Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvalpefoder

Af Ultrabruger Aslund | 19-06-2020 10:05 | 374 visninger | 7 svar, hop til seneste
Goddag allesammen Vi er så heldig at have fået os et lille kræ af en Chihuahua/Perkingeser blanding. Nu har jeg så prøvet at undersøge hvad pokker man kan købe af foder til ham. Jeg fandt hurtigt ud af, at man kunne købe sig fattig i hundedyr hundemad, så jeg har prøvet at undersøge om der fandtes noget fornuftigt til gode penge. Umiddelbart er jeg kommet frem til Faunakram 10Kg hvalpefoder. Det kan fåes til 23kr pr. kg https://faunakram.com[...] Og så er det Excellent-Pet 4kg hvalpefoder til 25kr pr. kg https://excellentpet.dk[...] Umiddelbart synes jeg Faunakram set bedst ud. meget mere protein og brug af frisk kød. Hvad er jeres mening? Har I nogle alternativer omkring samme prisleje? Hilsen Sebastian Aslund
--
#1
bobson
Ultra Supporter
19-06-2020 10:30

Rapporter til Admin
Du får ikke kvalitets foder til de priser du nævner. Det behøver ikke være elendigt, men der er en vis sandsynlighed for, at det ikke er optimalt for din lille ven. Undgå foder med for højt indhold af korn - men det ved du sikkert. Hvis du vil din hund det bedste, så start med at udelukke foder som ikke er økologisk. Vil du allerbedst, så køb Oliver´s økologisk. Her er prisen omkring 47 kroner pr. kilo ved medlemsskab. Jeg tillader mig at skrive, at det her råd, formentlig er det bedste du får her på siden, og jeg skriver det af en grund: Jeg har langt bedre forstand på hunde - og adgang til viden om deres foder - end jeg har på hardware :) og det er et langt vigtigere emne. Jeg håber for din hunds skyld, at du vil følge rådet, eller sætte dig grundigt ind i emnet, og ikke kun kigge her på HOL efter info - det fortjener din hund. Det bliver min sidste kommentar - med mindre du vil spørge mig om noget (PB). Jeg bliver for ophidset, hvis jeg ser folk komme med dårlig råd, så holder jeg mig hellere væk, når emnet er så vigtigt for mig. Håber du kan bruge det til noget. Til sidst vil jeg lige nævne, at du garanteret godt kan få andet foder som er rigeligt godt og billigere end lige det jeg nævner. Do your research, jeg har folk jeg kan spørge, så jeg giver gerne dine spørgsmål videre.
--
#2
Thomas
BOFH
19-06-2020 10:32

Rapporter til Admin
Seriøst en hund i den størrelse spiser jo så lidt at det er ligegyldigt med prisen. 10 kg mad må til sådan lille hund en række til et år. Jeg har en shih tzu som er ca dobbelt så stor som din blanding formentlig vil blive. Han spiser ikke 2 kg tørfoder om måneden og så supplerer jeg med en pate som holder 3 dage. Alt i alt koster han ikke over 150 kr om måneden,
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
bobson
Ultra Supporter
19-06-2020 10:38

Rapporter til Admin
Okay jeg fraviger straks mit princip for en kort bemærkning. #2 Kommer med en fin og pragmatisk pointe. Desuden, og det er virkelig vigtigt, det er også helt essentielt, hvad du sørger for at din hund IKKE spiser.
--
#4
Juusuhako
Elite Nørd
19-06-2020 10:42

Rapporter til Admin
Vi har Chihuahuaer. Vi fik at vide fra en dyrlæge ven at Eukanuba er et rigtig fornuftigt mærke. Vores hunde har det også godt... :)
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#5
Thomas
BOFH
19-06-2020 11:38

Rapporter til Admin
#0>>Lige en tilføjelse til mit tidligere svar. Med så små hunde som netop ikke spiser så meget, så skal du passe på med for store pakker eller opbevare foderet i en passende beholder. For hvis du køber en stor pose der holder til et halvt år. Så vil maden jo have en tildens til at ændre konsistens, lige som der kan være noget med holdbarheden. Min hund bliver desuden træt af det samme mad hele tiden, og så er det surt at hænge med en masse mad hunden ikke gider spise. (min er kræsen) #3>>tak, jeg blev helt bekymret for svaret jeg kunne få, da jeg læste om hvad du kender til hundemad :-)
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#6
exzos
Supporter Aspirant
19-06-2020 11:42

Rapporter til Admin
Vi bruger Excellent Pet købt i rema og det fungerer faktisk rigtig godt ved os. Har os førhen købt dyre mærker som Acana og jeg mærker ingen forskel. Det er til en Coton de tulear, hvis det har noget og sige
--
8600k @ 5Ghz - 1080ti 11GB - 16GB Ram - NZXT S340E - Corsair H115i Pro RGB Gigabyte AD27QD
#7
Mr. WoLF
Guru
19-06-2020 13:55

Rapporter til Admin
Meget hundefoder er noget skidt men det er meget af det mad industrien laver også til mennesker. Er sikker på man både kan få dyrt og billig som er dårlig og godt. Har set hunde leve godt af den billigste fra supermarkedet og hunde få fejlernæring af dyrt foder. Se på indholdet om det er fyldt med korn og næringsstoffer er som det skal være.
--

Opret svar til indlægget: Hvalpefoder

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning