Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Gode ting ved Corona :)

Af Ultra Supporter Wut | 28-03-2020 14:17 | 1396 visninger | 25 svar, hop til seneste
Hey drenge Ja - jeg ved godt den her tråd er noget aparte, men jeg er snart ved at være døddeprimeret af at se på, hvordan antallet af Corona-ramte eksploderer, og der kommer den ene frygtelige historie efter den anden i medierne. Så tænkte jeg: Skulle vi ikke forsøge at fokusere lidt på noget positivt og se, om der ikke gemmer sig bare en smule gode ting ved det her lockdown? :) Jeg kan jo starte: - Den almindelige influenza er stort set stoppet i Danmark pga lockdownen. - Folk har fået øjnene op for, at man faktisk godt kan arbejde hjemmefra. Endelig har vi fået gang i de Skype/Teams/Whatever videomøder, som vi har snakket om i 30 år nu, men aldrig rigtigt er blevet gode til... indtil nu! - Det er gået op for mange, hvor utroligt mange ligegyldige møder - eller alt for lange møder, der bliver holdt. - Folk lærer (eller mange gør) at vaske deres hænder på arbejdspladserne, så influenza osv ikke spreder sig som løbeild. Jeg har selv fået maveonde flere gange efter besøg i kantiner, fordi folk går direkte fra skidehuset ned og graver rundt i buffetten uden at vaske hænder :-s - Pga hjemmearbejde er der næsten ingen biler på vejene. Luften er blevet renere - specielt i storbyerne. - Vi køber mindre bras. Vi smider mindre ud. Vi gør faktisk det, som burde forbedre klimaet - men det går så ud over økonomien. Måske giver det her folk mulighed for at erkende, at hvis vi skal nedbringe mængden af skrald i landet (vi har verdensrekord i at smide elektronik ud i Danmark :( ), så bliver vi nødt til at købe mindre skrammel og smide det ud kort tid efter. Måske - kunne man håbe - giver det folk lejlighed til at tænke over, at vi skal lægge vores produktion og økonomi om til at satse på mere varige goder frem for køb/smid-ud-lort. Invester i vindmøller, bølgeenergi, elbiler og andre ting frem for Kina-bras via ebay/alibaba. Det var mit input. Hvad har I oplevet? Hav en fantastisk god, solrig og forhåbentlig Corona-fri lørdag derude :) Mvh Onkel Wut
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#1
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 14:23

Rapporter til Admin
Du har klaget over antallet af corona tråde men vælger selv at lave en. Udfra hvad jeg ved : folk lærer intet. I mange år har vi skulle passe på med affald og miljøet, det blev sat mere i fokus for tiden, men stadig ikke i den skala man burde have. Derudover, så kan der komme kriser rundt omkring og så vil første prioriteten være, at få folk og landet oppe at køre igen, hvis dette er tilfældet. Folk lærer af nødvendighed, ikke fordi de kommer til at gøre det efterfølgende. Mange gange har det været bevist, at man skal til at gøre noget, men folk vælger ikke at gøre det. Og bliver bakket op af stater og politikere der ikke indfører bedre ting. Vi, som mennesker, er blevet et folkefærd, der gør hvad vi vil, fordi vi kan. Er der mange ting at lære pga. den er trælse tid? Uden tvivl. Mindre forurening, bedre arbejdsmiljø og muligheder for at arbejde hjemmefra. Bedre passe på hinanden osv. Men spørgsmålet er, lærer folk noget eller sidder man blot derhjemme i sikkerhed og når så normen falder ind over folks hverdag, så går de tilbage til det gamle. Jeg håbede på noget bedre, men har bange anelser om, at der ikke kommer til at ske ændringer.
--
#2
Wut
Ultra Supporter
28-03-2020 14:24

Rapporter til Admin
#1 Jeg har aldrig klaget over antallet af Corona-tråde. Hvor har du det fra? I øvrigt så læs HOL.dks retningslinjer: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 28-03-2020 14:28
#3
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 14:31

Rapporter til Admin
#2 Er min fejl. Tænkte på et andet individ. Men du kan se hvordan f.eks. Trump er. En stor medie klovn. Udtaler sig om, at den ikke er farlig, bakket op af nyhedsrapportere for derefter at blive nr 1 i antallet af smittet. Folk lærer simpelthen ikke. De vil hellere klovne videre end at gøre noget. Indtil den dag, jorden revner og alt er væk, så vil man nok fortsætte den destruerende attitude. Kort tid efter Greta kom på banen, så vælger folk at svine hende til og gøre grin med hende, fremfor at forstå budskabet i hendes meddelelser. Sådan er folk. Sådan har det altid været. Personen der står og fagligt kan snakke med om ting, f.eks. i skoler osv. bliver mobbet og gjort grin med. Bliver ikke taget seriøst før den dag de andre opdager deres fejl. Der er kommet gode ting ud af, at sende folk hjem. Men at få folk til at opdage det og lære af det? Den kommer nok ikke videre. Og inden du linker til Hols regler blot fordi jeg tog fejl, så vil jeg sige : slap nu lige af. Læs dem selv : du fokuserede kun på den ene ting jeg skrev om udaf de flere ting jeg forholdte mig til mht. din tråd.
--
Sidst redigeret 28-03-2020 14:32
#4
DeeKay
Elite Nørd
28-03-2020 14:43

Rapporter til Admin
Noget nær "det bedste" (hvis man kan kalde bagsiden af virussen for det) der er kommet ud af alt det her lort med virussen, tænker jeg er forureningen er mindsket drastisk - Tag eksempelvis Kina: https://www.theguardian.com[...]
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#5
thechillum
Supporter
28-03-2020 14:48

Rapporter til Admin
#3 - Det er mig som har klaget over for mange Corona Tråde! Her er jo netop endnu en! - Der bør laves et sub-forum som hedder Corona, så man kan tilvælge/fravælge om man vil se opsalgene
--
#6
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 14:52

Rapporter til Admin
#5 Men kunne du ikke vælge at læse titlerne og så ikke klikke ind på dem? Pas nu på, ellers linker Op til reglerne.
--
#7
Lars2222
Maxi Nørd
28-03-2020 14:56

Rapporter til Admin
#jpt Han spørger nu ombrr simple spørgsmål
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#8
thechillum
Supporter
28-03-2020 14:59

Rapporter til Admin
#6 - Der her er faktisk det bedste opslag der er lavet om emnet!
--
#9
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 14:59

Rapporter til Admin
#7 Hvem ? Forstår ikke lige din kommentar. #8 Tja, vedkommende har åbenbart ingen interesse i at diskutere emnet. Og igen, hvorfor klage når du kan læse titlerne og simpelthen ignorere det? Det er det samme som, at du klager over nyhederne, men vælger stadigvæk at tænde dit tv.
--
Sidst redigeret 28-03-2020 15:00
#10
frank53
Nørd
28-03-2020 15:16

Rapporter til Admin
Nej om 5 år kører det bare som om der aldrig har været noget Corona, det vil bare være : husker du?
--
#11
vest-aalb-dk
Mega Nørd
28-03-2020 15:17

Rapporter til Admin
Diesel er blevet billigere, jeg har fyldt den ene af mine 40k liters tanke op, og sidder og håber på at prisen falder yderligere. Man skal vel være klar til dommedag, eller at diesel en dag ikke kan købes længere.
--
!AMD HAS RYZEN
#12
Dragonheart
Guru
28-03-2020 15:24

Rapporter til Admin
Jeg håber der er nogle (ofte studerene ifm projekter) der laver statistik over forbrugsmønstrene under coronakrisen. Så vi bagefter kan se på hvad vi forbrugte mindre af og hvilke potentielle effekter det har på miljø osv. Måske det ligefrem kan give anledning til master og PhD projekter. Det er jo en glimrende mulighed for at se på partikelforurering, CO2 udledning, pesticidforbrug, vandforbrug, fjernelse af urskov osv. Så kan vi få nogle rimelig stærke statistiske tal for hvilke ting der reelt har en effekt og ikke kun arbejde med sandsynligheder.
--
#13
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 15:25

Rapporter til Admin
#12 Det nytter bare intet, hvis folk ikke lytter efter. Folk laver endda grin med "læger har sagt pas på, de skulle have lyttet til dem noget før". Samme med miljøet osv. Mange har råbt op omkring det, men folk som Trump vælger at lave grin med dem der råber op, fremfor at tage det seriøst.
--
#14
Komani
Gigabruger
28-03-2020 15:28

Rapporter til Admin
Folk vil senere slå "coronavirus" op på nettet på samme måde som folk først lærer om den spanske syge nu. Det bliver glemt inden længe.
--
#15
Fafler
Ultra Supporter
28-03-2020 15:34

Rapporter til Admin
Mit månedskort udløb dagen efter min arbejdsplads lukkede ned.
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN
#16
Sheik3n^
Semi Supporter
28-03-2020 16:02

Rapporter til Admin
Hold kæft en flok negative pessimister! Forhåbentligt er denne periode med til at præge folk i en retning, hvor man erfarer, at alle de materielle ting som oftest får lov at fylde alt i vores tilværelse slet ikke har nogen særlig betydning. Så det fremover vil være oplevelser og relationer folk vægter højst. Og i forhold til at blive fuldstændig tosset i denne tid, så er det skønne forårsvejr endelig kommet!
--
#17
eric clapton
Junior Nørd
28-03-2020 16:04

Rapporter til Admin
Jeg har erfaret at uanset hvad der sker er min Far i himlen trofast.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#18
Akasut
Guru
28-03-2020 16:21

Rapporter til Admin
Metokur stream på søndag!
--
#19
LARMY85
Super Supporter
28-03-2020 21:21

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...]
--
Karl, schieß dem fenster!
#20
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 21:56

Rapporter til Admin
#16 Hvem er? Folk lærer simpelthen ikke af situationer. Sådan har det altid været. Jeg håber da de gør. Men ser du præsidenten i Usa og hvorledes han klovner rundt, så er det netop personer som ham, der kan være med til at gøre en forskel. Han har bare mere travlt med at svine klogere folk til end ham end rent faktisk at lave en indflydelse på tingene. Og så kan du se hvordan folk opfører sig i den her tid. Mange er gode, men der er eddermame også mange der ikke forstår simple regler og går helt amok.
--
#21
TwinX
Monsterbruger
29-03-2020 01:34

Rapporter til Admin
gode ting...: At en markant del af de gennemgående brugere herinde, spiller kloge uden at fatte en skid af det de ytre sig om. En hurtig genlæsning af den tidligere coronatråd bekræfter at jo mere bedrevidende, arrogant og nedladende man er, desto større idiot er man. Så ved man da hvem man skal lytte til og hvem man ikke skal lytte til. Og det er da en god ting.
--
#22
JTP
Ultrabruger
29-03-2020 01:52

Rapporter til Admin
#21 Og du ryger så lige i det du selv kalder folk, når du så fint sviner folk til uden direkte at henvende dig til nogen. Gad vide hvor Op blev af med den her positive tråd og det der nu skulle diskuteres.
--
#23
GokkerDenOmLidt
Gæst
29-03-2020 04:00

Rapporter til Admin
Gratis Premium på Pornhub
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
Brianhenneberg
Supporter Aspirant
29-03-2020 04:54

Rapporter til Admin
#12 Det ser ud som om folk køber flere dagligvarer, mad, ting fra byggemarkeder og sexlegetøj. Og mindre af næsten alt andet, især tøj, men selvfølgelig også der som slet ikke er muligt lige pt, rejser, koncerter osv.
--
#25
Briix
Ny på siden
29-03-2020 12:29

Rapporter til Admin
Online markedsføring er væsentlig billigere end normalt og webshops oplever markant øget salg. Jeg oplever Facebook annoncering er 20-30% billigere. Så hvis du har en virksomhed er det ikke en dum idé at skrue op for markedsføringen lige nu :)
--
https://briixmarketing.dk[...]

Opret svar til indlægget: Gode ting ved Corona :)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning