Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering

Job som selvlært softwareudvikler i sabbatår

Af Monsterbruger lassehj | 17-08-2019 21:39 | 1664 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej HOL, Jeg er lige blevet færdig med HTX, og leder derfor efter et fuldtidsjob som softwareudvikler i mit sabbatår. Lige nu har jeg et fuldtidsjob hos et firma, hvor økonomien ikke er særlig god, og min løn ligger på 115,- i timen, derfor vil jeg gerne finde et bedre lønnet job. Jeg har erfaringer med udvikling i C++, Python, OpenEmbeded, React og Node.js. Dog har jeg svært ved at få svar på mine ansøgninger, da jeg selvfølgelig ikke har noget på papir. Har i nogle anbefalinger til hvordan jeg kan finde et fuldtidsjob som softwareudvikler i Aarhus og omegn?
--
There's no place like ::1
#1
TopSwagCode
Gæst
17-08-2019 21:51

Rapporter til Admin
Du siger selv det er til dit sabbatår. Der er ikke mange der gider bruge tid på at oplærer dig for at miste dig efter et år. Du skriver en masse forskellige kode sprog som hverken viser om du er frontend Eller backend du brænder for. Derudover er en stor del af det at være software developer teamwork. Du skal nok også få lavet et GitHub account of ligge dit kode online så de kan se hvad stadie du er på. Der er masser af jobs i Århus lige pt. Men du bliver nødt til at finde ud af hvad det er du gerne vil lave og hvad du brænder for. Software udvikler er en virkelig bred vifte. Til sidst kan vi jo ikke sige særlig meget om din ansøgning da vi ikke har set den. Men vil sige du skal bruge god tid til at researche firmaet du ansøger til. Skriv hvorfor du gerne vil arbejde for dem og hvad du kan tilføje hvis du kommer ind i virksomheden. Standard ansøgninger bliver smidt ud med det samme og du er heldig hvis du overhovedet får et svar med nej tak. Håber det hjælper :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
csbc
Semi Nørd
18-08-2019 16:05

Rapporter til Admin
Som du sikkert allerede har erfaret, søger virksomheder primært datamatikere, softwareudviklere (ITU), softwareingeniører (SDU), software (DTU) m.fl., dvs. folk med en videregående uddannelse inden for faget. Undtagelsen er folk som har været i branchen i mange år og derfor har erfaring i stedet. Hvilke stillinger har du søgt? Hvor meget erfaring har du med de sprog du nævner? Hvor meget erfaring har du med at arbejde i lignende virksomheder? Hvilke projekter har du være med til at lave? Hvilken fordel er der ved at ansætte dig, i stedet for f.eks. en datateknikerelev m. speciale i programmering som får kr. 70,10,- i startløn eller en voksenelev til kr. 119,55,-, hvor eleven i øvrigt er bundet i 5 år? Du nævner ikke om hvilken løn du forventer, men jeg kan oplyse, at en studentermedhjælper som har en BSc i en af ovennævnte videregående uddannelser typisk får mellem kr. 170-180,- i timen.
--
Sidst redigeret 18-08-2019 16:05

Opret svar til indlægget: Job som selvlært softwareudvikler i sabbatår

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning