Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hårdere straffe for groft svindel!

Af Supporter Aspirant Jimstar | 04-06-2020 12:45 | 1178 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hvor bliver man dog harm, når man ser DR´s kontant, igen med folk der svindler groft. Især når det er folk der allerede i forvejen er dømt eller været indblandet i at samle ind til kræft ramte børn, for så selv at stoppe størstedelen af pengene i lommen! Deres nyeste påfund er så nu, at lave en forening under navnet "Et bedre liv", hvor man nu indsamler penge til børn der har det skidt, men altså ikke med kræft denne gang - for blot IGEN, at stoppe pengene i lommen. Hvorfor fanden har vi dog ikke nogen hårdere straffe mod sådan noget? Hvorfor er vi sådant et blødsødent land, som gang på gang tillader eller nærmest delvist acceptere, at folk begår sådan form for svindel? Formanden fra førnævnte indsamling til kræft blev dømt til 18 måneders fændsel, hvoraf 3 af dem skal afsones. 3 måneders fængsel, på et hotel med playstations, gamer pcér og hvad man ellers har lyst til, på eget værelse? - det er sgu da ikke en straf? Han skulle placeres 18 måneder i et totalt mørkt rum, have skåret øjenlågene af også 10 halogen spots der tændte hver 10. minut og lyste ham direkte ind i sjælen, i håb om man fandt den til sidst. De andre associates i kræft organisationen er jo så åbenbart bare sluppet nærmest ustraffet og er allerede i færd med op til flere andre svindel numre - de har tydeligvis ikke nogen frygt for at blive dømt til 3 måneders ferie.
--
Fractal R6 / I9 9900K / Aorus Ultra Z390 / Aorus 1080TI / G. Skill 3600MHz / 1TB 970 EVO / Corsair H150i / EVGA Supernova 850w / ASUS PG279Q 27" 1440p
#1
Vandkanden
Semi Supporter
04-06-2020 12:56

Rapporter til Admin
Kunne ikke være mere enig.. det samme gælder for folk som begår mishandlinger på børn og ISÆR på dyr.. sådan mennesker skulle i min verden bare aflives. Eller endnu bedre, bruges til videnskablige eksperimenter og forsøg. Som borger ønsker jeg IKKE, at sådan personer skal være et del af mit samfund.. mit fællesskab.
--
#2
Fc Junkies
Maxi Nørd
04-06-2020 13:02

Rapporter til Admin
#1 Ahh omvendt: ISÆR på børn og på dyr.
--
Mvh Fc Junkies
#3
vest-aalb-dk
Mega Nørd
04-06-2020 13:52

Rapporter til Admin
#2 der holder jeg med dig. ja straffene er for lille, men det er de jo også ved mord og voldtægter, og fængslerne er i forvejen fyldt op, og der er ventetid på at komme ind og afsone. Det var bedre at folk fik et kursus i at begå sig på nettet hvad vedrører handler og andet i den stil, og gerne fra folkeskolen af så folk kan lære at tænke sig om, for nogle folk vil hustle andre når muligheden øjner sig.
--
!AMD HAS RYZEN
#4
Mr. WoLF
Guru
04-06-2020 13:56

Rapporter til Admin
Tænker den letteste måde at bliver millioner på er ved svindel på dba og fb. Gældsfængsel er hvis bedste løsning men det ønsker man ikke
--
#5
coreytrevor
Ultrabruger
04-06-2020 14:09

Rapporter til Admin
ja det er en underlig verden vi lever i, hvor det faktisk er tiltalende for nogle at begå kriminalitet fordi straffen er så lille. ville være fedt med en mere hård og kontant lovgivning på en del områder, så de kriminelle (måske) ville overveje om det er risikoen værd.
--
r5 2600, rx580 4gb nitro+, 16gb ram, b450m gaming plus, cx550m, 4k60hz skærm
#6
vest-aalb-dk
Mega Nørd
04-06-2020 14:44

Rapporter til Admin
3 straffe = livstid som de har nogen steder i usa, burde i teorien virke afskrækkende men alligevel ender folk i den situation.
--
!AMD HAS RYZEN
#10
Monze
Gigabruger
04-06-2020 15:04

Rapporter til Admin
Dødsstraf for kriminelle handlinger. Fuck det så er jeg ikke mere tilknyttet til Danmark. Kommende ulandstilstande er no go for mig.
--
#12
Wut
Monster Supporter
04-06-2020 15:09

Rapporter til Admin
Man kunne gøre noget så såre simpelt som at forhindre folk i at oprette virksomheder, såfremt der foreligger verserende sager i forskellige styrelser/forbrugerombudsmand mv. i tidligere virksomheder, som personen har haft. Helt godnat at man kan oprette et Aps, snyde og bedrage, og så lukke det og oprette et nyt ad libitum. Eller man starter op som entreprenør, laver en masse byggesjusk, gå konkurs og starte op igen under nyt navn og fortsætte lortet. Alt, hvad man har snydt andre mennesker for, burde fremgå af et offentligt register, som alle har adgang til at læse. Pengene skal indkradses af staten. Hvis man har bedraget for mere end X kr, så ryger man direkte i brummen til afsoning til Y kr per dag, hvor Y er et beløb lavere end kontanthjælpsatsen. Hvorfor kan jeg se, hvad naboen skylder i hans hus (via tinglysningen), men jeg må ikke se, om en eller anden FætterHøjben på DBA har 81 bedrageri-anklager hængende imod sig? Hvorfor må jeg ikke se, om ejeren af Byg og Fusk Aps enten har domme eller er gift med eller samboende med en, som har domme for fusk, bedrageri eller andet? Beskyttelsen af de kriminelle er blevet for ekstrem!
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 04-06-2020 15:11
#26
Jinxx-KBH
Elitebruger
04-06-2020 17:01

Rapporter til Admin
#Alle: Det lyder mest af alt som om at ingen af jer ved hvordan det er at sidde i fængsel. Nu giver jeg jer lige et lille "insider-tip" om hvordan det langt hen af vejen foregår. 1. Du bliver smidt i fængsel fordi du er blevet dømt (Det er der ikke noget odiøst i) 2. Du kommer ind i et fængsel hvor der allerede er en rang-orden etableret, oftest med rigtig ubehagelige/urimelige typer i toppen. 3. Du bliver tvunget til at begå kriminalitet, oftest i form af indsmugling af stoffer når du har udgange (Her snakker vi kinder egg oppe i røven). -- Her har man så 2 valg, enten makker du ret og risikerer yderligere straf, ellers siger du:"fuck dig" får en på skalden og så bliver du tvunget til at gøre det alligevel -- Når man så kommer ud af fængslet igen, er vores samfund skruet sådan sammen, at man på ingen måde får en 2nd chance i de 5/10 år din straffeattest er plettet. Der er simpelthen for mange selvbestaltede betjente. Det er så her hvor folk ofte går tilbage til at tjene penge på den måde de ved de kan. Når det så er sagt, så er jeg slet ikke ude på at forsvare kriminelle, folk har fortjent den straf domstolene idømmer dem. MEN, man er fandme stupid hvis man forventer at de kan komme ud af spjældet, uden at få et job og ikke have en forholdsvis stor risiko for at falde tilbage igen.
--
#27
coreytrevor
Ultrabruger
04-06-2020 23:59

Rapporter til Admin
man skal ikke have siddet i fængsel for at kunne se at lovgivningen er helt skæv. på nogle punkter for ekstrem og andre for svag.
--
r5 2600, rx580 4gb nitro+, 16gb ram, b450m gaming plus, cx550m, 4k60hz skærm
#28
Jinxx-KBH
Elitebruger
05-06-2020 06:47

Rapporter til Admin
#27 Men når man ikke har siddet i fængsel og aldrig har følt den magtesløshed man er underlagt 24/7 når man sidder inde, syntes jeg heller ikke man kan sidde og påstå at xx antal års fængsel er for lidt. Det her er vel bare endnu et eksempel på igen hvor mange selvbestaltede eksperter der findes, præcis ligesom inde på vores kære christiansborg, massere af mennesker der mener at fordi alle har ret til en mening, at så er deres holdning lige så gyldig som andres, på trods af at de ikke ved hvad de snakker om.
--
#29
ToFFo
Guru
05-06-2020 08:37

Rapporter til Admin
Et hårdere fængsel hjælper ikke en skid. Hvis du bliver buret inde, hvor tæsk og inside kriminalitet er hverdag, er det eneste du kender når du kommer ud, mere kriminalitet. Hvis din hverdag i årevis har været hårdhændet behandling, så bliver man en kold skid når man kommer ud. De tester det i USA lige nu, hvor de bruger Danske fængsler som eksempel. Fanger som behandles som mennesker, er mere "menneskelige" når de kommer ud. #26 - Frihedsberøvelse er træls, uanset hvordan man ser på det. Men nu handler det ikke så meget om at folk i fængslerne har det "for godt", det handler om at hårdere straffe skal have en præventiv effekt, for at undgå, at folk vil risikere deres frihed. Lad os sige en person mangler 50.000kr. Der bliver udført en eller flere kriminelle handlinger, som den kriminelle ved giver 3 måneders fængsel. Hvis altså det bliver opdaget. Med ovenstående eksempel: "50.000kr er nice, og hvis worst case er jeg skal sidde inde 3 måneder, tager jeg chancen". Med hårdere straffe: "50.000kr er nice, men hvis jeg bliver fanget, bliver jeg fængslet i mindst 4 år. Den chance tør jeg ikke tage. Jeg må arbejde noget mere". Jeg går ind for hårdere straffe, men ikke hårdere fængselsforhold.
--
- Indsæt signatur -
#30
Jinxx-KBH
Elitebruger
05-06-2020 14:51

Rapporter til Admin
#29: Mine tidligere posts omhandlede heller ikke hvor godt man har det, men mere om, at når man sidder inde, er det f*cking træls. Den længste tidsbestemte dom er livstid som vidstnok er i omegnen af 16 år. Jeg kan forestille mig at man tager udgangspunkt i hvor grov kriminalitet man skal lave for at få livstid, og derfra arbejder man sig ned igennem de "mindre slemme" former for kriminalitet. Så når man har stjålet - for at følge dit eksempel - 50.000 kr. er det ofte noget der ikke virker så hårdt for Hr. og Fru Danmark. Jeg er stor tilhænger af #12's foreslag. Man kan godt dømme pædofile i ikke at må arbejde med børn, men når man er selskabstømmer eller på anden vis udnytter et firma til egen vindings skyld, så bliver man ikke "banned" fra at lave et nyt. Som det måske fremgår af mine andre posts har jeg tidligere (over 15 år siden) siden inde. Jeg fik en mild dom, men da jeg kom ud havde jeg det fandme ikke nemt. I perioden efter endte jeg selv med at arbejde sort og lave lidt forskelligt som der findes love imod, inden jeg endte hvor jeg er idag. Men det er fandme ikke takket være samfundet at jeg idag er en lovlydig borger.
--
#31
Kratzen
Supporter Aspirant
05-06-2020 16:55

Rapporter til Admin
#30 det er en almindelig fejlantagelse at livstid er 16 år. Den længste tidsbestemte dom man kan få er 16 år. Livstid er som udgangspunkt hele ens levetid, og er således tidsubestemt. Dommen skal dog genbehandles løbende for at vurdere om folk må komme ud igen. https://da.m.wikipedia.org[...]
--
#32
coreytrevor
Ultrabruger
05-06-2020 17:56

Rapporter til Admin
"50.000kr er nice, men hvis jeg bliver fanget, bliver jeg fængslet i mindst 4 år. Den chance tør jeg ikke tage. Jeg må arbejde noget mere". lige præcis. 30# ved udmærket hvad du taler om, har da besøgt bekendte og familie i fængsel og hørt deres historier, er også selv dømt og har siden dommen haft meget svært ved at få job, men det jeg påpeger har ikke noget med fængselstilstande at gøre eller om folk skal have second chances. det eneste jeg mente var egentlig hvad toffo sagde i #29 så tak for de forklaringsevner jeg ikke selv havde :) på den anden side var din post nok ikke kun til mig så its all good :)
--
r5 2600, rx580 4gb nitro+, 16gb ram, b450m gaming plus, cx550m, 4k60hz skærm
--
Sidst redigeret 05-06-2020 17:57

Opret svar til indlægget: Hårdere straffe for groft svindel!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning