Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Krydsfelt skab

Af Semibruger NeonNinja | 07-09-2023 14:44 | 840 visninger | 4 svar, hop til seneste
Dav Hol'ere Jeg står over for en mere gennemgående renovering i huset og trækker i den forbindelse en masse netværkskabler rundt i huset til både AP'er og stik. Valget er faldet på Ubiquiti og jeg køber derfor en UDM Pro til at styre det hele. Nu skal jeg så have "valgt" et rackskab, eller det ved jeg ikke om man kan kalde det, for bestyrelsen på hjemmefronten har vedtaget at de gængse rackskabe der er på markedet er grimme og derfor ikke skal være i vores hus. Skabet kommer til at stå der hvor fiberen kommer ind, det bliver på sigt til garderobe, så det er fair nok at der ikke skal hænge et fuldt rack der. Jeg har allernådigst fået lov til at modificere et skab der indkøbes, så der kommer passiv køl i form af udluftningsriste i bund og top. Spørgsmålet er så: Har nogen erfaring med et relativt lille skab, der er stort nok til at indeholde en UDM Pro (44,2cm bred og 28,5cm dyb), gerne med lidt luft omkring, og mulighed for at udvide lidt på et senere tidspunkt. Jeg tænker rent estetisk at noget hvidt er fint, og gerne til en pris der ikke koster spidsen af en jetjager. Havde noget alla dette i tankerne: https://www.ikea.com[...] Men det er ikke bredt nok og kan ikke fåes i 50 bred, så hvis nogen har en løsning som de eventuelt selv bruger og vil anbefale, ville det være fedt med en pointer :D PFT!
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#1
MHaahr
Nørd
07-09-2023 14:46

Rapporter til Admin
Jeg har før monteret rackskinner i et almindeligt 60'er underskab. Der skal lidt tilpasning osv. til for at få bredden til at passe, men det virker fint, når først det sidder.
--
Laptop: Lenovo T480s, i7, 24GB Ram, 1TB Hjemme: i9-12900k, 2080Ti, 64GB Ram, 2 TB
#2
cakke
Ultra Supporter
07-09-2023 14:59

Rapporter til Admin
Husk og tænk køling og støj. I det gl hus sad mit netværks set up for tæt på stuen og kunne høres Nu er vi flyttet og brugte 2 dage på og få alle kabler samlet ude i bryggers, hvor det kan larme og køle lige så meget som det vil
--
Mangler du Windows og Office nøgler kontakt mig i en PM.
#3
Pytte
Monsterbruger
07-09-2023 23:39

Rapporter til Admin
tænkt over en wall mount vertical rack du ka smække ind i eksiterende garderobe skab? https://www.dustinhome.dk[...] Der findes mange forskellige.. ved ikke hvor mange U du skal bruge?
--
#4
impertus
Bruger
08-09-2023 07:46

Rapporter til Admin
Jeg ville gå efter det her så: https://www.proshop.dk[...] https://www.dustin.dk[...] Der får du noget som virker, og ikke skal moddes ;) har selv købt det, da jeg også står og skal bygge nyt hus. har vælger at afslutte alle mine kabler i et patch panel.
--

Opret svar til indlægget: Krydsfelt skab

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE