Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Elgigante - clik og hent - kun 1 dag?

Af Gæst Bent | 03-03-2021 16:16 | 495 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg købte en vare i går på elgiganten med klik og hent. Jeg betalte på nettet. Sms i dag om at varen kan hentes. Der står dog på hjemmesiden at varen kun er reserveret til og med i dag ved klik op hent. Syntes det er lidt skarp tidshorisont, men okay. Pga. af mit barn er blevet syg, så er jeg dog blevet forhindret i at hente pakken i dag. Men hvad sker der så - sletter de ordren allerede i morgen tidlig, sætter varen tilbage og tilbagefører mit beløb (har jo betalt)? Jeg kan hente pakken i morgen ved 11-tiden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
mr.hein
Elite Supporter
03-03-2021 16:18

Rapporter til Admin
yes så går en medarbejder ned og fjerner din reservation og sætter varen retur på plads. du kan evt kontakte kundeservice, og bede dem sende en "message" ud til det pågældende varehus/afdeling omkring din situation. mvh en X-giganten.
--
Signed by me
#2
CV
Guru
03-03-2021 16:19

Rapporter til Admin
Ja, så slettes ordren og pengene bliver sat til tilbagebetaling. Men enig, det er en ret stram tidshorisont de kører for afhenting. De fleste steder jeg har brugt click and collect har man haft 48 timer.
--
#3
DeeKay
Guru
03-03-2021 16:21

Rapporter til Admin
"1. Læg ønskede varer i indkøbsvognen 2. Gå til kassen 3. Tryk på den grå pil under "Levering og betaling" og vælg ”Klik og Hent” samt det ønskede varehus. 4. Afslut ordren 5. Du modtager en SMS, når ordren er klar 6. Din bestilling er reserveret t.o.m i morgen" Så umiddelbart, når man lægger en click-og-hent bestilling, så reserveres produktet til og med efterfølgende dag. Så har du bestilt igår, kan den hentes til og med idag og ikke imorgen. Men ring dog til Elgiganten og forhør dig om ikke der kan arrangeres noget, worst-case-scenario er at du får et nej.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#4
Martin Lohse
Monsterbruger
03-03-2021 17:03

Rapporter til Admin
#3 Jeg tror problemet er, at han bestilte i går - dvs. til og med i morgen er jo i dag. Systemet burde nok tage højde for, at det først var, når ordren var lagt til side, at det gælder til og med i morgen. Som nu, kan du vel bestille klokken 23:59 i aften, og så er den kun reserveret til i morgen torsdag. Gør du det 2 min senere, så er den reserveret til fredag.
--
#5
7430
Mega Nørd
03-03-2021 17:14

Rapporter til Admin
du kan vel få en bekendt til hente det?
--
jep jep

Opret svar til indlægget: Elgigante - clik og hent - kun 1 dag?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login