Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Komplett har tabt sutten

Af Megabruger JackPost | 09-10-2020 14:39 | 4409 visninger | 29 svar, hop til seneste
Jeg købte 2 produkter fra Komplett og brugte et gavekort på 100kr som del af betalingen. Jeg vælger så at returnere det ene produkt, men så får jeg sørme kun varens værdi - 100kr tilbage, og så 100kr på gavekort, istedet for jeg bruger gavekortet på det produkt jeg beholder. Jeg kontakter deres online-chat som ikke kan gøre noget fordi gavekortet er registreret på det produkt jeg returnerede, men siger jeg skal sende en mail. Jeg sender en mail og forklarer jeg godt vil bruge gavekortet på det produkt jeg har købt, men tror ikke de læser det, for jeg får deres standardsvar tilbage om at når jeg har købt med gavekort, returnerer de også på gavekort. Jeg forklarer så problemet igen, og nu får jeg så at vide det ikke kan lade sig gøre, og vil have 100kr på gavekortet og ellers må have en fortsat god dag. Er det kun mig der synes det er fuldstændig komplet latterligt, at det skal være så svært at bruge et gavekort hos Komplett ?
--
#1
hej
Gæst
09-10-2020 14:50

Rapporter til Admin
Bare ryk dagligt for at få dine penge
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
hej2
Gæst
09-10-2020 14:55

Rapporter til Admin
#1 - Han har jo netop fået hans penge retur, delvist som gavekort, da tingene er betalt med et gavekort. Umiddelbart er der ikke noget i vejen for den måde de har gjort det på. Selv om det ville være god stil og give pengene retur i stedet for gavekortet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Azakiel
Skribent
09-10-2020 14:56

Rapporter til Admin
Oplevede noget tilsvarende, de tilbagebetalte en reklamationsvare til et gavekort som jeg på det tidspunkt ikke havde haft i ~1 års tid, og som jeg ikke længere havde nogle referencer til. Mega fedt ikke at kunne bruge det tilbagebetalte beløb til noget.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
CV
Guru
09-10-2020 14:59

Rapporter til Admin
https://www.forbrug.dk[...] Du kan forlange at få pengene tilbage på elektroniske gavekort Får du et elektronisk gavekort, kan du som udgangspunkt forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller hvis tidsfristen er ved at udløbe. Du kan få værdien af gavekortet udbetalt i gavekortets gyldighedsperiode og i op til et år efter, at gavekortet er udløbet. Udstederen af det elektroniske gavekort kan opkræve et gebyr, hvis du vil indløse gavekortet inden for gyldighedsperioden. Det skal dog være aftalt på forhånd, og størrelsen på gebyret skal svare til de faktiske omkostninger, som udstederen har ved at skulle udbetale pengene. Efter Forbrugerombudsmanden opfattelse vil et gebyr på 25 kroner næppe være i strid med betalingsloven, hvis det svarer til de faktiske omkostninger.
--
#5
JackPost
Megabruger
09-10-2020 15:02

Rapporter til Admin
#2 Jeg vil ikke have pengene retur for gavekortet, jeg vil bruge gavekortet på det produkt jeg har købt. Synes der er en væsentlig forskel.
--
#6
Sven Bent
Ultra Nørd
09-10-2020 15:05

Rapporter til Admin
#2 helt enig. men 80% af firmat klager indlaeg her inde er rent tuderie fra folk der tror verdeneb drejer sig omkring hvad de vil fremfor hvad der er lovigvning og korrekt for alle partner #4 godt input jeg maa indromme jeg har svaer ved at foelge op's whining 1: han klager over det er svaert at bruge gavekortet... selv om han allerde har brugt det. Hvis der skal overdrivelsre til den sitution foer man selv mendr den er paa sin side saa starter vi allerede lidt forkert. 2: Hvis gavekorttr er blevet brugt til et specifict produkt (som indikerede i OP) saa kraever returrent at du bliver stiller i samme stand som foer koebet. dvs komplet har helt 100% fuld lovens ord om dine rettigheder saa som udgangs punkt intet galt i hvad komplet har gjort blot tuderie fra en forventet person men som #4 er inde paa kan du vaelge at faa udbetalt dit gavekort da dette er en mulighed, do en seperate mulighed/rettighed
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
--
Sidst redigeret 09-10-2020 15:08
#7
Renetarderet
Semi Nørd
09-10-2020 15:07

Rapporter til Admin
Returner produktet og køb igen med gavekort.. De er umulige at trænge igennem til.
--
#8
JackPost
Megabruger
09-10-2020 15:11

Rapporter til Admin
#6 A-hva-for-noget ? Jeg køber vare A og vare B. Jeg betaler med dankort og 100kr gavekort. Jeg returnerer vare A og beholder vare B. Hvorfor kan jeg så ikke få lov til at bruge mit gavekort på vare B ? Hvorfor skal Komplett bestemme jeg har brugt det på vare A ?
--
#9
JackPost
Megabruger
09-10-2020 15:12

Rapporter til Admin
#7 Har desværre smidt emballagen ud, da jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig det her scenarie. Desuden er produktet også blevet et par hundrede kr dyrere.
--
#10
BabaMac
Ultra Nørd
09-10-2020 15:17

Rapporter til Admin
Som tidligere ansat fra 2012 frem til kontorer i Ørestad blev lukket ned, kan jeg afsløre at det i Kompletts system ikke er muligt, så ham du har snakket/skrevet med, prøver altså ikke at løbe om hjørner med dig(ihvertfald ikke som udgangspunkt), han siger det bare som det er. Jeg har selv indenfor mit første halve år af min tid hos Kundeservice, taget kampen op med de høje herrer I Norge for at få en eller anden til at forklare mig hvorfor det ikke kunne lade sig gøre, men det er så mange år siden, og en blodprop i hjernen, siden at jeg simpelthen ikke kan huske detaljerne omkring det! Jeg mindes noget om at jeg måtte affinde mig med, at systemet vi havde/de har/havde, ikke som udgangspunkt tillader en udbetaling fra et gavekort for at forhindre/forebygge et udbytte for kreditkortsvindlere, idioter der får adgang til andre mennesker email osv osv, men hæng mig ikke op på det! Jeg synes også at mindes en korrespondance med center for klageløsning eller Forbrug.dk for en afklaring af hvilke retningslinjer der var de korrekte at have som forhandler i forhold til elektroniske gavekort hvor de henviste til noget i stil med det #4 har linket til, men igen, jeg lægger ikke hovedet på blokken og siger at dét er det eneste at forholde sig til! Mens jeg skriver det her, kommer jeg i tanke om at det jeg lidt vagt refererer til i starten af paragraffen, var efter en henvendelse til en "insider-kontakt" der sad i økonomi-afdelingen dengang, som på mail gav mig en forklaring uden at danse om den varme grød, og konkluderede at dét kunne IKKE lade sig gøre, uanset hvem der spurgte, hvorfor eller hvordan de spurgte! Og hun var ellers så oldschool i firmaet, at hun som regel kunne hjælpe med alt det der ellers heller ikke kunne lade sig gøre hvis jeg/vi spurgte chefen i Kundeservice(Den svenske som vi endte med at have som "MY say is final!"-ansvarlig, IKKE den danske jeg blev ansat af, for han havde som regel også altid en måde at få lortet klaret på, hvad end der eller så var udstukket af retningslinjer oppefra.
--
Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#11
BabaMac
Ultra Nørd
09-10-2020 15:22

Rapporter til Admin
#8 Fordi Gavekort I Kompletts system "trumfer" og vil altid gå til "udbetaling" først. Ville sådan ønske at min hukommelse var bedre, for jeg ved at der er tonsvis af anekdoter hvor det bare INGEN mening gav, men jeg kan ikke huske nogle specifikke eksempler desværre.. Hvis jeg husker det, smider jeg lige ToFFo og ice_hiboy herinde en besked om at kigge forbi og give deres version, som jeg med 99% sikkerhed vil tilslutte mig, uanset om de går stik imod min egen, ene og alene fordi jeg, trods alt, kender min egen hukommelse så godt efterhånden :)
--
Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#12
JackPost
Megabruger
09-10-2020 15:23

Rapporter til Admin
#10 Tak for input. Det er nu heller ikke fordi jeg mente at supporteren forsøgte at løbe om hjørner med mig, for svaret var også at han havde fået det at vide af økonomi-afdelingen. Men det er jo heller ikke fordi jeg vil have gavekortet udbetalt, jeg vil bare godt bruge det på noget jeg har købt.
--
#13
Qax
Super Nørd
09-10-2020 17:47

Rapporter til Admin
#11 Rart at vide, hvis man får brug for at handle med et gavekort hos Komplett.
--
Asrock Z370 Extreme4 - I5-8600K - NZXT Kraken X62 Ripjaws 2x8gb 3200Mhz CL14 Asus 1080 Strix A8G - Acer XB271HU Adata XPG SX8200 Pro 1TB
#14
Jackson3012
Semi Supporter
09-10-2020 17:55

Rapporter til Admin
https://www.forbrug.dk[...] Du kan bare kræve at få pengene udbetalt.
--
#15
ToFFo
Guru
09-10-2020 18:39

Rapporter til Admin
Komplett tabte sutten da de lukkede deres danske afdeling. Nu samler Proshop alle skårene op fra den vase fyldt med fans og glade kunder, som Komplett smed på gulvet da de forlod landet. Selvom der er revner hist og her, synes jeg faktisk de har gjort et godt stykke arbejde med at lime den sammen igen. #14 - Som udgangspunkt, ja. Men det kommer an på hvornår, og hvordan OP har fået gavekortet.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 09-10-2020 18:41
#16
JackPost
Megabruger
13-10-2020 14:15

Rapporter til Admin
De fatter nul, de fatter simpelthen nul. I fredags skrev jeg igen, jeg godt ville bruge gavekortet på det produkt jeg købte og ikke det jeg returnerede. Svaret: "Helt rigtig og der for har du også fået penge tilbage og gavekort som du har brugt." Jeg vil fortsat kæmpe for at få brugt mit gavekort på det jeg har købt, men det her var sidste gang jeg har købt noget ved Komplett.
--
#17
Lowice
Supporter Aspirant
13-10-2020 14:40

Rapporter til Admin
OP kunne jo sende begge kort retur og så købe det ene igen med gavekortet.. Problem løst
--
#18
JackPost
Megabruger
13-10-2020 14:50

Rapporter til Admin
#17 Som skrevet tidligere, så har jeg dels smidt emballagen ud til den vare jeg beholdte (ellers havde de absolut også fået den retur med det samme) og dels så er varen også blevet dyrere. Så den løsning kan desværre ikke bruges.
--
#19
Turboman
Junior Nørd
13-10-2020 18:12

Rapporter til Admin
#18 har du prøvet at bluffe komplett? Skriv at det er lettest hvis de udbetaler som kontant for ellers er alternativet at du returnerer begge varer og så køber den ene igen.
--
#20
Jinxx-KBH
Elitebruger
13-10-2020 21:20

Rapporter til Admin
#18: Du kan evt. købe endnu en af den varer som du har beholdt, betal med gavekort+dankort, når du så får varen så sender du den "første" vare retur, men sender den varer som du lige har modtaget i emballage, og får pengene retur. Så hvis de ikke vil spille bold, så sørger man for at de snubler over bolden :P Held og lykke :)
--
#21
Sven Bent
Ultra Nørd
14-10-2020 03:08

Rapporter til Admin
#6 Jeg ved ikke hvad dit spoergsmaal har med hvad jeg skrev. men svare er at du kan koebe tingene seperat hvis det er saa vigtige at vaelge hvilket produkt dit gavekort gaar til. #19 Der er intet bluff i det som #4 skrev til op kan han kraeve gavekorter udbetalt hvis han ikke oensker at beholde det.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#22
JackPost
Megabruger
16-10-2020 14:43

Rapporter til Admin
Det bliver mere og mere grinagtigt. Efter 10-15 mails med den samme supporter, som kun kan sige det ikke kan lade sig gøre, men ikke hvorfor, prøvede jeg at skrive en ny mail til support. Får heldigvis fat i en anden supporter, men svaret er "Men desværre ser vi, at dit gavekort er udløbet 06.08.2020" Det skal siges, jeg bestilte varerne i juni, men pga. restordre, blev det først leveret i september. Jeg skriver selvfølgelig tilbage at ordren er tilbage fra juni, og gæt engang... Jeg får svar tilbage at de har forlænget gavekortet til 01.01.2021. Hurra, de kan godt finde ud af at forlænge et gavekorts længde, men at få lov til at bruge det på en vare jeg reelt har købt, næ nej, det er umuligt. Komplett er en lortebutik.
--
#23
BabaMac
Ultra Nørd
16-10-2020 16:01

Rapporter til Admin
#22 pm på vej til dig :)
--
Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#24
ALBANI
Bruger Aspirant
16-10-2020 16:03

Rapporter til Admin
Komplett har taget røven på mig 3 gange tidligere og lovede mig selv ALDRIG at handle ved de "Komplett" latterlige idioter.
--
#25
BabaMac
Ultra Nørd
16-10-2020 16:13

Rapporter til Admin
#24 sejt nok, og så detaljeret som du beskriver din oplevelser, kan man jo ikke andet end at holde med dig!
--
Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#26
ice_hiboy
Junior Supporter
16-10-2020 18:27

Rapporter til Admin
#BabaMac. Jeg husker det samme du gør. Alle andre betalingsløsninger trumfer penge tilbage. Betaler du f.eks igennem Klarna, så skal pengene tilbage den vej. Køber du via gavekort så skal pengene den vej. Jeg synes at huske det havde noget at gøre med sikkerhed fra deres betalingssystem. Som du er inde på for at forhindre svindel med kort osv. Køber man via gavekort kommer pengene altid tilbage på kortet. Om det er lovligt eller ej gav jeg også op på. Nordmændene var ikke til at stikke i og faktisk ret ligeglade med Danmark. Du skal være glad for du slap for de møder jeg sad med til, fuck hvor kunne de tale om apotek og alt muligt norsk og bare være ligeglade med DK. Jeg synes oprigtigt det er synd, synes det var en fed virksomhed og synes vi gjorde en forskel da vi arbejde der. Men alt det er bare bliver smidt ud til fordel for at spare penge og arrogance om at svenskere sagtens kan tale dansk og en forventning om at vi da bare flyttede med til Gøteborg.
--
i7- 9700K | Asrock Z390itx | EVGA RTX 2080 | 16gb corsair lpx ram | 500gb Samsung 960 EVO | Corrsair SF600 | NZXT H210.
#27
jakob30
Supporter
16-10-2020 19:44

Rapporter til Admin
#22 Hvis du har fået at vide at det ikke kan lade sig gøre 6-7 gange, så kan det nok ikke lade sig gøre
--
#28
BabaMac
Ultra Nørd
16-10-2020 22:35

Rapporter til Admin
#26 Nå ja, det minder mig om at jeg ville have sendt et link til tråden til både dig og Toffo, men godt du fandt den selv ;) Det eneste jeg savner fra de år jeg sad som "almindelig" kundeservicemedarbejder, er kollegaerne og de par måneder hvor jeg afsluttede 9/10 chats med et meme, hvilket ikke blev værdsat helt vildt til en af de mange medarbejderudviklingssamtaler med you-know-who :D
--
Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#29
Lystbæk
Maxibruger
17-10-2020 15:48

Rapporter til Admin
Hvis der er nogen der har tabt sutten, så er det da dig? Drop klynkeriet og kom videre i dit liv... Du har jo ikke tabt nogen penge på det og mon ikke du kan finde på noget andet du har brug for ;) Jeg er enig i at Komplett's kundeservice ikke er hvad den har været, men hold da op nogle kunder de (og generelt alle forhandlere) skal slås med indimellem.
--
Sidst redigeret 17-10-2020 15:49

Opret svar til indlægget: Komplett har tabt sutten

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE