Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Passende blæser+cpu køler

Af Gæst Tommy | 26-11-2020 11:08 | 276 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej! Jeg er på udkig efter vandkøling til CPU + en ekstra blæser til at sætte bag på kabinettet. Proshop har disse i deres black friday tilbud: https://www.proshop.dk[...] & https://www.proshop.dk[...] Ville de passe i mit Fractal Design Focus G - White - Kabinet - Miditow kabinet? I så fald, tænker jeg det er fint mht prisen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Wut
Junior Nørd
26-11-2020 11:12

Rapporter til Admin
Min holdning er, at hvis det skal være vandkøling, så skal man investere det beløb, der skal til, for at få noget kvalitet... Hvis budgettet er 300-400 kr for en CPUkøler, så vælg en god luftkøler i stedet. Evt kan man jo vælge en med noget RGB-blingbling, hvis man er til den slags, men de billige AIOer... det er lige som billig ketchup.
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
#2
Tommy
Gæst
26-11-2020 11:20

Rapporter til Admin
#1 Grunden til jeg overvejer denne, er pga dens fine anmeldelser. Nu skal man selvfølgelig også kigge på dens normale pris (550), og ikke tilbudsprisen, for så kan alt ende i billigt ketchup ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Murphs
Semibruger
26-11-2020 11:52

Rapporter til Admin
Det burde kunne lade sig gøre enten at placere den i toppen af kabinet eller front. https://www.fractal-design.com[...] Du skal ikke lytte sig meget til folks holdninger om billige AIO vs dyre. Sandheden er pumpedesignet er langt hen af vejen det samme på alle sammen. Det der adskiller dem er materiale valg og deres medfølgende blæsere. Pumperne er impeller, som er designet til at lave flow. Alle AIO og vankølingspumper til PC benytter et impeller design. Da man går up i flow og ikke et højt tryk. Så de forskelle der fra det billigste af billigste er materiale valg, design, software, medfølgende bundle. Så design af køleplade og materiale er hvor man som producent kan hente noget. Køb bare den du har kig på, det eneste man måske altid skal have i mente med vandkøling er der altid er fare for noget er gået igennem QA som senere visere sig at være utæt grundet dårligt materiale, design, men det kan ske for den dyreste og den billigste. Et godt råd er altid at placere pumpen lavest i loopet, for a minimere risikoen for luft.
--
[email protected] | ROG MAXIMUS XI GENE | 3080 STRIX OC | ROG STRIX 850G WHITE
--
Sidst redigeret 26-11-2020 11:52
#4
Tommy
Gæst
26-11-2020 12:16

Rapporter til Admin
#3 Tak for god forklaring og svar. Jeg havde dog i tankerne om at have blæseren bagerst i kabinettet, ville det kunne lade sig gøre?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Passende blæser+cpu køler

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning