Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Fartbøde - det handler om trafiksikkerhed?

Af Monsterbruger Piratfisk | 17-01-2023 20:35 | 2059 visninger | 86 svar, hop til seneste
Hej HOL Ja, som man nok kan lure af overskriften, så har jeg fået en fartbøde (jeg har råd til at betale, så det skal nok gå det hele)... MEN! Jeg tænkte, at grunden til at der bliver sat ATK, er for at sikre at hastigheder bliver overholdt og at vi alle sammen kan føle os endnu mere sikre i trafikken - og det er her kæden hopper helt af for mig! Jeg kommer ræsende med hele 62km/t på Hobrovej i Aalborg, som jeg altid har gjort. Jeg er endda helt sikker på at min bil viser, at her må jeg køre 60km/t, så tænkte: "alles OK". Men så kom blinket ellers! Så bemærker jeg godt nok at der ikke er nogle 60km/t-skilte og tænkte her må man da køre 60? Efter at have kørt igennem det store kryds ved møllen og videre ud mod City-syd ser jeg så et fint lille skilt hvor der står "opmærksom, hastighedsændring" (eller noget i den dur). Fedt, jamen så er det jo sådan det er. Jeg finder en artikel på nettet og kan se at der er ændret hastigheder flere steder i Aalborg fornyligt. Og begrundelsen er: Færre trafikulykker og tilskadekomne Øget tryghed Mindre støjbelastning fra trafikken Bedre bymiljø Fremkommelighed for alle. Det lyder alt sammen lækkert, men hvis man virkelig ville have, at folk skulle sænke hastigheden, hvorfor bruger man så krudt på at pille 60km/t skiltene ned, for at sætte nogle små midlertidige opmærksomhedsskilte op, i stedet for at erstatte 60km/t med 50km/t? Så virker alle moderne bilers skiltegenkendelse. Og hvor vil jeg hen med det her pyller? Jeg tænker faktisk at gøre indsigelse, fordi jeg mener ikke at det handler en sk!d om trafiksikkerhed, når trafikanter som jeg ikke bemærker deres skiltning. Men jeg ved ikke om det er indsatsen værd? Mvh Morten
--
#1
Gæsten
Gæst
17-01-2023 20:39

Rapporter til Admin
Det har da ikke handlet en skid om trafiksikkerhed i mange år. Der er en årsag til at du kan finde ATK som en del på finansloven. Bare vent til at bliver fast inventar på alle veje.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Specter_
Maxibruger
17-01-2023 20:42

Rapporter til Admin
Jeg kører selv på den vej, og det er korrekt, at der ikke er sat nye fartgrænse skilte op. Der er dog et STORT skilt hvor der står "NY FARTGRÆNSE: 50 KM/T" - at du ikke bemærker det, er dit helt eget problem. Du får aldrig medhold.
--
#3
Comicsdk
Semi Nørd
17-01-2023 20:45

Rapporter til Admin
De er nok på vej, de orange veste, der bliver skiltet når de har drukket kaffe og fået en lur.. Havde du kørt en smule langsommere, havde du muligvis kunnet nå at læse skiltningen. Ikke for at være spids, men det er ligesom.. "Jeg sad og gloede på en skærm i min bil der viser skiltningen digitalt; skråt op med vejskiltene"
--
#4
thechillum
Giga Supporter
17-01-2023 20:48

Rapporter til Admin
"Jeg er endda helt sikker på at min bil viser, at her må jeg køre 60km/t" Du skal orienterer dig og følge med i trafikken, det er ikke din bil som kører bilen for dig!
--
#5
cyber
Monsterbruger
17-01-2023 20:56

Rapporter til Admin
De fleste ATK-vogne står steder hvor folk kommer til at køre lidt for hurtigt, på strækninger der indbyder til det, og på de strækninger er der normalt ikke fare for de bløde trafikanter. Det er en ren pengemaskine! Jeg bor i Hjørringområdet, og der hvor de stiller ATK-vognene, det er de samme steder gang efter gang, år efter år. De steder de sætter dem, det er på strækninger hvor man lige kommer til at køre 5-10 km/t for meget, og så klinger kasseapparat. Jeg har haft kørekort i over 20 år, og jeg kan kun huske meget få gange at jeg har set en ATK-vogn, hvor jeg har tænkt, den der.. den er parkeret der for at højne trafiksikkerheden! Det er faktisk ret ulækkert at de bliver brugt på den måde.
--
#6
BoreBissen
Guru
17-01-2023 21:00

Rapporter til Admin
Har aldrig fået en fartbøde fra en af disse ATK vogne. Så det er da vist kun en pengemaskine for dem som ikke kan overholde fartgrænserne. Eller er der noget jeg har misforstået?
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#7
kagemanden
Bruger Aspirant
17-01-2023 21:03

Rapporter til Admin
Går vel ud fra at du har kørekort? Hastigheden i en tættere bebygget område, som vises med et byskilt er 50 km/t hvis andet ikke er skiltet. Der er ingen grund til at skulle sætte permanente skilte op, når det er loven.
--
#8
Comicsdk
Semi Nørd
17-01-2023 21:05

Rapporter til Admin
De fleste siger nøjagtigt det samme; "jeg kørte kun ti kilometer mere i timen, det skilt sagde 60, jeg kørte kun 70" Det kan direkte oversættes til at man enten er talblind eller ignorerer skiltningen bevidst - ergo er skiltning bare ikke nok. Så siger de noget med at "her er der normalt ikke cyklister og/eller fodgængere" - som om trafik er statisk. Der burde være mange, mange flere ATK'er. Det eneste trafikanter forstår, er bøderegn.
--
#9
extinction
Supporter Aspirant
17-01-2023 21:06

Rapporter til Admin
Pas på du ikke også kører i en sø, næste gang du slavisk følger navigationen.
--
#10
Isaac R.
Supporter Aspirant
17-01-2023 21:10

Rapporter til Admin
Jamen det MEGET korte af det lange er: Det er ene og alene politikerne der bærer ansvaret, de kan til hver en tid bestemme antal ATK vogne og hvor de skal stå, bødestørrelser osv osv. De udstikker alle retningslinjerne. Så at så længe vi har de partier ved magten vi har, dvs Venstre eller Soc Dem som nu om dage er lige fedt, så fortsætter galskaben og pengemaskinen hos politiet. Hvad med tiltaget med offerfonden? Endnu et vanvittigt tiltag, endnu en skjult skatteskrue. Men folk vil jo gerne fortsætte med samme system(der selvfølgelig også rummer langt mere end bare fartvogne-beslutninger), så derfor fortsætter det. Løgn på løgn får vi også ift hvilket formål de tjener. Parkering og afgifter og p-vagter er også en anden omgang offentlig trafik der er stukket helt af. Igen handler det i STOR grad om at malke bilisterne så meget som muligt, det er en gigantisk pengemaskine. Som i øvrigt her i KBH tiltrækker et hav af udlændinge, så man skulle tro der er tale om rengøringsbranchen eller taxabranchen.
--
#11
Martin.v.r
Guru
17-01-2023 21:13

Rapporter til Admin
det bliver sjovt når de sætter græsen ned til 30 i byen
--
MSI MAG Z490 TOMAHAWK i5-10600K @ 5GHZ 4x8 VIPER 4400MHZ B_die 1000W Sinlet Pro ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
#12
Comicsdk
Semi Nørd
17-01-2023 21:23

Rapporter til Admin
10 Du har det med andre ord fint med at folk dør i trafikulykker der kunne have været undgået - for det handler jo kun om parkeringsmafia, debile politikere og slet skjult ekstra-skat?
--
#13
Rebelski
Monsterbruger
17-01-2023 21:23

Rapporter til Admin
Jeg køre selv på den pågældende strækning og har også set det store gule skilt. Men et stort papskilt hængt op i en lygtepæl er det gældende ? Nu ved jeg godt det er inden for en byzone og dermed automatiske 50, men i mange år har det været 60. Første gang jeg så det tænkte jeg at det bare var en henstilling om at sætte farten ned.
--
#14
Flagg
Monsterbruger
17-01-2023 21:31

Rapporter til Admin
Du må opdatere din GPS...
--
#15
Comicsdk
Semi Nørd
17-01-2023 21:37

Rapporter til Admin
..eller hyre en (dansk, ellers får du bøvl med Isaac) chauffør der kan læse tal.
--
#16
Jesper
Gæst
17-01-2023 21:38

Rapporter til Admin
#13 Det er et service skilt, de kunne undlade det skilt og stadig stikke bøden ud. #0 Jeg blev træt af bøder for små fartoverskridelser og investerede i en https://saphe.com[...] Siden har jeg på omkring 10 år kun fået en bøde, og der havde jeg ikke min tlf (gps til saphe) med. Officielt er politiet glade for Saphe, da de jo er med til at få hastigheden ned, og målet jo ikke er at udskrive bøder, det har de selv udtalt på landsdækkende tv. (Uofficielt hader de dem, gæt hvorfor... De virker he he)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
TisseFrans
Megabruger
17-01-2023 22:04

Rapporter til Admin
Fotovognene har aldrig nogensinde handlet om trafiksikkerhed. Aldrig. Det handler 100% om at få penge i statskassen. Der er sågar budgetteret med det. Hvis det havde handlet om trafiksikkerhed så havde man sat stærekasser op de steder man anser som farlige. Men så får man jo ingen penge i kassen da folk 100% overholder fartgrænsen der, så det duer ikke for skattefar. At man så ikke overholder fartgrænsen, af forskellige årsager, har jeg ingen sympati for.
--
#18
Dragonheart
Guru
17-01-2023 22:07

Rapporter til Admin
"Det lyder alt sammen lækkert, men hvis man virkelig ville have, at folk skulle sænke hastigheden, hvorfor bruger man så krudt på at pille 60km/t skiltene ned, for at sætte nogle små midlertidige opmærksomhedsskilte op, i stedet for at erstatte 60km/t med 50km/t? Så virker alle moderne bilers skiltegenkendelse" Det er jo dit eget ansvar at sikre dig du overholder hastighedsgrænsen. Det er en meget lille del af bilerne i DK der har skiltegenkendelse. Desuden er der ikke 50 km/t skilte. Det er jo hele ideen med at du er i bymæssig bebyggelse eler at der har været en streg over foregående km/t skilt. Det er måske noget af en voldsom konklusion at det ikke handler om trafiksikkerhed på baggrund af at en enkelt trafikant overser skiltene. Og hvis du gør mange på hol opmærksomed på det. Så virker det ve legebtlig ret godt. Der er mange steder fjernet 60 km/t skilte inden for de seneste 10-15 år. Mange steder i KBH også. Og så bliver det automatisk til 50 km/t grænse. Så uanset hvor ofte man kører på en bestemt stræning må man jo holde øje med skiltningen. Automatisk trafikkontrol er virklig godt. Flere bøder til dem der begår ulovligheder. Flere penge i kassen (overført fra bevidste lovbryderne), lavere udgifter så betjente kan bruge deres tid på andet og forhåbentlig bedre adfærdsregulering. Hvis man eksempelvis kører 60 istedte for 50 km/t så kører man 20% hurtigere men skal bruge langt lang tmere end 20% længere bremselængde. SÅ de tnogle ser som "lidt for hurtigt" er reelt "væsentlig mere risikofyldt"
--
Sidst redigeret 17-01-2023 22:11
#19
Piratfisk
Monsterbruger
17-01-2023 22:13

Rapporter til Admin
Som nævnt, så skal det hele nok gå. Jeg ændrer ikke på mine kørevaner, fordi jeg får en bøde på 1200kr. Hver gang man sætter sig i en bil, så løber man en risiko - om det så er sikkerhedsmæssigt eller bødemæssigt. Og den risiko tør jeg godt at tage. I al den tid jeg har boet i Aalborg, har man måtte køre 60km/t på de store veje i Aalborg, herunder også Hobrovej. Nu bor jeg ikke længere i Aalborg og læser heller ikke lokalnyheder derfra. Så det er korrekt, jeg skulle bare tage mig sammen og læse de skilte som tydeligt står der. Jeg har en Ford og den giver lyd og symbol i instrumentbrættet hvis jeg overskrider med mere end 10km/t, så det er ikke fordi jeg glor på Navigationen. Men EFTER blitzen konstaterede at min bil havde registreret 60km/t hvilket så ikke var korrekt. Havde den scannet et skilt med 50km/t, så havde jeg opdaget det. Og det er her jeg siger: der har lige været (for mindre end 2 måneder siden?) skilte hvor der stod 60km/t. Så bruger man gud hjælpe mig tid på at pille dem ned, lave specialskilte og hænge dem op et andet sted (midlertidig endda). I stedet kunne man pille 60 ned og sætte 50 op, færdig. For nul kroner kunne man hive niveauet op, og give alle som har en bil med skiltegenkendelse et gratis heads-up... men det gør man ikke. Bevidst? Det ved jeg ikke...
--
#20
Jesper
Gæst
17-01-2023 22:15

Rapporter til Admin
Ehh #18... Desuden er der ikke 50 km/t skilte. Er det dem her der ikke findes :p :-D https://images.jfmedier.dk[...] De bruges dog normalt andre steder end i bymæssigbebyggelse. (Men bruges af og til i bymæssigbebyggelse)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
Wonza
Mega Nørd
17-01-2023 22:15

Rapporter til Admin
Et familiemedlem har i forbindelse med tidligere arbejde mht. afskaffelse af ulovligt fyrværkeri og afhentning af våben i det kriminelle miljø, arbejdet tæt sammen med politiets aller øverste ledelse. Her har familiemedlemmet og jeg haft en del spændende samtaler og en af dem var selvfølgelig det tråden her omhandler. Hans svar var, at politiet havde absolut INTET med fotovognenes placering at gøre. Politiet er kun interesseret i forebyggelse af uheld ved at stille vognene de steder, hvor der hyppigst er uheld, hvorimod vore kære politikkere hellere ser, at de står de steder hvor mest trafik kommer igennem. Ja det handler udelukkende om penge. I hvert fald den gang :-)
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#22
MIchaelW
Elitebruger
17-01-2023 22:27

Rapporter til Admin
Efter din fartbøde, virker du temmelig opmærksom på fartgrænserne i dit lokal-område. Du har ligefrem oprettet en tråd om emnet. :)
--
#23
Jesper
Gæst
17-01-2023 22:32

Rapporter til Admin
#21 Politiet er kun interesseret i forebyggelse af uheld ved at stille vognene de steder, hvor der hyppigst er uheld Det der passer 100% sikkert ikke, for jeg kender en vej hvor der aldrig har været et uheld, men ATK vogn af og til holder efter ønske fra en af vejens beboere. Jeg ved ikke om du er klar over det, men politiet har (gør det måske forsat) kørt en kampange om man kan bestille en ATK vogn. En hurtig google gav på 2 sekunder følgende... https://politi.dk[...] Det er ofte ATK vogn der sendes derud.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
Dragonheart
Guru
17-01-2023 22:58

Rapporter til Admin
#20 Jeg har ikke srkevet noget om de ikke findes :-) #19 "I stedet kunne man pille 60 ned og sætte 50 op, færdig. For nul kroner kunne man hive niveauet op, og give alle som har en bil med skiltegenkendelse et gratis heads-up... men det gør man ikke.Bevidst? Det ved jeg ikke" Ja bevidst. Fordi det som udgangspunkt ikke er sådan skiltning til 50 km/t i bymæssig bebyggelse foregår. Og at give nogle ganske få procent et "gratis heads-up" mht noget de har lært da de tog kørekort - er jo altså ikke kommunens opgave. Men det er da forståeligt at det er irriterende.
--
Sidst redigeret 17-01-2023 22:58
#25
Peter.
Elitebruger
17-01-2023 23:05

Rapporter til Admin
Det er ren penge maskine for det meste, men har ikke noget problem når de rent faktisk holder inde i byen eller steder hvor det giver mening, det er bare så yderst sjældent det sker, det er ofte steder hvor der ingen ulykker har været, og hvor cykel/gående har seperat vej flere meter ved siden af. Men jeg ser ingen grund til de skal holde og prøve at være mest skjult, for hvis det er for trafik sikkerheden, burde de holde i neon grønne biler for at gøre opmærksom på sig selv, ligesom de rent faktisk gør i nogle andre lande. Det er dog længe siden jeg selv har fået en fart bøde, bruger for det meste adaptiv fartpilot alligevel pga. det er mere afslappende, den næste bil skal have skilte genkendelse dog, så den selv kan sætte max hastighed til skiltene uanset hvor meget man trykker på speederen, det virkede meget lækkert i mine forældres nye volvo XC40 Recharge :D
--
Sidst redigeret 17-01-2023 23:09
#26
Wonza
Mega Nørd
18-01-2023 00:25

Rapporter til Admin
#23 I høj grad så.. :)
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#27
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 01:03

Rapporter til Admin
"Jeg ændrer ikke kørevaner" "trafik er farligt" "Den risiko tør jeg godt tage" Her er årsagen til det overhovedet er nødvendigt med skilte, bøder, klip og hvad har vi. Nogle trafikanter fatter ikke en brik, om det så bliver tævet ind med skeer. Hvis, 7-9-13, sådan et ego-show en dag pløjer en børnehave ned, vil vedkommende tjekke sin bil for ridser inden han tilkalder en ambulance.
--
#28
the688
Guru
18-01-2023 08:13

Rapporter til Admin
Til "deres" forsvar, har det været omtalt adskillige gange på lokale radiostationer, i Nordjyske (både avis og online) og på P4 Nordjylland. Og ja - jeg har også glemt det en gang eller to på vej ind af CruiserVejen - men nu er det blevet vane. Fik lige den der "Åh, fuck, det er sq da også rigtigt" - der er mange mange års vane der lige skal ændres på et sted man kører helt utroligt tit. Og heldigvis har de lavet ændringen udenfor motorcykel-sæsonen, så jeg forhåbentlig har fået det heeelt ind under huden inden det bliver 2-hjuls-sæson igen. (...ikke at jeg kører for hurtigt på MC, og da slet ikke i byen, men nogle gange kan man jo godt, i trafiksikkerhedens navn, vælge at få overstået en forbikørsel på kortere tid end strengt nødvendigt, så man ikke bringer andres liv og førlighed i fare :) (...og når der sidder en lille dreng bagved far i bilen, og kigger ud på mig, og laver "gi' den gas" - så er det jo også min borgerpligt at lade ham nyde koncerten, før den slags bliver en saga blot, når alting er el-cykler og lydløst. Jeg ser på det som en slags "forebyggende museumstur" for de kære små :)
--
"ORK SATME!"
#29
kiomis
Nørd Aspirant
18-01-2023 08:46

Rapporter til Admin
#0 sorry, men du oplyser jo direkte at du ikke var opmærksom i trafikken (idet du ikke bemærkede skiltet). Syntes på mange måder ATK gør sin opgave, samtidigt er der ingen tvivl om at det er lukrativt økonomisk for staten. Har selv bestilt den et par gange, da folk kører 80-90 hvor jeg bor, og det er en byzone på 40km/t
--
#30
Ronson
HOL Moderator
18-01-2023 09:15

Rapporter til Admin
Det lyder til at ATK'erne virker, du sænker farten i fremtiden og tænker over om du kører den korrekte fart. Det er vel egentlig også det de er tiltænkt?
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#31
the688
Guru
18-01-2023 09:18

Rapporter til Admin
#30, præcis. Det må da være enhver minimal-stats-borgerlig-liberal's våde drøm. Her er da en "Skat" du HELT selv kan bestemme om du betaler til. Og som bonus, hvis du vælger ikke at betale, så risikerer du en bonus i form af ikke at være til fare for andre i samfundet. Wow. Talk about clever!! Jeg er massiv fan af de her vogne. Det er *helt bogstaveligt* en skat på idioter. Det er magisk.
--
"ORK SATME!"
#32
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 09:26

Rapporter til Admin
30 ...men manden skriver at det for ham intet ændrer. Han kører som han plejer, alti, alti-alti det er han sgu ligeglad med. I visse tilfælde er ATK'ere en pengemaskine. Altså en hæveautomat hvor tumper kaster penge ind af sprækken i stedet for at trække dem ud.
--
#33
Jim Night
Guru
18-01-2023 10:46

Rapporter til Admin
Jeg har også flere steder på landeveje set skilte med 80 km. Det giver INGEN mening at oplyse om den generelle hastighedsgrænse. I byen er den 50 :-)
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#34
Energy
Junior Supporter
18-01-2023 11:12

Rapporter til Admin
Saphe.... ;-)
--
#35
snuppe
Maxi Supporter
18-01-2023 12:07

Rapporter til Admin
Politiet bruger fotovogne/fartbøder til bl.a. finansering af flere politibetjente, hvilket jeg synes er helt i orden. Politiets opgave er at sørge for befolkning overholder de rammer som demokratiet har sat. Er man uenig, er det ikke Politiet man skal penge fingrer efter. https://ekstrabladet.dk[...]
--
#36
Benny
Gæst
18-01-2023 12:08

Rapporter til Admin
#31 Med den argumentation må enhver skat jo være enhver minimal-stats-borgerlig-liberal's våde drøm. Ejendomsskat? Bare lad være med at have en ejendom. Indkomstskat? Bare lad være med at have indkomst. Skat på aktier? Bare drop aktierne osv. Man vælger jo strengt taget selv om man vil betale skatterne. Man kunne jo bare flytte ud i en øde skov.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
the688
Guru
18-01-2023 12:17

Rapporter til Admin
#36 - jeg lader bare dit eget indlæg være svar på sig selv. Held og lykke med din meget lille tissemand. Og husk at du heller ikke har ret til at lade være med at blinke til højre, fordi du er for motorisk udfordret til at strække en enkelt finger og vippe med den, imens du sidder ned.
--
"ORK SATME!"
#38
Benny
Gæst
18-01-2023 12:27

Rapporter til Admin
#37 Mit indlæg var egentlig mere svar på din "argumentation" om hvorfor en skat skulle være en borgerlig drøm fordi man selv kan vælge om man vil betale den. Det er naturligvis nonsens og gælder iøvrigt alle skatter. At omtale andres tissemænd så snart ens argumentation falder til jorden siger vel mere om dig selv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#39
MFPedersen
Monsterbruger
18-01-2023 12:32

Rapporter til Admin
#19 "...Hver gang man sætter sig i en bil, så løber man en risiko - om det så er sikkerhedsmæssigt eller bødemæssigt. Og den risiko tør jeg godt at tage." -- For det er kun dig der løber en risiko ved at du kører for hurtigt. Så det er korrekt, jeg skulle bare tage mig sammen og læse de skilte som tydeligt står der. -- Korrekt, og hvis der ikke står et skilt, så er det som udgangspunkt (for personbiler) 50km/t i byzoner, 80km/t på landeveje og motortrafikveje og 130km/t på motorveje. Jeg har en Ford og den giver lyd og symbol i instrumentbrættet hvis jeg overskrider med mere end 10km/t, så det er ikke fordi jeg glor på Navigationen. Men EFTER blitzen konstaterede at min bil havde registreret 60km/t hvilket så ikke var korrekt. Havde den scannet et skilt med 50km/t, så havde jeg opdaget det. -- Det havde du også hvis du havde været opmærksom på dine omgivelser I stedet kunne man pille 60 ned og sætte 50 op, færdig. For nul kroner kunne man hive niveauet op, og give alle som har en bil med skiltegenkendelse et gratis heads-up... men det gør man ikke. Bevidst? Det ved jeg ikke... -- Nu er det sådan at her i danmark gælder ovenstående hastighedsgrænser altid, medmindre der lokalt er skiltet med en anden hastighed eller hvis forholdende gør det nødvendig at sætte hastigheden ned. Hvorfor skal samfundet bruge tid og penge (nej det er ikke gratis) på at sætte skilte op, blot fordi din bil ikke kan finde ud af en af de basale regler i trafikken, og du (naivt?) tror at de assistentsystemer der er i din bil er ufejlbarlige.
--
3700X - Gigabyte X570 I - Dark Rock Pro 4 - Intel 660P M.2 1TB - Vengeance LPX 3600 C18 - 5700 XT Red Devil - SF750 Platinum - Define Nano S - XG32VQR
#40
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 12:44

Rapporter til Admin
39 Orienterende køreprøve må være vejen frem.
--
#41
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 12:48

Rapporter til Admin
36 Det må man ikke. Jeg undersøgte det og kunne ikke finde ét eneste sted i Danmark hvor man må overnatte mere end et enkelt eller to døgn. Jeg betalte over tretusinde om måneden for at bo på et forsorgshjem, inden jeg blev nærmest lykkelig. Jeg skævede en del over sundet i den periode; svenskerne er meget mere liberale på det punkt.
--
#42
Benny
Gæst
18-01-2023 13:06

Rapporter til Admin
#41 Ja det er egentlig spøjst, men så må man jo en tur til sverige hvis skov eventyret frister. Kan huske en udsendelse på DR omhandlede nogle campister der var flyttet i deres campingvogn også skulle smides ud af pladsen fordi de ikke måtte bruge det som helårsbeboelse - meget mærkeligt at staten skulle blande sig i det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#43
the688
Guru
18-01-2023 13:07

Rapporter til Admin
#38 - Okay. Det var åbenbart sværere end først antaget. Altså : Du anerkender ikke forskellen på retten til at eje fast ejendom, og retten til at bryde loven ved at overskride hastighedsgrænserne? Altså : Du mener at din ret til at købe fast ejendom er at betragte som sidestillet med din ret til at overtræde færdselsloven og køre for hurtigt? Du behøver ikke svare. Du har diskvalificeret dig fra at blive taget alvorligt med dit oprindelige indlæg.
--
"ORK SATME!"
#44
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 13:09

Rapporter til Admin
42 Jeg ville foretrække at risikere at få lussinger af en elg, fremfor at stå op om morgenen og se en forsorgs-kollega stikke en anden ned med skruetrækker, var mit ræsonnement på det tidspunkt. Men hverken naturstyrelsen eller andre kunne forklare mig hvorfor naturen er lukket land.
--
#45
rasmuds
Super Supporter
18-01-2023 13:13

Rapporter til Admin
De kan vel sætte 1000 ATK,' ere op hvis de vil. Om man vil betale lidt ekstra til fælleskassen i form af bøder er helt frivilligt. Hastigheds grænser er ikke vejledende.
--
AMD 3700X/6900xt
#46
JenzZz
Juniorbruger
18-01-2023 13:14

Rapporter til Admin
Nej, det handler om at staten vil malke dig. De budgetterer med fartbøder og stiller fotovogne op hvor det ikke giver mening (for trafiksikkerheden). De går 100% efter at maximere antallet af bøder og investerer kraftigt i flere fotovogne, da de hurtigt er betalt hjem igen. Jeg kører sjældent for stærkt mere, af samme grund. Har godt nok app/enhed til at fortælle mig om fartkontrol, men bruger oftest bare fartpilot på 2-5 km/t over det tilladte, så ryger man aldrig i. Jeg ser (især) kvinder hver eneste dag, køre for langsomt, men sidde med mobilen og "kigge ned i skødet" mens de kører. De bliver ikke taget i fartkontrol, men er til langt mere skade i trafikken. Eller folk på motorvejen som aldrig trækker ind og ligger med 100-120 i ydersporret. Måske de skulle få nogle flere færdselsbetjente på gaden, istedet for at kun at lave fartkontrol...
--
Ryzen 5800X, 16GB 3600 MHz CL14 og et 3080 som står til udskiftning snarest.
--
Sidst redigeret 18-01-2023 13:17
#47
ivan500
Bruger
18-01-2023 13:20

Rapporter til Admin
Som #7 siger. Man sætter ikke 50 km/t skilte op når det er inden for bygrænsen, da det giver sig selv hvad man må køre der. Det samme gælder eksempelvis motorvej. At gå fra 60-50 skulle give færre trafikulykker er FDM vidst uenige i, men det gør nok noget for støjen. Er uenig i det handler om at tømme folks penge. Det er ikke så svært at køre det tilladte :D
--
#48
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 13:21

Rapporter til Admin
....men igen; det er ligesom op af bakke. Hvis ikke man vil malkes af den satans stat, kan man jo blot løfte foden en anelse fra speederen. Hvem dør af lidt langsommere trafik. Skal man nå et eller andet, kan man jo snildt finde kuglerammen frem og regne ud hvornår man skal køre hjemmefra - men så har vi problemet med den dalende kvalitet af undervisningen i folkeskolen. 80 procent af befolkningen kan ikke regne, det svarer til ca. en fjerdedel. Det kan man godt tænke lidt over.
--
#49
anox
Gæst
18-01-2023 13:31

Rapporter til Admin
#0, en lille hastighedsoverskridelse giver stor fart ved nødbremsning. Køre du 62km/t fremfor 50km/t, hvor ham på 50km/t når at standse, rammer du derimod med 50,1km/t. Nok til at slå ihjel ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#50
Benny
Gæst
18-01-2023 13:48

Rapporter til Admin
#43 Nej jeg mener det er fjollet at skrive at skatter er enhver minimal-stats-borgerlig-liberal's våde drøm og man helt selv kan vælge om man vil betale til den eller ej. Det gælder alle skatter. Det er egentlig bare det jeg skriver og ikke så meget andet, din opfundne anekdoter må stå for din egen regning.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#51
JenzZz
Semibruger
18-01-2023 13:49

Rapporter til Admin
#49 Ja medmindre det er en kvinde med en mobil i hånden, som slet ikke når at registerere at der skal bremses, fordi hun sidder med øjnene ned i skøddet Så fartkontrol betyder ikke færre drab eller uheld, man kan sagtens køre under fartgrænsen og være en stor fare for trafikken alligevel og det sker hele tiden
--
Ryzen 5800X, 16GB 3600 MHz CL14 og et 3080 som står til udskiftning snarest.
#52
Ford
Gæst
18-01-2023 13:57

Rapporter til Admin
#0 Jeg kom helt på bølgelængde med dig da du skrev det var en Ford du havde. Fortæl mig det er en S-max og jeg har fuld plade på fordomsbingo.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
anox
Gæst
18-01-2023 14:06

Rapporter til Admin
#51, mobil syndere napper politiet også ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#54
Dragonheart
Guru
18-01-2023 14:13

Rapporter til Admin
#51 Mon ikke statistikerne ville vise, hvis det ikke at holde til højre på motorvejen eller kvinder med mobiler i skødet var så stort et problem mht trafikdræbte? Altså ift. farten markante problem? Det er da også godt at det har haft den indvirkning på dit trafikmønster at du ikke længere kører for hurtigt :-) Så virker det jo - trod alt - lidt på trafiksikkerheden.
--
#55
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 14:20

Rapporter til Admin
54 Da jeg ejede en bil, føltes det som at gå ind i en anden stue, hyggeligt og hjemmevant, man chiller ud, samler en kop kaffe op på tanken, spoler nogle kilometer af og spekulerer over hvorfor P3 er blevet så ringe, hvorfor Charlotte ikke vil knalde og samler vingummi op fra gulvet med 80 kilometer i timen. Mit førersæde var mere behageligt at sidde i end min lænestol. Jeg tror faktisk at de fleste føler sig trygge, sikre og veltilpasse i det lille univers - indtil der skal bremses hårdt. Jeg tror ikke det er kønsbestemt på nogen måde.
--
#56
JenzZz
Semibruger
18-01-2023 14:26

Rapporter til Admin
#54 Jeg kører stadig for stærkt hvis jeg har lyst, men fartkontrol hjælper jo ikke når jeg bliver advaret om dem længe før :-) Fartkontrol har intet med sikkerhed at gøre, det er kun for at få penge i kassen Det er jo nemt at se på hvor de opstiller dem, i 9 ud af 10 gange er det steder hvor folk nemt falder i, men hvor det ikke er farligt overhovedet Jeg kører aldrig for stærkt ved skoler osv men der står aldrig nogle, de står ofte der hvor der ikke har været skilt om fart længe og folk er i tvivl om det er 60, 70, 80 eller lign. Der skal jo penge i kassen
--
Ryzen 5800X, 16GB 3600 MHz CL14 og et 3080 som står til udskiftning snarest.
--
Sidst redigeret 18-01-2023 14:31
#57
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 14:32

Rapporter til Admin
56 Jeg kan anbefale de østjyske motorveje om natten. Jeg købte for dekader siden en kværn og trak 200 KM/T ud af den et par gange om ugen ved 2-3-4 tiden hvor alt der var at se, var hvide striber og asfalt. Jeg er ikke hellig, jeg var ung og udødelig og spekulerede ikke en meter i at jeg kunne smadre ind i andre.
--
#58
BoreBissen
Guru
18-01-2023 14:38

Rapporter til Admin
Han sgu vild nok ham #56. Lad mig gætte på at han en dag bliver knaldet af en af policens lasermålere, hvor betjenten sidder en lidt over en km væk i hans civile vogn. https://www.tvmidtvest.dk[...]
--
I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll
#59
anox
Gæst
18-01-2023 15:19

Rapporter til Admin
#56, du er ikke hævet over fysikkens love. Vil være nitte at leve med at have slået et barn ihjel ved kun at køre 12km/t for hurtigt i en 50-zone. Havde du kørt 50, var du stoppet før barnet ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#60
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 15:23

Rapporter til Admin
59 Haha yep. Det er ikke farten der dræber, det er det bratte stop.
--
#61
the688
Guru
18-01-2023 15:24

Rapporter til Admin
#59 - den slags mennesker fungerer ikke på den måde. Desværre. Empati , som man ellers normalt lærer omkring 4-6 års alderen, slår aldrig rigtigt igennem hos alle - og derfor har vi en speciel gruppe mennesker i trafikken (og resten af samfundet, hvor de er lige så selvoptagede og ubehagelige) som man ikke trænger igennem til med ting som mentalt velfungerende mennesker finder fuldstændigt indlysende. Det er faktisk som at forsøge at forklare musik til en døv, eller farvenuancer til en der er blind. Vi er der ikke endnu, men forhåbentlig kommer vi også så langt at de mennesker kan få deres velfortjente diagnose, og blive frataget rettigheden til at operere motorkøretøjer, få børn, og så videre.
--
"ORK SATME!"
#62
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:04

Rapporter til Admin
..okay, nu rykker vi fra hastighed til tvangssterilisation. Gotta love HOL i dagtimerne hvor alle de fleste er ædru men alligevel nu og da vrøvler som en tredjedagsbrandert på Hjallerup Marked.
--
#63
Klatretoesen
Maxi Supporter
18-01-2023 16:10

Rapporter til Admin
Selvfølgelig holder de, de steder hvor folk kører for hurtigt. Ofte på lige stræk, mindre trafikerede veje og lignende... men også på større veje inde i byerne. Det er efterhånden sjældent man ser dem ved skoler, fordi... tadaaa..... folk har faktisk sat farten ned. ...ville være totalt spild af penge at placere dem de steder hvor folk faktisk overholder reglerne. I øvrigt kan man tydeligt mærke inden for de seneste fem til ti år, at folk sætter hastigheden ned på landevejene. Det hører ikke længere til sjældenhederne at folk kører 80 - og endda lidt under til tider. Kilde: https://www.vejdirektoratet.dk[...]
--
#64
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:17

Rapporter til Admin
63 Det er satme en fin kommentar. Jeg er misundelig over ikke selv at have formuleret det så klart og tydeligt uden at trampe på nogen.
--
#65
Jesper
Gæst
18-01-2023 16:17

Rapporter til Admin
Utroligt så hellige folk er efter en gut fik kørt 10 km/t for stærkt. Uden at tænke på når de selv har taget stoffer og derved sikkert støttet rockere og bander der er klar til at skyde på åben gade, samt måske i et af de første led terrorgrupper. Kørt på ulovlige scootere, kørt i brandert på scooter/cykel osv osv folk finder på. Nogen (en del) i tråden burde nok kigge lidt indad i stedet for at have så travlt med at pege fingre af andre.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#66
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:19

Rapporter til Admin
65 Ja, det er altid en god idé at flytte fokus, hvis man ligesom fornemmer en overvældende modstand og savner argumenter der kan forsvare ens standpunkt. Det er taktisk begavelse.
--
Sidst redigeret 18-01-2023 16:19
#67
Jesper
Gæst
18-01-2023 16:23

Rapporter til Admin
#66 Jeg har ikke været en del af diskussionerne, men det er gudsjammerligt at se hvordan folk, inc dig der efter eget udsagn har utallige lovbrud på samvittigheden reagerer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#68
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:29

Rapporter til Admin
67 Igen, du flytter fokus. Jeg har levet længe og kvajet mig i en grad du måske ikke forstår. Jeg er ikke stolt over at fortælle dig at jeg i 90'erne kørte spiritus-kørsel, blev taget, fik frataget min førerret og modtog en dom for dét. Det er der sgu ikke noget helligt i. Jeg kan være stolt over at jeg rykkede fra den livstil, ikke slog nogen ihjel, blev ældre og tænker mere konstruktivt. Fortiden hverken kan eller vil jeg slette, hverken for en gæstebruger eller for mig selv. Jeg har en holdning til OP's skriv, ligesom alle andre. Nu vil du gerne flytte målskiven - giv den gas med dét.
--
#69
Jesper
Gæst
18-01-2023 16:38

Rapporter til Admin
#68 Nix du giver mig motiver uden at jeg har dem, men ikke første gang du bygger stråmænd. Point var blot at mange af dem der skriver forargede indlæg nok selv har gjort noget værre end at køre 10 km/t for stærkt hvor vi ved der ikke skete noget. Men det undre mig ikke at du (og sikkert flere) har så travlt med at pege fingre af andre, frem for at overveje hvad man selv har haft lavet af værre lort. Det er langt nemmere at pege fingre og fordømme andres gerninger. Love bør holdes ja, men stort set alle bryder love af og til. (Og mange væsentlig værre end det #0 har beskrevet)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#70
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:42

Rapporter til Admin
69 It is all in the eye of the beholder, som de siger på tysk. Skal jeg forlade min holdning til det konkrete topic, blot fordi jeg er tidligere bankrøver? Har du en mening om OPs skriv, eller skal vi køre det her helt til dørs først? Din moralprædiken er jo nærmest en selvmodsigelse i den sammenhæng.
--
#71
Jesper
Gæst
18-01-2023 16:51

Rapporter til Admin
¤70 Naturligvis skal hverken du eller andre forlade jeres holdninger, men måske have lidt mindre travlt med at pege fingre og fordømme. Min holdning kan du jo læse i #69... Love bør holdes ja, men stort set alle bryder love af og til. (Og mange væsentlig værre end det #0 har beskrevet) Det gælder ALLE love, også dem man ikke synes om. Jeg har fremført mit synspunkt. Så kan du og dem der lyster jo forsætte med fordømmelser uden hensyn til egne fejl. Slå jer løs igen...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#72
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:53

Rapporter til Admin
Yep, så har vi den igen. Blablabla, brokke-brokke - jeg skrider. Ni ud af ti gæster bruger den taktik. Det er så spændende at jeg bliver svimmel.
--
#73
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 16:57

Rapporter til Admin
Smid dit krimi-sheet, fortæl hvad du kvajede dig med med inden du blev kristen, eller købte en ufatteligt høj hest og red mod solnedgangen. Nå, det nåede vi ikke.
--
#74
Jesper
Gæst
18-01-2023 17:04

Rapporter til Admin
#72 Du er her nok til at vide jeg under samme nick er lige så fast inventar på HOL som du er under dit. (Med mindre du har drukket så meget af hjernen ud at du ikke kan huske fra den ene tråd til den næste) Det er så sølle når du prøver at trække "gæste-kortet". Mon ikke der er en anden grund til du er svimmel. Som sagt, slå dig bare løs med fordømmelserne igen. Du besinder dig jo næppe, så ingen grund til vi forsætter vores samtale her. Skal vi være hellige, så kan du da godt få et citat i den retning... I Bibelens beretning om kvinden, der skal stenes – af farisæerne – belærer Jesus disse i egen optik retfærdige og siger: »Lad den rene kaste den første sten. « Det får farisæerne til at besinde sig. Selvom de var selvgode. #73 Hop op i #16, så kan du se jeg også har lavet små fejl/små fartoverskridelser, ligesom de fleste andre billister har.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#75
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 17:07

Rapporter til Admin
74 Du er klart federe i teknik-afdelingen. Jeg kan snildt skille tingene ad. Skal du håne mig, så kig forbi.
--
#76
anox
Gæst
18-01-2023 17:09

Rapporter til Admin
Jasper, du bruger den klassiske what-about-ism, som ikke gavner debatten. Forhold dig nu til #0 ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#77
Jesper
Gæst
18-01-2023 17:16

Rapporter til Admin
#76 Du kan få endnu et citat... Man skal ikke kaste mede sten, når man selv bor i glashus... Du beskylder mig for at bruge den klassiske what-about-ism. Mens du selv i #59 skriver... du er ikke hævet over fysikkens love. Vil være nitte at leve med at have slået et barn ihjel ved kun at køre 12km/t for hurtigt i en 50-zone. Havde du kørt 50, var du stoppet før barnet ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#78
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 17:20

Rapporter til Admin
Jeg har engang hugget to pakker striploin i Superbrugsen; ergo synes jeg at OP skal smadre gennem Ålleren med 140 kilometer i timen.
--
#79
anox
Gæst
18-01-2023 17:20

Rapporter til Admin
#77, #0 kørte 12km/t for hurtigt. Så faktuelt korrekt statement ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#80
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 17:22

Rapporter til Admin
Det ville også give mere streetcredit at have smadret et barn med 150 kilometer i timen, det må I indrømme. Hvis man endelig skal jorde de kids, altså.
--
#81
Sozadk
Monsterbruger
18-01-2023 17:27

Rapporter til Admin
Jeg skynder mig lige at sige jeg ikke har læst alle posts. Men generelt må de for min skyld placere ATK vogne for hver 5km hvis de lyster, jeg styrer 100% hastigheden jeg kører med, og hvis jeg kører det jeg får jeg ingen bøder. Alt det der automatisk skilte genkendelse, og hastigheds, tilpasning fritager på ingen måde chaufføren fra at være opmærksom. Folk der får bøder og pylre over det har jeg kun latter til overs for.
--
Ryzen 5 3600: MSI B450-A PRO MAX: 16gb g.skill aegis 3200mhz: INNO3D RTX 3070 ICHILL X4: 500gb crucial mx500 AOC 24G2U: Logitech g502 lightspeed.
#82
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 17:36

Rapporter til Admin
81 Du skal ikke bebrejdes at du ikke læser det hele. Topic er afsporet af undertegnede og flere andre on/off hele vejen igennem. Jeg kan sige at du har en væsentlig pointe, ligesom #63
--
#83
kikophil
Nørd Aspirant
18-01-2023 18:09

Rapporter til Admin
Well - udgangspunktet er nu engang det, at der er tale om en præventiv afstraffelse, når i får en blitz i nummeren :) Hvordan ville i selv sidde og lovgive om fartoverskridelser, der selvf. er nødvendige netop grundet div. sikkerhedsbehov, der ikke lige behøver være grundet de umiddelbare vejoversigter/overblik men også grundet feks. dyr, børn - og selvf. alt andet en by gerne vil ha` beskyttet uden kæmpe økonomiske udgifter til super sikkerhedsværn, vejbump ekstreme hehe, gangbroer etc.. Meen - kan kun gi` folk ret i, at der en hel del steder mangler langt fler/større/tydeligere vejledende skilte, så man ikke konstant i frygt for bødemafiaen ikke en stor del af tiden sidder og kigger ud til siderne efter samme... (skilte) Flashvognene. Der er helt sikkert ingen, der efter en bøde på et givent område, føler trang til, at køre med samme hastighed næste gang, de kommer forbi - hvis de selvf. husker det - ellers får de lige en ekstra reminder, så derfor er det nok det bedste præventive middel, man kan fremdrive/udføre indtil nu - medmindre nogle herinde har selvf. bedre sanktioner, der virker endnu bedre, da al brok kun betyder, at samme ikke bør ha` et kørekort!!!! Og mht. ansvar - er det bestemt ikke lovgiverne der har dette men dem/folket, der skal følge lovene fremover!!!
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#84
Comicsdk
Semi Nørd
18-01-2023 18:15

Rapporter til Admin
En masse sort snak og en påstand om at ingen vil gentage fadæsen. (...bortset fra dem der klart og tydeligt giver udtryk for at ville gøre det igen) Så en konklusion der på en eller anden måde skal give mening, understreget med rundhåndet distribution af udråbstegn. Så er vi med igen.
--
Sidst redigeret 18-01-2023 18:17
#85
kikophil
Nørd Aspirant
18-01-2023 18:35

Rapporter til Admin
Welll - der er altid tåber iblandt os - også ude på vejene! Læste lige om en vanvidsbilist, hvis sag stadigvæk lå i retten. Han tog så lige i ventetiden en ekstra køretur, hvor han dræbte en person! Ja vi må simpelthen af med enten disse personer, eller ha` justeret mulighederne for retsvæsenet til, at fjerne dem fra samfundet indtil??? Det er jo altid her behovet for samfundssikkerhed mangler. Hvad vægter mest? Tosser on the loos - eller ok borgeres ve og vel? Og dermed - hvad gør vi ved de skiderikker, der ikke er plads til i psykiatrien/fængslerne - og er de godkendende psykiatere egentligt dygtige nok til, at tage det ansvar det er for, at slippe disse psykos ud igen og på hvilket tidspunkt?.. Hvornår har vi sidst set psykiatere, der er blevet straffet efter, at ha` godkendt løsgivelse af psykopater, der efterfølgende er gået ud og myrdet mennesker igen? På mange områder tænker man, at de få tosser ikke skal ha`indflydelse/ødelægge det for de mange, men i nævnte tilfælde er det netop de få, der gør tilværelsen "usikker" for resten af befolkningen!.. Nå men maden der kogte over, står for tur :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 18-01-2023 18:37
#86
Kasper Køhlert
Elitebruger
18-01-2023 19:17

Rapporter til Admin
Politiets nyeste va°ben mod fartsyndere vist frem https://www.youtube.com[...]
--
https://www.danmark.indhold.eu[...]

Opret svar til indlægget: Fartbøde - det handler om trafiksikkerhed?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE