Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Svindler på DBA: Martin Riisager Knudsen

Af Gigabruger SteeLx | 18-09-2020 10:51 | 701 visninger | 8 svar, hop til seneste
Jeg vil advare ALLE der læser dette mod at handle med Martin Riisager Knudsen. Ville købe en PS4 Pro af Martin, da der ikke var nogen i området til en fair pris. Der er god kommunikation og en hurtig respons, jeg fik et billede af Martins kørekort sammen med PS4, så jeg havde en god mavefornemmelse. Martin lover at sende sin Playstation dagen efter og fortæller hvordan han har pakket den omhyggeligt... Den kommer aldrig og han bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger hvorfor jeg ikke kan få mine penge, det er nu 40 dage siden og jeg har hverken set den Playstation eller mine penge. Jeg er stor fan af at købe brugt, men jeg gider simpelthen ikke at bruge tid på at køre langt for at hente ting. Så jeg elsker når sælger vil sende med posten, men nu er jeg blevet snydt 4 gange inden for et år og har samlet tabt over 10.000 kr. både på DBA og HOL. Jeg er ved at være træt af de svindlere og jeg vil fremover advare andre, så disse mennesker får sværere ved at svindle andre i fremtiden. PAS PÅ!
--
#1
LARMY85
Mega Supporter
18-09-2020 10:56

Rapporter til Admin
Uf, det er jeg ked af at høre - ved du om vedkommende har en bruger her på hol? Har du meldt hændelserne til politiet samt givet negativ feedback herinde i B/W-listen (hvis der er tale om en/flere hol-brugere)?
--
Karl, schieß dem fenster!
--
Sidst redigeret 18-09-2020 10:57
#2
Maruchin
Supporter Aspirant
18-09-2020 10:59

Rapporter til Admin
Det er jeg ked af at høre :/ Er selv blevet snydt for 7K i sin tid, så kender følelsen. Du kan evt. advare andre ved at melde personen på 180.dk appen (tilfældigt telefonnummer som eksempel). https://www.180.dk[...]
--
#3
Wut
Elite Supporter
18-09-2020 10:59

Rapporter til Admin
#0 Øv! Surt! Men er du sikker på, at det ikke er en anden, der misbruger hans identitet? Hvis du er blevet snydt gentagne gange, så vil jeg opfordre dig til at lave nogle flere face2face handler - også selvom varerne er lidt dyrere lokalt end via posten. Det betaler sig at give lidt mere, og så undgå at føle sig snydt. Der vil altid være bedragere, fordi der er mentalt forstyrrede folk, og folk under stort pres af forskellige årsager, så jeg vælger kun face2face handler.
--
Sidst redigeret 18-09-2020 11:01
#4
Martin.v.r
Monster Nørd
18-09-2020 11:00

Rapporter til Admin
Det er jo ikke fordi hans adresse er skjuldt
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 4x4GB ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
#5
SteeLx
Gigabruger
18-09-2020 14:51

Rapporter til Admin
#3 Kan ikke være 100% på at det er hans identitet, men han skrev til mig fra et telefonnummer som var registreret i samme navn, og samme nummer/navn var tilknyttet hans mobilepay og jeg fik billede af hans kørekort. Ja, det betaler sig tydeligvis at give mere og handle lokalt. Men af en eller anden grund er det vigtigt for mig at føle at jeg har lavet en god handel, når jeg handler nyt eller brugt. Sammenlagt med at jeg værdsætter min tid og fx vil ikke bruge 30 min hver vej i bil, hvis jeg kan bruge 2 min ved at gå ned i pakkeshoppen. Jeg ville bare inderligt ønske at vi levede i en verden hvor man kunne stole på at fremmede overholdte de aftaler de lavede. Det kan man heldigvis også i 90% af tilfældene.
--
#6
Wut
Elite Supporter
18-09-2020 14:58

Rapporter til Admin
#5 Min personlige statistik siger, at mindst 2% af enhver gruppe af mennesker er idioter. Den statistik har aldrig fejlet. Da en TV-kanal i USA spurgte folk på stranden i Florida, om de var bekymrede for hudkræft, svarede 2,1% at de ikke vidste, at man kunne få hudkræft af solbadning. Da en anden kanal spurgte folk, hvor ofte de skifter toiletbørsten ud, svarede omkring 2% at de bare propper den i opvaskemaskinen. (I shit you not). Der er bare 2% idioter. Det er dem, man nogle gange render ind i. Så du har nok ret i, at over 90% er fine nok. Jeg foretrækker stadig face2face handel, så man undgår de 2% ;-)
--
#7
SkylineGTR
Guru
18-09-2020 15:00

Rapporter til Admin
Du er ikke alene om at være blevet svindlet. Jeg er selv lige blevet svindlet af en her på hol. Hans navn er Mads Jørgensen og er en kendt svindler her på siden. Han har lavet flere brugere og så går Nem-ID valideret sig. I det mindste var det første gang jeg er blevet svindlet på hol eller DBA. Så kan kun sige man skal være meget OBS på nye brugere på siden også selv de er nem-ID valideret. Jeg ved også han snøret mange andre. Det er super trist, at nogle få individer skal ødelægge det for alle andre. Specielt nye brugere. Jeg har ellers lavet mange gode handler på hol og lige så selv solgt ting med kun gode ord og sige om det.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#8
Martin Lohse
Ultrabruger
18-09-2020 15:11

Rapporter til Admin
#0 Det er så ærgerligt, og det mest frustrerende er, at det også går ud over alle de ærlige sælgere som findes. Jeg plejer ikke købt brugt, men sælger blot brugt, og derfor møder jeg også skeptiske købere, når nu det handler om elektronik. Nu vil jeg lige remse op hvad jeg plejer gøre. - For mig handler det om, at en køber ved hvem jeg er, samt at han kan spamme en, hvor det vil gøre ondt på mig, hvis jeg snød ham. Derfor henviser jeg altid til mit job, hvor mit navn også figurerer på personalelisten. Dertil giver jeg køber lov til at spamme min chef, hvis jeg snyder ham. Det synes jeg faktisk giver ro hos køberen, da han har en garanti for, han kan ramme mig et ømt sted, hvis jeg snød ham. I april solgte jeg en hometrainer til en gut på Frederiksberg. Han var mistænksom, og hans bror havde faktisk anbefalet ikke at handle med mig, da jeg kommer fra det jyske. Med ovenstående i en telefonisk samtale fik jeg "omvendt" ham, og det endte jo med en rigtig god handel for os begge to. Det skal dog også siges, jeg ikke har hemmeligt nummer, så det er let at kæde mig sammen med mit rigtige jeg og min arbejdsplads. Måske kan du bruge ovenstående til inspiration - jeg tror desværre ikke længere det bare er nok at have en mpaynummer, facebookside osv. Alt dette kan svindles. En familie kan måske ignorere en sur køber, men en chef vil næppe have en medarbejder, man ikke kan stole på.
--

Opret svar til indlægget: Svindler på DBA: Martin Riisager Knudsen

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning