Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Chromecast / wifi?

Af Elitebruger Pauge | 11-07-2019 14:29 | 758 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey hol'er! Jeg har det problem at min Chromecast ofte taber signalet til mit wifi, jeg har et 2,4 ghz og et 5 ghz netværk på min Apple Time Capsual. Hvor Chromecast er på 5 Ghz. der er nok 2/3 meter fra router til chromecast og det eneste der er imellem dem er min pc monitor og tv. Da jeg bor inde i byen er der mange forstyelser, så har sat kanalerne op efter hvor der var mindst "netværk/brugere". Jeg syntes også at når jeg sidder på wifi, på min iphone at det nogen gange er vildt langsomt. så langsomt at slukker for wifi og bruger 4g istedet... Jeg har kun problemer med det trådløse, på min stationære på kabel er der aldrig nogen problemer. nogen der har nogle løsnings forslag? en ny router?
--
#1
NiceRag
Nørd Aspirant
11-07-2019 15:13

Rapporter til Admin
hvis du ikk har en anden router, kan du evt bruge en mobiltelefon som et hotspot og forbinde chromecast til den og se om det fungerer bedre gør det det, så er det muligvis din router den er gal med du kan jo selvfølgelig også prøve at nulstille/genstarte din router først (evt tjek om der er opdateringer til den) har den altid gjort det? eller har det fungereret fint i længere tid og nu pludselig er den åndsvag?
--
#2
ToFFo
Guru
11-07-2019 15:24

Rapporter til Admin
Jeg havde samme problem med min Chromecast. Der er dog kun omkring 40cm fra router til Chromecast, så det undrede mig meget der var udfald. Der er ikke engang noget der blokerer vejen fra router til Chromecast. Jeg nulstillede min Chromecast og det løste problemet for mig.
--
- Indsæt signatur -
#3
IntermariumHappened
Ny på siden
11-07-2019 15:25

Rapporter til Admin
Som #2 fortæller. Nulstil den og prøv igen :-)
--
#4
Pauge
Elitebruger
11-07-2019 15:26

Rapporter til Admin
God ide, det prøver jeg lige i aften og ser om det er min router der er helt håbløs.. Den bliver ellers genstartet og opdateret et par gange om måneden. Det fungerede fint i starten uden problemer, men det er stille og roligt blevet værre og værre. lige nu er det helt forfærdeligt. Så meget at jeg enten tænker ny router eller Apple TV i stedet. Jeg er på noget fælles andelsnet, kan det have nogen betydning at jeg kører dobbelt nat og dhcp?
--

Opret svar til indlægget: Chromecast / wifi?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning