Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Light bleeding acceptabelt?

Af Semibruger Vegapunk | 26-11-2020 23:06 | 292 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg har købt et Q70T til 4999,- black friday tilbud, og synes det virkede som et super køb til mine behov. Tidligere i dag var jeg overvældet over mit køb, super tilfreds, men her til aften kan jeg se der er en del light bleeding, som var svært at se tidligere på dagen. Er det forventet at der altid er noget light bleeding? Hvornår er for meget light bleeding uacceptabelt? Kan man bruge reklamationsret på light bleeding? Har uploadet et billede som er taget med mobil kamera, light bleeding kan ses fra de 4 hjørner https://i.gyazo.com[...] Erfaringer/meninger søges :)
--
Sidst redigeret 26-11-2020 23:07
#1
ToFFo
Guru
26-11-2020 23:12

Rapporter til Admin
Svært at sige... Når du tager et billede med din telefon lukkes der langt mere lys ind, og det giver et forkert billede af hvad man kan forvente af bleed. Umiddelbart synes jeg dog ikke det er slemt... Men det er ekstra svært at vurdere, når du har taget et billede mens der vises noget på skærmen, og det ikke bare er et sort billede. Så spørgsmålet er ikke hvad vi synes. Men hvad DU synes. Irriterer det dig nok til at retur/ombyt er besværet værd?
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 26-11-2020 23:13
#2
Mr. WoLF
Guru
26-11-2020 23:12

Rapporter til Admin
Det virker ikke slemt. Lidt kalibrering af nok styrke på lys og dimming vil måske hjælpe lidt. Tænker du vil være faldet bag over hvis du havde lavet samme med et IPS og set både bleed og glow
--
#3
Sven Bent
Ultra Nørd
27-11-2020 00:17

Rapporter til Admin
der vil altid vare noget light bleed med teknologier hvor lyset er bag fin farver styring/filtre da det er svart at lave en kasse heltlystaet og faa den til at lede varme ud billigt. dtag ibetrangin af din test metode er skabt til at fremstille problemmatikken i staerk overdrevet tilstand saa ser det ikke slemt ud. hvis det er synlogt under normal brug er den en anden ting. intet i verdenen er produceret perfekt
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#4
Mr. WoLF
Guru
27-11-2020 00:25

Rapporter til Admin
Som obs. du kan ikke få bedre tv til prisen
--
#5
Vegapunk
Semibruger
27-11-2020 08:24

Rapporter til Admin
Tak for svar alle Mit gamle tv er 10 år gammelt, så vidste ikke hvad man kunne forvente af et nyt tv nu om dage Men ja, billedet er fremprovokeret. Der er intet problem hele dagen, og heller ingenting om aftenen så længe det ikke er super mørke scener.
--

Opret svar til indlægget: Light bleeding acceptabelt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning