Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV / Fladskærme

TV og Apps? Jungle?

Af Monsterbruger DLB | 09-12-2022 13:37 | 517 visninger | 7 svar, hop til seneste
Har i tankerne at udskifte TV'et her hjemme i stuen... Men... synes det er en jungle at finde rundt i pga apps osv. Vi har pt. 2x Samsungs TV her hjemme. Det ene af dem kan ikke klare at køre Disney, Blockbuster og DR app - men det kan det andet. Hvordan er det i dag med nye TV - kan alle klare hvilke som helst apps/tjenester og samarbejde med hvilken som helst soundbar/sub? Vi har Samsung/HarmanKardon soundbar+sub.
--
#1
ToFFo
Guru
09-12-2022 13:42

Rapporter til Admin
Tror du skal gøre dig umage for at finde et TV som ikke understøtter de gængse apps. Du skal i hvert fald købe noget billigt lort hvis det slet ikke understøtter de populære apps overhovedet. Jeg sværger til LG TV i hjemmet fordi jeg synes deres TV er af god kvalitet, Magic Remote er GUD og de har godt billede. Plus deres OLED er til at betale sig fra. Jeg har 3 forskellige modeller LG TV derhjemme. Alle 3 med magic remote. Jeg har vænnet mig til det. Det spiller fandme bare at kunne pege rundt i stedet for at sidde og navigere med piletaster som en hulemand. Køber du et TV der er så dumt at det ikke kan klare apps overhovedet, så bare køb en Google Chromecast med Google TV. Eller en Nvidia shield eller sådan noget. Husk det TV du køber bør have HDMI ARC port, så du kan sætte en soundbar til via ARC så du ikke skal til at bruge optisk out. Det er lidt gammeldags.
--
Handels stats: Samme bruger i 19 år. B/W liste score: +37/-0. Stats sidst opdateret d. 27/08-2022
#2
DLB
Monsterbruger
09-12-2022 13:49

Rapporter til Admin
ToFFo: Er der noget TV du vil hælde til, som er indenfor overskuelig pris? EDIT til tråden: Det i soveværelset er LG :P dvs. 1x samsung & 1x LG... LG'et er så også fra 2015 haha, men bliver sjældent brugt. Det er til stuen vi skal bruge et nyt, kun til streaming tjenester og gaming.
--
#3
NiceRag
Nørd
09-12-2022 15:09

Rapporter til Admin
jeg har faktisk ikke selv tjekket op på den slags jeg har selv et samsung tv fra 2019, som har diverse apps alternativt kan jeg vel bare tilslutte en chromecast og køre via telefonen, det fungerer faktisk også skide godt men bedste bud er vel at høre eventuelle ejere af et fjernsyn man ønsker at købe... eller bare gå direkte ned i elgiganten eller lign og prøve at se hvilke apps du kan finde i tv'ets "app store" jeg antager at det samsung tv du har, som mangler nogle apps, er en ældre model?
--
#4
krauq
Juniorbruger
09-12-2022 15:16

Rapporter til Admin
Det er langt lettere at droppe de indbyggede apps og enten bruge en Chromecaset eller Apple TV. De virker bedre og man risikerer ikke, at en indbygget app i TV'et lige pludselig ikke virker længere. Se den triste oversigt her: https://www.flatpanels.dk[...]
--
mvh Jesper \
#5
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
09-12-2022 15:28

Rapporter til Admin
Når du bærer dit TV ud af butikken ophører supporten på "indbyggede" apps. De virker selvfølgelig en rum tid, men hvis der købes en ekstern boks (eller chromecast), så undgår man problemer med tv'ets manglende support. Vi castede før, men at skulle have fat i tlf hver gang man skulle skifte, var noget som gav mig længere løg. Jeg købte en Xiaomi 4K mi box til 450 kr. Kører som en drøm.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#6
ToFFo
Guru
09-12-2022 15:31

Rapporter til Admin
#2 - Det kommer an på størrelse og budget. Jeg har et 49 tommer i soveværelset og det er fint til mig, men det kan jo være du skal have noget større/mindre. På soveværelset er det måske ikke lige der man går mest op i billedkvalitet, så kan man spare lidt. Men jo billigere man køber desto langsommere er TV'et også bare i dets OS. Så det kan godt virke sløvt hvis du køber for billigt. Uanset så vil jeg altid anbefale TV med IPS panel for at få den bedst mulige betragtningsvinkel. Især i soveværelset da man sjældent kigger direkte på TV'et i en lige linje. Et TV som dette ville måske være noget for dig? https://www.elgiganten.dk[...] Eller et af disse: https://www.elgiganten.dk[...] Either way vil jeg anbefale et LG TV med Magic Remote. De helt billige modeller har ikke magic remote, men det kan du se i specifikationerne om de har.
--
Handels stats: Samme bruger i 19 år. B/W liste score: +37/-0. Stats sidst opdateret d. 27/08-2022
--
Sidst redigeret 09-12-2022 15:33
#7
filthat
Megabruger
09-12-2022 18:12

Rapporter til Admin
Jeg vil til enhver tid anbefale at købe det bedste TV du kan finde der opfylder dine krav og så sætte en Chromecast med Google TV eller en AppleTV boks til det og køre alle dine apps den vej. Der er så mange historier om smart tv der bliver langsommere med tiden fordi der bliver patchet flere og flere features ind i dem men de får jo ikke rigtig mere cpu kraft eller hukommelse.
--

Opret svar til indlægget: TV og Apps? Jungle?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE