Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bose SB700 + Bass vs SONOS Arc + SUB

Af Mega Supporter Emilmjensen | 19-05-2020 10:09 | 1852 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej alle sammen. håber meget nogen kan hjælpe mig her, læste en del reviews og efter længere overvejelser købte jeg Bose SB700 + Bass Module 700, og det lyder fantastisk. Købte det grundet gode reviews og at SONOS PlayBar havde mange år bag sig. nu har jer haft Bose i 1 måned (90 dages returret), og kan se at Sonos ny kommer med deres Arc + opgraderet SUB. Så tænker nu om man skal beholde det jeg har købt som jeg er godt tilfreds med, eller om man skal returnere det indenfor de 90 dage jeg har, og købte den nyeste Sonos model? planen vil være også at få baghøjtalere, som så vil enten være Bose Surround 700 eller 2x Sonos SL one. Den største forskel jeg selv kan finde er at Arc har Dolby atmos + Sonos laver bedre apps / software. Det gør det også svært eftersom det ikke er til at finde sammenligner mellem de 2 subwoofers samt baghøjtalere. Så håber der sidder nogen herinde som ved meget mere end jeg selv (-:
--
#1
sn00p
Maxi Supporter
19-05-2020 10:25

Rapporter til Admin
Lige med hensyn til Atmos, så giver det kun mening, hvis du vil have højtalere i loftet. Atmos er som minimum et 5.1 system, med 2 højtalere i loftet. Om appen er lidt bedre på Sonos skal jeg ikke kunne sige, men jeg synes kvaliteten af lyden er det altafgørende. Du kan evt købe Sonos systemet og sammenligne. Returnet det ringeste af de 2 systemer.
--
#2
CV
Guru
19-05-2020 10:28

Rapporter til Admin
#1 Atmos understøttes nu også med upward firing højtalere, så lyden bouncer af på loftet. Det er muligt det ikke er lige så optimalt, men det er trods alt understøttet i Atmos standarden.
--
#3
Emilmjensen
Mega Supporter
19-05-2020 10:52

Rapporter til Admin
#1, var selvfølgelig en mulighed, er bare nogle dyre systemer og har ikke lige pengene til at kan lægge ud for begge, men har selv tænkt tanken :-) #2 Har nemlig også læst at up-firing speaker er understøttet men tvivler selv lidt på hvor godt det kan være? Har du nogle ideer om det? (-:
--
#4
CV
Guru
19-05-2020 10:55

Rapporter til Admin
#3 Synes selv det fungerer ganske fint. Har et 5.1.2 setup, med 2 upward firing liggende oven på front højtalerne. Har ikke hørt et setup med loft højtalere, så kan ikke sammenligne. Men kan bare sige at jeg er godt tilfreds med hvordan mit setup lyder.
--
#5
Emilmjensen
Mega Supporter
19-05-2020 19:56

Rapporter til Admin
Andre som evt har nogle inputs ? :-)
--
#6
Fuller 8900
Ultra Supporter
19-05-2020 20:31

Rapporter til Admin
Hvis du er tilfreds med det du har, hvorfor så skifte? :)
--
#7
lbm
Bruger Aspirant
02-10-2020 09:02

Rapporter til Admin
Skiftede du eller ej ? Og i så fald, hvorfor gjorde du enten det ene eller andet ?
--
#8
Emilmjensen
Mega Supporter
07-10-2020 20:54

Rapporter til Admin
Skiftede til Sonos, men var et meget svært valg. Hvor Bose vinder over Sonos. - Center kanal. Gav krystalklar lyd, og var i forhold til flow tv samt serier så som Friends og how i meet your mother fantastisk. - Bose Bass Module 700 synes jeg personligt selv er bedre end Sonos Sub, ja sonos subben er god, men hvis man er til den kraftige mærkbare bass i musik samt film er Bose et beast. - Bose har mulighed for at forbinde med Bose Noice Cancelling 700 headset, så man lukker andre ude og super godt om aftenen. - Bose AdaptIQ var virkelig god og nem at bruge, hvilket jeg ser som en fordel over Sonos da TruePlay kun virker på IOS produkter. Hvor Sonos vinder over bose. - Er en 5.0.2 modsat Bose 3.0, så uden surround speakers giver Sonos meget mere realistisk surround fornemmelse og atmos hjælper også godt til dette, hvilket var den primære årsag til mit valg gik på Sonos, da det primært var til film og her vinder sonos grundet de ekstra højtalere. Bose gør det også godt med deres PhaseGuide men det bliver bare aldrig rigtigt det samme. - Sonos har nightmode hvor den toner ned for alle bass og høje lyde, så til dagligt brug, gør det lyd niveauet dejlig behageligt, samtidig med at det gør det muligt at bruge anlægget efter familien er gået i seng. - Igen en smagssag på bassen, da jeg var meget stor fan af Bose Bass Module, men sonos gør det også godt, og har rigtig god dybde, til musik finder jeg det dog nødvendigt at skrue ekstra op for den, men til film er den stadigvæk super. Sonos har 2x 6 inch drivers som giver klar og god bass. Hvis du skruer max op kan du også mærke den (hvis man ønsker dette), men den giver god / høj bass uden at man nødvendigvis kan mærke den, hvor Bose kunne få stuen til at ryste. Så i sidste ende gik jeg med Sonos og har prøvet begge, tog valget især grundet den forbedret surround, og selvom jeg var vild med Boses bass, så passede sonos bedre da den er svære at høre i andre rum og derfor ikke irritere resten af familien. Har ikke prøvet surround speakers, men planen er 2x PlayOne til Sonos. Nåede ikke at prøve Surround Speaker 700 til Bose, men har hørt de er vilde :)
--

Opret svar til indlægget: Bose SB700 + Bass vs SONOS Arc + SUB

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login