Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Begræns gæstebrugeres adgang til HOL

Af Giga Nørd Ali | 04-12-2022 05:59 | 4680 visninger | 75 svar, hop til seneste
Synes stadig Thomas burde overveje at omdefinere reglerne for gæstebrugere. F.eks at gæstebrugere ikke kan/må skrive i hyggekrogen men gerne i alle andre forum der handler om hardware/software. Der er generelt bare for mange gæstetråde der lufter varieredende spekulative tanker hvor der søges "rådgivning" inden en given handling udføres. Så har vi også alle de sædvanlige belastende troll-tråde. Det er på tide at der luges ud så HOL bliver et hyggeligere, mere trygt og rart samt seriøst sted at besøge. Stil krav til nye brugere om, at de kun kan skrive i køb/salgsforummet når de har skrevet f.eks. 200 indlæg i de øvrige forums - derved har HOL bidraget kraftigt og aktivt til at mindske svindel herinde. Denne praksis er slet ikke unormal på andre fora. Det er på tide at HOL gør noget som flertallet af brugere har ønsket i årevis....det vil med sikkerhed fremkalde bifald og klapsalver og gøre HOL endnu mere populær. At lytte til brugerne er ikke en dødssynd.....tværtimod.
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

--
Sidst redigeret 04-12-2022 06:02
#1
Jesper
Gæst
04-12-2022 06:13

Rapporter til Admin
Det vil jo ikke virke. Første del først: Gæster må ikke oprette tråde i Hyggekrogen... Så opretter de jo bare en ny konto (bruger) til hver emne. Af de oprettede brugere, har en hel del flere konti og man kan oprette alle dem man gider. Så forslaget er nytteløst. Anden del: Kræv 200 post før man kan skrive i køb/salg... Det vil jo bare få dem der vil svindle til at fyre 200 "spam" posts af i diverse tråde. Resultatet vil blot blive endnu flere ligegyldige posts på HOL. Man kunne kræve NemID validering for at kunne skrive i køb/Salg (men ikke resten af HOL), DET ville have en begrænsende effekt på svindel, forudsat man kun kan NemID validere en bruger på HOL. (Da de fleste har begrænset adgang til antal NemID muligheder) Men det er der næppe vilje til.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Ali
Giga Nørd
04-12-2022 06:31

Rapporter til Admin
#1 du skriver det ikke vil virke. Er meget uenig heri og det er fint med mig...Jesper gæstebruger :) Første del først:Gæster må ikke oprette tråde i Hyggekrogen... Så opretter de jo bare en ny konto (bruger) til hver emne. Af de oprettede brugere, har en hel del flere konti og man kan oprette alle dem man gider. Så forslaget er nytteløst. Så lad dem endelig oprette en ny konto for hver eneste de vil oprette en tråd i hyggekrogen. De vil i hvert fald være mere betænkelige ved at gøre sig selv det besvær og det virkeligt betyder meget for dem at blive bemærket og lyttet til i hyggekrogen Anden del:Kræv 200 post før man kan skrive i køb/salg... Det vil jo bare få dem der vil svindle til at fyre 200 "spam" posts af i diverse tråde. Resultatet vil blot blive endnu flere ligegyldige posts på HOL. Sådan er reglen for at skrive i et kendt salgsforum - og det virker effektivt! "New members can not post in sales topics until they have 200 posts. No exceptions will be granted. Any post-farming attempts will be removed" Synes vi snart ikke ramme flere 'ligegyldige' tråde og indlæg. Det er på tide at der gøres noget ved "en forurening og pestilens" som alle er trætte af, fremfor at gøre ingenting som du (som gæst) foreslår. It's time for action!
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#3
Jesper
Gæst
04-12-2022 07:04

Rapporter til Admin
#2 Anden del vil jo netop have modsatte virkning af det du gerne vil opnå i første del. (Undre mig lidt du ikke kan se det, særligt når det påpeges) Hvis HOL skulle til at sidde og vurdere hvad der er "postfarming", og hvad der ikke er, vil det kræve langt større tidsforbrug fra HOL`s side. VIL man svindle, tro mig, så skal man nok finde vej, særligt hvis det blot kræver xxx antal posts. Jeg er enig i vi godt kunne ønske os mindre af de troll tråde der kommer, andre er dog ok, også selvom de måske ikke lige har min interesse, smag og behag. De tråde du gerne vil ramme, tror jeg oprettes af relativt få personer, dem stopper du ikke med dit forslag. Der er da absolut ingen grund til de skulle være betænkelige ved at oprette nye brugere, de overtræder jo ikke engang nogen regler, og selv hvis de gjorde, hvad skulle de så risikere?? (De skriver vel fra dynamisk IP) PS. Du behøver ikke pointere jeg skriver som gæstebruger, jeg er 99,99% af tiden seriøs, jeg opretter stort set aldrig topic (tror jeg de sidste ca 3 år har oprettet 2), og har nok over 1000 posts som gæstebruger hvor jeg hjælper folk med hardwarerelaterede spørgsmål. Ud over det poster jeg altid med samme nick og mail.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Mr. P
Gæst
04-12-2022 07:17

Rapporter til Admin
Jeg har været på hol.dk siden det hed amdonline, og i samtlige år har der altid været brok over gæstebrugerne. Chancen for en 1-2 årlige brokke tråde over gæstebrugere er lige så god som chancen for Mette lyver eller sas strejker. Efter alle disse år, så var det måske på tide at folk accepterede gæstebrugere er en del af gamet her på siden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
BoreBissen
Guru
04-12-2022 08:20

Rapporter til Admin
Thomas vurderer at gæste-funktionen tiltrækker nye brugere, dette er jeg enig i. Men det får sgu også mange gode brugere til at forsvinde, da de ikke orker at høre på visse gæster. Her er troll(s) en stor og medvirkende faktor. Et godt eksempel er Wut, han orkede ikke at læse alle disse troll indlæg + det at det er muligt at logge ud fra sin egen konto, og så bruge gæste-funktionen til lige at sende en anonym sviner afsted. Men jeg tror desværre aldrig at Thomas fjerner adgangen på trods af trolleri etc.
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
--
Sidst redigeret 04-12-2022 08:20
#6
NiceRag
Nørd
04-12-2022 08:47

Rapporter til Admin
Jeg synes... at de bare ikk skal have lov til at skrive i køb/salg OG.. de skal ikke have lov til at kommentere i tråde som er ældre end fx. 3 mdr jeg er lidt træt af at en gammel gammel tråd bliver necroet af en eller anden "Lars Gardinbutik.dk", som finder en tråd som handler om gardiner fra 2006, og skriver "Du skal jo bare hoppe ind på gardinbutik.dk og købe X af Lars. han leverer, monterer og giver din kone en tur i kanen, til en god pris" det er pisse irriterende - spam.
--
Sidst redigeret 04-12-2022 08:49
#7
Calchas
Monsterbruger
04-12-2022 09:24

Rapporter til Admin
#6 Jeg får personligt lyst til at hyre Lars Gardinbutik :)
--
-all you trekkies and tv addicts -CP7271K, AX1000, 12700kf, H150i, Aorus Elite Z690, 3080 GameRock OC, 850 EVO 1tb+SX8200 Pro 2TB , O11d-9 LL120
#8
Trapper
Gæst
04-12-2022 09:48

Rapporter til Admin
Som altid glemmer brugerbasen der brokker sig over gæste funktionen, altid belejligt hvad der er blevet meldt ud alle gangene. Det der bliver modereret på siden er langt over 90% fra brugere, det er under 10% fra gæste brugerne. Tråd opretter kan du forklare mig forskellen på om en tråd er oprettet af en bruger med et alias og en gæste bruger med alias? For hvis har kigget på hjemmesiden herinde i flere år er det i hvert fald tydeligt der ingen krav til at være bruger herinde, så det i hvert fald ikke fordi alle brugerne med alias er en del af Mensa eller overhovedet tæt på.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
kb-
Super Nørd
04-12-2022 09:51

Rapporter til Admin
#8 Jeg ser folk primært omtaler køb/salg-delen, og der må da siges at være en kæmpe forskel mellem gæster/nye brugere og folk der har været her i årevis. Chancen for at blive snydt af en gammel bruger er vel minimal til ingen.
--
.
#10
Jesper
Gæst
04-12-2022 10:11

Rapporter til Admin
#6 og #9 Gæster kan slet ikke skrive i køb/salg. En stramning der, til det kræver NemID valideret ville give god mening. (Ikke at det forhindre folk snyder... En gang, men det forhindre de fleste i at blive ved at gentage det fra en ny bruger) #6 De fleste gange er det faktisk oprettede brugere der genopliver gamle tråde. Du kan jo eks blot kaste et blik på den sidst genoplivede, som faktisk stadig hænger ude i "Seneste Forumindlæg" listen. Det var en oprettet bruger, som er jævnligt aktiv der aktiverede den... https://www.hardwareonline.dk[...] (Magen til gang ævl i den tråd, og igen primært af oprettede brugere)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Tyller
Guru
04-12-2022 10:25

Rapporter til Admin
"MitID" validering for alle brugere, og gæster Slet Hyggekrogstråde efter 1måned efter oprettelse Men det kommer ikke til at ske, der vægtes trafik på siden fremfor alt andet - Thomas er jo fuldstændig ligeglad, nuvel, han hjælper gerne med IP adresser etc NÅR skaden er sket, men intet forebyggende
--
#12
trolleleet
Monsterbruger
04-12-2022 10:35

Rapporter til Admin
Hol.dk er ligeglad. Folk bliver svindlet, men de får reklamepenge! Og så er den skid slået.
--
although the world may be round, we still trapped in the square
#13
kb-
Super Nørd
04-12-2022 10:35

Rapporter til Admin
#11 Det lyder lidt drastisk, jeg kan forstå MitID på køb/salg-tråde, men du kan vel bare slå hyggekrogen fra hvis den generer?
--
.
#14
F4x
Supporter Aspirant
04-12-2022 10:36

Rapporter til Admin
Hey, det var min tur til at oprette denne her tråd! Så har jeg næste uge Personligt synes jeg ikke der er en forskel på gæstebruger eller ej. Det er så let lige at lave en throwaway bruger at dem som vil trolle nok ville gøre det alligevel. Var selv en casual gæstebruger i et par år før jeg gad lave en konto, og er stadig gæstebruger på andre sites hvor det bare ikke gør en forskel om man er bruger eller ej. På de sites føler mange af de ‘normale’ brugere sig dog også overlegne fordi de formåede at gå igennem den 30 sekunders proces det tager at oprette en konto. Som om man er mindre anonym på grund af det, eller jo bare troller fordi man er gæst. Ser den samme latterlige attitude her ret tit, selvom gæste brugeren der snakker opfører sig helt normalt. Der er blevet bedt om det så mange gange, men Thomas vil gerne beholde trafikken og reklamepengene som de bringer ind, så lad det nu ligge.
--
#15
Tyller
Guru
04-12-2022 10:50

Rapporter til Admin
#13, Den er slået fra
--
#16
kb-
Super Nørd
04-12-2022 10:50

Rapporter til Admin
#14 Folk må vel diskutere hvad de vil. Der er ingen der har bedt dig om at deltage.
--
.
#17
NitroBlast
Guru
04-12-2022 11:30

Rapporter til Admin
Endnu bedre: Behold gæstebrugerne men gør det muligt for registrerede brugere at sætte et flueben i profilen, der frasorterer/skjuler alt indhold fra gæstebrugere. På den måde kan man helt slippe for gæstebrugere uden at funktionen afskaffes, og det burde kun kræve en meget lille ændring af sitet.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#18
BoreBissen
Guru
04-12-2022 11:34

Rapporter til Admin
#17 Brug Tampermonkey? https://imgur.com[...]
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#27
Wing Man
Super Nørd
04-12-2022 14:24

Rapporter til Admin
#12 Du kan blive svindlet alle steder. Er du også ude med riven efter Facebook, dba, g&g og alle de andre? Du har selv et ansvar, og hvad du foretager dig privat kan HOL altså ikke holdes til ansvar for. #0 Hvordan ved du at flere tallet ønsker hvad du skriver? Jeg er f.eks. ligeglad og jeg er voksen nok til at tænke mig om, og vil du snyde andre, så er er det nemt at lave 200 indlæg over kort tid. Timelønnen for at snyde for 3500kr er stadig god. Resultatet bliver bare at folk passe mindre på, og flere bliver snydt. #23 Det gør hvide også. #20 At du lader dig blive krænket er dit eget problem. #16 Nej, det må folk faktisk ud ikke. På en privat side som denne, så bestemmer ejeren fuldt ud hvad han tillader. Hvis nogen ellers føler sig krænket af hvad jeg skriver, så husk: Det er ikke mig som styrer jeres følelser, det er kun jer selv. Glædelig Jul.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#28
NitroBlast
Guru
04-12-2022 14:38

Rapporter til Admin
#27 På en privat side som denne, så bestemmer ejeren fuldt ud hvad han tillader. NEJ! Loven skal også overholdes på/af HOL!
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
--
Sidst redigeret 04-12-2022 14:39
#29
Wing Man
Super Nørd
04-12-2022 16:24

Rapporter til Admin
#28 Du er dygtig.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#30
Slettetbruger6876
Junior Supporter
04-12-2022 16:28

Rapporter til Admin
#29 Fordi han har ret?
--
#31
maho
Megabruger
04-12-2022 16:33

Rapporter til Admin
#28 er ret sikker på at han referere til en post som #16, ikke lovligheden. Der er altid nogle Amerikansk orienterede konspirations tosser som mener at 'free speech' er en ting.
--
#32
NiceRag
Nørd
04-12-2022 16:59

Rapporter til Admin
#10 det er da irrelevant hvis de oprettede brugere gør det... jeg snakker om konkrete tilfælde hvor jeg har set en eller anden gæstebruger skrive kommentarer i stil med mit (lidt fjollede) eksempel. der er nærmest altid et link inkluderet I virkeligheden burde man slet ikke kunne skrive i en gammel tråd, men nu handler den her tråd jo om gæstebrugere - så derfor nævner jeg specifikt hvorfor DE ikke burde.
--
#33
Wing Man
Super Nørd
04-12-2022 17:08

Rapporter til Admin
#30 Er du da uenig? #31 Nemlig
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#34
Thomas
BOFH
04-12-2022 17:35

Rapporter til Admin
Jeg er lidt ked af at skulle gentage mig selv. Endnu en gang. Gæster er tilladt og vi kommer ikke til at indføre nogle fora hvor man skal opfylde en række kriterier for at må skrive. I er altså nødt til at forstå at det at drive et forum som HOL er virkeligt svært i dag og det er lidt af et mirakel at vi stadig eksisterer. Computere er ikke længere noget nørdet noget som man skal søge ganske speciel information om for at få det til at virke. Nej det hele virker jo langt fleste gange når man åbner for den første gang. Når vi så samtidigt tager alle de sociale medier der findes med i regnestykket så er jeg da glad for at vi stadig findes. så den med at gøre det sværere at komme ind på sitet tror jeg altså ikke er den rigtige løsning. Men jeg er da opmærksom på at vi har unormalt mange gæster for tiden og overvejer lidt om der skal gøres noget og hvis ja hvad der skal gøres. Men lad mig understrege at jeg ikke tror at det vil ændre indholdet i feks hyggekrogen ret meget. Brugere der vil trolle laver bare en række smid væk profiler og så skriver de fra dem i stedet. #1>>Ja du er et eksempel på at blot fordi man ikke har en bruger behøver man ikke være useriøs. Du skriver typisk med de samme oplysninger hele tiden og beholder dine IP adresser i længere tid. Jeg er dog ikke fan af at gøre det svære at handle på HOL end det er på alle mulige andre medier. Men der er omvendt også medier som er begyndt at forlange NemID/MitID når man opretter annoncer. #4>>Vi har faktisk aldrig heddet amdonline, men vi havde for mange år siden en afløber side med det navn :-) #5>>Det er nemlig rigtigt og med det jeg kan se er det altså ikke altid samme person der står bag. Det er fra forskellige IP adresser lige som det er fra forskellige udbydere. Hvis brugere logget ud og sender en sviner så skal vi nok finde ud af det, bare roligt. #6>>Jeg tror desværre at de der link farming forsøg nok skal komme gennem profiler også. Man ser jo løbende at der kommer den slags på feks facebook og jeg har også tidligere observeret brugere her på HOL der lod til at være oprettet til det formål. Det gør det naturligvis lidt mere besværligt men at tro man komme rudover det mener jeg ikke er sandsynligt. #9>>Enig chancen er langt mindre for at blive snydt af gamle brugere end af nye. Men det er desværre set før. Men gæster kan slet ikke skrive i køb/salg så der er der ikke noget der vil ændre sig. #11>>Hvis vi kræver den slags, så tror jeg faktisk at vi på en gang halverer trafikken på siden. Det er i min bog slet ikke foreneligt med ånden på internettet at man skal kræve ID af folk for at de kan skrive et indlæg på et forum. Men man kan godt diskutere om køb/salg skule kræve verificering. Det gør DBA feks men er vi store nok til at vi kan overleve den slags krav? Jeg ved det ikke. Jeg kan heller ikke se hvad det skulle gavne at slette gamle tråde i hyggekrogen. Derudover så synes jeg faktisk det er lidt groft at sige at jeg er ligeglad, men hvad er det lige vi kan gøre? Allerede i dag er det muligt at se direkte i tråden om en sælger er valideret og klikker man på hans profil kan man se hvornår han er oprettet. Endeligt ligger køb/salg listen pinned i forumoversigten så man kan se i den. Så hvis du har nogle idéer til hvad man ellers kan gøre og som ikke slår køb/salg ihjel så hører jeg gerne. #12>>Sludder jeg er på ingen måde ligeglad. Men kan du komme med gode forslag til hvordan vi kan blive bedre.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#35
Gæsten
Gæst
04-12-2022 18:56

Rapporter til Admin
Som gæstebruger synes jeg godt man kunne lave nogle begræsninger. F.eks skal gæstebruger ikke kunne bumpe gamle tråde overhovedet. Og ja køb / salg synes jeg heller ikke giver mening, men det er jo heller ikke en rigtig køb salgs side. De fleste burde kører det over en dba eller lignende annonce.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
Angloamerikansk
Mega Supporter
04-12-2022 20:31

Rapporter til Admin
Gæstebrugere skal IKKE kunne poste i KØB/SALG. Hvis man vil købe eller sælge så skal man være oprettet og med MitID
--
#38
ToFFo
Guru
04-12-2022 20:37

Rapporter til Admin
Jeg har ikke læst alle indlæg. Gætter på det er, som det alle dage har været. Gæstefunktionen bliver aldrig fjernet. Det er en unik ting ved forummet. Det er ikke mange forums der har den funktion. Det trækker brugere til siden, som giver indtægt til at drive siden. Så hvis fjernelse af brugere kommer på bekostning af hvordan siden kører, eller måske slet ikke kan køre, så lad endelig gæsterne være. Mht. X antal posts før man får adgang til Køb/Salg. Det er en god idé! Men 200 posts er for meget. 10-50 er fint imo. #37 - Præcis! Det er sgu for useriøst, at man ikke engang gider oprette en bruger for at sælge noget. Omvendt har jeg heller ikke set mange salgstråde fra gæster. Men det burde være et krav med NemID.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +37/-0. Stats sidst opdateret d. 27/08-2022
#39
mig
Gæst
04-12-2022 20:38

Rapporter til Admin
#37 for mig betyder MitID intet så længe man har mange + i White/Black liste.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#40
Trapper
Gæst
04-12-2022 20:50

Rapporter til Admin
Hvorfor bliver i ved med at skrive gæster ikke skal kunne skrive i køb og salg? Det kan gæster ikke. Der er sådan flot grøn info boks der fortæller dette ved alle køb og salg tråde hvis man ikke er på en bruger med alias. Vi kan lave en challenge, prøv at finde et indlæg eller en tråd oprettet af en gæst i køb og salg her indenfor de sidste to år.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#41
Ali
Giga Nørd
04-12-2022 21:17

Rapporter til Admin
Oprettede denne tråd i håb om at Thomas ville lytte og evt tage nogle af forslagene til sig. #34 du har i hvert fald lyttet (læst) og udtrykt åbenhed overfor yderligere forslag. Kan sagtens følge din argumentation for gæsters adgang til diverse forum på HOL. Men lad mig understrege at jeg ikke tror at det vil ændre indholdet i feks hyggekrogen ret meget. Brugere der vil trolle laver bare en række smid væk profiler og så skriver de fra dem i stedet. Allerede i det øjeblik at du kræver login til at skrive i Hyggekrogen, vil en vis andel af troll'erer forsvinde, for tvivler på at de vil lægge så meget tid i deres anstrengelser for at være aktive. Selvom de opretter en række brugerprofiler under samme antal emailadresser, skal de til at bruge energi på at holde rede deres profiler og emails. Der er stadig en tale om en procedure der kræver mere end bare at taste hol.dk og skrive løs som gæst. Det er også min holdning, at mange gæstebrugere er tidligere aktive brugere der synes det er mere bekvemt at skrive helt anonymt, fremfor at skulle personificeres med deres tidligere 'offentlige profil, hvor de har ytret der holdninger og meninger. De ønsker derfor ikke at fremstå som selvmodsigende ifht hvad de har skrevet i tidligere debatter. # til resten af svarene i tråden: 25 % af indlæggene i denne tråd der er oprettet for mindre end et døgn siden, kommer fra gæstebrugere, hvilket igen kunne tyde på at er tale om ret aktive besøgende der har et stærkt behov for at være en del af HOL - men kun som gæster. Måske har en del af disse brugere som sagt været tidligere registrerede brugere men pga det postyr og dét der lignede 'oprør' da NEMID blev en option, har valgt den anonyme linje fordi deres profil ikke skulle kunne spores tilbage til deres egentlige identitet. Det er vel også okay...det er jo valgfrit, så fred være med det. Håbet var med denne tråd at Thomas ville indse, at det gav god mening at skærpe reglerne lidt for at minimere svindel. Er stadig af den opfattelse at brugere der ønsker at købe/sælge skal ramme 200 postings før de får adgang til handelsforummet. Ser mods tegn på at der farmes, så skal de blokere og lukke den brugerkonto. Små tiltag er bedre end ingen tiltag! God aften til alle derude.....
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#42
Ali
Giga Nørd
04-12-2022 21:20

Rapporter til Admin
Hovsa, så lige at indlæg fra #20-26 er censureret....gad vide hvad de mon indeholdte siden de skulle slettes?
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#43
Thomas
BOFH
05-12-2022 00:20

Rapporter til Admin
#4">>Offtopic sludder.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#44
-Henrik-
Monsterbruger
05-12-2022 09:01

Rapporter til Admin
Hvis man vil undgå at blive svindlet, synes jeg da, at vi brugere på HOL potentielt er bedre stillet end så mange andre steder. Vi har Black/white-listen, som er pinned og dermed nemt tilgængelig, samt den der liste med “betroede” folk, der gerne stiller sig til rådighed mht. at hente ting i handler for andre brugere (eller hvordan det lige er) HOL kan aldrig gardere sig mod, hvis en bruger herinde, vælger at sende X kr. på Mobilepay til en totalt ukendt person i den anden ende af landet, og derefter bliver svindlet.
--
#45
ZoneSlash
Elitebruger
05-12-2022 09:04

Rapporter til Admin
#34 Personligt tror jeg hol.dk vil klare sig helt og aldeles fint hvis der kræves mitid/nemid validering før der kan postes i køb/salg - lige på det område tror jeg faktisk kun folk vil opleve større generel tryghed i at handle på siden; selvfølgelig er der svindlere af og til der lykkes med at misbruge en andens nemid/mitid og det kan ikke forhindres på hol.dk mere end det kan andre steder. Alt det andet.. pffft.. det springer jeg lige over at synes alt for meget stærkt om, synes det er en fin nok side generelt, også med gæstebrugere der poster semi-random altmuligtmærkeligt. 200 posts lyder lidt som en slags hjemmebrygget sikring der nok er væsentligt ringere end mitid/nemid valideringen, og helt sikkert noget der vil holde en del almindelige mennesker fra at handle her; de færreste gider nok vente et halvt år med hol-forum-posting som et bijob for at kunne sælge en dims til 500,- brugt :p
--
Hvis jeg var en øl måtte du kun knappe mig op med din lynlås!
#46
7430
Giga Nørd
05-12-2022 12:57

Rapporter til Admin
forstår ikke folk bliver ved med tage det her emne op når ejer af siden har sagt det ikke kommer til at ske.
--
jep jep
#47
Wonza
Mega Nørd
05-12-2022 12:58

Rapporter til Admin
#46 fordi folk har nada liv eller en IQ i det negative..
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#48
trolleleet
Monsterbruger
06-12-2022 11:07

Rapporter til Admin
#46 fordi Thomas bliver ved med lunte rundt om den varme grød og tilbyder folk kan komme med gode forslag og løsninger. 1.000.000 forslag og løsning senere og der er ikke sket en skid. Men jeg gentager det gerne igen, hvis folk er i tvivl om årsagen. "Hol.dk er ligeglad.Folk bliver svindlet, men de får reklamepenge! Og så er den skid slået." Så kald da en spade for en spade!
--
although the world may be round, we still trapped in the square
#49
Thomas
BOFH
06-12-2022 11:59

Rapporter til Admin
#48>>Ja jeg tilbyder folk kan komme med forslag, for når folk siger at vi intet gør, så må det jo være fordi de har nogle bedre ideer. Men jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kan se hvor de mange forslag og løsninger er. Jeg har flere gange bedt om det og der er larmende tavshed efterfølgende. Så hvis du har nogle forslag eller kan henvise til andre der har haft realistiske forslag, så hører jeg gerne. Men lad mig minde om hvad vi allerede gør. 1. Gæster kan ikke skrive i køb/salg og man skal som minimum have en valideret email for at skrive 2. Man kan NemID validere sig og valideringen bliver vist ved alle posts i køb/salg forum. 3. Vi har en black/white list der er pinned i venstre side Jeg vil meget gerne gøre mere for jo mere sikker folk opfatter HOL jo flere kan man forvente vil bruge siden til handler og så tjener jeg mere på reklamerne.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#50
ZulfoDK
Mega Supporter
06-12-2022 12:09

Rapporter til Admin
#34 Lad gæster fortsat oprette nye tråde (undtagen i Køb/Salg), men forbyd gæster at poste i tråde der er oprettet af folk med profiler!
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#51
Tyller
Guru
06-12-2022 17:50

Rapporter til Admin
#49 1. Gæster kan ikke skrive i køb/salg og man skal som minimum have en valideret email for at skrive2. Man kan NemID validere sig og valideringen bliver vist ved alle posts i køb/salg forum. 3. Vi har en black/white list der er pinned i venstre side 1. Det tager 2 sekunder at lave en ny hotmail - hvor ligger sikkerheden i det? 2. Man KAN NemID validere sig, men er ikke et krav 3. B/W listen er et godt tiltag, bevares - men den afholder ikke fuskere, og hvis man kun skulle handle med plus-sælgere på listen, hvordan får nye brugere så lige et plus?
--
Sidst redigeret 06-12-2022 17:54
#52
Gæsten
Gæst
06-12-2022 18:17

Rapporter til Admin
Muligheden for at være “gæst” er desværre en nødvendighed for at være en del af Hol.dk med mindre man enten ignorerer en del af den “faste skare” eller orker at konstant være i hundeslagsmål. Enkelte faste brugere har ofte svært ved at styre sig i visse debatter, hvilket gør de forfølger folk de er uenige med i andre tråde.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
mig
Gæst
06-12-2022 18:46

Rapporter til Admin
#51 B/W listen er et godt tiltag, bevares - men den afholder ikke fuskere, og hvis man kun skulle handle med plus-sælgere på listen, hvordan får nye brugere så lige et plus? Ved at lad være med at fuske så kommer plusserne af sig selv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#54
Tyller
Guru
06-12-2022 19:18

Rapporter til Admin
#53, Du misser pointen, en ny bruger med 0 plusser på listen - han kan være en fusker ligeså vel han kan være reel, så handlen kan gå begge veje
--
#55
Specter_
Superbruger
06-12-2022 19:22

Rapporter til Admin
#51: Listen bliver heller aldrig opdateret, så både nye plusser samt minusser kommer ikke ind.
--
#56
mig
Gæst
06-12-2022 20:05

Rapporter til Admin
#54 Det er vel derfor at man som køber skal vælge en som er nemID valideret, hvis ny bruger. Ellers så er det F2F. Det er ved det samme som på DBA eller fjæsbogen. De fleste ville heller ikke hopper på nigeriabreve, men der ville altid være nogen som gør.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#57
Chr4030
Giga Supporter
06-12-2022 20:16

Rapporter til Admin
Jeg blev snydt af en nemId valideret bruger. Så det er ikke rigtig en garanti heller.
--
#58
Slettetbruger6876
Junior Supporter
06-12-2022 20:53

Rapporter til Admin
Tror i selv på Thomas lytter
--
#59
Charles
Gæst
06-12-2022 21:00

Rapporter til Admin
#58 Hvorfor skulle han også det? Gæsteprofilerne står oftest for de mest spændende og aktive debatter, både på godt og ondt. Det giver en masse trafik, og sikrer at siden stadigvæk kører rundt. Den mere faste kerne, laver lidt opslag hist og pist, om at nu kommer der nok snart et AMD produkt, der måske/Måske ikke er hurtigere.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#60
Netsat_99
Elitebruger
06-12-2022 21:02

Rapporter til Admin
#58 Thomas lytter kun til reklamekroner.. Thomas vil aldrig lukke for gæstebruger, da de generer en stor del af hol.dk indtægt.
--
#61
NitroBlast
Guru
06-12-2022 21:13

Rapporter til Admin
#58 + #59: Hvis i har så meget imod HOL+Thomas, hvorfor finder i så ikke et andet sted, hvor i kan trolle? Det er tydeligt at i begge (eller er i måske kun én?) har en dagsorden, der drejer sig om at ødelægge det for andre på HOL, og i slynger om jer med nedsættende påstande som tendere injurier, og tror i ved det hele bedre end alle andre. Da i begge mener, at jeres profiler er personlige nok til at være omfattet af GDPR's regler om retten til at blive glemt/slettet (ikke for at genoplive dette vanvid), så er i også juridisk ansvarlige for fremsatte æreskrænkelser - så tænk jer lidt om hvor meget lort i lukker ud om folk..!!
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#62
Tyller
Guru
06-12-2022 21:13

Rapporter til Admin
#57, Men en garant for at finde den der har snydt
--
#63
BoreBissen
Guru
06-12-2022 21:14

Rapporter til Admin
#59 Når nu du partout skal benytte gæstebruger funktionen, hvorfor så bruge et forskelligt nick HVER dag? I går hed du "Casualuser" og i dag er det så "Charles". https://www.hardwareonline.dk[...]
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#64
Netsat_99
Elitebruger
06-12-2022 21:18

Rapporter til Admin
#61 hvad kommer der dig ved, hvad folk ønsker at skrive og hvorfor de ønsker det? måske du skulle stikke piben ind…
--
#65
NitroBlast
Guru
06-12-2022 21:18

Rapporter til Admin
#62 Med mindre snyder har brugt en andens identitet, hvilket ikke er utænkeligt: https://www.dr.dk[...] Og i øvrigt er online svindel ikke noget, som politiet bruger ret mange ressourcer på, desværre.. #64 Troll.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
--
Sidst redigeret 06-12-2022 21:19
#66
Netsat_99
Elitebruger
06-12-2022 21:21

Rapporter til Admin
#64 næ, jeg er ikke en troll. Jeg skriver under mit brugernavn. måske du ikke magter, at komme med et kvalificeret svar?
--
#67
NitroBlast
Guru
06-12-2022 21:22

Rapporter til Admin
#66 På hvad?
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#68
Netsat_99
Elitebruger
06-12-2022 21:26

Rapporter til Admin
#67 Prøv at tage en dyb indånding og læse tråden igen.. jeg har dog ikke store forhåbninger til at du vil komme frem til en fornuftig konklusion….
--
#69
Tyller
Guru
06-12-2022 21:26

Rapporter til Admin
#65, Det er nok trods alt et fåtal der svindler på den måde men alt i alt er dette spild af vores tid og krudt, Udbyderen af siden efterlyser løsningsforslag, og vil ikke benytte sig af dem der kommer, af frygt for at miste klik og besøg på siden
--
#70
NitroBlast
Guru
06-12-2022 21:28

Rapporter til Admin
#68 Sikkert ikke, men jeg har dog bidraget positivt med løsningsforslag i modsætning til dig, der kun har lukket galde ud, troll.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
--
Sidst redigeret 06-12-2022 21:29
#71
BoreBissen
Guru
06-12-2022 21:30

Rapporter til Admin
Hvordan skulle man nogensinde kunne gardere sig imod snyd og bedrag ude i samfundet? Det kan man naturligvis ikke - og det samme gælder selvfølgelig også herinde. Brug hovedet og jeres sunde fornuft når I handler. :-)
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#72
Monze
Ultrabruger
06-12-2022 21:30

Rapporter til Admin
#70 jeg tror faktisk bare at han er så dum..
--
#73
Netsat_99
Elitebruger
06-12-2022 21:37

Rapporter til Admin
#70 #72 jeg beklager at jeg er så stupid, at jeg ikke kan forstå jeres strålende argumentation… måske det bunde i jeres næsegrus beundring for Thomas… som i naturligvis ved, så gør kærlighed blind og lukker for den sunde fornuft..
--
#74
Ali
Giga Nørd
07-12-2022 04:42

Rapporter til Admin
Håber dette bliver sidste indlæg fra min side da tonen er blevet lidt mere skinger end jeg forventede. Det er ikke noget jeg ønsker at være en del af, så her er mit forhåbentlige sidste svar til til Thomas: Årsagen bag ønsket om at begrænse adgang for gæster skyldes bl.a. at der alt for for ofte oprettes tråde om meningsløse ting, som enhver med legende lethed kan finde på nettet. Vi har set en del om folk med personlige problemer....det kan være med ens kæreste eller anden familie ligesom rådgivningen der søges kan være psykisk relateret. Det er igen hemmelighed at mange brugere (inkl gæster) har en utrolig bredspektret viden der synes at dække over stort set alt hvad ens forestillingsevne rækker til. Vi ser tråde oprettet af gæster der åbenlyst er troll eller i hvert fald sætter gang en fuldautomastisk kædereaktion hvor alle byder ind med deres input og viden (eller gætterier), hvorefter trådstarter ofte slet ikke vender som aktiv deltager i tråden. Jeg kan forholde mig til, at gæstebrugere der googler noget teknisk der omhandler hardware/software eller anden IT-relateret og havner herinde, søger svar på en problemstilling, et generelt teknisk spørgsmål eller rådgivning. Disse henvendelser kan nemt kategoriseres og placeres i alle andre forum eller lige hyggekrogen. Det giver jo god mening at enhver der har brug for teknisk hjælp også får den herinde hvilket gør HOL mere populært og udbredt....for der er altid nogen herinde 24/7 eller så er det meget få timer på et døgn hvor et spørgsmål ikke bliver besvaret relataivt hurtigt. Men jeg er da opmærksom på at vi har unormalt mange gæster for tiden og overvejer lidt om der skal gøres noget og hvis ja hvad der skal gøres. Så hvis du har nogle forslag eller kan henvise til andre der har haft realistiske forslag, så hører jeg gerne. Tror ikke jeg er den eneste der føler at man render panden mod en mur når man endelig fremsætter nogle forslag. Som allerede nævnt så går jeg stærkt ind for at alle, gæster eller ej, skal have mulighed for at drage nytte af den viden, erfaring og ekspertise HOL brugere har. Herinde findes mange brugere med særlig dyb og bred viden indenfor specifikke IT-relaterede områder - herunder datasikkerhed, netværk o.m.a. Det er jo kanon at HOL er det førende danske site hvor enhver kan få hjælp og hints som f.eks. ikke engang Microsoft eller ens leverandør af services som internet/telefoni kan tilbyde da deres supportere ofte er mindre kvalificerede end man skulle tro, hvorimod HOL's brugere hælper næsten prompte indenfor få minutter. Det var sådan jeg i sin tid selv havnede herinde og blev bruger for omkring 20 år siden. Opfordrer for sidste gang derfor til, at lade alle gæster være fredede og tillade dem fuld adgang til at få hjælp af teknisk karakter. Hyggekrogen er derimod dér hvor knasten findes....hér finder vi troll'ere og spørgsmål der hører ikke hjemme her men eksempelvis kræver hjælp fra professionel kant...og det kan være alt fra fagfolk inden psykiatrien eller eksperter der hjælper folk med medicinering, rådgivende bistand til at rette parforholdet op og alle de særprægede/underlige spørgsmål der er fuldstændigt malplacerede + et hav af politiske/ideologiske gæstetråde hvor folk skjuler sig bag en anonym profil og fremfører en påvirkning og agenda de ikke tør stå ved. Dermed mener jeg at gæster end ikke skal tillades at deltage i en debat i hyggekrogen. Det er super, at HOL kun tillader registrede brugere at oprette en tråd i handelsforummet. Ved ikke hvorfor nogle tror det ikke allerede er et krav og fortsat diskuterer dette. Hvis ikke det derimod allerede er et krav så synes jeg det også bør være et krav med login for at deltage aktivt i en handelstråd....hvis altså ikke du vil lytte til et forslag om x antal postinga før der gives adgang til salgsforummet. Al snak om, at det er nytteløst at kræve login og være registreret bruger fordi en troll altid og nemt kan oprette en ny email og nyt brugernavn, er en forhindring for at indføre præventive tiltag. Man kan ikke bare kaste håndklædet i ringen og give op. På samme måde begås der kriminelle forhold ude i samfundet og enhver ved at man aldrig kan komme det helt til livs, men derimod så skærper man regler og love således at det har en præventiv og målbar effekt. Man giver ikke bare op fordi det er kompliceret og kræver en gennemtænkt krævende/udfordrende indsats der i mere eller mindre grad giver flest mulige resultater. Når folk skal gernnem en form for validering, sikkerhed eller flere trin for at opnå adgang til en service eller ydelse, så har man statistisk set allerede filtreret en vis procentdel af misbrugere fra og sådan bør det egentligt også være på HOL. Det skal jo i hvert fald ikke være nemt for troll'ere og misbrugere! Man må erkende at denne tråd vitterligt har fået nogle gæster (under skiftende nick) op på barrikaderne...det havde jeg ikke forventet skulle fylde så meget :) Beklager for det lange indlæg og evt gramatiske fejl.....og fortsat god dag/aften til alle derude, gæster såvel som faste HOL-brugere :)
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#75
Jesper
Gæst
07-12-2022 05:37

Rapporter til Admin
#74 Det er super, at HOL kun tillader registrede brugere at oprette en tråd i handelsforummet. Ved ikke hvorfor nogle tror det ikke allerede er et krav og fortsat diskuterer dette. Hvis ikke det derimod allerede er et krav så synes jeg det også bør være et krav med login for at deltage aktivt i en handelstråd. Jeg ved ikke hvorfor du forsat diskuterer om gæster skal kunne skrive/deltage aktivt i en handelstråd. Det svarede jeg på helt oppe i #10 Gæster kan slet ikke skrive i køb/salg. (Og det er åbenbart ikke vigtigt nok for dig, til du lige loggede ud og undersøgte sagen) At gæster ikke skal kunne oprette topic i Hyggekrogen. Måske en ok ide, der kunne gives et forsøg, jeg tror desværre som sagt trolls vil bruge throw away oprettede brugere til det, og det derfor ikke vil have den ønskede effekt. Det var nok bedre med en lidt hårdere moderator linje, som lukkede flere af de topic vi begge (mange) gerne vil undgå, med henvisning til at tage den debat et andet sted. (Moderatorer er hurtigt over salgstråde i Hyggekrogen, men ikke over de tråde du omtaler) Så er de seriøse ikke blevet begrænset, og de useriøse rammes mere end nu. (Man rammer mere præcist det man gerne vil undgå, uden at skyde med spredehagl) Det vil heller ikke kræve codning af site, kun at Thomas orienterer moderatorerne)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#76
Thomas
BOFH
07-12-2022 09:37

Rapporter til Admin
#51>>Hvis man vil svindle kan man svindle. Jeg har svært ved at se nogen måde man kan undgå at det sker 100%. Det er da klart at det måske ville være bedre hvis alle skulle være valideret men omvendt så kan man vel også forvente at folk tager stilling til om de vil handle med folk uden valideringen eller ej. Men som jeg nævner højere oppe er det noget som andre er begyndt at gøre så måske vi også skal kigge på det. Men desværre stopper valideringen ikke folk fra at svindle, jeg har flere gange udleveret oplysninger til politiet om NemID. Men har du evt nogle nye tiltag så hører jeg meget gerne mere. #55>>Ja det er ved at være længe siden, så håber der snart er en opdatering. Men du kan sagtens se folks plusser. Søg på navnet i browseren. Så kan du se summeringen i toppen og alle efterfølgende kommentarer meget nemt. #61>>Så vidt jeg kan se er det flere personer der står bag disse profiler. Men jeg ved da at mindst en af dem er sur på mig og HOL af årsager jeg ikke vil nævne her :-) #69>>Men har du nogle forslag? Jeg hører relativt tit at vi ikke gør nok. Men jeg hører sjældent forslag som er praktisk mulige. #74>>Tak for dit saglige indlæg og evne til at argumentere. Jeg hører hvad du siger og afviser ikke at det er noget der skal gøres noget ved på et tidspunkt. For som nævnt tidligere er der for tiden ekstra mange gæster som opretter underlige tråde. Men omvendt så tror jeg at disse personer blot vil bruge 3 minutter på at oprette en ”SpørgeJørgen” profil til deres mærkelige opslag.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#77
NitroBlast
Guru
07-12-2022 11:43

Rapporter til Admin
#76 Ja du må da eftertrykkeligt have tisset på en tumpes sukkermad..! :-O Er der email-verificering, når man opretter profil? Hvis ikke, så kunne en sådan verificering sørge for, at folk skal oprette sig med en gyldig email, og at der ikke oprettes flere profiler med samme email. Hvis folk opretter engangs-profiler, så skal de hver gang oprette en ny email adresse også, og det kan sandsynligvis gøre det tilstrækkeligt besværligt til, at de værste tosser bliver sortere fra. EDIT: En anden ting kunne være, at hvis en gæstebruger skriver fra IP 1.2.3.4, og vælger navnet "Hængeløg", så vil gæstebrugernavnet blive tilknyttet den pågældende IP i en rum tid (eks. 12 timer). Dermed ment at hvis der gøres et forsøg på at skrive med gæstebrugernavnet "Ofelia" fra IP 1.2.3.4 inden periodens udløb, så vil dette fejle. På den måde vil det blive sværere for samme gæstebruger at gemme sig bag flere forskellige navne.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
--
Sidst redigeret 07-12-2022 11:49
#78
RecycledBits
Gigabruger
07-12-2022 11:58

Rapporter til Admin
#77: Man behøver ikke oprette en email konto for at lave email validering. Der findes flere "disposable email" tjenester som f.eks https://www.receivemail.org[...]
--
#79
144
Gæst
07-12-2022 12:09

Rapporter til Admin
Jeg synes HOL skal oprette en side ala Borgerforeslag, og når et foreslag får 1000 stemmer, så bliver Thomas blandet ind i sagen. Jeg har ondt af at Thomas en gang i kvartalet, skal smides for løverne, ligesom Mark Zuckerberg skulle svare på spørgsmål overfor Senatets høring omkring FB. Man vinder jo ikke en million efter 15 spørgsmål, selvom det er ok underholdning.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#80
BoreBissen
Guru
07-12-2022 12:10

Rapporter til Admin
#78 Virker ikke her på siden. Det skal være en af de større og anerkendte e-mail udbydere. Så nej, man kan ikke benytte disse "disposable email" tjenester mere.
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#81
Chales
Gæst
07-12-2022 12:39

Rapporter til Admin
Man kunne også bare lade være med at deltage i de topics man ikke bryder sig om, som man bliver provokeret af eller hvor man faktisk intet aner om emnet. Det er jo ikke en menneskeret at skulle være aktiv i samtlige tråde og have en holdning til hvad man mener er tilladt herinde.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#82
the688
Guru
07-12-2022 13:13

Rapporter til Admin
#81 - HVOR VOVER DU!?
--
"ORK SATME!"
#83
RecycledBits
Gigabruger
07-12-2022 13:16

Rapporter til Admin
80: Jamen, så er jeg da glad for at min konto er fra før den tid. 81: Ja!
--
Sidst redigeret 07-12-2022 13:17
#84
Ali
Giga Nørd
10-12-2022 03:06

Rapporter til Admin
Lige nu fredag nat kl 2:50 er 6 ud de øverste aktuelle 10 tråde oprettet af gæsteprofiler. Der har også været dage hvor det var 8 ud 10 senest aktuelle/aktive tråde. Man kan i hvert fald sige, at gæstetråde genererer en vis trafik og får reklamekronerne til at flyde lidt bedre. Nogle vil sikkert gå så vidt, at hævde at det er noget HOL selv iværksætter mens andre mener at det er tidligere brugere eller nuværende brugere der er ikke har lyst til, at stå ved det de skriver eller fordi visse tidligere brugere blev utilfredse med HOL's nemid-politik. Selv tror jeg det er lidt af en sammenblanding af begge dele. Kiggede så lidt på hvor aktive gæsterne er i tråde der ikke er oprettet af dem selv: I denne tråd med 36 svar der nul indlæg fra gæster: https://www.hardwareonline.dk[...] I denne tråd med 174 svar var der 6 indlæg fra gæster (heraf én gæstebruger med mit nick *hmmf*): https://www.hardwareonline.dk[...] Der kunne sikkert laves flere interessante statistikker over gæsternes aktivitet....men nu er klokken for mange og jeg gider ikke mere. Godnat derud :)
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Opret svar til indlægget: Begræns gæstebrugeres adgang til HOL

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE