hvad sker der faktisk når man tager lånet på omkring se 15.000kr.
--
Meow
#1
NiceRag
Nørd Aspirant
11-10-2019 05:22

Rapporter til Admin
hvis du skal låne noget som helst, så find et sted hvor det er: rente og gebyrfrit 0% ÅOP 0 gebyrer 0 rente 0 noget som helst! Det er ikke nødvendigvis noget en butik kører med fast, men de kan måske køre med det i en uge eller lign hist og her. Du sparer op til flere tusind kroner på den måde. Jeg har set nogen af de der express lån, hvor renten var 26%, gebyr pr måned var 25 kr, så ender det jo hurtigt med at koste en 2000-3000 kr, at låne 10000 på et år. hvem gider det!?
--
#2
anders1226
Maxibruger
11-10-2019 05:39

Rapporter til Admin
#1 De steder jeg har kendt til har hen over årene stopper med 0% renter. så også lidt derfor jeg spurgte til vis folk kendte steder eller andre muligheder.
--
Meow
#3
TankBrutalis
Supporter Aspirant
11-10-2019 06:36

Rapporter til Admin
Har ikke selv gjort brug af de men til tider kan man ikke undgå at se, at Proshop i perioder køre 0 % rente gebyr osv, svært at sige hvornår næste gang er, men man ser det til tider
--
#4
tobywan
Bruger Aspirant
11-10-2019 07:55

Rapporter til Admin
Det der i praksis sker, er at du kommer til at betale markant mere for dit setup end de 15.000,- Der er praktisk talt altid omkostninger ved at optage lån, kun med meget få undtagelser. Mange af de helt almindelig steder er det ikke ualmindeligt, at du kommer til at betale produktet 2 gange over et låns løbetid. Det generelle råd er at du skal låne i banken medmindre der er noget meget fordelagtigt et andet sted. Får du et nej i banken er der en årsag, og du bør ikke optage lån andre steder. Det bedste råd du kan få, er at lære at spare op. Det vil komme dig til gavn resten af livet. Du får absolut intet ud af at betale renter. Det er dyrt og duften af ny elektronik forsvinder hurtigt. Ved at spare op, får du råd til mere på den lange bane, som du kan bruge som du gerne selv vil. Start med at spare op til din første "store ting" som eksempelvis de 15.000,- og så du har en buffer til uforudsete. Fortsæt så med at spare op, så du har til den næste store ting. Alt efter hvor du er i livet bliver der også behov for at bufferen til det uforudsete bliver større. Du må aldrig gå i 0, hav altid en buffer svarende til at du ikke skal ud og låne penge, hvis der sker noget du ikke havde regnet med - indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig (en bil reparation, et dødt grafikkort, en død vaskemaskine osv.). Du er nu inde i en god cirkel, hvor du ikke betaler renter og derfor har flere penge til det du synes der er sjovt. Du har en buffer til hvis noget går galt, og skal heller ikke her ud og låne dyrt, hvis der sker noget. I min verden er lån noget man optager til bolig og nyere biler, ikke til elektronik og andre forbrugsgoder.
--
#5
eyZeX
Juniorbruger
11-10-2019 08:20

Rapporter til Admin
#4 Virkelig velskrevet og jeg er helt enig. Hobbyer og lignende er unødvendige goder, hvorfor man ikke bør optage lån hertil. #0 Start med at lave et budget. Få lagt din økonomi ud sort på hvidt - hvad kommer der ind hver måned, og hvad går der ud hver måned fast. Dernæst kan du opgøre, hvad du gennemsnitligt bruger på "sjov og ballade" herover måske 3 måneder. Det er helt sikkert den post, der skal arbejdes med. Ligeledes kan det at lægge budget for madforbrug være ganske fornuftigt. Her er der både penge at spare, men ofte vil du også komme til spise væsentligt sundere (hvis dette er en problemstilling). Drop lånene, og lad være med at acceptere, at du ikke kan "finde ud af at spare sammen" - selvfølgelig kan du da det. Det kræver bare selvdisciplin.
--
#6
anders1226
Maxibruger
11-10-2019 08:32

Rapporter til Admin
Tænker jeg kan svare begge på en og samme hånd :D #4/5 Problemet er Impuls kontrol osv. kan nemt leve på nul og niks. en halv eller hel måned da jeg pænt sagt er op lært med og være ''Skralder'' så mit forbrug ud over fast udgifter af det jeg betaler i starten af måned har over det sidste år været pænt sagt nul. ud over da Skatte pengene kom tilbage. men dem fik jeg dsv lige brugt hurtig på ''fast food'' hvilket også er en af grunden til jeg rent faktisk ser et lån som en hjælp da vis jeg skal prøve og spare. over de næste 6 måneder. så ville jeg nok midste de penge på lort jeg ikke burde eller havde brug for. Havde før i tiden brug et familie medlem som spare kasse. men da det ikke er en mulighed mere. og jeg ved hvordan jeg har håndteret penge de sidste 2-3 år ser jeg fra min side ikke hoved og hale i og prøve og spare sammen :)
--
Meow
#7
eyZeX
Juniorbruger
11-10-2019 08:46

Rapporter til Admin
#6 Men hvis du ikke er villig til at forsøge at ændre adfærd, og du blot vælger at acceptere det hele som "sådan er jeg jo bare", så er du på en glidebane. At argumentere for lån som værende "den bedste løsning for mig" er helt hen i været og det ender i en ond cirkel. Jeg ved ikke, hvor gammel du er, men det er aldrig for sent at begynde at ændre adfærd. Det er virkelig, hvad jeg ville anbefale dig at gøre her. Din bank kan oven i købet hjælpe dig med budgetter og lignende.
--
#8
Jepperdepper
Ultra Supporter
11-10-2019 09:34

Rapporter til Admin
Enig med #7. Hvis du fik brugt alle pengene på fastfood, så er der desværre også en rimelig sandsynlig for, at du ender ud i noget rod med lån. Og når først gældsspiralen er i gang, så er dit liv fucked. Jeg tvivler på, at det er noget du ønsker. Hvis du ikke mener, at du selv kan løse din adfærd i forhold til opsparing, så søg hjælp til det. Du kan starte med din bank. De vil sikkert hjertens gerne hjælpe dig. Det kan være så simpelt som at der automatisk overføres x kroner til en låst konto du ikke kan hæve fra - kun din bankrådgiver kan. Ellers findes der sikkert også rådgivere du kan få hjælp af. Som #4 skriver vil du have gavn af det resten af livet. Du bliver nødt til at lære det, for lige nu er det "småbeløb" til en computer, men en dag drejer det sig om biler, hus og hvad ved jeg.
--
#9
Miranda
Gæst
11-10-2019 09:59

Rapporter til Admin
Bare lige en lille bemærkning fra noget jeg selv har erfaret. Jeg har også stået i din situation, hvor jeg gerne ville have nyt, og ville ønske jeg bare kunne købe og købe, men jeg kunne ikke spare op. Da jeg var en knægt på de der 14-18 år, sad pengene sgu løst på mig. Da jeg fyldte 18 år, og derved også steg lidt i løn ved mit fritidsarbejde, så krævede min gamle far, at jeg skulle betale "husleje". Nu var jeg jo også steget i løn pga. min alder, så det var vel rimeligt nok, men hold nu op, hvor jeg syntes det var skide unfair og træls, men sådan var det jo. Jeg ville jo heller ikke flytte hjemmefra. Så hver måned overførte jeg omkring 500 kr. til min far for at bo hjemme. Jeg havde ikke andre valg end at flytte. Og denne lille øvelse skulle vise sig, at ændre min adfærd for altid. Det viste sig nemlig, at 2 år senere, da jeg var klar til at flytte for at starte på Uni, så kom min far lige med 24x 500 kr. og sagde værsgo, det er vist dine. What? Han bad mig se på det som en tvungen opsparing, og nu hvor jeg havde "lært" at overføre til ham hver måned, så kunne jeg vel også gøre det til en anden konto. Eller fortsætte til ham. Eller få bankens hjælp. Men pointen her var, at selvom det "kun" var 12.000 kr. så havde jeg SELV sparet dem op, og jeg ved med sikkerhed, at hvis jeg IKKE skulle betale dem hver måned, så havde de endt til snoller, som alle mindre andre penge gjorde. Så det var en skide fed øvelse og oplevelse, som jeg har taget med mig lige siden. I dag ved jeg slet ikke, hvor mange gange jeg har haft lyst til at købe en ny iPad, MacBook, gamer PC eller anden hardware. Kan også være et par dyre sko, et ur eller you name it. Så har jeg startet en ekstra opsparing i netbanken, og kaldt den konto for fx "Opsparing til ny iPad". Det der så er sket i mellemtiden, fra opsparingens start til slut, det er at det 9 ud af 10 gange er gået op for mig, at jeg egentlig slet ikke havde behovet for at købe, og så købte jeg ikke alligevel, men så havde jeg da sparet pengene sammen alligevel, og det er super fedt :) Jeg er vel et godt eksempel på, når man siger "jo flere penge jo mere nærig bliver man". Selvfølgelig giver jeg mig også lov til at købe nye ting i ny og næ. Vi har fx lige købt et helt nyt spisebord samt 8 stole. Jeg behøver ikke at skrive mærkerne her, men de kostede sgu på den anden side af en vindmølle. Det kunne jeg fx "bare gøre" fordi jeg flere gange har sparet op til andre ting, hvor tiden, imens jeg sparede op til disse ting, fik mig til at tænke anderledes og indse at behovet var måske ikke så stort alligevel, så bedre at gemme pengene til en dag der virkelig er brug :) Så ja. Det er så mega nemt bare at låne til ting i dag på afbetaling, men er det virkelig det behov du har? Eller virker det du har i dag OK? For hvis ja, så start en opsparing i stedet for at lave en impulsiv finansiering til en computer. Følelsen af at have mange penge stående lige pludselig, er skide god. Held og lykke med opsparingen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
eyZeX
Juniorbruger
11-10-2019 10:04

Rapporter til Admin
#9 Fantastisk indlæg - tak for den gode historie. God dag!
--
#11
anders1226
Maxibruger
11-10-2019 10:28

Rapporter til Admin
Har pt en Løbene betaling til et Service i snart 8år i form af Server Plads ved et Tysk firma. da jeg i gemmen mange år har hostede Disv gaming servers for mit lille lukket Community. men da brugen for nyre hardware for første gang i snart 8 år er kommet frem. Står jeg mellem og Smide de 600kr istedet for de nuværene 260kr. Hvilket jeg har haft som en fast udgift i alt for langt tid. og da hardware faktisk er billig i strøm giver det meget god mening. med og få rykket det hjem til mig selv som jeg har prøvet af før med en strøm slugere det ikke gav menning. ''Dell PE2950 gen 2'' og min pc some afligevel køre 14 timer i døgnet. giver det bare mere god mening og få det her hjem. så ren relt er det noget jeg går og ''skal'' bruge. da det er min eneste hobby. og ser ikke at jeg skulle stoppe min hobby. Iden i og spare op ''for mig'' er et Rimligt svært punkt. grundt en del mentale udfordringer. og Dsv men alle disse slags udfordinger jeg nu har men og holde penge. er det desvære også kommet til hvor jeg har haft mit familie medlem der har hold mine ''spare penge'' til og holde dem end til at lort brænder på. men har der imod. ''løget'' mig frem til og få personen til og give mig dem igen. hvilket bringer mig tilbage til at jeg faktisk har det bedre med og afbetale end og spare. både mentale og ren økonomisk. det nok lidt svært og sætte sig i mine sko med dette. men desvære kan man ikke helt sætte denne problematik i en boks. :) ren og skær ang tilbage betaling. ja. der er jeg nok den bedste kunde for de steder jeg nu har haft med og gøre igemmen tiden. (viabill''før de tog renter'')(Rasus bank- indskuds lån) og nogle andre små ting som mobil på afbetaling osv. Men tror faktisk jeg også selv har en løsning selv om der måske! kommer et hul når det kommer til en af de dyre dele(CPU) der ikke kan klare på en måneds overskud. at jeg faktisk køber delene i starten af være måned end til en gang i marts april. men så kommer ideen i at der kommer nyt ud. og ja. med mit hoved kan det være et problem. hehe. Kort og en lang er Der mange muligheder for og spare. men desværre gør mit mentale helbred sku at det er MEGET op afbakke. Ang det med og få låst penge væk ved banken sådan ren lov mæssigt osv. da jeg ved jeg kan sku nok få snakket en bank rådgiver til og give dem tilbage. kan de pænt sagt låse penge væk så man 100% udanset hvad først kan få dem til en vis dato? Nå men tak for idag. og alle de Dejlige svar. da jeg er noget af en natte raven og har pænt sagt ikke været i seng i nu. må jeg læse folks svar i aften. forsat god dag! :)
--
Meow
--
Sidst redigeret 11-10-2019 10:32
#12
bobson
Giga Supporter
11-10-2019 10:43

Rapporter til Admin
Her er så et svar, du kan bruge til noget, da du jo tydeligvis har bestemt dig for at købe på afbetaling, og formentlig ville spørge andere en Hol til råds, hvis du havde brug for at høre om moral og god skik. Hvis du - i runde tal, hos eks. MM-vision - køber et setup til 12500 kroner, kommer du over 36 måneder, til at betale 15000 kroner tilbage, ÅOP 8,4%. Det er i den MEGET lave ende af, hvad du ellers kan kome ud for, så se dig godt for! Bedst er naturligvis, som andre også nævner, at finde nul renter og gebyrer - det dukker op igen og igen, er min fornemmelse. Så bliver det i udgangspunktet ikke dyrere end at købe kontant, så det kunne jo nok være værd at vente på.
--
#13
thechillum
Supporter Aspirant
11-10-2019 10:51

Rapporter til Admin
Proshop - har lige haft 2 ugers med 0gebyr,0rente,0omkostninger og det har de 3-4 gange om året. Elgiganten, Bilka og Power har det også med jævne mellemrum.
--
#14
Wut
Giga Supporter
11-10-2019 10:52

Rapporter til Admin
Risikoen ved at købe til 0 rente osv er, at man kommer til at købe mere/dyrere end man reelt har behov for, og at varen oftest er dyrere end man kunne få den andre steder (pengene skal jo komme et sted fra, når de kan låne ud uden omkostninger + risikoen for at nogle ikke betaler deres lån). There is no such thing as a free lunch. Man er meget mere realistisk i at bruge penge, når man har knoklet for at spare dem sammen. Står man med 10.000 kr i hånden, så tænker man "Hmm hvis jeg køber computer for 6500, så kan jeg også få en smartphone til 3500". Eller "Hvis jeg venter til der kommer tilbud på telefonen, så har jeg måske 1000 kr mere at købe grafikkort for". Hvis man i stedet vil låne pengene, så bliver man fristet til at smide 12.000 kr for en computer og 5.000 for en smartphone her og nu... hvorfor vente, når man kan få varen her og nu? Det er jo ikke "rigtige penge", det er bare låne-penge ikke?
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#15
Jepperdepper
Ultra Supporter
11-10-2019 11:13

Rapporter til Admin
#11 Men netop af den grund (dit mentale helbred), så er det sidste du har brug for lige nu, at ryge i en gældsspiral der smadrer dit liv. Prøv at se de 2 programmer her først: https://www.dr.dk[...] og genovervej så om det virkelig er den vej du vil. Så tag en åben og ærlig snak med din bank om det. Der er mange måder at gøre det på, og der er meget de kan hjælpe med.
--
#16
anders1226
Maxibruger
12-10-2019 10:55

Rapporter til Admin
#15 i så ment godt klar over kviklån osv. og har INGEN tanker om lån som dette. også derfor jeg spurgte ind til folk der havde optaget lån steder hvor det faktisk gave mening for dem. eitherway, har snakket med nogle i min familie om det også. og vælger derfor og købe dele hen over de næste par måneder. selv om jeg ikke er meget for det. Takker meget for indskud i sammentallen og vis nogle skulle har haft eller falder over et ''rigtig'' 0% renter lån over 6 måneder sfl med deres månedlige brev gebyr. så skriv gerne. men grunden til der blev spurgt ind først er at det er umuligt og finde lån for alle de kviklån på nettet. :)
--
Meow
#18
JensPed
Juniorbruger
04-11-2019 19:28

Rapporter til Admin
Det bedste er slevfølgelig slet ikke at låne. Men hvis du skal låne så sørg for at få en ÅOP på 0% Det er lidt forskelligt hvilke forhandlere der tilbyder det i perioder. Men hos Proshop og flere andre gør de det som regel i kortere perioder. De kører det her nu https://www.mm-vision.dk[...]
--
#19
gasolin
Guru
04-11-2019 20:43

Rapporter til Admin
Lige ind og melde dig til konkurrencen om at vinde en gaming computer hos mm vision (de har 20 års fødselsdag, koster ikke noget at være med i konkurrencen). https://www.facebook.com[...] Skal man bruge noget her og nu som man bare ikke kan betale kontant så kan det godt betale sig med at låne pengene lånte rente frit til min cykle hos min lokale cykelforhandler og har lige betalt sidste gang så i november skulle der ikke betales noget. Nogen gange har elgiganten eller power rente og gebyrfrie lån andre gang proshop. Hvis man beholder sit hardware i lang tid og bruger det meget, så kan det godt betale sig med mindre man skal betale f.eks 5000kr for et grafikkort der kontant koster ca 3000kr eller er noget man kun bruger 30 min om ugen. Jeg betaler det jeg skal, hæver et fast beløb hver månede til mad med mere og når det sidste er betalt som mobil abonnmenet,netflix,tv 2 play så skal der bare være 200kr til tidal hifi som jeg skal betale sidst på måneden. Da jeg ikke har nogen bank ud over totalbanken (har nordea) hvor jeg bor, så kan jeg ikke bare lige gå ind i en bank og overføre nogen af pengene til min konto til køb af ting på nettet, der må jeg nøjes med det der er tilbage på mit hævekort. Resten der er på mit hævekort kan jeg bruge hvis jeg skal med toget da jeg ofte ikke har mønter nok til billet automaten og hvad der ellers er på kortet til hifi,pc,tøj og så videre. Når man køber noget på afbetaling skal man også nøje overveje hvad man køber, for er det i 24 måneder så det lidt dumt at fortryde det et halvt år efter man har købt det.
--
#20
7430
Super Nørd
04-11-2019 21:30

Rapporter til Admin
Viabill konto
--
jep jep
#21
anders1226
Megabruger
04-11-2019 22:27

Rapporter til Admin
Har valgt routen at upgrade over tid. var dog også heldig at få det elgiganten tilbud til 469kr. såå gpu er covered og fik 64gb ram brugt for 1100kr her den anden dag så det godt på vej.
--
Meow
#22
Mr. WoLF
Guru
04-11-2019 23:07

Rapporter til Admin
Det bedste du kan gøre er at se her: https://viaplay.dk[...]
--
#23
TottiNo10
Ny på siden
04-11-2019 23:31

Rapporter til Admin
Jeg kan sagtens forstå dig! Jeg ved selv, hvad det vil sige at låne og købe på afbetaling. Det startede allerede som 18 årig, og så har det bare taget fart. Fogedret osv op igennem livet, og hver gang har det været så pinligt. Men jeg har aldrig nogensinde lært økonomisk ansvarlighed, eller fået en særlig god opvækst, så når man selv starter fra tidlig alder, så er disse negative økonomiske handlemønstre enormt svære at bryde - det ved ALLE, der er midt i det. Det er let for andre at sige, at man bare "skal tage sig sammen". Når man ikke har denne forståelse og disciplin økonomisk, så er det altså svært at kæmpe sig ud af, og hvis man også døjer med psykiske problemer, så kommer de færreste ud af den onde spiral. Jeg tog et valg for 3 år siden. Jeg stoppede alt druk, fest og stoffer, og da det sad fast, så begynde jeg også at kunne tage stilling til min måde at leve på. Jeg havde svært ved at acceptere, at skulle i fogedretten og de konstante breve fra kreditorer gik mig ekstremt på psykisk. Men der var pludselig et større overskud til at begynde at gøre noget ved det, da jeg nu konstant var ædru og ved min fulde fem. Livet er så meget hårdere, når man ikke tåger rundt og bedøver sig, men virkeligheden og dét at mærke livet, er trods alt det bedste valg, hvis man gerne vil have, at den sidste halvdel af ens liv bliver til noget godt. Så det gjorde jeg! Jeg fik aftale med alle mine kreditorer, og kontaktede ALLE steder, hvor jeg havde lånt, og jeg bad dem blackliste mig. Jeg bad min bank om at låse min budgetkonto, så der kun kunne sættes penge ind på den, men ikke trækkes noget ud fra den. Så bliver man ikke fristet af de penge, der står der, når der ikke lige er regninger for hele beløbet i ny og næ. Det havde min bank stor forståelse for. Jeg er nu nået så langt, at jeg om under 2 år er komplet gældfri. Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg er så tæt på, men jeg er omvendt heller ikke i tvivl om, at jeg kommer i mål, da jeg nu har været i gang i over 3 år, så derfor sidder den nye indstilling helt fast i mig. Det sværeste har været at overkomme de gange, hvor det hele har været for surt. Tankerne om at bare skide på det hele igen, og begynde at leve godt for de penge man ellers skulle betale kreditorer med, de har strejfet mig rigtigt mange gange de første par år. Men heldigvis vandt min fornuft hver gang, og at jeg med stolthed kan kigge mig selv i spejlet. Selvom mit liv har været svært, og jeg selv har det rigtigt svært psykisk til tider, så skal jeg dælme nok rette op, hvor jeg kan, og det kan man altså økonomisk. Det er svært, men alle mennesker har det altså i sig, hvis man virkelig tager fat ved roden af sine problemer, så kan vi overkomme meget mere, end vi lige tror. Så find ud af hvor dine problemer er størst, og få taget dine forholdsregler. Det er vigtigt, at du beder andre om hjælp, eller selv får sat nogle barrierer op de steder, hvor du ved, at det kan knibe med selvkontrollen. Som jeg f.eks nævnte: Hvis du har tendens til at tage fra en budgetkonto, så bed banken lukke den for udgående trafik - altså så du ikke kan hæve fra den. Kontakt kviklånssteder og bed dem blackliste dig osv. Gør, hvad der skal til, så du har den bedste støtte, der kan hjælp dig i mål. Men dét, jeg har fået mest ud af, det er tv-programmet "Luksusfælden". Jeg fik anskaffet mig alle sæsoner, og så gik jeg ellers amok et par mdr med at se dem alle. Selvom de er meget ens tit, så lærte jeg mange ting igennem dette. Ikke kun hvad eksperterne sagde, men også fra de mennesker, der var i programmet. Deres problemer og måde at tackle tingene på, det gav mig rigtigt meget. Både fordi jeg kunne genkende mange af de følelser og problemstillinger, de havde, men også motivation i forhold til, hvordan de kom videre, og bestemt også den negative del af det, hvor mange ikke lærte en skid. De fungerede så som et eksempel på, hvordan jeg IKKE vil ende. Men det gav også et nyt syn på mange mennsker, der udadtil har alt det fine. Dem har man igennem livet "beundret" og misundet, men det viser sig jo ofte, at rigtigt mange af disse ting så er dybt forgældet og decideret svindlet sig til, når man kradser lidt i overfladen af mange folks økonomi, og sådan ønsker jeg bestemt ikke at være. Jeg vil hellere være et anstændigt menneske, og kunne se mig selv i spejlet. Så hellere have et lidt mere beskedent liv, men på samme tid være stolt over, at alt man har, er købt og betalt med omtanke og fornuft, samt at have til uforudsete udgifter i form af opsparing. Nå, det blev vist lidt langt, men jeg fornemmede bare, at du er et sted, hvor jeg selv har været, så jeg ville blot give dig en historie på, at man altså sagtens kan få vendt det hele. Det handler om de forbandet negative økonomiske tanke/handlemønstre og måde at agere på i økonomisk forstand. Bed om alt den hjælp du kan få - så er du kommet rigtigt langt! Held og lykke med det hele!
--
Sidst redigeret 04-11-2019 23:36
#24
bill gates
Gæst
05-11-2019 00:42

Rapporter til Admin
#0 Proshop har lån med åop på 0 % i øjeblikket. https://www.proshop.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
Mattii
Ultra Nørd
05-11-2019 13:37

Rapporter til Admin
#24 Ser fornuftigt nok ud hvis man "skal" vælge lån!
--
#26
gasolin
Guru
05-11-2019 13:57

Rapporter til Admin
#20 NEJ (dårligt forslag) Køber man noget til 12000kr i 24 måneder så skal man måske betale 600kr hver månede incl renter og gebyr som er 14400kr (700kr om måneder 16800kr). Ud over det skal man hver månede betale 99kr= 2376 Det vil sige ialt 16776kr hvis man skal betale 600kr hver månede Skal man betale 700kr om måneden er det ialt 19176kr for at låne 12000kr i 24 måneder Det synes jeg ikke er i orden.
--
#27
gasolin
Guru
05-11-2019 14:02

Rapporter til Admin
#24,25 lånet er begrænset til 10 måneder, tilgengæld er det så lavt som 1500kr Ville vælge viabil hvis beløbet kun er 1500kr da man skal betale af på lånet i 4 måneder og det er også 100% gebyr og rentefrit, så er man hurtigere gældfri (i gamle dage var beløbet op til 2000kr ikke begrænset af skulle tilbage betales på 4 måneder)
--
#28
Satter
Giga Supporter
05-11-2019 15:37

Rapporter til Admin
OP har valgt en fornuftig løsning (læs hans svar). Tillykke med valget ;) Du har nu bevist, at du godt evner "forsinket tilfredsstillelse", og som flere beskriver her i tråden, så kan det altså godt lade sig gøre, at overkomme sit eget mindset, omkring det at bruge/spare penge. - Så jeg vil da under alle omstændigheder opfordrer dig til, at starte en opsparing! Du kan f.eks. oprette en separat opsparingskonto hertil i Bank Norwegian (f.eks. - du får 0,70% i rente), og overføre pengene automatisk hver d. 1. i måneden. Da det er en udenlandsk bank, tager det gerne 2 dage, at få pengene retur derfra. Dvs. ingen impulskøb ;) Du vil elske dig selv for det, hvis du lærer dig selv at spare op! ;)
--
Don't let your mouth write checks your ass can't cash!
#29
7430
Super Nørd
05-11-2019 15:39

Rapporter til Admin
26 det er så forkert, du betaler et låne gebyr pr md, de trækker et beløb tilbage til kontoen, det helt rigtigt men det beløb har du så til rådighed igen, du betaler ikke eks 600 kr for låne, de ryger bare tilbage på din konto som et rådighedsbeløb igen.
--
jep jep
#30
gasolin
Guru
06-11-2019 20:09

Rapporter til Admin
#29 Er der renter og gebyrer med ViaBill?Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr.Vi tror på gennemsigtige priser.https://viabill.dk[...] Det vil sige har man op til 10000kr skal man hver månede indtil lånet er betalt ud betale yderlig 99kr ekstra
--
Sidst redigeret 06-11-2019 20:09

Opret svar til indlægget: Lån ved butikker?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE