Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Sikkerthjem alarm - spørgsmål og erfaringer

Af Ny på siden Råkost | 14-12-2019 11:32 | 5336 visninger | 47 svar, hop til seneste
Da vi overvejer at anskaffe en Sikkerthjem alarm til hytten, er der dukket lidt spørgsmål op. Er godt klar over at der findes væsentlig bedre alarmer. Men da det ikke er Nationalbanken vi skal sikre, er det fint nok. Vi er klar over at tyven alligevel kommer ind, hvis han har udset sig noget bestemt. *Der står at Sikkerthjem har anti-jamming. Men hvordan virker det egentlig? Vil alarmen gå igang med det samme? Altså kontrollerer selve kontrolenheden at der er forbindelse ud til enhederne hele tiden? Eller er det med større mellemrum? I så fald havde det ikke været så effektivt med for store tidsintervaller. *Vi har også en hund på ca. 18-20 kilo. (Bestemt ingen vagthund) Rumsensorerne skulle være dyreimmune op til ca. 25 kilo. Men hvor sikker kan man være på at hunden ikke sætter dem igang alligevel? Er der nogen af jer med hunde der har erfaringer med Sikkerthjems rumsensorer og om det virker i forhold til hund i den størrelse?
--
#1
Snemonster
Junior Supporter
14-12-2019 11:39

Rapporter til Admin
Jeg har selv Sikkerthjem. Ang anti jamming aner jeg intet. Ang de sensorer. De går altså engang imellem ved os. Men vi har katte og ikke hunde. Min teori er at katte hopper jo op og ned af ting (krædsetræer osv), og det tror jeg er grunden til at sensoren reagerer. En hund går mere på jorden, men har desværre ingen erfaring for det. Udover det synes jeg sikkerthjem er ganske godt. Når alt er sat op, så kører det hele bare uden at skulle ændre noget konstant osv. Dog synes jeg deres app er noget LORT. Jeg har S5 (der er nu S6). Om S6 har en nyere og bedre app ved jeg ikke noget om. Fx det jeg hader ved denne app. Man kan max have 10 stk tilbehør (sensorer) som man selv kan navngive. Fx stue vinduesensor, køkken vinduesensor osv. Når man så har navngivet dem som man vil osv. Sletter du appen og installerer igen (fx ny telefon, eller gendannelse af telefon), så starter appen fra ny. Dvs ALLE de informationer du har lavet på appen er væk... Selve indstillingerne i hele systemet er der stadig. Tingende hedder stadig det de hedder, men ændrer man noget i appen igen, så ændres alt igen da appen er "ny". Håber det giver mening. Svært at forklare :D Men som sagt, dette er S5 appen, jeg ved ikke om det er gældende på S6 appen.
--
#2
Snemonster
Junior Supporter
14-12-2019 11:42

Rapporter til Admin
Når det er sagt... Jeg har ikke rørt min app i 1½ år nu fordi alt er sat op som det skal. Har haft vores i 2½ nu og ikke skiftet batteri endnu på noget som helst (har diverse vindue/dør sensorer og rum sensorer).
--
#3
Råkost
Ny på siden
14-12-2019 15:44

Rapporter til Admin
Det giver god mening hvis de starter hvis kattene hopper rundt. Vores hund bliver som regel på gulvet. Det er kun i stuen hun kan finde på at hoppe op i sofaen, hvis hun er lidt oppe at ringe. Men der har hun ikke adgang til, når vi ikke er hjemme. Så det går nok. :) I de resterende rum, må vi bare teste det af og se om hun kan sætte dem igang. :)Må håbe at appen til S6 er bedre. Ellers går det nok, da det jo, som du lidt selv siger, bare skal sættes op og så bare køre som det er. Tak for du delte dine erfaringer. :)
--
#4
Koldbrandt
Superbruger
14-12-2019 19:47

Rapporter til Admin
Jeg er ikke ovenud begejstret over systemet. Alarmen går tit i gang når jeg kommer hjem, selvom jeg taster kode korrekt eller bruger min alarm brik. Appen er til tider meget laggy, og er nærmest umulig at finde rundt i, samtidig skal man sidde 2 timer i telefon kø for at få support. Jeg har ikke haft de bedste erfaringer endnu desværre. Jeg testede for sjov antijamming, funktionen. Den vil bare give dig en besked om at der muligvis er jamming i gang, og vil derfor ikke sætte alarmen igang. Samtidig skal man have sim kort i, da den ikke er forbundet til en ekstern server, som kan sende dig en notifikation på telefonen hvis den pludselig ryger af nettet. Dette kan være et problem, hvis du ikke vil have den tilsluttet internettet med kabel, da dit wifi bare kan jammes.
--
#5
JD-79
Maxi Supporter
15-12-2019 08:28

Rapporter til Admin
Herhjemme har vi den nyeste udgave af alarmsystemet og vi har kun positive ting at sige om det. Vi har tilkøbt ekstra sensorer og en udesirene. App’en drillede lidt ved første opsætning, men nu virker den helt fint og ved opsætning af ny tlf. skal man bare logge ind, så er alle tidligere indstillinger genskabt. Supporten har vi brugt én gang - lidt lang ventetid (15-20 min midt på dagen), men super service af “Peter”... Vi har en hund på ca. 35 kg, så når han indimellem er i huset (og ikke i bryggerset) nøjes vi med skalsikring. Vi har på halvanden måned ikke haft en eneste fejlalarm. Antijamming gir jeg ikke så meget for, men den eneste måde det kan undgås er med et kablet system, som er langt dyrere - en afvejning af risikoen i forhold til, hvor forberedt indbrudstyven er. Vi har tilkøbt et simkort for 200 kr (årligt), så vi bliver adviseret, hvis strømmen eller internetforbindelsen går. Sammenlignet med langt dyrere produkter synes jeg løsningen er en anbefaling værd!
--
MSI G250 I | I5 7600K | 16GB @ 2400mhz | Nvidia 1070-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
--
Sidst redigeret 15-12-2019 08:29
#6
Snemonster
Junior Supporter
15-12-2019 08:40

Rapporter til Admin
#5 Det lyder super fedt at de har forbedret appen i forhold til S5. Må jeg høre dig... Ved S5 kan man selv max navngive 10 tilbehør (altså sensorer eller rumfølere). Er det stadig max 10 stk, eller har de forbedret det også ?
--
#7
thechillum
Junior Supporter
15-12-2019 08:50

Rapporter til Admin
#0 - Anti-jamming virker desværre af helvedes til og giver mange falske alarmer i min optik - Jeg har slået det fra som udgangspunkt - Jeg har notifikation hvis hjemmet mister internet (som også trigger anti-jamming) - Dyre immune op til 25kg, disse sensore fra nærmest alle steder virker ikke optimalt - de vil give falske alarmer og hvis man vil bruge dem aktivt i rum med dyr, så er man nød til at sætte dem kreativt. (Jeg har f.eks. i stuen sat min med en lille plastik plade under, så den ikke skyder nedaf men ligeud (altså hunden på gulvet vil ikke aktivere men alt 80cm over jorden vil aktivere (Så teknisk set kan tyvene kravle forbi den.. ) Alle andre steder hænger de optimalt og er ikke påvirket er dyr. Jeg har givet 4500kr for følgende: Alarm-Boksen Sirene Touch-Panel (2 x Nøgler trådfri nøgler - 2 x Brikker) 15 x Vindue/Dør kontakt 4 x Sensore (2 pet immune, men ikke særlig immune for mine franske bulldog på 13kg) Kamera Røgalarm 12måneders simkort Endvidere har jeg så også 8 HIKVision IP-Kamera rundt om hele huset som styres via min Medie-PC med Milestone software. Så hvis en kontakt bliver udløst, så har jeg fuldt overblik via hele grunden samt huset via mine kamera også. - Ja der findes bedre løsninger end Sikkerthjem Ja jeg anbefaler Sikkerthjem, hvis man vil have en billig, simpel men stadig ret effektiv lille alarm-løsning - det er nemt for alle, det virker som udgangspunkt til punkt og prikke (dyr er altid et problem med sensore, bare snak med enhver som har haft dem) - det anti-jamming synes jeg dog triggeres på mærkelige tidspunkter/af mærkelig ting og har bare slået lortet fra :P
--
#8
Jepperdepper
Ultra Supporter
15-12-2019 08:51

Rapporter til Admin
Vi har sikkert hjem s6evo. Har haft det i 6 måneder og ikke haft nogen fejlalarmer. Det var nemt at opsætte, men deres app er ikke topklasse. Hvis du ikke har godt WiFi eller net kan den opføre sig mærkeligt. Det blev dog løst da jeg fik et access point op, så der er god WiFi overalt i huset. Jeg har ikke oplevet alle de problemer andre har med deres app. Det har virket som det skal so far, men det er ikke verdens bedste app, så jeg forstår godt hvis nogen løber panden mod en mur.
--
#9
JD-79
Maxi Supporter
15-12-2019 09:00

Rapporter til Admin
#6: Vi har lige akkurat 10 enheder (alle navngivet), så jeg må være dig svar skyldig, men jeg har bestemt ikke indtryk af, at der er en begrænsning på det område - hvilket jeg også mener at have læst et sted.
--
MSI G250 I | I5 7600K | 16GB @ 2400mhz | Nvidia 1070-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
#10
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 09:08

Rapporter til Admin
Lige når det kommer til de to ting du nævner, altså jamming og PET imun, så er kvaliteten på udstyret altafgørende. For at have et PET detektor som rent faktisk virker, skal den være en kombidetektor, dvs. Med passiv infrarød og en microbølgedel, den skal også være med spejl og ikke en fresnel linse. Jeg har min tvivl på at de systemer du kigger på har nogle af ovenstående. Det samme gælder jamming imod udefrakommende støj, det kræver "intelligent" udstyr og det er ren alarm i den priskategori ikke.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#11
Råkost
Ny på siden
15-12-2019 14:52

Rapporter til Admin
Kan forstå at det som udgangspunkt egentlig er et ganske hæderligt system til prisen. Anti-jamming er ikke det vigtigste for mig. Men bestemt nice to have, hvis det så bare virkede. Men de dyre "immune" rumsensorer kunne godt gå hen at være en dealbreaker. Og hvis de kan udløses af en fransk buller, så vil de helt sikkert også gøre det med vores border collie. Den er noget større, selvom den måske ikke vejer mere end 18-20 kilo. Hvis man nu går op i et mærke og model som TrueGuard Pro+, vil man så være væsentlig bedre stillet? Prisen er noget højere, men det lader også til at deres kunder er ret tilfredse. Kan desuden se at deres dyre immune rumsensorer står til at kunne håndtere dyr op til 37 kilo. Ved ikke om de sensorer er bygget som Martin_DJ nævner. Som jeg lige ser det er TrueGuard Pro+ næsten dobbelt op i pris, for ca det samme. Og skal man op i en kablet løsning, er det igen ca. dobbelt op, fra TrueGuard. Dog kan jeg se priserne svinger meget for de forskellige kablede løsninger. Og jeg syntes heller ikke helt en kablet løsning er helt optimal her. Det skulle da lige være hvis man kunne kombinere med både kablet og trådløst, uden prisen eksploderer helt vildt. Men i sidste ende er det jo som sagt ikke Nationalbanken jeg skal sikre. Jeg vil primært bare gerne kunne se at det hele stadig står derhjemme. Det med at skræmme en tyv væk, er mere sekundært. For som mange jo skriver, så skal de jo nok tage hvad de vil have, hvis de har besluttet sig. Nå ja....Og så skal det bare virke uden bøvl og fejlalarmer. Jeg bliver så glad, når jeg ikke tænker for meget over det. Og det er når det hele bare kører som smurt. :) Beklager hvis jeg stiller for mange spørgsmål. Men når een ting bliver klart, så dukker der nye spørgsmål op. :)
--
#12
anox
Gæst
15-12-2019 17:44

Rapporter til Admin
#0, jeg er lidt nysgerrig på hvilke tanker folk der har alarm der har gjort sig, når der ikke er evidens på at tyverialarm virker? Det kan tilmed tiltrække tyve, når de ser tyvesikrings-klistermærkerne i vinduer og døre. Har I gjort noget ud over for at tyverisikre boligen? Her tænker jeg på dirkefri-lås, vinduer - fæstne lister og stærkt glas, forstærket dører, belysning foran, klippet hækken ned for synlighed mv.? Det tager et par minutter, så er værdierne taget og tyven smuttet igen inden politiet eller evt. vagtselvskab er fremme. Det eneste er at I kan blive gjort opmærksomme på det med det samme.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
thechillum
Junior Supporter
15-12-2019 18:09

Rapporter til Admin
#12 - Hvis man udsmykker huset med PH-Lamper og mærkevare af dyre kaliber, så er det bestemt meningsløst - helt enig! Men en tyv vil som udgangspunkt hellere gå ind til naboen uden alarm, ingen kamera til at identificere ham og han kan arbejde i ro og fred. Jeg har alarm af følgende årsag. - Det er præventivt - om du siger det eller ej - det siger tyvene ihvertfald at de hellere vil tage naboen uden alarm end mig med alarm. - Hvis uheldet er ude, så behøver man ikke tage børnene hjem til sådan en utryg situation og sætte dem i en position hvor de er bange for verden imens de er hjemme. Så kan man smide dem af hos mormor og lige se situationen an og få styr på sagerne, så de ikke påvirkes mere end højest nødvendigt. - Hvis uheldet er ude, så har jeg video dokumentation på alle mistede genstande - jeg skal ikke ud og slåes med forsikringen om hvor vidt og hvilke genstande der blev taget. Der er på ingen måde en garanti - men det giver en tryghed på flere niveauer og det er småpenge der tales om! (Jeg har sikkerthjem for 4500kr og 8 x Hikvision IP-Kamera for 4000kr og det hele holder vel minimum i 6-8år) - vi snakker omkring 60-100kr om måneden i levetiden ifølge mine forventninger.
--
#14
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 18:15

Rapporter til Admin
#11 Du kan blive ved med at gå op i pris, ligesom med så meget andet :) Du kan også vælge en Vanderbilt SPC central, som er en professionel alarm, den har alt hvad markedet har at byde på. Men som du selv er inde på, så vil det stikke af, rent prismæssigt. Jeg ville kigge på Ajax systemet, det er rigtig brugervenligt og i høj kvalitet. #12 Du har ret i at elektronisk sikring ikke skal stå alene. Men at sige at en alarm ingen effekt har, er direkte forkert. Det er rigtigt at tyven som regel er ude af huset igen efter få minutter. Dette er i hvert fald helt sikkert, hvis du har en alarm i huset. Hvis ikke du har nogen alarm, så forsvinder tyven ikke efter et par minutter. Eller det kan du i hvert fald ikke være sikker på at han gør. Når det så er sagt, så vil tyven i rigtig mange tilfælde finde et andet hus, uden alarm. Der findes skam også masser af evidens for at alarmsystemer har en effekt. Problemet er bare at der findes endnu flere folk der nægter at tro på det. Det kan skrives meget kort. Der er f.eks. en grund til at ALLE virksomheder får stillet et sikkerhedskrav af deres forsikringsselskab når de skal tegne en forsikring. Når deres "indbo" når et vis niveau, er mekanisk sikring ikke nok og der skal suppleres med en alarm. Dette er ikke krav som forsikringsselskaberne stiller for sjov, vel? :)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#15
anox
Gæst
15-12-2019 19:44

Rapporter til Admin
#13, jeg vil sige både og. Det kommer an på hvordan naboen har sikret sig. Listen her afspejler hvad 20 indbrudstyve har lagt vægt på: 1 Hvis du ved, nogen er hjemm 2 Nysgerrige mennesker i området 3 L yde fra huset 4 Mange mennesker i området 5 Kendskab til hund 6 Synlige mennesker i området 7 Boligen virker forsømt 8 Boligen er synlig 9 Kendskab til alarm 10 Skilt om hund Kilde: Det Kriminalpræventive Råd https://www.dr.dk[...] Dine kamera du har monteret, peger dit på dit indbo i dit hjem, eller kun udenfor? Hvis de er sat op indenfor, hvordan har du sikret at andre ikke kigger med? :) Det giver fint mening med at beskytte familien, omvendt kan du efterfølgende have en videooptagelse og set ting du aller helst ville være foruden. #14, du må rigtig gerne linke til evidens for at tyverialarmer virker. Fra samme artikel som top 10 listen: ?Selskabet (Verizure) slår sig blandt andet op på at kunne gøre dit hjem sikrere med et alarmsystem. Men faktisk er der ingen videnskabelig evidens for, at det er rigtigt. Det fortæller Det Kriminalpræventive Råd. - Det er ikke, fordi vi nødvendigvis kan afvise det eller be- eller afkræfte, at alarmer har en effekt. Der er bare ikke nogen solide studier, der kan sige, at alarmer virker afskrækkende på indbrudstyve, siger Ingrid Soldal Eriksen, der er analytiker i Det Kriminalpræventive Råd. Jeg er dog med på at visse funktioner for alarmsystem fungere. Eksempelvis røgkanon, som forhindre tyven i at orientere sig. Men det er faktisk et at de få eksempler jeg kan komme på og ikke typisk for en familie bolig :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#16
Snemonster
Junior Supporter
15-12-2019 20:09

Rapporter til Admin
En ekstra ting vi har sat på vores Sikkerthjem alarm. Vi har 2 naboer sat på også, så hvis alarmen går så får de også en SMS, og så kigger de forbi hvis de er hjemme. Det er også et plus.
--
#17
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 20:14

Rapporter til Admin
#15 Prøv at fjern alle de punkter som du ingen indflydelse har på selv og se hvor på listen alarmsystemet så ligger. Hvor er f.eks. den mekaniske sikring du selv omtaler som værende vigtigere? Så eneste evidens der virker i din verden er videnskabelig? Igen, prøv at forhold dig til det jeg skrev omkring erhverv og forsikringer.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#18
thechillum
Junior Supporter
15-12-2019 20:16

Rapporter til Admin
#15 Jeg har 6 Kamera udenfor som danner skal-sikring - alle arealer er dækket, alle dører og alle vinduer - der er et blind-spot ved siden af min garage som er side mod side til naboens garage. Jeg kan dog se hvis nogen går derom fra begge sider, og der er ren mursten væg. Så har jeg 2 Kamera indenfor som vi tænder for når vi slår alarmen til - så de filmer kun indenfor når vi ikke er hjemme og/eller har bedt om det. (Det er PoE-Kamera, så istedet for at give dem PoE kabel, har de fået uden PoE og så en PoE-Splitter på som vi kan tænde til/fra på kontakt. Endvidere - lad os nu sige de fik et PoE Kabel - Ingen kan se noget spændende som du ikke kan se udefra vejen - jeg kan se direkte over til genboen og de kan se direkte over til mig - med en vej/fortorv i midten - så når alt kommer til alt - så knepper vi ikke i stuen.
--
#19
NitroBlast
Guru
15-12-2019 20:24

Rapporter til Admin
#18 Hvad nytter alle de kameraer, hvis tyven har en maske på?
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#20
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 21:00

Rapporter til Admin
#19 For mit vedkommende er TVO mest "nice to have" og sjovt at rode med. Hvilket også er grunden til at jeg har 16 stk af dem, fordelt på både indendørs og udendørs. De er ligesom #18 styret af alarmen, dog via Milestone integration med min alarm. De har dog en præventiv virkning over for nogle kategorier af tyve. Dog bliver de alle meget skuffet hvis de kigger ind af vinduerne, for vi har intet af værdi liggende fremme. Lige et edit til #15. Her er listen du selv linker til som værende den der beviser at en alarm er ligegyldig. Har fremhævet alle de punkter som giver sig selv og som er åbenlyse. Samt du intet kan gøre for at ændre på. 1 Hvis du ved, nogen er hjemme 2 Nysgerrige mennesker i området 3 Lyde fra huset 4 Mange mennesker i området 5 Kendskab til hund 6 Synlige mennesker i området 7 Boligen virker forsømt 8 Boligen er synlig 9 Kendskab til alarm 10 Skilt om hund Så var alarmen pludselig nr. 3 på listen ;)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
--
Sidst redigeret 15-12-2019 21:04
#21
anox
Gæst
15-12-2019 21:06

Rapporter til Admin
#17, så længe der ingen anden evidens er, er det dét jeg forholder mig til. Du må gerne fremsende noget der underbygger tyverialarm. Jeg synes det er tankevækkende at intet alarmselvskab har undersøgt det videnskabeligt. 1 Hvis du ved, nogen er hjemme. Du kan programmere lys og gardiner til at tænde/rulleop-ned på bestemte tidspunkter, bede naboen om at bruge din indkørsel mens du er på ferie, bede naboer om at holde øje (nabohjælp). 2 Nysgerrige mennesker i området Nabohjælp. 3 Lyde fra huset Lad en radio/anlæg køre. 4 Mange mennesker i området Nabohjælp. 5 Kendskab til hund Hvis du ikke ønsker husdyr, kan du naturligvis ikke opfylde det. 6 Synlige mennesker i området Nabohjælp 7 Boligen virker forsømt Her kan du lade vær at skilte med store værdier i dine vinduer. 8 Boligen er synlig Klippe hæk, oplyst facade, sikre ikke at kunne løbe hele vejen rundt, skrue lister til - så tyven er udsat længere tid mv. Vi mene du kan lave mange tiltag der virker bedre end en alarm, hvilket er min pointe og derfor nysgerrig. Vil ikke kommnetere på tyveri alarm til erhverv. Kan ikke se relavansen i forhold til det private markede.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#22
thechillum
Junior Supporter
15-12-2019 21:11

Rapporter til Admin
#19 - Uhaaaaaa for det er det eneste som de kan bruges til? Kamera er ikke hovedsagligt kun mod tyver i... - Den ene dag kom jeg hjem og der var kastet sten mod huset fra en stor bunke stabil-grus - Kamera viste hurtigt hvem der var skyldig og der blev grundigt fejet i 2 timer. - Du ligger i sengen og der bliver banket på døren, istedet for at hoppe i tøjet, dynen, natkåben for at se jehovasvidner stå derude, så kigger man på kameraet og bliver liggende. - PostNord ModtagerFlex påstod at have leveret en pakke kl 14:22 - der var bare aldrig nogen pakke og jeg fik fuld erstatning og en stor undskyldning! - Sjove ting - Episoder hvor man kaster hinanden i svømmingpoolen, eller hvor kæreste går ud af døren og overser der er glat og vælter ud i et fedt stunt, eller episoden hvor man undre sig over hvorfor hunden løber i rundkreds i haven (som jagter en kanin åbenbart) Der er MASSERE af praktiske ting som ikke er tyveri relateret som kamera kan bruges til - det er sgu bare super nice to have og vi er glade for det. Men fedt med tunnelvision på maske!
--
#23
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 21:40

Rapporter til Admin
#21 Intet alarmselskab har undersøgt det "videnskabeligt" fordi det ikke er nødvendigt. Men du virker helt sikkert som typen de tvivl stole på en undersøgelse, lavet af et firma der lever af at tilbyde sikrings ydelser ;) Alene det at du ikke vil forholde dig til de regler som er udstillet af F&P og som forsikringsselskaberne henholder sig til når erhvervsdrivende skal forsikres, viser fint hvad du kender til branchen. Fakta er at du mindsker risikoen for at få indbrud, hvis du har et alarmsystem. Der er INTET det siger det modsatte. Altså lige udover dig. Så kan egentlig slet ikke forstå denne diskussion, da vi jo nok kan blive enige om at risikoen mindskes af alle tingene på "din" liste, eller hvad?
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#24
anox
Gæst
15-12-2019 21:50

Rapporter til Admin
#23, Jeg har på intet tidspunkt hævdet at jeg kender forsikringsbranchen. Jeg forholder mig til den kritiske journalistik der er på området og som jeg har henvist til. Du ønsker ikke at fremvise noget der underbygger dine påstånde og så kommer vi jo ikke rigtig videre ;) Vi kan dog blive enige om at alle ting på listen, herunder tyverialarm har en forbyggende effekt. Men tyverialarmen er i min optik falsk tryghed og har så godt som næsten ingen virkning. Det ses også i DR's Kontant udsendelse om Verisure alarmer. Det tog dem mere end en halv time at rykke ud og intet politi kom på stedet. Du kunne ej heller identificere indbrudstyven i deres forsøg.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
thechillum
Junior Supporter
15-12-2019 22:00

Rapporter til Admin
#24 - Men jeg synes på ingen måde du forholder dig til alle punkterne - Falsk Tryghed? Jeg sidder i Odense juleaften og alarmen går og jeg kan se efter 5minutter at de er smuttet - Ikke engang en ambulance kan nå og komme på 5minutter - Hvad kan det bruges til? Nu siger du falsk tryghed - jeg får jo reel tryghed, for nu ved jeg hvad der venter mig når jeg kommer hjem, jeg kan fysisk se de har været i mit hus og hvad de har taget de fleste steder. Jeg går ikke ind af døren med min 1årige datter i armen og opdager der har været indbrud, og ens første tanke er automastisk - er der stadig nogen i huset? Hjertet går vildt igang og man ved ikke om man skal løbe eller hvad man skal, man har stadig sin 1årige datter på armen og man begynder og tænke rationelt igen, ud i bilen og køre hjem til mormor med hende. Hele denne episode bliver man forhindret for - du kan kalde det for falsk tryghed, men jeg er GLAD for at vide hvis det sker, så jeg kan håndtere uden det bliver en endnu værre oplevelse og tanken om ens barn bliver bange for at komme hjem fordi der har været indbrud. Nå ja, en ting er hvordan jeg ville håndtere dette - så tør jeg slet ikke tænke på min kærestes reaktion!
--
#26
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 22:02

Rapporter til Admin
#24 Ja, du forholder dig til journalistik som på ingen måde har kigget tingene igennem. Du kan mene at det er falsk tryghed alt det du vil. Fakta er stadig at du mindsker risikoen samt tiden tyven er i dit hjem. Dette kan du selvfølgelig ikke se ved at de i Kontant laver en alarm og så står ude på vejen og venter, ved højlys dag. Dermed ikke sagt at Verisure er et seriøst firma, men nu er vægterens job jo ikke at fange tyven, hvilket mange misforstår. At sige at en alarm tæt på ingen virkning har mod en tyv er jo at fornægte hvordan tingene hænger sammen. Jeg bor f.eks. i en by hvor der de seneste to måneder har været 25-30 indbrud ud af ca. 6.000 matrikler. Jan du gætte hvor mange af dem der havde et alarmsystem? Ingen, men det er sikkert en tilfældighed og helt enestående for denne by ;)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#27
Martin_DJ
Guru
15-12-2019 22:06

Rapporter til Admin
#25 Helt enig. Udover trygheden, så begrænser du også tyvens tid i dit hus helt enormt. For ingen tyve synes det er sjovt at rende rundt i et hus, hvor det eneste de kan høre er sirener. Så de tager hvad de lige kan se og så løber de igen. Men generelt synes jeg at alarmer skal sælges på tryghed og ikke på frygt, som nogle i branchen gør.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#28
Chucara
Mega Nørd
15-12-2019 22:47

Rapporter til Admin
Jeg har sat sikkert hjem S6Evo op hos min mor, og jeg ville ikke personligt vælge dette mærke. Det tog mig meget lang tid at få til at virke, hvor jeg måtte afinstallere deres app adskillige gange, og måtte installere den på en android telefon for at få den til at genkende et modul, da den blev ved med at crashe på iOS. Der er absolut intet hjælp at få hvis ender i en situation der ikke er beskrevet i guiden. Det ene skalsikringsmodul rendte tør for batteri, og den gav ingen alarm på dette. Man kunne åbne vinduet uden at alarmen startede. Til deres forsvar siger de, at man ikke skal bruge de medfølgende batterier (så kan man spørge sig selv om hvorfor de følger med) men købe nye. Deres support var umuligt at komme igennem til telefonisk, og svarede først på mail meget lang tid efter. Det kan sagtens være at man få hvad man betaler for, men jeg kigger et andet sted hen når jeg selv skal have alarm. Hellere betale det dobbelte for noget der virker eller slet intet have.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#29
bobson
Giga Supporter
15-12-2019 23:49

Rapporter til Admin
Jeg arbejder blandt andet med indsatte i flere fængsler og på sikrede institutioner, og min erfaring herfra gennem samtaler er, at de fleste er fuldstændigt ligeglade med alarmer, hvis de har tænkt sig at bryde ind i et hus eller en lejlighed. Jeg skriver de fleste, fordi jo ældre de er, desto mere vil de vælge at gå uden om huse med alarmer. Det skal siges, at de som jeg har talt med, jo ikke alle er indbrudstyve, så der kan være diskrepans mellem det de siger, og det de rent faktisk ville gøre i virkeligheden.
--
#30
Ilwaz
Guru
16-12-2019 00:07

Rapporter til Admin
#29 Jeg kan bakke op om det, et par af mine barndoms kammerater er gået den vej. Og de kan melde om noget lignende. Det som de finder mest afskræmmende er hvis du har et grimt hjem, og ingen videre synlige værdigenstande.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#31
anox
Gæst
16-12-2019 01:12

Rapporter til Admin
#27, de professionelle indbrudstyve er komplet ligeglad med larm. De ved der alligevel ikke kommer nogen før de er langt væk igen. #25, personligt vil jeg hellere fejre juleaften i uviddenhed, fremfor at en indbrudstyv også skal spolere dét. Vi er alle forskellige :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#32
thechillum
Junior Supporter
16-12-2019 01:36

Rapporter til Admin
#31 - Du har vidst kun tunnelvision på at der intet positivt er at sige - så gider faktisk ikke debattere mere med dig - for du er åbenbart en verdens helt som ved alt og har svaret på alt. God aften du.
--
#33
anox
Gæst
16-12-2019 02:10

Rapporter til Admin
#32, det står dig helt frit for. Så stopper vi snakken her. God nat :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#34
Martin_DJ
Guru
16-12-2019 05:42

Rapporter til Admin
#31 Det kan jeg love dig for at de ikke er. For de ved intet om, om der kommer nogen. Naboen bor f.eks. ikke særlig langt væk.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#35
JD-79
Maxi Supporter
16-12-2019 07:40

Rapporter til Admin
#31: Sikke noget vås. Naturligvis har en akustisk alarm en effekt. For godt en måned siden opgav nogle indbrudstyve, at lave indbrud hos min nabo - hvorfor? Fordi alarmen gik og den kunne høres af os naboer! Vi nåede dog kun at se bagdelen af dem, da de løb så snart alarmen gik i gang - de nåede altså aldrig ind i huset.
--
MSI G250 I | I5 7600K | 16GB @ 2400mhz | Nvidia 1070-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
#36
bobson
Giga Supporter
16-12-2019 11:49

Rapporter til Admin
Man kan jo aldrig vide med den enkelte kriminelle, men alt andet lige, giver det da kun mening - i mit hoved i hvert fald, at en alarm har en effekt. Godt nok arbejder jeg med en del kriminelle som ikke har meget andet end jord i hovedet, men det er altså ikke sådan de fleste er sat sammen - heller ikke kriminelle. Selv kriminelle venter med at gå over gaden, til der ikke er trafik - det giver bare bedst mening :)
--
#37
MOAAA
Bruger
16-12-2019 13:21

Rapporter til Admin
Larm gør stort set intet... vi har tit indbrud i området og selvom alarmen går hos folk så opdager ingen det... selv da vores genbo havde indbrud hvor de ødelagde hele hjemmet og alarmen gik mens jeg også var hjemme, kom der ingen... man bemærker det simpelthen ikke, det er også altid i tidsrummet hvor alle er på arbejde og ingen bemærker en skide alarm der står og hyler indenfor. Vi har selv en kombi af en 2 meter høj port med video og GSM, videoovervågning uden blinde vinkler med sensor der viser det på App hvis der kommer bevægelser, sikkerhedsvinduer og døre, (ved at skifte låse til Bowley!) og så har vi da også et alarmsystem, men det er absolut kun fordi forsikringen blev billigere hos det nye selskab at den er sat til... de kommer ikke så langt her.
--
Sidst redigeret 16-12-2019 13:22
#38
JD-79
Maxi Supporter
16-12-2019 14:31

Rapporter til Admin
#37: Du har helt ret i, at en fesen sirene indendørs ikke gør det store, men det gør en udesirene til gengæld.
--
MSI G250 I | I5 7600K | 16GB @ 2400mhz | Nvidia 1070-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
#39
Grand28
Juniorbruger
16-12-2019 14:44

Rapporter til Admin
Jeg har også SikkertHjem S5. Jeg havde ingen problemer med at sætte det op og det fungerer faktisk upåklageligt. Da jeg synes at 199 kr. om året var lige i overkanten at bruge på de få beskeder der bliver sendt ud fra den, har jeg erstattet SikkertHjems simkort med et taletidskort som jeg bare husker at tanke op på når det er nødvendigt. Indendørssirenen kan man måske godt overleve mens man roder huset igennem, men udendørssirenen vækker alle på hele vejen. Desuden går beskederne fra min central til (udover til konen og mig) genboen (25 m), en ven to huse væk (50 m) og en ven 150 m væk. Der er ikke nogen der skal ned og slås med banditter, men bare det at der står en mand med en lommelygte 2 min efter at alarmen er gået og råber "HVAD FOREGÅR DER?", gør i hvert fald at der ikke er nogen der har ro til at gennemrode hele huset. At vovsen så laver en frygtelig ballade hvis der er nogen der bevæger sig rundt bagom huset skader så heller ikke. Så hvis man lige er ude at gå en tur for at rekognoscere og der står sådan en tåbelig hund og larmer, tænker jeg at det måske ikke er det første sted man vælger.
--
#40
Martin_DJ
Guru
16-12-2019 17:02

Rapporter til Admin
#37 Tror du har misforstået hvorfor larm er et problem for en professionel tyv. Der er ikke fordi han er bange for at naboen høre sirenen. Det er fordi han ikke kan høre om der kommer nogen. Det er denne uvished der ikke er sjov for en tyv. Når det så er sagt, så findes der selv følgelig også de tyve der er fuldstændig ligeglade med alarm, video og generelt sikring. De skal ind og hente noget i huset som der er bestilling på. Disse tyve er stort set umulige at holde, i hvert fald for private. Jeg har forresten set en låsesmed åbne en Bowley lås, det tog han under et minut med en fræser :)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#41
MOAAA
Bruger
16-12-2019 23:04

Rapporter til Admin
#40 Jeg har intet misforstået, alarmer virker kun minimalt. Vi har noget familie oppe nordpå, deres hus havde en stor fin alarm med udrykning, video osv... alligevel fik tyvene lov til at tømme huset gennem en uges tid mens de var på ferie... lortet havde hylet og alarmeret centralen... selv deres håndklæder var væk... naturligvis skræmmes nogle, og ja bestillingsknæk kan du intet gøre mod, hvis de vil ind så går de ind med en vinkelsliber og henter det de skal bruge. Bowley låsen er den mest sikre hvad angår dirkning, The Lockpicking Lawyer på YouTube bekræfter og ditto alle øvrige låseeksperter... den er vanvittig, ikke ubrydelig men vanvittig i forhold til alt andet. Naturligvis kan du skære døren itu, smide granater osv.. men det vågner man af, du kan derimod ikke dirke den op uden specialværktøj og viden om låsen, der har sat de fleste skakmat :D Kombineres Bowley låsen med en sikkerhedsdør, så er det ikke den vej de kommer ind.
--
Sidst redigeret 16-12-2019 23:09
#42
Martin_DJ
Guru
17-12-2019 06:20

Rapporter til Admin
#41 Ja, i det tilfælde hvor man får tømt dit hus på trods af at man har alarm. Så er der jo nogle de Rikke har gjort deres del. I dette tilfælde lyder det som den kontrolcentral de er koblet op imod. Med hensyn til effekten af et alarmsystem, så er der heldigvis mange andre meninger end din. Ja, Bowley låsen er en rigtig god lås. Personligt har jeg dog valgt at montere boltlåse i mine døre, som låser når alarmen er tilkobler. Dette er trods alt noget mere sikkert end en cylinderlås. :)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#43
Råkost
Ny på siden
19-12-2019 10:45

Rapporter til Admin
Mange interessante og gode inputs. Efter megen tvivl har jeg besluttet selv at sætte et system op med en NAS og kameraer. Og så skal jeg have fundet ud af hvordan man kan koble dørkontakter til samme system. Det bliver nok en dyrere løsning. Men så bliver det også helt som jeg vil have det.
--
#44
SilverLightning
Ny på siden
23-03-2020 16:28

Rapporter til Admin
Hej mange! Jeg har fået det problem, at jeg slet ikke kan tilslutte mine indendørs Sikkerthjem kameraer til min Yousee router, efter de har været slukket ned (230V afbrudt). Har forsøgt med reset, og hele molitjavsen. Nogen, der har oplevet det før? Supporten melder de ikke kan hjælpe ud over, at lave reset (hvilket er gjort 2-5 gange nu). Kameratype er > https://www.sikkerthjem.dk[...] Yousee router er installeret efter alle foreskrifter med HF tætte stik, und alles.
--
#45
Christian
Gæst
23-03-2020 20:13

Rapporter til Admin
Har oplevet det samme. løsningen for mit vedkommende var at frakoble alarm boksen, tage batteriet ud og holde reset knappen inde. Gentog dette et par gange og så kunne jeg tilslutte tilbehør såsom kamera etc. Igen
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#46
SilverLightning
Ny på siden
24-03-2020 16:38

Rapporter til Admin
Lyder, som noget der bør prøves her i disse tider, hvor der er lidt ekstra hjemmetimer at rutte med :) Tak for input.
--
#47
Merete
Gæst
18-07-2020 20:33

Rapporter til Admin
Jeg har samme problem med tilslutning af indendørs kamera. Har forsøgt reset af smartboxen og installeret alle åbningskontakter mv. påny. Den kan dog stadig ikke tilslutte. Er der mon nogen herinde der har haft held med det? Support ved sikkerthjem mener det er et routerproblrm, men skriver desværre ikke noget om hvad jeg kan gøre for at løse problemet. Mvh Merete
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Sikkerthjem alarm - spørgsmål og erfaringer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login