Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Router til bridge mode med yousee

Af Supporter Aspirant Ramistein | 15-01-2020 05:58 | 1157 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hejsa! Jeg har for nyligt købt nyt hus, og har i den forbindelse fået installeret internet fra yousee(havde kun telefonstik indtil da) Udtaget til COAX kablet er i værelset i midten af huset, men af en eller anden årsag, så kan signalet ikke nå ud i hele huset. Jeg bruger standard yousee router, sagemcom fast 3890V2, hvilket jeg også har brugt i mine tidligere lejligheder, men nu er det altså ikke tilstrækkeligt. Jeg forestillede mig at købe en router af lidt bedre kvalitet og sætte den i bridge mode, men er ikke helt stærk indenfor "router-gamet". Lidt oplysninger om huset: - ca 90 kvm. og i ét plan - routeren er placeret i den midterste del af huset. - Det trådløse netværk skal gerne kunne nå ud i alle kroge af huset, pga. Philips Hue, Sonos, Smart tv mm. - Routeren/modemmet skal forblive i det værelse det er i, da 1: Coax udtaget er i værelset og 2: min computer står derinde, og jeg nægter at game på wifi :) Har folk nogle anbefalinger til et valg af router da vil kunne klare jobbet?
--
#1
Stroyer
Elite Nørd
15-01-2020 06:16

Rapporter til Admin
0# Alt efter husets beskaffenhed ville jeg nok vælge at placere nogle AccessPoints hvor der er dårlig dækning - og hvor er der så det? Ja - det er pisse svært at være sikker på at der er super dækning over alt. På jobs har vi en masse udstyr til at lave survey og et program til at tegne lokationer ind som så efterfølgende beregner hvor de forskellige AP'er skal sidde. Tænker at det er et spørgsmål om at tage de enheder du bruger, går en tur rundt i huset og tester hastigheder som ~vil give et nogenlunde indikation vedr. dækningen.
--
IDGAF!
#2
Klump
Elitebruger
15-01-2020 06:23

Rapporter til Admin
Har selv Yousee og en Asus RT66U, som desværre ikke dækker hele min lejlighed (78m2) da den også står i et værelse. Har overvejet at købe en Ubiquiti Edge Router med PoE ( https://www.proshop.dk[...] ) og en af deres Ubiquiti UniFi AP-AC Lite, også montere den enten på væggen i Stuen eller loftet, for at få dækning i hele hytten :) Ved ikke om du kan bruge overstående forslag til noget.
--
Sidst redigeret 15-01-2020 06:24
#3
Ramistein
Supporter Aspirant
15-01-2020 07:47

Rapporter til Admin
#1: jeg har en wifi extender koblet til, og umiddelbart så har routeren allerede der svært ved at nå helt ud med signalet. Jeg tror AP vil ende ud i det samme resultat ? #2: jeg læste lige lidt på det du har linket, og det ser ud som om de funktioner er lidt mere end hvad jeg har brug for? Vil en god router med en kraftig sendestyrke ikke kunne klare mit behov?
--
#4
Stroyer
Elite Nørd
15-01-2020 08:51

Rapporter til Admin
3# Nej. Et ap og en extender er ikke det samme. Du skal have trukket et kabel og have opsat fx en Ubnt AP AC LR
--
IDGAF!
#5
Ramistein
Supporter Aspirant
15-01-2020 09:21

Rapporter til Admin
#4: der kan man bare se. Men er det ikke en ret omfattende løsning? For så skal jeg til at trække kabler osv. Det fjerner lidt det “smarte” ved det trådløse
--
#6
Stroyer
Elite Nørd
15-01-2020 10:31

Rapporter til Admin
5# Tjo...det kan man sige men du bliver jo nødt til at have signalet et eller andet sted fra og bliver derfor nødt til at trække kabel. En extender tager bare det i forvejen dårlige signal og "extender" det. Det bliver forbindelsen ikke bedre af ;-) Du kan sammenligne det med en lampe. Der skal jo også strøm til og hvis der ikke er en kontakt trækker man et kabel.
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 15-01-2020 10:33
#7
Romaniuz
Junior Supporter
15-01-2020 10:42

Rapporter til Admin
Jeg kører selv med kablet AP (UAC-AP-LR), og egen switch efter YouSees router. Og vil klart anbefale den løsning. Vil du ikke trække kabler er det fx Google Mesh eller andre Mesh netværk du kan kigge på, så du ikke skal trække kabler men har flere enheder der udsender samme netværk.
--
You get more of what you want with a kind word and a gun than you can get with just a kind word - Al Capone -
#8
Ramistein
Supporter Aspirant
15-01-2020 13:46

Rapporter til Admin
Så det jeg lidt hører er, at hvis jeg bare sætter en router i bridge mode, så vil jeg ikke rigtig opnå en øget signalstyrke?
--

Opret svar til indlægget: Router til bridge mode med yousee

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning