Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering

Hvad koster det at få lavet en side som DBA?

Af Gæst Etstortspørgsmålstegn | 02-08-2021 21:13 | 1262 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hejsa venner. Jeg tænkte på hvad det mon koster at få nogen profs. til at lave en side som DBA? Nu tænker jeg virkelig kun på the basics, altså skelettet. Og ikke nødvendigvis design osv. Det jo rimelig omfattende, med mange databaser osv.. Nogen som har en anelse? :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
StarF
Semi Nørd
02-08-2021 21:25

Rapporter til Admin
Det er virkelig svært at svare på. Skal det være en en til en funktions mæssigt? Selveskelettet er enlig ikke så svært, det er bare tiden det tager. Men et sted imellem 50-300k alt efter hvordan og hvorledes. 50k hvis det er ret barebone.. salgs side...
--
Shine on you crazy diamond! http://www.evilsun.dk[...]
#2
Laust
Giga Nørd
02-08-2021 21:29

Rapporter til Admin
Du får det ikke til 300k med anbefalingsmotor, dansk geografi/kort logik og nemid.
--
#3
StarF
Semi Nørd
02-08-2021 21:52

Rapporter til Admin
#2 nej det er måske at presse den...
--
Shine on you crazy diamond! http://www.evilsun.dk[...]
#4
NiceRag
Semi Nørd
02-08-2021 22:14

Rapporter til Admin
altså man kan da altid skrive til nogen firmaer som laver hjemmesider og høre om de vil gi en pris man behøver jo ikke tage tilbudet.. det er vel ligesom man gør med håndværkere osv?
--
#5
TopSwagCode
Gæst
03-08-2021 11:16

Rapporter til Admin
Nu har jeg arbejdet ved Ebay classifieds group, som ejer DBA og ved hvor meget arbejde de ligger i det. Da jeg var der, var der 4-5 Software udviklere. 1-2 Testere, 1 Leder samt hær af marketing folk. Alle fuldtids lønnet. De har arbejdet på det i flere år og der kommer forsat nye features hele tiden. Prøv at læs: "Da den amerikanske it-koncern eBay i 2008 købte Den Blå Avis for 2,1 mia. kr., gjorde det Karsten Ree til en af Danmarks rigeste personer." https://finans.dk[...] Ved godt du bare siger "basics". Men hvad ser du som basics? Der er så meget i sådan nogle sider som fleste folk ikke kender til. DBA med servere, ansatte osv. har udgifter langt over 250.000kr / måned. Det er ikke en ting du bare laver 1 gang også er du færdig og kan høste penge. Der skal laves ting hele tiden for at være relevant og have en chance imod de andre på markedet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
JesperZ
Semi Supporter
03-08-2021 11:54

Rapporter til Admin
It takes money to make money Alle de features der gør at du tjener penge på en online markedsplads koster kassen. Marketing koster kassen. Kundesupport koster kassen. At være konkurrencedygtig koster kassen. Du får ikke meget ud af et skelet af en app, som ingen bruger og de få der gør tjener du ingen penge på. Jeg ville droppe projektet hvis ikke ambitionsniveauet er højere end "the basics" - så endda hellere brænde de penge så der kan spares lidt på varmeregningen.
--

Opret svar til indlægget: Hvad koster det at få lavet en side som DBA?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning