Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Hjælp til Macbook

Af Gæst Annika | 27-11-2020 11:13 | 184 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg står og skal vælge mellem de her 2 Macbooks, Air og Pro: https://www.bilka.dk[...] https://www.bilka.dk[...] Jeg vil gerne kunne bruge computeren til studie, serie og film, spille mindre krævende spil osv. Er generelt mest til Pro'ens design, men er det pengene værd? Og vil den ene holde bedre på længere sigt end den anden?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Einherje
Bruger Aspirant
27-11-2020 13:50

Rapporter til Admin
Apple har lige skiftet chipsæt i deres maskiner, så du skal vide, du køber dig ind på et eksperiment. Det er så et eksperiment som foreløbig har vist sig at gå over al forventning, men du køber stadig et 1. generationsprodukt som vil modnes meget over de næste par generationer. Mit råd, og lad endelig andre rette mig, er at gå efter den billigst mulige model lige nu og så skifte til en fremtidssikker opgradering om 2-3 år, når Apple har fundet sig selv i sin nye kurs. Til studie, serier og film vil du ikke mærke performanceforskel på Air og Pro. Den afgørende forskel mellem de to maskiner er, at Pro har en blæser der kan holde maskinen koldere, når du afvikler tunge opgaver som at konvertere video eller spiller krævende spil. Så køb den mindste Air nu og læg penge til side til en Pro med minimum 16GB RAM om et par år.
--
#2
Quartex
Elitebruger
27-11-2020 13:54

Rapporter til Admin
Jeg er enig med #1 køb den billigste som er Macbook Air og hvis du køber den igennem Apple selv får du også lidt studierabat (hvis du er studerende) så den koster vidst omkring 8100-8200.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til Macbook

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning