Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Salg på eBay

Af Semibruger lars.frederiksen | 03-07-2020 07:12 | 836 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hey, Er der nogen som har erfaring med salg/auktioner på eBay? Tænker på hvad koster det etc. De tager jo nogle gebyrer etc. og hvordan med sikkerhed for at få pengene fra den/dem som evt. vinder en auktion. På forhånd tak.
--
// Lars
#1
ToFFo
Guru
03-07-2020 11:29

Rapporter til Admin
Jeg har solgt 1 ting på ebay og det gik helt fint. Solgte en ret speciel lommeregner agtig dims. Modtager betaler til ebay, som betaler til mig, når varen er "registreret" i deres system som værende afsendt. Jeg skulle påføre et referencenummer til ebay og indsætte tracking nummer og når Ebay så kunne se aktivitet på trackingen, så blev pengene frigivet. Jeg kan ikke huske om der var et gebyr for det faktisk. Det var der sikkert, men jeg synes det var en overraskende let platform at bruge som sælger.
--
- Indsæt signatur -
#2
Senses
Elite Supporter
03-07-2020 14:53

Rapporter til Admin
Som #1 skriver det er super simpelt og helt som beskrevet - Du er ganske godt sikret hos Ebay/PayPal som sælger. Du betaler 2-20% alt efter produkt og pris, og brug af ekstra ydelser, men tommelfinger regel så betaler du 8% i snit.
--
#3
lars.frederiksen
Semibruger
20-07-2020 10:10

Rapporter til Admin
Det ser ud til de har en grænse for hvor dyrt man må sælge som privat? 650£ ??
--
// Lars
#4
Business
Mega Supporter
20-07-2020 10:33

Rapporter til Admin
Jeg har også solgt én ting på eBay gennem tiden, det foregik ligesom #1 beskriver. Det var dog en ting, som jeg husker det, blev solgt for omkring $1300. Jeg brugte denne side til at se, hvor meget eBay og PayPal tog af kagen: https://finalfeecalc.com[...] Bare husk at dokumenterer, når du afsender pakken med det du sælger. Der er nogle, som vil modtage pakken og så klage til PayPal over, at de enten ikke har modtaget pakken, pakken var tom, eller tingen ikke var det de bestilte. Her er PayPal gode til at tage købers parti, så dokumenter alt med billeder.
--
#5
Goffer
Semibruger
20-07-2020 10:36

Rapporter til Admin
Har solgt få ting, og ja Meget vigtigt at gøre som #4 siger, fordi du har bevisbyrden hvis de laver en retursag imod paypal, hvis du ikke kan bevise 100% af du har sendt varen som beskrevet i din annonce, så trækker de pengene retur.
--
#6
h-m
Gigabruger
20-07-2020 12:36

Rapporter til Admin
3# Grænsen bliver automatisk forhøjet jo flere ting ud sætter til salg og sælger. Dårlig reviews af dig som sælger vil sætte den grænse ned. Forvent 10% i omkostning til ebay og paypal.
--
#7
HunterKiller
Elite Nørd
20-07-2020 14:05

Rapporter til Admin
Mit indtryk er dog medmindre man virkelig har noget niche er det virkelig svært som dansker at konkurrerere på markeder som eBay, både vores indkøb og fragtpriser kan ikke konkurrere internationalt, plus den advance man skal lægge til markedspladsen bliver det ret svært at tjene noget
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining

Opret svar til indlægget: Salg på eBay

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login