Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Matematik på automationteknolog udd

Af Gæst Konan24 | 23-08-2020 22:26 | 448 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Matematik er ikke min stærkeste side, men det er ikke den største problem med regne regler og en lommeregner selvf. Jeg skal læse automationsteknolog uddannelsen, hvor vi har matematik på c niveau. Er dette ligesom i gym, hvor det hele er hovedregning, eller er det med lommeregner?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
MHammer
Giga Supporter
24-08-2020 07:40

Rapporter til Admin
I Aarhus hvor jeg læste den, brugte vi bare lommeregner. Det er heller ikke alle gymnasier der kun har hovedregning.
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
#2
stallemanden
HOL Moderator
24-08-2020 08:02

Rapporter til Admin
Hvis du er hurtig til at fange regneregler, og forstår dem, så vil jeg mene at du er god til matematik. Hovedregning er så ikke din stærke side. Nogen er pisse skarpe til hovedregning, men har svært ved at forstå de mere avancerede regneregler. Du kommer til at regne en masse trigonometri, og det er vist de færreste der regner med sinus, cosinus og tagens uden en lommeregner.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#3
NiceRag
Junior Nørd
24-08-2020 08:21

Rapporter til Admin
Jeg er pt igang med at tage matematik på C niveau vi har om tal og regneregler ligninger og formler procentregning linære funktioner eksp. funktioner potens-funktioner geometri sandsynlighedsberegning statistik funktionsanalyse det er det, vi har i vores skema, indtil eksamen EN del af det er noget man laver med en lommeregner. Helt specifikt nævnte min lærer en Ti 30XS, som jeg tilfældigvis havde liggende. Den kan regne en del af de her åndsvage ting ud med 4. rod osv. jeg hader det :D nogen ting skal vi kunne lave i hovedet (men der er ikke ret meget at "regne ud" på den måde) det handler mest om logikken og kunne huske om tingene skal ganges, divideres osv med hinanden, ihvertfald er det de ting, som gør det besværligt for mig,da jeg har det med at glemme om det nu lige var et + eller minus, som gjorde dit eller dat. (men hurra for formelsamlingen!) btw. microsoft har også lavet en "math" app som i nogen tilfælde kan lave udregningen step by step, hvilket har hjulpet mig til at forstå et par ting. den er helt gratis! og du kan endda tage billeder, og så kan den se hvad der står :) https://play.google.com[...]
--
Sidst redigeret 24-08-2020 08:25
#4
Hello
Gæst
26-08-2020 22:46

Rapporter til Admin
Hej, jeg afsluttede selv mat c på gymnasiet og fangede det aldrig rigtigt. Læser automationsteknolog nu, og vae selv nervøs inden jeg startede; for de siger der bruges matematik på uddannelsen. Vi havde matematik/fysik opsummering på 1. Semester, hvor vi bare regnede lidt og snakkede omkring det. Intet vildt. Har ikke brugt matematikken siden. Er startet på 3. Semester nu. Det er mere “logikken” fra matematikken der bruges når vi laver programmer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Matematik på automationteknolog udd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login