Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvilken online-prøve til bilkørekort?

Af Guru Hagman | 14-09-2020 16:14 | 449 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej HOL. Min datter er ved at tage kørekort, men hun er dumpet 2 gange til teori-prøven af 2 grunde: 1. Corona-ventetid på flere måneder for hvér teoriprøve. 2. Den online-teoriprøve hun har er LANGT fra samme spørgsmål (eller sætningerne betyder ikke det samme) som den hun har nu (jeg kan ikke lige huske på stående fod hvilken online-teoriprøve hun har nu) Jeg har googlet lidt på emnet, og der er så en del der reklamerer med de har samme teoriprøve som den hos politiet. Er der hold i dette, eller er alle online teoriprøver den samme? Der er måske en i ligefrem kan anbefale? Det er 2 måneder siden hun var oppe i anden teoriprøve, og der er slet ikke udsigter til endnu en foreløbig :( Takker på forhånd.
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
#1
NiceRag
Junior Nørd
14-09-2020 16:18

Rapporter til Admin
Da jeg i sin tid tog kørekort, havde min teorilærer nogen CD'er med teoriprøver (25 stk hvis jeg husker korrekt) de mindede meget om den prøver jeg så efterfølgende havde ved politiet. Jeg kørte hele CD'en igennem aftenen før min prøve og bestod med 0 fejl men jeg husker desværre ikke hvad den CD hed, eller noget. :/ (edit: min pointe er selvfølgelig, har i hørt teorilæren, om han har sådan noget liggende?) men der findes jo en del, du kan finde frem ved at google (det har da også været oppe herinde for et par uger siden)
--
Sidst redigeret 14-09-2020 16:21
#2
thechillum
Maxi Supporter
14-09-2020 16:33

Rapporter til Admin
#0 - Jeg synes det er lidt plat med undskyldningerne om at det enten er ventetiden eller at prøverne er forskellige - det er jo klart at din datter ikke er dygtig nok endnu til at bestå. Det er en meget negativ oplevelse at dumpe, det er også svært for mange at sige i en større teori-gruppe at man simpelthen ikke forstår teorien/hvorfor. Der er jo en grund til at man tillader 20% fejl, det er netop fordi at man godt kan blive i tvivl på små og få, men hvis man gentagende gange får over 20% fejl er det fordi man ikke har forstået det mest basale ved teorien. Jeg synes klart hun skal tage det med sin kørelærer og få nogen ekstra timers individuel teori hvor hun kan lave fejl i fred og få dem forklaret 1:1 uden at blive udstillet.
--
#3
Hagman
Guru
14-09-2020 16:54

Rapporter til Admin
#2 Om det er en undskyldning ved jeg ikke, men hun har ikke modtaget undervisning i 7 måneder pga Corona - og hun består tit med under 5 fejl på den online prøve hun har nu - eller havde, jeg ved ikke om hun stadig har adgang til den. Måske du kan hjælpe med mit spørgsmål? #1 Jeg havde også CD med hjem, men det er dælme mange år siden. Om de stadig findes må jeg lige finde ud af :)
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
#4
Kaasje
Guru
14-09-2020 17:29

Rapporter til Admin
Der er enorm forskel på de online teori-prøver. Min køreskole kørte med Teoriundervisning.dk og Turteori.dk Sidstnævnte var forfærdelig. Man kunne få forkert på korrekte svar, og de satte fokus på en masse ting der ikke var vigtige eller relevante for teoriprøven. Jeg ville gå så langt og sige at man havde dårligere chance for at bestå ved brug af den side. Teoriundervisning til gengæld var sat op fuldstændig som teoriprøven, og oplæste spørgsmålene på samme måde og i samme stil som til teoriprøven. De kommer også omkring alle de relevante prøver og har en procentmåler der viser om du er klar til teoriprøven. Vigtigst af alt, kan man tage seperate prøver der fokusere på de fejl man har lavet gennem de almindelige tests. Det lyder næsten som en reklame, men når man ser på hvor ringe mange af de andre teori-sider er, så var det bare rart med en der ikke efterlod dig mere forvirret end da du begyndte.
--
*(Foreveralone face)* Ultimate goal: More bacon! And cola. Thats it. Oh, and Cocio. OOOH, and potato chips.
#5
Juusuhako
Elite Nørd
14-09-2020 17:53

Rapporter til Admin
De må da have adgang til en hjemmeside hvor De kan tage teoriprøver. Da jeg tog kørekort i år brugte læreren Drive4You. Denne side havde vi adgang til og den havde alle de samme teoriprøver, som vores lærer øvede os i hver eneste teoriaften (1 eller 2 teoriprøver pr. gang). Der var ca. 25 i alt med 25 spg. hver man kunne forsøge sig med som dækkede det hele. Jeg kan ikke forestille mig en køreskole i dag, som ikke giver adgang til en side hvor man kan teste sine færdigheder??? Codan har en teoriprøve, dog kun den ene, men den er meget lig (synes jeg) af hvad jeg oplevede til teoriprøven. Derudover kan man jo også købe bogen. Den tog mig ca. en halv dag og komme igennem og er god til en dag eller to før prøven; man behøver ikke tærpe den, man kan godt tillade sig og "skimte", men den giver mange gode "keywords" man kunne have glemt.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#6
klinto75m
Super Supporter
15-09-2020 10:23

Rapporter til Admin
Et af de råd jeg kan give din datter, er det samme råd jeg fik af min kørelære. Altid gå med din første indskydelse. Hvis man går tilbage og begynder at overtænkte det, kan man hurtigt får rettet et rigtigt svar til et forkert. Jeg tog kørekort for 2 år siden, og havde 1 fejl til teoriprøve. kan dog ikke huske hvilken side vi brugte. Men kan huske den var meget svære end den reelle prøve.
--
MSI GTX 1070 - I7 7700k - MSI H110I Pro - 16GB DDR4 Vengence RGB - MasterLiquid Lite 120 - Cougar QBX

Opret svar til indlægget: Hvilken online-prøve til bilkørekort?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning