Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ford Mondeo 2015 SW - Min bagklap vil ikke lukke.

Af Junior Supporter TheJ0ks | 10-02-2021 10:50 | 1062 visninger | 17 svar, hop til seneste
Hej! Jeg har en Ford Mondeo slut 2015 model SW. Jeg har oplevet i dag at jeg kan åbne bagklappen med nøgle, knap bagi og knap inde ved rattet ingen problemer! Men mit problem er at den ikke vil lukke igen? Jeg er nød til at tvinge den ned med håndkraft før den vil lukke. Når jeg trykker på knapperne så hopper den op igen. Som om den eneste vej den kan er at flyve op og ikke lukke i.. Kender Idette problem? - hvis ja har du et råd. Jeg har googlet nettet tyndt synes jeg. Jeg har prøvet, at holde bagknappen inde i 10 sek, fordi så skulle den finde en "ny højde" men det virkede ikke. Den næste mulighed jeg har læst er at tage en af ledningerne af batteriet foran i motoren, for den så "genstarter" og se om dette virker. Jeg synes den "flyver" hurtig op end den plejer at gøre, og når den så er oppe og jeg trykker på knappen igen hopper den sådan lige 5cm men bliver oppe. Så jeg skal tvinge den til at lukke med håndkraft. Jeg vil helst ikke ødelægge den, da jeg er bange for at jeg gør dette med håndkraft? Kan det være en defekt motor i den elektriske motor til bagklappen eller hvad tænker i? fordi jeg har jo ingen problem med at den åbner. På forhånd mange tak /Mads
--
#1
mig
Gæst
10-02-2021 10:53

Rapporter til Admin
Snakket med din mekaniker?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
TheJ0ks
Junior Supporter
10-02-2021 10:55

Rapporter til Admin
#1 Ikke endnu, ville blot høre om andre havde oplevet dette først. Ringer til dem senere efter møderne :-)
--
#3
Duckman
Giga Nørd
10-02-2021 10:56

Rapporter til Admin
Det lyder som en defekt aktuator - Hvis ikke du selv er handyman, så må du en tur på værkstedet. Og så viser det også meget godt, hvorfor jeg selv går i en STOR bue uden om den slags udstyr - Det giver ikke reel komfort eller funktion i hverdagen (Det tager tit væsentligt længere tid at åbne/lukke en elektrisk bagklap). Formålet er mest bare at det "Ser smart ud". Og så går pisset i stykker, før eller siden.
--
Whatever
#4
Abemennesket
Ny på siden
10-02-2021 11:26

Rapporter til Admin
#3 Med det argument ville bilproducenter jo aldrig kunne forny sig og udvikle. Jeg selv synes nu det ganske smart når man kommer fra storindkøb, med hænderne fulde og børn at holde styr på.
--
#5
|Smash|
Guru
10-02-2021 11:40

Rapporter til Admin
#3 - Det giver nu masser af komfort og bekvemmelighed, at kunne åbne bagklappen remote. Man står ikke og venter på at bagklappen åbner, man laver noget andet imens. F.eks. så bagklappen er åben når man når hen til bilen med hænderne fyldte efter indkøb eller inden man går ud af døren for at pakke bilen. Min Octavia kan desværre ikke lukke bagklappen inde fra bilen eller fra nøglen. Der skal man trykke på en knap på bagsmækken. Det er lidt ærgeligt.
--
FFHAU!
#6
TheJ0ks
Junior Supporter
10-02-2021 11:49

Rapporter til Admin
Update. Jeg har snakket med Ford, dog fik jeg faktisk en rigtig ubehagelig oplevelse af deres kunderådgiver. Hun lagde nærmest telefonen på inden jeg var færdig med at snakke. meget underligt. Men hun mente der skulle en teknisk undersøgelse i gang. så da jeg spurgte om de kunne komme med en pris på dette ville hun ikke oplyse om det. Jeg ringede så til skorstensgård og fortalte det samme, de sagde at 1 time teknisk undersøge nok var krævet, for ikke at finde en forkert fejl. det vil koste 610kr nævnte han. Mit spørgsmål. Jeg har aldrig brugt skorstensgård. Nogle af jer der har det? og hvad er jeres mening.
--
#7
boas
Maxibruger
10-02-2021 11:59

Rapporter til Admin
Undskyld... hvad forventer du? Du ringer med et problem, de har ikke set bilen, og så skal de give en pris`?
--
woop woop
#8
TheJ0ks
Junior Supporter
10-02-2021 12:01

Rapporter til Admin
#7 Man vil altid kunne give en teknisk undersøgelses timepris?? om det så tager 1 time, eller 2 eller 4. er jeg ligeglad med. Ville blot høre hvad priserne er pr time hos dem.
--
#9
Comicsdk
Mega Supporter
10-02-2021 12:07

Rapporter til Admin
Sommetider kan det bedre betale sig at trille ind til en lille lokal mekaniker der ikke bruger millioner på markedsføring, som eksempelvis Skorstensgaard. Men du skal nok ikke forvente en gratis gennemgang af den baglåge.
--
#10
Duckman
Giga Nørd
10-02-2021 12:18

Rapporter til Admin
#4: Måske skal man lade være med at opfinde og forny sig, alene for nyskabelsens skyld. F.eks at klimaanlægget skal betjenes via en undermenu på en touchskærm, så man skal kigge væk fra vejen i 8 sekunder, for at justere temperaturen. Det er nyskabende. Men det er også torskedumt. Lad nu bare drejeknappen sidde, den har fungeret upåklageligt i 50 år. #5: Hvis du har hænderne fulde, hvordan formår du så at fiske bilnøglen frem og trykke på knappen, der åbner bagklappen, imens du går hen til bilen, med 4 fulde indkøbsposer? Ved godt man kan få dem der åbner automatisk, når man vifter foden under kofangeren. Der skal man så stå og vente på at aktuatoren får sig snøvlet færdigt, og det virker ikke når sensoren er beskidt.
--
Whatever
#11
|Smash|
Guru
10-02-2021 12:46

Rapporter til Admin
#10 - Forberedelse. Ved at have nøglen i hånden når man går mod bilen. Eller åbne den inden man fylder hænderne og går ud af døren, f.eks. når man holder hjemme i carporten.
--
FFHAU!
#12
Duckman
Giga Nørd
10-02-2021 13:05

Rapporter til Admin
#11: Jeg er ikke overbevist - Når jeg har pakket mine varer i Bilka, og bilen holder 100 meter væk, så kan ijeg kke åbne bagklappen inden jeg tager poserne i hånden. Det er svært at holde nøglen i hånden, samtidigt med jeg bærer poserne - Især hvis de er tunge (Hvilket jo er den situation hvor det vitterligt kunne være smart at bagklappen stod åben, når jeg nåede bilen. I de fleste situationer som jeg kan tænke mig frem til, hvis jeg der har mulighed for at få snitterne på nøglen, så havde jeg alligevel hånden fri, og kunne bare åbne bagklappen manuelt. Og hvis jeg alligevel er nødt til at sætte varerne fra mig, for at fiske nøglen frem, og åbne bagklappen, så.... Ja, så giver det vist sig selv at jeg er lige vidt.
--
Whatever
#13
SYS288
Supporter
10-02-2021 13:50

Rapporter til Admin
Min bagklap registrerer nøglen, så jeg skal bare stå tæt på bagklappen, og så åbner den. Ingen fodbevægelser eller andet. Det tager ikke så lang tid, og er glad for ikke at skulle stille poser eller andet, for at finde en nøgle frem. Jeg har altid haft "manuel" bagklap, men er blevet ret begejstret for at der er udvikling, også på det område :)
--
- Sometimes the only sane answer to an insane world is insanity
#14
Martin Lohse
Monsterbruger
10-02-2021 20:37

Rapporter til Admin
#0 Du må hen til værkstedet - de kan bedst vejlede og finde fejlen - typisk skal der en tester på, og forhåbentlig er det en lille ting. #12: Jeg nyder nu min el-bagklap - selv min kone, som ikke er særlig bilinteresseret kan sagtens se fidusen med det. Nu var det med i den udstyrsmodel vi købte, men hvis jeg skulle tilkøbe det, så var prisen meget afgørende.
--
#15
Phyxius
Elitebruger
10-02-2021 21:30

Rapporter til Admin
#12 og derfor vælger man noget en model hvor der er smart open med f.eks. fod ;)
--
#16
Comicsdk
Mega Supporter
10-02-2021 21:38

Rapporter til Admin
Stines far kunne styre sin Renault 4 gennem Marselisborgskoven med fødderne i 1979. Det var en aflagt postbil der i forvejen lugtede lidt af sure tæer. Pointen? Det ved jeg sørme ikke.
--
#17
Kimmie
Gæst
11-02-2021 08:42

Rapporter til Admin
Jeg er godt nok glad for min bil med el-bagklap. Et er at have hænderne fulde når der skal fyles i, et andet er at tømme bilen for indkøb uden at stille tingene fra sig før man er inde, også lukke derinde fra. Det er i hvert fald en komfort min næste bil også skal have. Så kan jeg bedre undvære meget andet udstyr, som jeg også har i dag. #0 Prøv din lokale Teknicar. Der er selvfølgelig forskel på værkstederne, men min mekaniker undersøger og giver altid en pris uden beregning.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Ford Mondeo 2015 SW - Min bagklap vil ikke lukke.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning