Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Søger Router + Access Points

Af Semi Supporter wheeze | 06-12-2023 08:20 | 416 visninger | 1 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg har i dag en standard YouSee router og 3 af deres AirTies WiFi-extendere. Jeg har 1000/1000 MBit internet, men vi oplever at vores WiFi er utroligt ringe flere steder i huset og på terrassen udenfor. Derudover har jeg flere gange oplevet, at YouSee har pushet en opdatering/ændring ud på routeren, som gør, at min opsætning på routeren nulstiller samt at alle mine devices får nye IP'er. Jeg køre en masse opsætning på routeren ifm. mit Smart Home, som jeg hoster på en hjemmeside. Derfor er jeg nu på udkig efter en ny router + access points, så jeg kan skille mig af med det her YouSee skrammel. :) Men jeg synes det er lidt en jungle med nye/gode routere, hvilke opsætningsmuligheder de har samt om der kan tilkøbes kompatible access points. Håber derfor at nogle herinde vil dele ud af erfaringer og evt. forslå et setup jeg bør kigge efter. Pft.
--
#1
TheCyberCb
Ultrabruger
06-12-2023 09:40

Rapporter til Admin
Et bud kunne være Ubiquiti´s nye UniFi Express Router, Cloudkey og WiFi 6 AP i en kasse, til menneskepenge (1500kr): https://eu.store.ui.com[...] Den har ikke IDP/IPS, men ellers har den vidst alle andre Unifi funktioner. Der kan tiløjes ydeligere AP'er og switche, der er dog en grænse på hvor mange Unifi enheder Unifi Express´kan håndtere, jeg mener det er 9 enheder, hæng mig ikke lige op på det. Jeg er lidt usikker på, om den har gigabit throughput fra WAN til LAN, da det er en helt ny model, så har jeg ikke fået læst alt for meget op på den i nu. Alternativ, hvis det skal være mere flexible, så kunne den nye UXG-Lite være et bud på router delen: https://eu.store.ui.com[...] Det koster stort set det samme som Unifi express, men kræver tilkøb af AP og Unifi cloudkey* Du har mulighed for selv at hoste Unifi controller via Docker, Windows og Linux. Den har gigabit throughput fra WAN til LAN, også med IDP/IPS slået til og har alle de lækker funktioner der nu findes i Unifi softwaren. Dertil skal du så have en eller flere AP'er, de fleste anbefaler U6-Lite og evt en switch (som du måske har i forvejen, behøver ikke være fra Ubiquiti). Skal det være endnu vildere, så er du oppe i UDM-Pro eller UDM-SE, hvor du får mulighed for videoovervågning (unifi Protect), deres låsesystem mm. Men så snakker vi også +3000kr + AP('er) https://eu.store.ui.com[...]
--
Threadripper 1920X, Asus Zenith Extreme, Corsair 2400Mhz 4x8GB, Asus RTX 3070 EKWB, XFX Pro Series 1000W, CM MasterBox CM694. Custom Vandkøling.

Opret svar til indlægget: Søger Router + Access Points

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE