Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Keto diæt kombineret med "bodybuilding"/styrketræn...

Af Monsterbruger Andersjepsen | 25-06-2019 21:22 | 868 visninger | 21 svar, hop til seneste
Hej HOL, Søger lidt sparring fra nogle fellow "nørd" venner som også går en smule op i ernæring og træning :D Jeg har selv dyrket bodybuilding på et seriøst plan i mange år, og har fin styr på kost mm. Jeg har igennem lang tid levet af magert kød, gode carbs samt grønt (intet sukker). Jeg er dog blevet mere og mere nysgerrig på, at give keto et seriøst skud - selvom det også har lidt skepsis fra min side af. -nok med psykologisk, da den sværeste del vil være mentalt at forberede mig på, at spise al" det jeg primært har undgået, såsom smør, fedtet kød etc. Mit primære mål er ikke at tabe mig, ligger pt. På 96kg 1,90 høj med ok lav BF. Det er udelukkende lidt for eksperimentets skyld, men samtidig vil jeg jo også gerne undgå at smide for meget muskelmasse. Hører rigtig gerne andres erfaringer med keto :)
--
#1
ReneSDK
Guru
25-06-2019 21:25

Rapporter til Admin
Bare vær opmærksom på at hvis du går full Keto, så render du ind i Keto flu. Keto flu er en periode på 14 dage til en måned hvor du har abstinenser som om du er på afvænning og bare har det vildt dårligt. Så snart du ryger ketosis, hvor Keto er i fuld gang, så ryger du ud så snart du spiser almindeligt igen, og skal igennem samme omgang igen. Så det du skal beslutte er om du vil gøre det eller ej. Garnatien er at du får det vildt dårligt i en periode, og kan ende med at have mindre enrgi end du har nu.
--
FFHAU! This is 2019, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#2
tolagarf
Maxi Supporter
25-06-2019 21:35

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke rigtigt se hvad en keto kur skal gøre godt for en, som er body builder og har styr på sin kost. Hvad er det egentligt du vil? Tabe vægt? Det er lidt af en oxymoron hvis du samtidigt vil opbygge en stor muskelmasse :) Periodisk faste på den anden side er en ubemærket løsning, som mange benytter sig af, som også er på en keto kur. Personligt har jeg ikke dyrket keto, kun fasten.
--
Sidst redigeret 25-06-2019 21:35
#3
Andersjepsen
Monsterbruger
25-06-2019 21:35

Rapporter til Admin
#1 jeg har prøvet at læse en del op - også ift. Keto flu. Jeg har en virkelig god selvkontrol (10 år med seriøs træning og nul sukker, har hjulpet haha) Så ift. At være vedholdende er jeg sikker på, at kunne klare det.
--
#4
Andersjepsen
Monsterbruger
25-06-2019 21:37

Rapporter til Admin
#2 jeg har intet specifikt mål, men jeg kan godt lide at eksperimentere med min krop. Både ift. De fysiske resultater, men ligeså vel som de psykiske. Jeg har hørt meget om keto igennem så lang tid, så tanken om hvordan det føles på egen krop fascinere mig :)
--
#5
SimonFRB
Superbruger
25-06-2019 21:45

Rapporter til Admin
Du vil have sparring fra folk, som går en smule op i ernæring... men vil prøve en keto-diæt "udelukkende lidt for eksperimentets skyld"? Du modsiger dig selv. 1. Hvad betyder "udelukkende lidt"? 2. Du taber nok ikke muskelmasse, men du bygger næppe mere op uden kulhydrater (Vargas S, et al. Efficacy of ketogenic.... J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):31.)
--
#6
Andersjepsen
Monsterbruger
25-06-2019 21:47

Rapporter til Admin
#5 du ændre min sætning. Jeg skrev at jeg godt kunne lide at eksperimentere med min krop. Der findes ligeså fortaler for, at man sagtens kan opbygge muskelmasse på keto.
--
#7
NiceRag
Nørd Aspirant
25-06-2019 22:05

Rapporter til Admin
altså, det fungerer da for nogen... bl.a. den kære Darthluiggi, som jeg da ikk synes er en lille kvabset fyr.. https://twitter.com[...] keto er skide godt, IMO. Jeg har da selv tabt en 16ish kilo med det og ifht styrketræning kan du læse mere herinde... https://old.reddit.com[...] fedtet i smør, oksekød osv er sundt og indeholder alle de essentielle fedtsyrer din krop skal bruge. Der findes da også flere og flere som går all in på 100% kød, æg, og fisk. intet fra planteriget overhovedet. fx. Dr. Shawn Baker - som må siges at have pænt meget muskelmasse også Hvis du får nok protein og ikke dovner den, så forsvinder muskelmassen jo ingen steder. hvorfor skulle det ske? :)
--
Sidst redigeret 25-06-2019 22:06
#8
Andersjepsen
Monsterbruger
25-06-2019 22:08

Rapporter til Admin
#7 tak for god input :) Det udelukkende fordi jeg kan se nogle steder, at der bliver skrevet om, at for meget protein faktisk kan bryde keto. Pt. Ligger jeg på et højere protein indhold, end hvad jeg ville gøre på keto (tænker jeg)
--
#9
waskustobaskus
Nørd Aspirant
25-06-2019 22:49

Rapporter til Admin
Stik nu den keto kur op et vist sted. Men du kan jo bare prøve det en 3 måneders tid og se om det gav dig noget positivt.
--
#10
Andersjepsen
Monsterbruger
25-06-2019 22:58

Rapporter til Admin
#9, hvorfor kommenterer du overhoved på den her tråd?
--
#11
waskustobaskus
Nørd Aspirant
26-06-2019 06:00

Rapporter til Admin
#10 dit primære mål er ikke at tabe dig, skriver du. Hvad vil du så med en kur hvor de fleste taber sig? Du har dyrket seriøs bodybuilding og har rimlig styr på din kost. Det er jo bare at fortsætte den vej.
--
#12
SimonFRB
Superbruger
26-06-2019 09:06

Rapporter til Admin
#6 Jeg ændrer ikke din sætning. Du må eksperimentere så meget du vil, men du bad om noget sparring. Jeg fortæller dig blot, at litteraturen viser, at du ikke opbygger muskelmasse på keto. Det er super fint, at dit modargument er, at "der findes ligeså fortaler for, at man sagtens kan opbygge muskelmasse på keto." Ja, det gør der. Og folk, der mener, at jorden er flad. Vil du have sparring eller ammestuesnak?
--
#13
Yoda626
Elite Supporter
26-06-2019 09:21

Rapporter til Admin
Går den anden vej, spis mere "sukker" før mest efter træning. Tror du får mere ud af det.
--
#14
Andersjepsen
Monsterbruger
26-06-2019 10:46

Rapporter til Admin
Jeg har intet skrevet om, at jeg vil på en "kur", at spise sundt har været en livsstil for mig, igennem MANGE år. Hvis jeg kan mærke min krop ville have det bedre på keto - så stopper jeg ikke efter like 3 måneder. - og nej, mit primære mål er ikke at tabe mig. Ift. Min vægt har jeg fint styr på mit ligevægts indtag, så jeg er sådan set lidt ligeglad med om fru Jensen eller hr Petersen bruger keto til at tabe sig :) Jeg har fint styr på kost, ja. Men der er selvfølgelig også grene indenfor kosten, som jeg aldrig har kastet mig ud i, såsom keto. Derfor spørger jeg ind til folks erfaringer. Både hvordan de fysisk samt psykisk har kunne mærke "effekten" af at spise anderledes. Jeg har selv oplevet en mærkbar effekt ved fx. At udelukke raffineret sukker fuldstændig fra min kost. At sige du ikke kan opbygge muskelmasse på keto er ignorant - om det er bedre end andre ernærings sammensætninger, vil jeg ikke kaste mig ud i. - du kan også opbygge muskelmasse udelukkende ved at spise bananer hver dag og intet andet - effekten, det sundhedsmæssige aspekt mm. Kan vi så sagtens diskutere. Jeg tænker ikke det er nødvendigt at jeg skal name droppe samt linke hver gang jeg kommer med et statement, vi er på et hardware forum hvor jeg af nysgerrighed ønsker at høre andres erfaringer. Get a grip.
--
#15
ElementEighty
Gigabruger
26-06-2019 11:09

Rapporter til Admin
mine erfaringer: du kommer til at tabe muskelmasse og du kommer højst sandsynligt til at deloade og vil ikke være 100% til træning før efter mindst en måned
--
#16
SimonFRB
Superbruger
26-06-2019 11:19

Rapporter til Admin
#14 "At sige du ikke kan opbygge muskelmasse på keto er ignorant". Jeg biddrager til dit indlæg med en videnskabelig underbygget argumentation. Kan du fortælle mig, hvordan jeg er ignorant? "Jeg tænker ikke det er nødvendigt at jeg skal name droppe samt linke hver gang jeg kommer med et statement, vi er på et hardware forum hvor jeg af nysgerrighed ønsker at høre andres erfaringer. Get a grip." Det beder jeg dig absolut heller ikke om, men hvis du gerne vil sparre på et fagligt niveau, så bør du vide lidt om hvordan man argumenterer indenfor dette felt. "Name droppe" og linke? Haha. Det er noget så simpelt som at sætte en kilde på dine postulater. De hjælper desuden ikke din mangelfulde argumentation at skrive "get a grip" - tværtimod. Men hvis du blot vil høre om folks erfaringer, så er det helt fint. Held og lykke med at basere din træning, kost og livsstil på en anekdote fra er "hardware forum".
--
#17
Andersjepsen
Monsterbruger
26-06-2019 11:28

Rapporter til Admin
Du kan opbygge muskelmasse udfra mere eller mindre hvad som helst hvis du er i kalorie overskud, og dit udgangspunkt ikke er på et højt plan. Jeg vil blot høre om folks erfaringer? Det jo lige netop det jeg skriver. Derudover har jeg aldrig spurgt konkret ind til træning (det har jeg helt fint styr på). Og at jeg vil basere min kost og livsstil ud fra de kommentarer jeg får herinde, har jeg vidst heller aldrig nævnt noget om?
--
#18
Andersjepsen
Monsterbruger
26-06-2019 11:30

Rapporter til Admin
Google evt. Daniel Ventura, han har levet efter keto igennem en lang årrække, og er ganske aktiv i BB-verden.
--
#19
waskustobaskus
Nørd Aspirant
26-06-2019 12:05

Rapporter til Admin
Se evt den her fra Athlean-X: https://m.youtube.com[...] Du kan jo bare køre den kur og se om det virker for dig.
--
#20
Andersjepsen
Monsterbruger
26-06-2019 12:14

Rapporter til Admin
Yes, der er både for og imod i fitness industrien. Kender godt Athlean, han er generelt ganske fornuftig at høre på. Spørgsmålet lyder ikke på om jeg skal gøre det. Spørgsmålet lød på folks erfaringer. - jeg er udmærket godt klar over at jeg bare kan køre den "kur". (som jeg flere gange har fortalt ikke er en kur for mig). :)
--
#21
SimonFRB
Superbruger
26-06-2019 12:58

Rapporter til Admin
#17 Jeg giver op. Din argumentationsteknik er til at lukke op og skide i. " jeg er udmærket godt klar over at jeg bare kan køre den "kur". (som jeg flere gange har fortalt ikke er en kur for mig). :) " Og jo, det er en kur. Det er en diæt, der forbyder visse fødevarer. Den er restriktiv. Det er definitionen på en kur. Fortæl det nogle flere gange - det bliver det ikke mere rigtigt af.
--

Opret svar til indlægget: Keto diæt kombineret med "bodybuilding"/styrketræn...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning