Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Flytte HDD fra defekt qnap til ny qnap.

Af Elitebruger kimila | 21-06-2019 18:22 | 493 visninger | 3 svar, hop til seneste
Har en qnap TS-453 PRO som er død. Det vil sige, tænder man for den står der i display "System Booting" og kommer ikke vidre derfra. Har skiftet psu i den men det hjalp ikke. Har nu købt en ny TS-453 B da jeg fik at vide at man kan overføre sine diske til den nye, noget der hedder Qnap disk migration, de er sat op i raid 5. De skal jo være kompatible og det har jeg tjekket her. https://www.qnap.com[...] De er så sat i den rigtige rækkefølge som de var i den gamle. Tænder for den nye, der går lidt tid, der kommer to bib med mellemrum. Finder den på min pc men nu vil den udføre en opsætning og her stoppede jeg, vil ikke reformaterer mine diske. Kan i kloge mennesker derude hjælpe med en total skåret ud i pap guide. Altså fra Qnap TS-453 PRO til TS-453B. TS453 PRO er total død vil ikke boote op. Det er 4 x 4 TB hdd det drejer sig om.
--
Mvh Kimila.
#1
kimila
Elitebruger
25-06-2019 14:47

Rapporter til Admin
Der er åbenbart ingen der ved noget. Men jeg har fundet ud af det og den nye køre med alt data i orden.
--
Mvh Kimila.
#2
HunterKiller
Monster Nørd
25-06-2019 16:32

Rapporter til Admin
#1 Så vil det være ultra fedt hvis du lige skrev din løsning så den næste der finder denne tråd ved en søgning kan finde svaret :)
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#3
kimila
Elitebruger
27-06-2019 00:36

Rapporter til Admin
Jeg fandt frem til at man skulle gøre det her. Så fik jeg mine diske flyttet over i den nye nas, og det virker.Herfra er det den nye nas jeg taler om. Kort fortalt gjorde jeg det her. Monteret de 4 diske i rammerne fra den nassen. De blev IKKE sat i nassen endnu. Nassen skal først opdateres med ny firmware UDEN de 4 diske. Satte strøm på og netværk på. Tændte for den, ventede ca 5 minutter til den var klar. Fra pc'eren hentede jeg Qfinder pro og installeret den. Startede Qfinder pro og søgte efter min nas. Den blev fundet og i programmet Qfinder pro opdateret jeg firmwaren. Herefter genstarted jeg nassen (stadig UDEN diske) for at være sikker på at det var ok. Opdateret igen firmwaren for at være sikker på den havde den nyeste. Der var så lige en mere. Genstartede nassen igen og nu var den fuld opdateret. Nu lukkede jeg nassen ned, da den var helt slukkede tog jeg strømkablet fra, for en sikkerheds skyld. Satte så de 4 diske i, i den rigtige rækkefølge. Havde skrevet på diskene 1 2 3 4 så der ikke var noget at tage fejl af. Satte strøm på igen og tændte for nassen. Der gik lidt tid med en masse dioder der lyste på nassen og da holdt op med det gik jeg ind til min pc. Klikkede på ikonet fra min gammel nas, skulle lige ændre ip oppe i adresse linien og wupti var den oppe igen. Alle data er der og jeg blev en glad mand igen.
--
Mvh Kimila.

Opret svar til indlægget: Flytte HDD fra defekt qnap til ny qnap.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning