Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Trustpilot?

Af Giga Nørd Lars | 03-08-2020 18:57 | 576 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg syntes at Trustpilot er lidt tynd i deres anmeldelser. Nogle af anmeldelserne ser enda lidt for fabrikeret ud. Er der andre sider hvor man kan se anmeldelser af sælgere på? Det omhandler dream-bikes.dk
--
Status på B/W-listen: 2+/0-
#1
NiceRag
Junior Nørd
03-08-2020 19:10

Rapporter til Admin
google maps, i nogen tilfælde. dog ik skide god til webshops ellers er jeg ikke bekendt med nogen. ang. trustpilot, så har jeg hørt fra virksomhedsejere, som er blevet tilbudt (af trustpilot) at få slettet dårlige anmeldelser, for X antal tusind kroner... så man kan ikk umiddelbart stole på trustpilot, overhovedet.
--
#2
Sven Bent
Ultra Nørd
04-08-2020 01:23

Rapporter til Admin
Trust pilot a korrupt. da jeg sad i danmark for en it virksomhed fik vi ogsaa tilbudet om at betale for at have vaegten af indlaegene justeret.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#3
Senses
Elite Supporter
04-08-2020 10:27

Rapporter til Admin
som nr 2 siger så er TP bundkorrupt, jeg har ansvaret for en enterprise aftale med dem, og der er ikke det der ikke kan lade sig gøre :) Mht til dream bikes, så har de fået en del dårlige i rap som de bare prøver og drukne ud, meget standard :)
--
#4
the688
Guru
04-08-2020 10:31

Rapporter til Admin
Aldrig aldrig aldrig nogensinde bruge, anbefale eller kigge på TrustPilot. Det er ikke nogens ven - og det er i høj grad forbrugernes fjende. Jeg har afvist at gøre forretning med flere virksomheder som anvender dem i deres markedsføring.
--
"ORK SATME!"
#5
Senses
Elite Supporter
04-08-2020 11:08

Rapporter til Admin
#4 Ja, men de har snøret hele den danske befolkning, så du har et markant forhøjet conversion rate når du reklamere i dit checkoutflow med Trustpilot reviews. Men jeg er ganske enig med dig.
--
#6
Wut
Monster Supporter
04-08-2020 11:25

Rapporter til Admin
Det eneste, man kan bruge Trustpilot til er, at hvis der er en masse negative anmeldelser af en virksomhed, og de lyder næsten ens, så er der nok noget om det. I alle andre tilfælde kan man ikke bruge Trustpilot til en hat. Det er en online gabestok, der tvinger virksomhedsejere til at være "medlem", så de kan "gøre indsigelse mod falske anmeldelser"... også kendt som: Hvis ikke man betaler til Trustpilot, så dukker der random (falske?) negative anmeldelser op, som man som virksomhedsejer ikke kan sige imod. Betaler man derimod Trustpilot penge, så kan man pludselig få hjælp fra Trustpilot til at se bedre ud. Det er rent pis!
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]

Opret svar til indlægget: Trustpilot?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning