Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

OK handel? OBS paa? Thinkpad 470

Af Ny på siden rk1 | 15-03-2020 13:39 | 389 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL, Jeg skal akut bruge en baerbar pga. corona som har lukket for uni, hvor jeg ellers normalt sidder og skriver mange opgaver (paa deres PCs, jeg bor i udlandet). Min gamle gik i stykker for lang tid siden og siden da, har min kaereste og jeg faktisk bare delt hendes, foerst en ASUS zenbook og sidenhen en lenovo t495 som er en sindssygt laekker maskine synes jeg, isaer til at skrive paa. Men ja ok, long story short, da uni er lukket skal jeg bruge en laptop da vi ikke kan deles naar vi begge er hjemme naermest hele tiden. Jeg har fundet denne laptop paa vores version af DBA: Lenovo Thinkpad t470 - Intel Core i5-6300U Dual-Core 2.4GHz - 8GB (1x 8GB) DDR4-2133MHz RAM - 256GB SSD - 14" (1920x1080) IPS FullHD - Intel HD Graphics 520 (1x HDMI, 1x USB-C) - Gigabit LAN, WLAN 802.11ac, Bluetooth 4.2 - Webcam, 3x USB 3.0, 1x USB-C / Thunderbolt 3 - Card Reader, TPM - Windows 10 Professional 64-bit installiert - Rest Garantie Og han vil have 350 euro (ca 2600), hvilket jeg har accepteret. Men inden jeg tager ud for at hente den, her om lidt, kunne jeg godt taenke mig at vide; - er der noget jeg skal vaere OBS paa ved koeb af en brugt laptop? Selvfoelgelig den overfladiske stand, men den skulle vaere som ny, ifoelge saelger. Jeg har spurgt hvorfor han saelger, men han har ikke svaret endnu (har foerst spurgt for 2 min siden). - er det en ok pris, alder, stand (skulle vaere mere el. mindre som ny) og hardware taget i betragtning? Der skulle stadig vaere, som i kan se paa specsne, lidt garanti tilbage men da jeg spurgte om man fik noget papir af en art med, eller hvordan det ellers kunne bevises, sagde han at det kan man se ved at slaa serienummeret op. Det hele virker ok og som en fin handel, for mig er der umiddelbart ikke nogle roede lamper der blinker - MEN jeg har aldrig koebt en brugt computer foer, saa ville gerne lige have jeres besyv med. Den skal bare bruges til det saedvanlige uni; saa hardwaremaessigt er den fin til mit brug (primaert at skrive opgaver, laese, surfe, netflix etc). Tak paa forhaand!
--
#1
Jacob XP
Giga Nørd
15-03-2020 13:47

Rapporter til Admin
Bare husk at du ikke får et dansk tastatur. Ved godt at det er ret åbenlyst, men du nævnte det ikke selv.
--
A clean house is a sign of a broken computer
--
Sidst redigeret 15-03-2020 13:47
#2
rk1
Ny på siden
15-03-2020 13:50

Rapporter til Admin
@Jacob XP Nej, det ved jeg godt. Det er helt fint. Havde heller ikke dansk paa min sidste baerbar. Tak for svar :) Vil du sige det er ok, det hele?
--
#3
ToFFo
Guru
15-03-2020 13:54

Rapporter til Admin
Det er en super fin maskine! Jeg har også købt sådan en brugt til damen, til hendes studie. Jeg ved nemlig at hvis hendes laptop driller, er det mig der skal høre på det. Så det skal være en robust maskine, der kan holde mange år. Og det kan en Thinkpad. Lenovo Ideapads og HP Probooks sutter fandme røv. Til 2600kr er det et super godt køb. RAM kan nemt opgraderes, og det samme med SSD, såfremt du får brug for det og reservedele er lette at skifte. Også tastaturet er let at skaffe og skifte hvis du vil have et nyt på. Eksempelvis med et andet sprogligt layout. Mht. garanti er det korrekt det han siger til dig. Der er dog et drawback. Du kan slå garantien op på serienummeret her: https://pcsupport.lenovo.com[...] (Hvis serienummeret starter med S skal du ikke inkludere S'et når du skriver serienummeret ind på denne side. Serienummer på Lenovo maskiner af den type starter typisk med P) Drawback er, at den garanti du kan slå op på serienummeret starter fra produktionsdatoen. Men garantien dækker fra købsdato (slutbruger) hvis man kan vise kvittering. Så hvis vi siger maskinens produktionsdato er januar 2010 og han har købt den i januar 2011 men smider kvittering væk, så "mister" man et helt års garanti. Med det sagt bliver du helt sikkert glad for maskinen. Thinkpads er pisse gode. De kan klare en masse tæv og er pisse gode at skrive på. Det unikke ved T470 modellen er, at den blev produceret i en overgangsfase, hvor både Lenovos eget strømstik (Slim tip) og USB-C var relevant. Men nu kører Lenovo udelukkende USB-C. Men du får begge dele. Og T470 kan lades BÅDE med USB-C og almindelig strømforsyning. Dog ikke på samme tid. Men det er fandme genialt.
--
- Indsæt signatur -
#4
anox
Gæst
15-03-2020 13:55

Rapporter til Admin
Du kan spørge efter serie nummer og slå garantien op. Måske der stadig er lidt onsite på den :) https://pcsupport.lenovo.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
rk1
Ny på siden
15-03-2020 14:31

Rapporter til Admin
@ToFFo Tusind tak for svar, virkelig hjaelpsomt (og informativt). Jeg siger ja tak til den saa. Hvad angaar garanti, taenker jeg, at jeg bare lurer naar jeg kommer hjem med den. Saa laenge, at han lige viser at alt er ok inden overdragelse og den kan starte op osv (:D) saa skulle det vaere fint. Ogsaa tak til anox for link. Jeg tager et kig senere i dag :)
--

Opret svar til indlægget: OK handel? OBS paa? Thinkpad 470

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning