Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

druknet tlf

Af Bruger Aspirant hovsa | 11-06-2021 14:16 | 1127 visninger | 17 svar, hop til seneste
Hej, min tlf ville ud at svømme - er der nogen der kan anbefale/kender en/et sted der kan reparere/hente data ud. Var selv gået igang men har for tykke fingre / klodset. iphone 7 128bg bh og god weekend
--
#2
JTP
Junior Supporter
11-06-2021 14:18

Rapporter til Admin
Prøv evt. at lægge dem i en pose med ris, det kan tørre den nok ud til at starte den
--
#3
Mikchr
Elitebruger
11-06-2021 17:34

Rapporter til Admin
Ifølge Lois Rossmann og IpadRehab er den med risen desværre en skrøne. -Men de kan nok ikke skade.
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#4
JTP
Junior Supporter
11-06-2021 18:10

Rapporter til Admin
#3 Ifølge nogen der selv vil reparere for dig = de tjener på at sprede disse rygter. Jeg har selv brugt det og andre har. Det kan måske ikke hjælpe alle, men i visse situationer kan det godt
--
#5
LARMY85
Giga Supporter
11-06-2021 18:20

Rapporter til Admin
Med det brugernavn troede jeg først at du var en helt ny bruger - man må sige at du - desværre - lever op til det :o) Håber virkelig at du kan få data ud af mobilen og beklager den dårlige joke taget din situation i betragtning :-)
--
I am not a bot .-. .- - ... 01110000 01101001 01100101
#6
SteffE
Semi Nørd
11-06-2021 18:40

Rapporter til Admin
#3 Alt der kan suge væske til sig uden at udskille kemikaler kan bruges, så det er direkte løgn. Avis papir tørrer glimrende sko, fx. Hvis der er sket en kortslutning, så er det selvfølgelig en anden sag. Men man starter altid med at tørre grundigt, gerne flere døgn.
--
#7
Hoegen
Megabruger
11-06-2021 18:47

Rapporter til Admin
Louis Rossmann har til dels fat i noget. Alle iPhones fra 7 og frem, har tape rundt om kanten af skærmen, for at gøre det sværere for fugt at nå ind. Ergo er det også sværere at få ud med ris metoden. Det bedste du kan gøre, er at få fat på en pentalobe skruetrækker, pille skærmen af, og lade den tørre i 2-3 dage. Du må IKKE varme den op eller lign mens skærmen er på, da chancen for at der dannes kondens er stor. Hvis du ikke har adgang til en pentalobe skruetrækker, så ville jeg prøve at lægge den i ris i 2-3 dage, og så se hvad der sker. Hvis den ikke tænder efter 2-3 dage, er det typisk et batteri eller skærmen der er gået. Til tider er boardet berørt af det, men det er sjældent jeg har set det.
--
#8
JTP
Junior Supporter
11-06-2021 18:57

Rapporter til Admin
Ham Lois lyder ret barnlig. Sidder og bander løs og siger, at ris ikke gør noget, ved at proppe et ris ovenpå en allerede vandskade... Risene hiver vand ud, de kan jo ikke reparere allerede skadet dele pga. vand...
--
#9
Dragonheart
Guru
11-06-2021 20:49

Rapporter til Admin
Hvis den er vandskadet fordi den er faldet i toilettet eller havet er det værre de de er ret korrosive mod væsker. Ift hvis den er fået en omgang med haveslangen fx. Så selv hvis den tørres så er der ikke så meget at gøre. Men der er flere butikker i storbyer der kan reparere mobiler. De kan måske hive data ud. HAr dog ingen specifikke anbefalinger da jeg ikke stoler på sådanne steder.
--
#10
Hoegen
Megabruger
11-06-2021 22:14

Rapporter til Admin
#9 -> Helt enig med dig. Jeg arbejder hos en af de "større" Apple autoriserede kæder. Noget af det shit vi ser fra særligt Nørrebro shopsene er skræmmende. Crap-Kineser grade B skærme osv. Det er en branche med 5% talent, og 95% brugtvognshandlere, der blot er i det for pengene - uden de fornødne evner. Hvis boardet er beskadiget er der ikke super meget at gøre. Så skal man have den indenom data redningseksperter. Apple har ingen reel mulighed for at hive dataen ud, da de oftest går efter at swappe væske skadede enheder. #0 er du fra Kbh? Så kan jeg evt tage et kig på den. Det er ikke et problem at åbne den og tage et kig.
--
Sidst redigeret 11-06-2021 22:16
#11
ToFFo
Guru
11-06-2021 22:56

Rapporter til Admin
Jeg er så træt af det gamle mundheld med ris... Ja, ris absorberer væske. Ja ris hjælper til at tørre telefonen. Men så får man bare støv og stivelse ind i telefonen, og ris kan ikke absorbere ret meget fugt anyway. Ris kan bedre absorbere væske det er i direkte kontakt med. Hvis man endelig vil smide telefonen i en skål med noget, så smid den i en skål med silica-gel. Det der er i de der små poser som ofte ligger i kasser med elektronik hvor der står på posen man ikke må spise indholdet... Din telefon begynder at tage skade i samme øjeblik der kommer vand ind til komponenterne. Så man skal handle meget hurtigt hvis den får vand. Den skal slukkes og skal på ingen måde have strøm, før du er sikker på den er knastør. Lad være med at prøve at tænde den. Lad være med at tilslutte en oplader. Bare lad den være. Det er umuligt at sige hvor meget skade den har taget, og om den tager skade senere, som følge af vandet, uden at skille den ad. Vand skal fjernes hurtigst muligt! Vand skal ikke have lov at blive i telefonen lang tid, ligesom med ris-"tricket"... Hvis du vil gøre noget godt for den, så smid den i et 99% isopropyl alkohol bad. Det er ikke ledende, men fortynder vandet og hjælper telefonen med at tørre hurtigere efterfølgende, fordi det er alkohol der skal fordampe og ikke vand. Men... Din telefon er med al sandsynlighed fucked når du læser det her anyway, så hvis du får liv i den senere hen er det mere held end forstand :P #10 - De kan godt, men de vil ikke. Forståeligt nok. Hvorfor reparere det gamle, når man kan sælge nyt :D
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 11-06-2021 23:00
#12
JTP
Junior Supporter
11-06-2021 23:18

Rapporter til Admin
Jeg er så træt af, at folk skal snakke om ting, når de ikke ved noget om de givne situationer. En gammel mobil af min tog vand, den startede ikke, smed den i en pose ris og det lykkedes at få den startet og gemt diverse ting på kortet, så den kunne bruges i den nye mobil. Ris er ikke et mirakelkur, men den kan afhjælpe i nogle vandskadede situationer... Som at høre på Lois om igen, der gnubber et ris imod en allerede sket vandskade og tro på, at den kan reparere mobilen...Yawn.
--
#13
BentOver
Semi Nørd
11-06-2021 23:49

Rapporter til Admin
#12 det tog længere tid for telefonen at tørre omgivet af ris, end bare at lade den ligge i det fri?? https://youtu.be[...] Der er også en fremragende Louis Rossmann video som behandler emnet, men den har du vel set og konkluderet det er en konspiration. Big phone is watching?? Du virker meget opsat på ris er en vidunderlig ide, ville det ikke være mere produktivt at give nogle input til hvordan man åbner telefonen, afbryder batteriet, og fjerner væsken inde i telefonen på mindre end 10 dage som ris tager...????? edit, spørgsmålstegnene er fra emotes, gæt selv hvilke.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
--
Sidst redigeret 11-06-2021 23:50
#14
JTP
Junior Supporter
12-06-2021 00:10

Rapporter til Admin
#13 For hver ide og metode, kan du finde videoer, hvor folk skal enten kritisere det eller tro der er nemmere løsninger. Jeg så en video fra ham Lois, hvor han havde mere travlt med at bande. Han viste i videoen. at en mobil allerede havde fået en vandskade. Han tog et ris med et pincet og gnubbede det imod skaden og sagde "det virkede jo ikke, skaden er der endnu". Ris kan ikke gå hen og reparere din mobil... Hvor har jeg sagt, at ris er en vidunderlig ting? Hvor har jeg nogensinde nævnt noget med konspirationsterioer? Tror du ikke du har fulgt for meget med i sociale medier? Jeg skrev : det kan virke i nogle situationer og det virkede i min. Hvorfor skal jeg give input til nogle ting, når du eller andre har gjort det? Risene virkede med min gamle mobil. Ergo foreslå jeg det. Om #0 bruger det eller ej, er jeg ret ligeglad med. Noget virkede for mig, så jeg foreslog det. Mon ikke du skulle bruge tiden mere på, at foreslå noget selv. Fremfor at kritisere mig uden at vide noget eller hvad du taler om? Ps. mine ? er faktiske spørgsmål og ikke fiktive smileys.
--
#15
BentOver
Semi Nørd
12-06-2021 00:41

Rapporter til Admin
#14 Nå du har set den, fremragende! Huskede du at lytte til hvad han sagde, navnligt om korrosion? “... de tjener på at sprede disse rygter.“ monkaHmm. Imponerende indblik du udviser, du bemærkede godt at Louis Rossmann ikke opkrævede dig penge for at se hans video, om hvordan du selv kan reparere en vandskadet telefon? Du aner jo i øvrigt ikke om risene gjorde nogen forskel for at få bootet din egen telefon op, havde du en kontrol-telefon der også var vandskadet som bare lå frit til tørre... Hvorfor skal jeg give input til nogle ting, når du eller andre har gjort det?Tja i dit opslag i #2 kunne du jo havde foreslået ‘nogle ting’ der ikke involverede ris. Noget der kunne tænkes at redde telefonen i en højere grad end bare at lade den tørre. Du burde virkelig se nogle flere videoer vedr. korrosion på printplader, det går temmelig hurtigt, og bliver kun værre jo længere du venter. Ser frem til en omfangsrig gendrivelse.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#16
JTP
Junior Supporter
12-06-2021 00:55

Rapporter til Admin
#15 Du ævler. Hvem snakker om at opkræve penge, fordi man laver en video på Youtube? Ved du hvem jeg snakkede om, da jeg snakkede om at folk tjener penge? Mon ikke du skulle gå tilbage og læse. Der blev snakket om, at et firma, der reparere telefoner, siger, at ris ikke virker. Hvorfor mon? Ja fordi de vil have folk til butikken. Hvorfor skulle de dele gratis råd ud, så de mister kunder? Jeg kunne se og mærke, at de ris i den pose var blevet fugtige. Og den havde ikke virket da jeg prøvede før. Så jo, det virkede. I en pose kan fugten ikke tørre af sig selv uden luft tilført. Ergo er det risene. Jeg spørger igen : hvorfor skal jeg give andre råd, når det jeg kom med er både kendt OG noget der virkede for mig? Du tror simpelthen du vinder en debat, fordi jeg ikke giver andre råd, du kan google dig selv til? Fordi jeg skrev om det råd, der virkede for mig? Jeg er ret så ligeglad med korrosion og alt det, for tricket virkede for mig og andre. Derfor foreslog jeg det, inden det evt. er for sent at redde noget som helst, som du skrev, det går hurtigt. Og ja, det er ret komisk, hvis jeg gad at grine, at se en "anerkendt" reperatør, sidde og gnubbe et ris imod en korrosionsskade, der allerede er sket, når tricket med risene netop ikke er, at de kan reparere det, men forhindre vandet i at gøre mere skade. Prøv nu lige at sætte dig ind i hvad jeg skriver og få slukket tvet med amerikanske nyheder i. Du putter dig selv ned på et ret lavt niveau, når du ikke engang gider sætte dig ind i, hvad du beskylder mig for.
--
#17
hovsa
Bruger Aspirant
13-06-2021 08:09

Rapporter til Admin
Hej Forum Mange tak for forslag, diskussioner og tilbud – interessant risstadig – selv i dette forholdsvis veloplyste forum – er fremgangsmåden ved tørring af tlf. - Rigtig dejligt med et sådant engagement.Og ja re # 5 passedemin bruger ret godt her – havde ikke lige tænkt over det – men har sikkert lige lavet noget andet clumsy da jeg registrerede mig dengang, men fik et godt grin.Vender tilbage med konklusion på rep.Lettet C Eriksen okTak igen og en dejlig dag
--

Opret svar til indlægget: druknet tlf

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning