Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

OnePlus One - Spørgsmål (og diskussion)

Af Gigabruger CalleCool | 03-03-2015 10:01 | 1588 visninger | 29 svar, hop til seneste
Der burde være sådan en tråd her allerede, men jeg har altså ikke kunnet finde den. I hvert fald, så har jeg et par spørgsmål i forhold til telefonen da jeg regner med at købe den snart: Hvilke accessories er gode at have med (Protective Case, Tempered Glass Screen etc.)? Hvorfor er det alle vil have sådan en invite? Det ser ud som om man bare kan købe den om tirsdagen :-), og hvorfor har de egentlig lavet denne her ordning? Her er linket til accessories: https://oneplus.net[...] Jeg vil helst ikke købe en telefon der hurtigt går i stykker ved at jeg taber den, det er egentlig mest derfor, og jeg kan se der er ret mange forskellige beskyttelsesmetoder at vælge imellem.
--
csgo!!!!! Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#1
hansemanse23
Monster Supporter
03-03-2015 10:47

Rapporter til Admin
kommer lige til at blive lidt kort genial tlf har haft den siden starten af august, har en flip cover som tænder skærmen når man åbner den, genialt! tlf'en er lidt stor at have i lommen, men så åbner man tlfen og bruger den, også glemmer man det igen :D de brugte invite systemet for at spare udgifter på markedsføring, samt at kunne nå at leve op til produktionskrave, da de var en ny virksomhed, og ville ikke kunne håndtere alle bestillinger i starten. aldrig haft en bedre tlf, og til den pris, jeg er stadig målløs. har haft CM før og overraskede igen med at være genial. der var et tidspunkt skærmen gik i sort nogle gange, men dagen efter kom der en update og siden har jeg ikke haft problemer med noget
--
ROADHOUSE!!!! www.ecigaretten.dk[...] www.3dbrilleronline.dk[...]
#2
ConflictBaguette
Megabruger
03-03-2015 10:55

Rapporter til Admin
Lidt hurtigt besvaret: Hvilke accessories er gode at have med (Protective Case, Tempered Glass Screen etc.)? Det kommer an på hvor voldsom du er, men eftersom du mener at du taber den, så er det godt med tempered glass. Jeg bruger det selv sammen med Bamboo StyleSwap Coveret og det fungerer godt, men jeg smider dog ikke med den. Hvorfor er det alle vil have sådan en invite? Det ser ud som om man bare kan købe den om tirsdagen :-), og hvorfor har de egentlig lavet denne her ordning? Invitesystemet brugte OnePlus fordi at deres produktion i starten ikke kunne følge med efterspørgslen på telefonen. Kun folk med invite kunne få fat telefonen. Dem der så købte den fik 3 nye invites de kunne give videre eller bruge selv. På denne måde skabte de også en billig marketing-kampagne og telefonen blev virkelig hyped. I dag kan man købe den om tirsdagen fordi at firmaet er blevet større og kan levere flere telefoner end dengang. EDIT: Damn you, #1 du kom først.
--
#3
ToFFo
Guru
03-03-2015 11:13

Rapporter til Admin
Jeg har ingen form for cover til min oneplus one. Den holder fint. Den er virkelig solidt bygget. Har du haft iPhone før? De er skrøbelige af en anden verden. Oneplus One kan klare en masse tæsk. Den har ikke glas ud på kanten, så den flækker ikke i tusind stykker når du taber den. Min har i hvert fald gjort det fantastisk og holdt rigtig godt i den tid jeg har haft den.
--
Nu uden signatur :O
#4
tomom
Bruger Aspirant
03-03-2015 12:33

Rapporter til Admin
Har haft oneplus one sandstone versionen i 1½ månede. har aldrig haft en bedre telefon, og har stort haft alle top modeller fra samsung og htc de sidste 4-5 år. Alt ved den er bare bedre end de andre telefoner jeg har prøvet. Mest imponerende må være batteri tiden, det så vildt.
--
#5
CalleCool
Gigabruger
03-03-2015 13:42

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres svar. BTW, så fungerer linket vidst ikke ordentligt, men I kan jo bare trykke 'accessories' oppe i højre hjørne :-). Jeg taber den ikke særlig tit, nej, men det var bare hvis nu uheldet var ude. Men hvis den allerede kan tåle et par lette tab, er det vel ikke så nødvendigt? #3 Ja, jeg har gået rundt med en iPhone 4 uden cover, og den har jeg givet et par ridser, men jeg har aldrig flækket skærmen. Jeg havde bare fået det indtryk at Oneplus One er meget skrøbelig pga. den store skærm, men det er vel ikke tilfældet så? Jeg vil bare gerne have et eller andet der gør at jeg ikke får så mange ridser. Så er det vel Tempered Glass jeg skal have? Jeg overvejer også lidt sådan en power bank - er den det værd, eller kan telefonen godt holde til at spille musik gennem hele dagen og samtidig overleve til dagen efter? EDIT: Okay, kan så se på #4 at batteritiden er okay :-D. Tak for input!
--
csgo!!!!! Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#6
Morten-Val-Marq
Gigabruger
03-03-2015 16:39

Rapporter til Admin
Hey. Har haft min sidden jeg købte den ved "OPPOMART.com",UDEN inviteret!!. Det ER den bedste Phone jeg har haft, og jeg har haft dem alle inden for Android. Som der er sagt, er batteriet bare super, jeghusker det som 3100 mAH. Det super. Jeg bruger cilikone cover som eneste protect, da det giver i 1 mm højde forskel, som beskytter skærmen hvis den lægges på hovedet. Specs. er iøvrigt bare i orden, til prisen. Roger over??
--
Be Happy!!!
#7
R4p70r
Monster Supporter
03-03-2015 16:50

Rapporter til Admin
Flipcover er ihvertfald en god ide, har min også (og så meget koster det ikke), desuden bestil hellere lidt for meget tilbehør med...synes det er svært at finde noget i de lokale telefonbutikker. Leder stadig lidt efter sådan et armbånd hvor den kan være i når man løber Det eneste minus ved telefonen er det nærmest skrækkelige RMA-historier, men har også haft min siden august/september og der har intet været :)
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#8
Pico
Semi Nørd
03-03-2015 17:03

Rapporter til Admin
Jeg har Tempered Glass og silicone cover på min og har haft det siden jeg købte den. Jeg købte min via en invite for nogle måneder siden og det er uden tvivl den bedste telefon jeg har haft til dags dato :)
--
i7-950|ASUS P6X58D-E|12GB Kingston 1600mhz|3072MB Gigabyte 7970|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|2x1TB Seagate|650W Corsair|22x DVDRW
#9
QuadZ
Nørd
03-03-2015 18:17

Rapporter til Admin
Har haft min i 6 måneder nu, uden nogle form for accesories eller covers. Den er virkelig solid, og har meget svært ved at gå i stykker (har ikke oplevet noget endnu). Og jeg har tabt den ned af trapper, på fliser og i sten mm.
--
hej hej
#10
Christian88
Giga Supporter
03-03-2015 19:23

Rapporter til Admin
Jeg kunne rigtig godt lide den i de få uger jeg havde den, men én enkelt ting som jeg ikke brød mig om var hvor besværligt betjening var med én hånd. At jeg ikke altid kunne slå den ud af lommen og tilgå enhver detalje på skærmen uhindret af ergonomiske overvejelser var så træls, at jeg solgte den og købte en Moto G (første gen, 4,5") i stedet.
--
#11
mindfreak
Mega Supporter
03-03-2015 19:36

Rapporter til Admin
Generelt en rigtig god telefon. En dejlig solid telefon, og dens rå bagcover design er lidt anderledes end andre telefoner - men jeg er faktisk positivt overrasket. Man ser heller ikke skræmmer på den, som på plastik/aluminium covers. Ellers går de i hvert fald væk hvis man kører en hånd henover bagsiden, som regel. Desværre måtte jeg lave en RMA sag på min telefon for godt 2 uger siden. Min mikrofon var pludselig blevet defekt/gået i stykker (den man bruger til at lave opkald med). Og nej, jeg havde tabt den - det skete fra dag til anden. Folk kunne næsten ikke høre hvad jeg sagde i telefonen. Selve RMA forløbet var faktisk rigtig fint, og efter at have beskrevet mit problem med telefonen, samt sende dem billeder af telefonens stand, tilbød de at give mig en helt ny. Dét kalder jeg service. Udover det, nyder jeg den rigtig meget. Jeg elsker dens store 5.5" skærm, så jeg kan se ting (streams) på den. Batteriet holder også overraskende længe. Den er også ekstrem hurtig i forhold til andre telefoner i 5.000 kr. klassen. Det var vidst nok alt. Du kan trygt købe en Oneplus. :)
--
#12
CalleCool
Gigabruger
03-03-2015 20:57

Rapporter til Admin
Jamen jeg har truffet min beslutning så, det bliver en OnePlus One, og jeg køber den faktisk lige nu :-). En ting er jeg dog i tvivl om - er det worth it at købe både et flip cover og et tempered glass, eller ville et standard case samt tempered glass være bedst? Man har vel ikke brug for tempered glass hvis flip coveret beskytter glasset i forvejen tænker jeg.
--
csgo!!!!! Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#13
ToFFo
Guru
03-03-2015 22:52

Rapporter til Admin
#12 - Burger ingen former for cover eller glasbeskytter til telefonen. Den har det fint og skærmen er ikke det mindste ridset :)
--
Nu uden signatur :O
#14
Christian88
Giga Supporter
04-03-2015 01:36

Rapporter til Admin
#12 Man mayo selv bedømme om et cover tilbyder den tryghed man synes der mangler. Jeg tror dog ikke at mange covers tilbyder nogen reel beskyttelse der afværger en eventuel skade, men jeg kan godt forstå at det giver en form for tryghed og ro, især i de første par uger med en ny mobil. Kan du få dig selv til det, kan du lige så godt bare brug den som den er ud af boksen. Det er den jo designet til at kunne. Og du vil sikkert stoppe med at bruge cover en senere dato, mens skærmbeskytteren sandsynligvis bliver slidt meget nemmere og hurtigere end telefonens skærm.
--
#15
Ronson
HOL Moderator
04-03-2015 01:40

Rapporter til Admin
Jeg bruger en metal bumper. http://i.imgur.com[...] Den kan både bruges til når man taber telefonen og åbne øl med.
--
http://chipsguiden.dk[...] Konsoller købes! Undtaget Xbox/Xbox 360/NES/SNES/N64/Gamecube/Sega Master System II/Sega Mega Drive/Dreamcast/PS1/PS2
#16
agf2413
Ultrabruger
04-03-2015 10:16

Rapporter til Admin
Som mange andre har sagt er den en utrolig god telefon. Har efterhånden haft min et stykke tid og er utrolig glad for den. Det eneste (Og lidt støre) problem er mikrofonen. Så godt som alle jeg snakker med klager over jeg falder ud og de har svært ved at høre mig. Har læst at andre har samme problem men kan da være vi bare er et par stykker der har været uheldige. Skal dog siges at jeg havde lidt problemer med min første oneplus one da den ikke kunne tænde. Deres support var ikke ligefrem hurtig men de var (er) jo et nyopstartede virksomhed så de skal lige i gang. Jeg fik dog en ny efter noget tid som fungerede perfekt.
--
#17
tomom
Bruger Aspirant
04-03-2015 11:49

Rapporter til Admin
#15 hvor har du købt den bumper henne?
--
#18
Ronson
HOL Moderator
04-03-2015 15:43

Rapporter til Admin
#17: ebay Gav £2,60 dengang men kan se de er under £2 nu.
--
http://chipsguiden.dk[...] Konsoller købes! Undtaget Xbox/Xbox 360/NES/SNES/N64/Gamecube/Sega Master System II/Sega Mega Drive/Dreamcast/PS1/PS2
#19
QuadZ
Nørd
04-03-2015 17:40

Rapporter til Admin
#2 Hvor har du købt dit bamboo cover henne? Der står "coming soon" på deres hjemmeside.
--
hej hej
#20
MIKarlsen
Superbruger
04-03-2015 18:23

Rapporter til Admin
Bestilte en OPO 64GB model i går (d. 3 marts), og har endnu ikke hørt noget om forsendelse på trods af at jeg har bestilt "Express". Jeg er ikke skuffet eller undrende, men vil da gerne lige holde folk herinde opdateret på leveringstiden da jeg er sikker på at I er lige så utålmodige som mig mht. elektronik ;)
--
#21
mindfreak
Mega Supporter
04-03-2015 18:30

Rapporter til Admin
#20 Deres forsendelses proces kan desværre være ret sløv. Første gang jeg bestilte telefonen gik der en uges tid med "express". Men her for en uges tid siden fik jeg en ny, da jeg sendte min gamle tilbage via RMA. Det tog kun 2-3 dage at modtage den, efter forsendelse.
--
#22
ConflictBaguette
Megabruger
05-03-2015 08:35

Rapporter til Admin
#19 Via OnePlus selv. Fik en pludselig invite til den, ligesom med telefonen i August.
--
#23
CalleCool
Gigabruger
05-03-2015 09:06

Rapporter til Admin
#22 "søger invite til cover !!! :D" Nu har jeg bestilt den med tempered glass og flip cover :), så kan det forhåbentligt ikke være så meget mere sikkert.
--
csgo!!!!! Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.
#24
ConflictBaguette
Megabruger
05-03-2015 09:49

Rapporter til Admin
#23 søgte overhovet ikke :D Tror jeg skrev på en af deres udlodninger i efteråret at den ser nice ud eller sådan noget.
--
#25
Sonnyboy442
Guru
05-03-2015 10:13

Rapporter til Admin
#0 Jeg håber det er i orden at jeg lige låner din tråd :) Kan nogen svare på hvilken screen protector man skal vælge? De har følgende: OnePlus One Screen Protector OnePlus One Premium Screen Protector OnePlus One Tempered Glass Screen Protector Skærmen skal føles så naturlig som muligt, og ikke som de billige screen protectors fra Elgiganten, som virker som en dårlig gummi blanding :)
--
EVGA X58 3 Way-SLI Classified|i7 990X 4,6Ghz|Custom vand|Dominator-GT 2000Mhz|Crucial SSD 256GB|EVGA GTX590 Classified HC|CorsairAX1200
#26
7430
Supporter
05-03-2015 10:18

Rapporter til Admin
har en opo eneste jeg har købt er et piston headset, og så kan jeg pt kun brokke mig over 2 ting, (kan ikke finde ud af sende sms direkte fra tlfbogen) og mit wifi kan være ret elendigt,
--
jep jep
#27
xarge
Monsterbruger
05-03-2015 10:44

Rapporter til Admin
Jeg har haft min OPO 64GB i snart 2 måneder og er rigtig glad for den! Kom fra en gammel iphone 4, elsker friheden ved android so far selvom det lige tog et par dage at komme ind i. At kunne downloade torrents direkte på telefonen og se dem på den dejlig store 5.5 tommer skærm, det kan man sku ikke klage over! Batteritiden kan jeg heller ikke klage over, 1½ times full hd film tager ca. 15% strøm. Jeg valgte at købe tempered glass samt clear case coveret. Coveret er desværre allerede flækket i hjørnet, efter et lille drop men hellere at det går i stykker frem for telefonen. http://i.imgur.com[...] Eneste halve minus jeg har, er at den er svær at betjene med 1 hånd. Men elsker den store skærm når jeg ser film/streams, så det må man leve med :-)
--
jooov jooov...
#28
ConflictBaguette
Megabruger
05-03-2015 13:08

Rapporter til Admin
#25 Jeg kan kun snakke for tempered glass screen protector, da jeg ikke har prøvet de andre: Den virker ret tyk, hvilket temperet glass er på alle telefoner, men når det så er sagt, så sidder det på telefonen som om den var bygget med det på. Jeg formåede at lave 0 bobler og har den flotteste overflade. Jeg har haft det på i godt 2 måneder nu og det er ikke blevet ridset eller slidt. Det føles stort set som skærmen selv, når man sætter fingeren på. Man vænner sig hurtigt til at den er lidt tykkere. Jeg havde kort problemer med at tænde skærmen ved at double tappe på skærmen, efter jeg kom det på, men det var også bare en vanesag med at tappe lidt hårdere. Ved almindelig brug reagerer den ligesom uden screen protector. TL;DR = Tempered glass screen protector kan varmt anbefales. Jeg har taget nogle billeder så du kan se den: http://imgur.com[...] Desværre lidt dårligt fokus på billederne. ( Jeg sneakede også et billede af bamboo coveret ind, hehehhehe )
--
#29
CalleCool
Gigabruger
22-03-2015 19:38

Rapporter til Admin
Har købt den, kan klart anbefales :-). Jeg synes nu coveret egentlig er meget smart at have, just in case... Jeg ville foretrække coveret frem for tempered glass, som jeg også har købt.
--
csgo!!!!! Gå i profil for specs, og for antal plusser i whitelisten.

Opret svar til indlægget: OnePlus One - Spørgsmål (og diskussion)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning