Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Langsomt netværk igennem wall plug: HELP

Af Gæst butcherkk | 30-10-2020 13:22 | 250 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa, Håber i kan hjælpe her inden jeg bliver helt sindsyg! Har 1000mbit og kan få ca. 900mbit hvis jeg sætter mit cat6 kabel direkte i router i og PC. ergo virker både PC og router. Routeren står dog i et andet rum og for at kabler ikke flyder har jeg trukket kabel igennem en svalegang i vores hus og ind i et stik i væggen. Forbindelsen ser derfor således ud: Router -> Cat 6 Patch cable(står der på det) -> actassi one konnektor cat 6 -> Cat 6 kabel -> PC. Med denne forbindelse får jeg kun 10 mbit! nogle gange kan jeg få små 100 ved router genstart/randomness. Jeg har udskiftet actassi fra en 5e til 6 (selvom 5e burde være nok), det gjorde ikke noget. Hvad kan fejlen være, jeg er ved at blive helt sindsyg! Kan samlingen af kabler sætte hastigheden ned men stadig bibehold den? Har samlet efter "B" som jeg går ud fra er 568B inde i actassi one konnektor, bør det være A? Eller skal jeg have et kabel der ikke står "patch kabel" på men derimod noget andet?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
butcherkk
Gæst
30-10-2020 13:27

Rapporter til Admin
Kiggede lidt nærmere på det lange patch kabel der står 568B på det, og jeg har også samlet det efter "b" så der burde jo så være "B" i begge ender og ergo straight through, som vel er hvad man skal bruge til at sætte router og PC op med. Eller tæller en actassi konnektor som endnu en "router" enhed og derfor skal kablerne faktisk være krydsede?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
stallemanden
HOL Moderator
30-10-2020 13:46

Rapporter til Admin
Korrekt - de skal være samlet ens i begge ender. Du har formentlig en fejl i dit stik, så du ikke har 1G link på dit kabel. Prøv forfra med at samle det. Vær også opmærksom på det kabel du bruger, rent faktisk kan bruges i de stik du benytter.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"

Opret svar til indlægget: Langsomt netværk igennem wall plug: HELP

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login