Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Virker kasein pulver, mod tab af muskelmasse på la...

Af Gæst Kasein Protein | 24-03-2016 15:55 | 1630 visninger | 18 svar, hop til seneste
Hej HOL, Lever lige p.t. på en diæt, hvor jeg indtager meget få kalorier, samtidig med at dyrker en del cardio - sikkert en dum combo, da jeg nok taber en del muskelmasse. Anyway, jeg har tabt mig en del kilo - faktisk 12 kg siden 1. marts, men jeg da jeg er bange for, at jeg har tabt muskelmasse, overvejer jeg at forsøge mig med kasein pulver, hver aften lige inden jeg går i seng. Mangler stadig 17 kg, før jeg er i mål og jeg har et mål om at være færdig senest 1. juli. Anyway, mener i at kasein pulver virker og hvad er jeres erfaringer med kasein pulver? Jeg melder mig desuden ind i Fitness world til næste lønningsdag også vil jeg begynde at træne en del styrketræning i håb om, at eventuelt opbygge lidt muskelmasse i takt med, at jeg taber fedt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mufufu
Megabruger
24-03-2016 16:34

Rapporter til Admin
Dit projekt er desværre kørt af sporet ven. Du må ikke faste på den måde. Det din krop gør, er at gå i "sulte" tilstand. Stopper for nogle "unødvendige" reaktioner for at overleve. Din krop tror simpelthen, du er ved at dø... Det der vil ske, er så snart du indtager nok kalorier igen, vil din krop hamstre og lager alt -> Du tager alt på igen. Regn dit BMR ud: http://www.bodybuilding.com[...] (BMR): Det din krop skal bruge af energi, bare for at fungere, altså ligge stille. Du må som regl ikke ligge under dette! Aldrig. SKal jeg være ærlig, vil jeg meget anbefale dig, enten at sætte dig selv ind i alt dette (Tager meget lang tid) eller få hjælp hos en diatist/træner. At få lavet en kostplan+træningsplan kan gøres for omkring 500kr. Husk nu, det er din krop du gambler med...
--
#2
torstenhr
Semi Supporter
24-03-2016 16:39

Rapporter til Admin
Sundt vægttab, hvor du taber minimalt med muskler (sørg for at få nok protein, du vil dog altid miste muskelmasse, når du er i kalorieunderskud), er 0,5-0,7 kg om ugen. Husk kulhydrater binder meget væske, så de første uger (som du selv har erfaret), går stærkt med kiloene.
--
#3
Jepperdepper
Mega Supporter
24-03-2016 16:45

Rapporter til Admin
Tja, jeg er ingen ekspert på nogen måde, men det der med at spise proteinpulver har jeg altid kigget undrende på. Min holdning er - igen, jeg er ingen ekspert - at hvis du spiser sundt og varieret efter sund fornuft, så er det længe fint. Jeg går selv i fitness 3 gange om ugen for at holde mig sund. Jeg er der for at få en generel styrke og holde en god kondi - ikke for at se ud på en bestemt måde. Jeg kan sagtens mærke forandringerne, og jeg har det skide godt, men jeg lever ernæringsmæssigt, som jeg altid har gjort: sundt. Livet er sku' for godt til at køre et eller andet stramt program og konstant have dårlig samvittighed, hvis man tager et stykke kage til mormors fødselsdag. Alle mine venner der har gjort det, har kun holdt ud i en bestemt periode, og så har de smidt alt på gulvet igen. Sørg nu for at ændre din livsstil i stedet for. Jeg er med på, at du gerne vil tabe dig hurtigt, og det er fint, men du har ikke ændret din livsstil endnu. Hvad vil du gøre, når du har tabt dig? Har du et mål om at være body builder, ja, så kan det måske være en idé med et eller andet magisk pulver og en kost bestående af ris, æg og kylling, men hvis du bare vil være sund og glad, så lev ganske almindeligt sundt og brug din sunde fornuft. Det behøver ikke gøres sværere end det. I forhold til muskler og træning, så tror jeg det er vigtigere, at du virkelig fokuserer på øvelsernes kvalitet. Noget alt for få gør i centeret.
--
Sidst redigeret 24-03-2016 16:47
#4
ToFFo
Guru
24-03-2016 17:00

Rapporter til Admin
Jeg går ikke så meget op i hvad jeg spiser som jeg går op i hvor meget jeg spiser. Naturligvis skal man spise sundt. Magert kød og godt med grøntssager, men det nytter ikke hvis man overæder ved hvert måltid. Æd noget kød og nogle grøntsager. Godt med kylling og sådan og træn gerne lidt styrke også. Bare for at vedligeholde. Jeg er på ingen måde ekspert, jeg er bare gammeldags, tror jeg.
--
Nu uden signatur :O
#5
Kasein Protein
Gæst
24-03-2016 17:03

Rapporter til Admin
#1 Hej, tak for svar - ja det er gået over i at blive fanatisk og jeg tager meget hurtigt på igen, hvis bare jeg spiser det mindste. Jeg har derfor - faktisk inden du skrev, kontaktet en diætist - Ihsan Tanis, som jeg håber på, kan lave et trænings og kostprogram til mig, til en fornuftig pris. #2 Yea, indtager næsten ingen kulhydrater, mange dage består min kost af kylling og hytteost + skummetmælk - rimelig usund diæt. #3 Hey mate, Jeg har ingen planer om at skulle blive bodybuilder, men jeg har en plan om, at alt mit overskydende fedt skal væk også nogen markerede mavemuskler, ville da også være lækkert, men på ingen måde et ultimatum for mig. Før i tiden, har jeg virkelig levet livet, når vi snakker om mad - jeg har spist om jeg lyster og det er jo netop det, som har forårsaget at jeg er blevet overvægtig. Nu har levet meget ekstremt i løbet af Marts, men jeg kan også se resultater - bl.a. er min mave blevet mindre, men jeg føler mig ikke altid veltilpas og oplever, at jeg har en nemmere tendens til at blive syg.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Kasein Protein
Gæst
24-03-2016 17:08

Rapporter til Admin
#4 Jeg vil jo gerne tabe 15 - 20 kg, på 3 måneder hvilket jo er meget ambitiøst, men jeg mener dog at det er muligt med den rigtige kost og den rigtige træning. Grunden til, at jeg ønsker, at det skal gå hurtigt, er fordi at jeg går lige p.t. i 1.g og jeg kan godt mærke, at man kun er ung en gang. Fylder 18 år i maj og jeg scorer hvergang topkarakterer eller nogen damer, haha. Spildte hele mit år i 10. klasse på at spille League of legends og være socialt mærkelig. Har heldigvis fået hjælp, til min psyke og har et fint socialt liv i gymnasiet. Anyway, om 2 år er jeg færdig med gymnaiset og så er man jo ung på en anden måde derefter - man bor ikke stadig ved de gamle og man er, (heldigvis) blevet en del mere oplyst og fornuftig, af hvad jeg ved :D:D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
andmm
Mega Supporter
24-03-2016 17:47

Rapporter til Admin
#1 Hvis han efter vægttabbet begynder at styrketræne tænker jeg at de nye kilo vil komme på igen i form af især muskler.
--
Sidst redigeret 24-03-2016 17:48
#8
NitroBlast
Guru
24-03-2016 17:57

Rapporter til Admin
Hvor er det underligt, at folk er kommet i den tro, at protein er alt hvad musklerne skal bruge. Muskelrne fungerer som lagre af kulhydrater, og når du begynder at dyrke motion, så vil kulhydraterne bliver forbrændt først. Herefter vil kroppen i nogen grad skifte til at forbrænde fedt - men det er stadig kulhydrat, der er vigtigste energikilde. Hvis der ikke er nok kulhydrat, så vil det være muskelmassen, der bliver forbrændt - ikke protein. Protein bliver først nødvendigt, når musklerne restituerer - her skal proteinen bland andet bruges til at genopbygge de skader, som mælkesyren har gjort på fasciklerne. For meget protein giver ekstra arbejde til nyrerne, og ender som spildprodukt i toilettet - eller som fedt på sidebenene.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#9
NiceRag
Monsterbruger
24-03-2016 18:08

Rapporter til Admin
Jeg tabte mig 16-17 kg på 3 måneder ved at sidde ved min PC istedet for at motionere. jeg spiste primært fedt og protein (Kød, æg, ost, bacon, smør, fløde sovs og lign. en anelse grøntsager, men ikke ret mange) og undgik bare kulhydrater fuldstændig. selvfølgelig bliver portionerne mindre, men det fungerer. ved at undgå kulhydrater, går kroppen i ketolyse, hvilket gør at den skifter over, og bruger fedt som primær energikilde.. så siger nogen at kroppen SKAL bruge kulhydrater for at fungere (bl.a. hjernen) dette er også korrekt, men kroppen kan selv producere den mængde kulhydrater den skal bruge, igennem en process kaldet Glycogenisis - https://en.wikipedia.org[...] Dette betyder også at dit blodsukker forbliver stabilt hele tiden, hvilket er super godt ifht diabetes risiko, og lign. Det er heller ikke fedt at have for lavt blodsukker, men det undgår du også. derudover kan du holde dig mæt i MEGET længere tid.. jeg skiftede fra et spise 3-4 gange om dagen, til at spise 1-2 gange om dagen... har heller aldrig haft så meget energi i løbet af dagen. det kørte bare. følte mig aldrig træt og lign, som jeg tit oplever nogen gør, efter de har spist en stor portion pasta fx. jeg gik fra 95 til 78 kg, og derefter fortsatte jeg med at spise på samme måde, men min vægt forblev omkring 77-80. Jeg kan finde ufatteligt mange videnskabelige kilder om emnet hvis du vil have mere info.. men til at starte med kan jeg refere hertil: https://www.reddit.com[...] der står alt du har brug for at vide
--
#10
MadsFerguson
Maxi Supporter
24-03-2016 18:15

Rapporter til Admin
#1 Han skal have gang i nogle refeeds... hvis han har været godt og grundigt overvægtig kan der godt gå 2-3 uger imellem, men han er ved at stramme den. #0 Læs Ultimate Diet 2 og/eller Rapid Fat Loss af Lyle McDonald. Og jo, Protein er din ven i høj grad. fasted cardio er slem ved muskler, du bør overveje løfte nogle vægte også.
--
-- Drifter og udvikler 24/7 Datacenter operations om dagen, er supermand om aftenen.
#11
UnitedTSR
Ultra Supporter
24-03-2016 18:32

Rapporter til Admin
Undskyld, men hvordan f.... har du fået den idé at træne på? Nu ved jeg ikke hvad dit ultimative mål er, da du umiddelbart både bb'er/styrketræner eller går efter maratonformen. Hvis du bb'er har du lige tabt 1½ års træning! Ja, ok - det er vinter/forår, så det er bulk, men du har virkelig dummet dig her! Fuldstændig vanvittig idé. Hvis du er ude efter maratonformen, er du heldig hvis du bare har holdt dig selv i stampe. Du kan da ikke bare "forsøge" med kasein pulver, og forvente at du bare vælter ud af sengen næste morgen, fordi du har taget så meget på. Hjernen har et forsvarssystem. Du sulter altså din krop. Hjernen sørger for at din kropsvægt går ned før hjernen selv gør det. Men ok, man lærer af sine fejl - håber du har lært noget af dette :P
--
#12
FlyingHippo
Juniorbruger
24-03-2016 19:06

Rapporter til Admin
Jeg er ABSOLUT ingen helse-ekspert men jeg ar alligevel tabt mig 70kg siden november 2014 = lige over 4kg pr. måned Jeg startede med at droppe alt hvad der hed sodavand, slik, chips, sovs og smør. Bortset fra det spiste jeg normalt bare mindre portioner. Jeg sultede på ingen måder mig selv, og var jeg sulten når jeg gik i seng suppede jeg et stykke rugbrød med hamburgerryg. Og så begyndte jeg at gå i motionscenter 3 gange om ugen (20 min cykling/spinning og så 40-60 min på diverse "maskiner) Den første måned tabte jeg 10 kg, derefter begyndte jeg at tabe mindre og mindre indtil maj hvor min vægt stod stille. Så begyndte jeg at tælle kalorier 1200 om dagen. Eksempel på min mad i løbet af dagen: Morgenmad Omelet 56g æg 84kal 175g æggehvider 79kal 84g oksekød 84kal Formiddags-"kaffe" 125g Cheasy skyr med hindbær og rabarber 78kal Frokost 125g Cheasy skyr med hindbær og rabarber 78kal Aftensmad 0,5 Hatting hvidløgsbaguette 289kal (puuha hold dig fra hvidt brød :p) 112g Mou kød og melboller 224kal 323g Karolines Klassisk Tomatsuppe 174kal 45g oksefars 70kal 9ml Sriracha Chilisaue 11kal Og så 1½ liter Kingsway fersken Icetea (Netto) 45 kal Total 1216kal Hvad jeg spiste i løbet af dagen varierede rigtigt meget jeg sørgede bare for at holde mig omkring 1200 kalorier. Det gjorde jeg fra maj 2015 til november 2015 gotabe lige over 5 kilo pr måned Pr. dags dato har jeg tabt 70kg. Fra 174kg til 104kg. Jeg er gået lidt kold i at tælle kalorier og aldrig spise/drikke noget usundt, pga. stress på arbejde og så har jeg lige købt hus så jeg har rigeligt at se til. Men mit mål er at smide 10-15kg mere inden efteråret, og herefter fokusere på at holde min vægt og få fjernet overskydende hud. Jeg har hverken brugt diætist eller træner, bare sund fornuft og en masse viljestyrke. Det er virkeligt ikke rocket science; Hvis du forbrænder mere end du indtager, så taber du dig.
--
#13
Nsoz
Elitebruger
25-03-2016 00:53

Rapporter til Admin
#1 Drop du den hurtige slanke kur ved at sulte dig selv. Du vil tage det hele på igen, når du begynder at indtage normal mængde mad igen medmindre du ændre hele din livsstil drastisk. Find frem til dit ligevægtsindtag og indtag deromkring, kom i fitness et par gange om ugen eller mere. Evt. brug det #1 linker. Det er som udgangspunkt ok men selvfølgelig ikke præcist. Tænk over hvad du propper i hovedet, lav evt. en kostplan og smut i fitness en times tid 3-6 gange om ugen. (løb, cykel, styrketræning, crossfit, whatever - Bare få godt med sved på panden) #12 Du har været ret stor. Så ja, det vil gå super hurtigt med at smide kg i starten. Synes dog 1200 kcal om dagen lyder af ret lidt. Men godt klaret ! =)
--
Sidst redigeret 25-03-2016 00:55
#14
visitkort500
Elitebruger
25-03-2016 00:59

Rapporter til Admin
#0 Hej, må jeg spørge hvilken slags cardio du træner? Er det high eller low intensity?
--
#15
Kasein Protein
Gæst
25-03-2016 09:10

Rapporter til Admin
#12 Cool, vil prøve at gøre noget af det samme, mby. #13 Min plan er netop, at efter min hurtige slankekur, vil jeg ændre min livstil radikalt, da jeg ikke har det behov eller lyst, til at spise fed mad som eksempelvis chokoladekiks, som jeg har haft før i tiden - det vil ikke være noget problem for mig, at holde mig væk fra det. #14 Low - alt jeg gør, er at gå meget lange ture hverdag. Gik eksempelvis 20 km igår og skal ud og gå det samme idag.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#16
Kasein Protein
Gæst
25-03-2016 10:23

Rapporter til Admin
Hey igen, Jeg forsøger og forsøger med eksempelvis mavebøjninger og armbøjninger i hjemmet, men det er så kedeligt og jeg føler ikke at jeg får noget som helst ud af det. Jeg har 2x 10kg vægte - som kan justeres. Jeg har et træningstæppe. Jeg kan kun lave en armbøjning, med knæ osv. Jeg melder mig snart ind i fitness, men det her er bare virkelig kedeligt, nogen der ved, hvad jeg kan gøre?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
jensfrens
Maxibruger
25-03-2016 15:33

Rapporter til Admin
Sjov type indlæg, ikke så tit jeg ser det :) Vi to har virkelig vidt forskellige holdninger omkring træning. Jeg prøver alt hvad jeg kan for ikke at træne mere end 3 gange ugentligt, jeg elsker at vægtløftning og ser frem til det hvergang. I starten da motivationen ikke var ligeså høj kunne jeg finde på at finde nogle motivations videoer der fungerer for mig på youtube. Det gav mig virkelig lyst til at gå i centeret og gi den 110%. For mig er det Arnold, men CT fletcher eller noget helt andet kan muligvis gøre det for dig? Brug en time og find noget der kan inspirere DIG. Arnold taler meget om at være en "Visual learner" dvs. at du skal visualizere dig selv inde i hovedet hvordan du vil se ud, det skal du gøre hver dag indtil du begynder at tro på det billede. Derefter får du nærmest ikke brug for motivation. I Arnolds unge dage forstod ingen hvorfor han smilede hele tiden mens han trænede, men for ham var han jo i gang med at opnå hvad han havde set sig selv som. På den måde er det meget i stil med den klassiske quote: "Life is journey, not a destination". Han forstår nærmest ikke spørgsmål om motivation fordi han har det indbygget. Husk bare at starte ud roligt, undgå skader og træn hele kroppen max 2 gange ugentligt. Ikke brænd dig selv ud før du kommer igang. Du vil blive ekstrem øm mange dage hvilket vil forhindre effektiv træning anyways. Vægtløftning er en af de bedste måder til at brænde fedt med fordi at mange muskler kan kræve op til 72 timer til at genopbygges, og til det arbejde skal der bruges energi. Styrkemæssigt vil du ligge ekstremt lavt når du starter, men det vil hurtigt ændre sig da din teknik og nervesystem vil blive bedre til at håndtere tungere vægte.
--
#18
jensfrens
Maxibruger
25-03-2016 15:38

Rapporter til Admin
En ting til, SPIS før du vægtløfter!!! Ellers kan du ligeså godt lade være med at gøre det! Få en ven/lær dig selv/fitness personalet til lære dig de store klassiske kropsøvelser ordentligt. Du skal som minimum lære bænkpress, squat, deadlift og military press. Lad være med kun at bruge maskiner, de er gode til begyndere og som supplement, men effektiv træning har basis i førnævnte øvelser.
--

Opret svar til indlægget: Virker kasein pulver, mod tab af muskelmasse på la...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning