Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Køb af hårde hvidevare - hvor?

Af Bruger Aspirant Kolklik | 05-10-2020 21:49 | 825 visninger | 12 svar, hop til seneste
Jeg står og skal snart have købt hårde hvidevare til et hus, der er tale om: Ovn, kogeplade, emhætte, køleskab, fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler. Men jeg ved faktisk ikke hvor jeg bør købe det? Prisen er ikke det vigtigste, jeg tænker også de fleste er til at forhandle med når det er så meget der skal købes. Det primære for mig er at jeg ikke vil smide mine penge hos en forretning der ikke behandler sine kunder ordenligt - Power - eksempelvis. Har i nogle gode forslag til hvor jeg bør købe disse ting?
--
Sidst redigeret 05-10-2020 21:50
#1
Azakiel
Skribent
05-10-2020 21:53

Rapporter til Admin
Har haft god erfaring med at handle med Skousen, dog kun på en tørretumbler, og ikke hele pakken som du er ude efter. De var til at forhandle med i forhold til pris, og levering, samt de kørte en fin deal med afbetaling uden renter/ÅOP som de også tog med uden noget bøvl.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
NiceRag
Junior Nørd
05-10-2020 22:33

Rapporter til Admin
Find ud af hvad du vil ha. sådan helt specifikke modeller og så gå rundt og spørg de forskellige ELLER, alternativt, spørg dem om de kan give et godt tilbud på en pakke som indeholder Ovn, kogeplade, emhætte, køleskab, fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, og køb hos dem som overordnet set har de bedste produkter kontra pris. fx. enerigmærke, støjniveau osv (inkl levering og evt installering.. ) Du er jo ikke forpligtet til noget som helst, bare fordi de siger du kan få "indsæt X antal produkter, til Y antal kroner". Jeg kiggede efter opvaskemaskine og vaskemaskine sidste år. jeg købte en opvaskemaskine først, igennem en ven. Men vaskemaskinen købte jeg igennem whiteaway. Den jeg fandt i første omgang var på tilbud på hjemmesiden... men så pga jeg manglede nogen mål på afløbsslangen, ringede jeg til dem, og sælgeren derinde fandt en anden vaskemaskine med et betydeligt bedre energimærke, til samme pris, med en større besparelse. den var dog slet ikke på tilbud på deres hjemmeside. Så jeg vil da til enhver tid ringe og høre dem ad. Det kan jo være det bedste kan betale sig at købe halvdelen hos et firma og den anden halvdel hos en anden. Men et sted som skousen er vel ikke bange for at lave en god handel, tænker jeg. men det er de andre forhandlere vel heller ikke.. foruden Ikea :P
--
#3
Jesperdb
Gigabruger
06-10-2020 07:45

Rapporter til Admin
Købte hos skousen da jeg i sin tid skulle lave nyt køkken i mil nye andel, kan kun anbefale dem, fik også en MEGET pæn samle rabat :)
--
#4
Meng
Bruger
06-10-2020 08:06

Rapporter til Admin
+1 Skousen. Meget fornuftige at forhandle priser med.
--
#5
waskustobaskus
Semi Nørd
06-10-2020 08:08

Rapporter til Admin
Har flere gange købt i Elgiganten for bedste pris. Men de sidste par gange, nyt komfur og vaskemaskine er hos den lokale skousen. Super service, så der fortsætter jeg helt sikkert mine køb i fremtiden. Faktisk stod vaskemaskinen af en fredag. Tog i skousen ved 14 tiden og handlede. Kl16 kom sælgeren forbi med vaskemaskinen og hjalp endda med at bære den op på 3.sal. Super service.
--
#6
triedset
Maxi Supporter
06-10-2020 08:08

Rapporter til Admin
Jeg giver også +1 for Skousen
--
http://www.gamers-shop.dk[...] - Billige spil
#7
Slæden
Semi Supporter
06-10-2020 08:21

Rapporter til Admin
Samme her, i butikken har der flere tilbud, en du ser på nettet, og ham der betjente os vidste faktisk mere end mig ;-) (selvom jeg havde læst op på tingene inden jeg kom)
--
6800K/Z370F/2080/U3818DW
#8
Kjang
Mega Nørd
06-10-2020 08:25

Rapporter til Admin
Vi har lige kigget på det samme, til et nyt hus. Vi har fået god rabat i Elgiganten, og glimrende service - fra en medarbejder der faktisk vidste alt om emnet. Grunden til det faldt på Elgiganten var, udvalget var bare større end Skousen.
--
Yes yes..
#9
A.G.A.
Elite Supporter
06-10-2020 12:53

Rapporter til Admin
Jeg har fået de aller skarpeste priser hos Power/Glostrup hver gang!! Også ved forudgående besøg hos Skousen, Elgiganten samt diverse online butikker. Min erfaring er at at Elgiganten samt Skousen blir hurtigt afvisende, når man tager fat i pris emnet.
--
#10
kolkjaer
Giga Supporter
06-10-2020 15:16

Rapporter til Admin
#9 Sjovt man kan have så forskellige oplevelser. Jeg har ikke handlet i Power/Glostrup, men de 3 andre Power-butikker jeg har handlet i, har indtrykket været det samme alle steder. En flok teenage-pistolsælgerer, der desperat prøver at få mig narret over på det produkt med højest avance. Og som kommer meget på udebane, lige så snart man bevæger sig forbi telefon/computer/tv-afdelingen. I Skousen har jeg kun oplevet sælgere der vidste hvad de havde med at gøre, og var villige til at gå ned på den rigtige pris.
--
#11
A.G.A.
Elite Supporter
06-10-2020 15:30

Rapporter til Admin
#10 Må indrømme at jeg selv viste præcis hvad jeg gik efter (fabrikant, model osv), og overladte ikke "krav" til sælgeren. Det var mere en pris snak og derpå pakken snak inclusive services som lev, montering etc.
--
#12
Peter Gøggaard-Clausen
Gæst
10-10-2020 10:19

Rapporter til Admin
Hele mit bryggers skulle have en overhaling med nye skabe og hvidevarer. Til en start tog jeg kontakt til Skousen og fik et tilbud på hvidevarer. Skousen havde flere i min familie brugt, så det gav mening at tage fat i dem. Da tørretumbler og vaskemaskine var bestilt gik jeg til Kitchn og fik rådgivning til skabe til bryggers. Vil anbefale andre også at kontakte til Kitchn - særligt til bryggers: ?https://www.kitchn.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Køb af hårde hvidevare - hvor?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning