Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

QOS, virker det?

Af Elitebruger 6 Pac | 15-02-2020 12:35 | 679 visninger | 4 svar, hop til seneste
Har i dag et Orbi Setup som ikke understøtter QOS. Min internet udbyder er Wified, da jeg bor langt ude og ikke har mulighed for andet. Har i dag 50/50 via dem og det kører fint og stabilt, men ping er lidt høj. Vil et andet mesh setup give mig bedre Ping hvis det understøtter QOS og jeg derved kan prioritere mine enheder?
--
#1
CraZy-Max
Nørd
15-02-2020 12:50

Rapporter til Admin
Vi skal nok lige et spadestik dybere i dit setup for at finde ud af hvor det går galt. Hvad er din ping pt.? Bruger du kablet til deres udstyr eller wifi? Det korte svar er at QoS som teknologi virker, når det bliver brugt i de rigtige situationer :)
--
#2
superbjoern
Semi Nørd
15-02-2020 13:00

Rapporter til Admin
QoS i sig selv vil ikke give dig lavere ping, nok nærmere højere. Det er lavet til at sørge for at nogle enheder har højere prioritet ifht båndbredde end andre, hvorfor man primært vil se en forskel på langsomme forbindelser, eller hvis forbindelsen bliver udnyttet helt. Det involverer noget ekstra processorkraft i routeren/Access pointet, og det er derfor at ping godt kan stige en smule - jo hurtigere forbindelsen er, jo mere kræver det. Uden at vide noget om dit setup, tror jeg du kan hente mere ved at ændre på placering, og måske pille ved nogle andre indstillinger som fx båndbredden på 5ghz båndet - sæt den lavt for at undgå interferens, du har alligevel ikke brug for et stærkt 5ghz bånd med en 50/50, medmindre du bruger netværket internt selvfølgelig
--
Før du overclocker: http://hol.dk[...] [email protected]
#3
6 Pac
Elitebruger
15-02-2020 13:06

Rapporter til Admin
#1 min Ping ligger på ca 50-60. Bruger wifi grundet husets opbygning og router placering #2 det vil jeg prøve med båndbredden
--
#4
Lars
Giga Nørd
15-02-2020 13:47

Rapporter til Admin
Det kan sagtens være selv dit WiFi der giver høje ping tider. Prøv at pinge via et LAN kabel i stedet for, så vi har noget at holde det op imod.
--

Opret svar til indlægget: QOS, virker det?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning