Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvordan kommer man på facebook i dag?

Af Gæst Hans | 01-07-2020 12:10 | 1279 visninger | 10 svar, hop til seneste
Vil lige starte med at sige at jeg aldrig har været på facebook før, men har så ofte hørt andre sige at man kan finde ditten og datten derinde og man kan hurtig få solgt sine ting eller få rådgivning / hjælp til et eller andet eller bare gode tips og ideer, så nu skulle det altså prøves. Så jeg oprettede en facebook og fik kun lov at bruge den i meget kort tid før facebook ville have mit telefonnummer? Amen hvad er det for noget, en dating side? Jeg har ikke lyst til at oplyse mit personlige telefonnummer til facebook så jeg fik købt mig et billigt taletidskort og oplyste dette telefonnummer og fik så en kode jeg skulle trykke ind. Og så beder facebook efterfølgende om et billede af mit ID? - ARGH tænker jeg.. Er vi ikke ved være over i personfølsomme oplysninger nu? Synes jeg i hvert fald bestemt ikke at facebook har ret til at få og så slet ikke på den måde som facebook beder om det på? Hvad blev der af "sikkerpost" til personfølsomme oplysninger? Hvordan har i andre oprettet en facebook i dag?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
fresser2
Elitebruger
01-07-2020 12:28

Rapporter til Admin
Jeg kan selfølgelig ikke være helt sikker uden at prøve det selv, men jeg køber ikke lige et talidstidskort for at tjekke. Facebook tillader at du kan få en gammel bruger tilbage ved at bekræfte din identitet med ID. Du behøves ikke andet end email og telefonnummer til at registrere. Hvorfor skal man have telefonnummer? Fordi det flyder med bots på facebook, og imens at kræve et unikt telefonnummer ikke fixer det, så gør det det væsentligt sværrere for bots. Derudover kan de bruge dit telefonnummer til 2-faktor authentication, hvilket også giver god mening. Hvis du så ikke vil opgive dit nummer, det er jo så op til dig, men det er hverken ulovligt eller urimeligt i min mening.
--
#2
Hans
Gæst
01-07-2020 12:34

Rapporter til Admin
#1 Facebook tillader at du kan få en gammel bruger tilbage ved at bekræfte din identitet med ID. Du behøves ikke andet end email og telefonnummer til at registrere. De vil have at jeg skal bekræfte / verificere mig ved at jeg sender et billede at mit ID, Facebook har i forvejen min mailadresse (brugt til oprettelse) og har efterfølgende fået et telefonnummer som også er bekræftet (spurgte lige pludselige efter 1-2 ugers brug af facebook) Hvorfor ved jeg ikke.. Og er nu blevet logget ud og kan ikke få lov at logge ind igen før jeg sender et billede af mit ID til facebook..?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Sven Bent
Giga Nørd
01-07-2020 14:30

Rapporter til Admin
facebook har vist at de ikke magter at holde folks data privat. hold dig vaek
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#4
the688
Guru
01-07-2020 15:48

Rapporter til Admin
#3 deres *forretningsmodel* er at ikke holde dine data private, lissom. #0 FB bør du holde dig langt fra, hvis du spørger mig. De få fordele du kan få at at være der, opvejer på ingen måde prisen.
--
"ORK SATME!"
#5
Trikster
Supporter Aspirant
01-07-2020 17:53

Rapporter til Admin
Frem med sølvpapirshatten, Hans.
--
#6
waskustobaskus
Semi Nørd
02-07-2020 06:14

Rapporter til Admin
Mon ikke det er er et forsøg på at bremse alle de fake og fup kontoer der bliver lavet.
--
#7
gfunknown
Mega Nørd
02-07-2020 07:37

Rapporter til Admin
Mon ikke det er fordi det er taletidskort og de ikke kan verificere at det er en rigtig bruger. Jeg har ikke givet billede id men bruger også mit rigtige nummer til 2 faktor blandt andet.
--
#8
NiceRag
Junior Nørd
02-07-2020 07:55

Rapporter til Admin
facebook har vist at de ikke magter at holde folks data privat. hold dig vaek De sælger så meget de kan, helt med vilje!
--
#9
Rainduscher
Bruger Aspirant
02-07-2020 08:43

Rapporter til Admin
Nummeret er svært at komme udenom da de anvender det som 2-trins bekræftigelse. Men i forhold til billedet, så kan du jo bare google søge en tilfældig person og anvende det. Du behøver jo ikke følge deres regler, så bare smid ind falsk info, og find ud af om du kan bruge FB til noget eller ej.
--
#10
Gabriel
Gæst
02-07-2020 16:11

Rapporter til Admin
#5 Hvis trådstarter har sølvpapirshat på, så vil jeg da hellere have sølvpapirshatten end den du bruger. Det lyder som om du har denne: https://www.google.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Hvordan kommer man på facebook i dag?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning