Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Fra Fibia til router

Af Gigabruger elated | 08-04-2020 10:55 | 738 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej alle Jeg har behov for lidt viden og jeg har søgt på nettet, men det står måske på et lidt for kryptisk sprog til mig. Jeg har lige fået Fibia bredbånd i vores ejendomsforening.. Så langt så godt.. Hvis jeg bare kører med deres modem som er et Icotera i5851 modem så skal jeg bruge en switch for at fordele mit netværk ud til mine computere med kabel.. Det er også fint nok og jeg får den hastighed jeg skal have.. Mit store issue er at de har sat modemmet nede i gulv højde, så wifi delen er direkte skod.. Står jeg ude i mit køkken som er 7 meter væk så er hastigheden ikke eksisterende næsten... Her kunne jeg så godt tænke mig at bruge min gamle router som jeg ved kan give mig en god wifi.. Min router er en TP-link Archer C9. Jeg ringede derfor til Fibia for at få dem til at gøre således at min router virkede på deres forbindelse.. Det er noget med at de slår nogle funktioner fra i deres modem, herunder deres wifi.. Da de havde slået dette fra så kunne jeg ikke få nogen WAN forbindelse til min router.. jeg prøvede sågar at resette min router, men det hjalp heller ikke.. Jeg ringede derfor igen til Fibia, som bad mig prøve at kable deres modem direkte til min computer for at se om det virkede.. det gjorde det selvfølgeligt.. så der var ikke noget hjælp at hente der.. og det eneste de kunne tilbyde var at sætte den tilbage til oprindelig mode, således at jeg skal bruge switch og dårligt wifi.. Jeg ved at min router virker.. Det ved jeg fordi jeg på nuværende tidspunkt også har internet via Dansk Kabel TV, (indgangen til dette internet er et andet sted i lejligheden) og hvis jeg kabler det op til det så virker routeren fint og giver en god wifi range.. Så mit spørgsmål er.. hvad dælen gør jeg når nu min router viser WAN fejl, hvis jeg igen vil have Fibia til at sætte deres modem i bridge mode eller hvad dælen de gør for at jeg kan få min egen router på? Jeg er desværre ikke særlig kyndig inden for netværk, så har brug for lidt hjælp :)
--
#1
skandshus
Junior Nørd
08-04-2020 13:43

Rapporter til Admin
DU ringer til en it mand der kan svinge forbi i 15 minutter for at fortælle dig hvad fejlen er. Det kan vi ikke så længe du ikke giver os en log fil eller lign. hvis det ikke hjælper og reset, så er det nok fordi din router kræver at du skal gå igennem en opsætnings guide før den "åbner op"
--
#2
MadsFerguson
Nørd Aspirant
08-04-2020 13:53

Rapporter til Admin
Når Fibia sætter deres udstyr i bridge mode skal du selv indsætte IP informationer i din router. Det bør du få en mail omkring.
--
Large deployment System Engineer, High Performance Computing specialty.
#3
aresONE
Junior Supporter
08-04-2020 14:01

Rapporter til Admin
Og du har naturligvis husket at resette din egen router, når du forsøger at koble den til ICOTERA boksen? Jeg oplevede egentligt fin service fra FIBIA da jeg ringede til deres support. Han guidede og var med på linjen ind til han kunne konstatere, at min egen router fik tildelt IP fra ICOTERA boksen :)
--
[email protected] (NZXT X62), ASrock z87M OC Formula; 2x8GB G.skill tridentx 2400mhz CL10; Zotac AMP! GTX1080; Corsair Rm650x; Corsair Carbide 400Quiet
#4
aresONE
Junior Supporter
08-04-2020 14:02

Rapporter til Admin
#2 - Det er vel ikke helt korrekt? Min egen router fik tildelt IP-informationer automatisk (Asus AC86u)
--
[email protected] (NZXT X62), ASrock z87M OC Formula; 2x8GB G.skill tridentx 2400mhz CL10; Zotac AMP! GTX1080; Corsair Rm650x; Corsair Carbide 400Quiet
#5
Lupine
Semi Supporter
08-04-2020 14:13

Rapporter til Admin
#0 Du sætter kablet fra Icotera routeren i WAN porten på din asus router?
--
#6
skandshus
Junior Nørd
08-04-2020 14:58

Rapporter til Admin
#2 aaargh det er kun ved statiske adresser. og så får man et Ip brev. Og hvis Fibia aktiverer Router i Icotera og den automatisk kommer på, så er det ikke en statisk.
--
#7
inckie
Guru
08-04-2020 15:50

Rapporter til Admin
#0 Kan du komme med noget information eller screenshots af hvordan routerens WAN interface er sat op ?
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
#8
MadsFerguson
Nørd Aspirant
08-04-2020 16:16

Rapporter til Admin
#6 Helt enig, og fordi historien her er lidt 'rodet' og fri for tekniske informationer, så gjorde jeg en antagelse. Hvis den ikke holder stik (det lyder ikke sådan) så kan vi roligt antage at han bare kan smide sin gamle router i en LAN port og så vil WiFi virke (med forbehold!)
--
Large deployment System Engineer, High Performance Computing specialty.
#9
Renetarderet
Semi Nørd
08-04-2020 18:00

Rapporter til Admin
Har du din router på som første enhed lige efter fiberboksen? altså uden din gamle switch og alt andet møg? Virker det med en computer direkte fra fiberboksen? Har du nulstillet din router?
--

Opret svar til indlægget: Fra Fibia til router

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning