Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Returret Ikea

Af Super Nørd Gicls | 25-02-2021 18:00 | 453 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hejsa, Hurtigt simpelt spørgsmål. Nogen der, udover Ikea, ved om man kan bytte et møbel man har købt på nettet, samlet og så fortrudt? Grunden til at jeg spørger er at jeg om en måned får nyt hus og Ikea har umiddelbart nogen møbler jeg er interesseret i (Skrivebord, Tvmøbel og skænk) men kan jo ikke komme ud og se dem live da de jo har lukket og ikke ser ud til at åbne hvis man kigger på deres hjemmeside. Er derfor lidt tvunget til at købe det på nettet og få det leveret. Så nogen der ved det? Mvh Gicls
--
Sidst redigeret 25-02-2021 18:00
#1
LARMY85
Mega Supporter
25-02-2021 18:20

Rapporter til Admin
"I IKEA har du ingen tidsfrist for at returnere eller ombytte dine ubrugte varer, så længe du medbringer kvitteringen." https://www.ikea.com[...] Bonus info: "Vi kan desværre først tage imod returneringer, når varehusene åbner igen."
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
--
Sidst redigeret 25-02-2021 18:22
#2
Coolcat
Gigabruger
25-02-2021 18:22

Rapporter til Admin
IKEA varehuse er lukkede til og med den 5. aprilIKEA Planning Studio åbner 1. marts, men du skal booke tid på forhånd.Du kan fortsat handle online med os, og du kan også fortsat afhente dine varer som Klik & Hent i varehusene. Du kan dog opleve længere leveringstider i øjeblikket.??Fortvivl ikke, hvis du skal have byttet en vare, eller hvis du har en reklamation. Hos IKEA har du nemlig altid ubegrænset returret og 5 års reklamationsret, men du kan først returnere, når varehusene åbner igen.Det er ikke muligt at returnere varer i IKEA Planning Studio.
--
#3
Gicls
Super Nørd
25-02-2021 18:34

Rapporter til Admin
#1 og #2 så langt har jeg også læst, men aner jo ikke om hvordan varen er eller ser ud før det er samlet.
--
#4
Sven Bent
Monster Nørd
25-02-2021 18:46

Rapporter til Admin
#3 Jamen saa goer dit forarbejde foer du koeber. Derudover saa svare #1 og #2 helt og holdent til dit spoergsmaal. at du ikke kan se moebler lige nu eandre ikke paa svaret
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#5
spacefractal
Megabruger
25-02-2021 18:58

Rapporter til Admin
Jeg har set sager, at de ikke altid vil bytte, hvis man kan se at det har været åbent eller brugt. Dette problem har min mor sådan set også, der lige ledes lige har flyttet med alt det der click & collect helvede. Men anyway, hvad reglerne er under corona og generelt nethandel på præcist det punkt, det må jeg dog være svar skyldigt.
--
#6
SnasQ
Ultrabruger
25-02-2021 19:14

Rapporter til Admin
Du må gerne samle dine produkter og se om de passer i dit hjem. Så længe du ikke skader dem i forbindelse med at du samler dem, samt at du ikke bruger dem.. Fx må du gerne samle en stol og de om den passer i stil og størrelse men du må ikke tage den i brug. Stadig ubegrænset returret så længe du medbringer kvittering. Udfordringen pt. er leveringstid :)
--
#7
NemoH
Semibruger
25-02-2021 19:44

Rapporter til Admin
Min hustru (som arbejder ved Ikea) siger du har fuld returret, hvis du ikke skiller produktet ad. Dette betyder at du enten selv skal levere produktet tilbage, fuldt samlet, eller betale for at få en fragtmand til at hente varen. (som først kan ske når de har åbent igen). Varen skal selvfølgelig være samlet korrekt og ubeskadigt. Ellers ville det bedste jo være ikke at samle varen, men så er det nok lidt svært at se om den passer.
--

Opret svar til indlægget: Returret Ikea

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning