Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

(Hjælp) Gamerskærm til cirka 3000 -+, hvilken?

Af Mega Supporter mads_getra | 20-07-2014 23:41 | 1815 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hey! Jeg har stort set lige købt en ny gamer computer, og har lyst til også at skaffe mig af med min gamle dell skærm. Herved har jeg så brug for lidt hjælp, da jeg ikke har den store viden inden for skærme. Jeg har kigget lidt rundt, og indtil videre synes jeg disse to ser fine ud til prisen. (Måske) https://www.komplett.dk[...] og https://www.komplett.dk[...] Jeg har lyst til have en skærm som kan følge med i forhold til min stationær i form af fps i diverse spil. Hvilken skulle man vælge? Og har I andre bud? Mit budget ligger på cirka 3000, plus minus :) Tusind tak!
--
I do not agree with what you have you say, but I will defend to the death your right to say it. - Voltaire
#1
freeway rick ross
Gæst
21-07-2014 00:37

Rapporter til Admin
Jeg ved ikk helt hvad du er ude efter, men hvis du mener en skaerm kun til fps, saa burde du koebe en CRT-skaerm, med en relativt hoej maksimal horisontal refresh-rate. Saa faar du det bedste, ift. rate, ingen screen-tear og ingen input lag; bogstaveligt talt, ingen lag. De vejer helt vildt meget, og du ved sikkert godt, hvor goofey de ser ud. Der findes nogen modeller, som kan vise op til 200hz, men dem som er nemme at finde giver dig sikkert ikke langt over 120/144hz eller maaske 170hz. Stort kompromis ift. billedkvalitet, farver og blaaa blaa fucking bla, men gaa for den. Du slipper sikkert med en udgift paa et par hundrede kroner.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
mitt_romney$$$
Gæst
21-07-2014 00:50

Rapporter til Admin
Men saa igen, ved naermere efter tanke........ Det kan nok kun svarer sig hvis du spiller CS eller arena fps, og hvad end, der ellers kunne ligne de to. CoD maaske. En crt holder nok ikke til BattleField, efter som raten er relativ til, hvor lav en oploesning, du vil bruge...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Dirty Poul
Maxi Supporter
21-07-2014 01:11

Rapporter til Admin
Jeg ville helt klart vælge en 4K skærm til det budget: http://www.edbpriser.dk[...] Men hvad vil du bruge den til? Snakker vi semi pro turneringer i FPS som f.eks. Counter-Strike, eller er det bare til lidt hygge med Sims? Der findes en bred vifte af spil, hver med deres præferencer, så det ville være lækkert at vide, hvad den skal bruges til. Derudover ville det hjælpe meget, hvis du gav os en fuld liste over specs :)
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo
#4
Mr. WoLF
Guru
21-07-2014 02:25

Rapporter til Admin
Nogle bud: http://www.edbpriser.dk[...] ips men stadig tænkt på game, billig http://www.edbpriser.dk[...] va, høj hz og 400cd/m2. Ellers en 4k skærm.
--
Mvh. Mr. WoLF
#5
gasolin
Guru
21-07-2014 03:47

Rapporter til Admin
#3 Virkelig et dårligt valg, 4k skærme kræver meget gpu power især til crysis og battefield for slet ikke at nævne metro, 4k skærme til en pc skulle også være elendige til spil Nogen af de sidste indlæg (selv 2xgtx 780ti kan have problemer med trække de svære titler i 4k på max, så det bliver ikke billigt hvis man vil have ca 60 fps i crysis med en 4k skærm) http://www.hardwareonline.dk[...]
--
#6
Dirty Poul
Maxi Supporter
21-07-2014 04:12

Rapporter til Admin
#5 4K vil grundet den enorme opløsning se langt bedre ud, og derfor behøver man ikke AA overhovedet. Skru ned for eye candy, og man får en fantastisk oplevelse med 4K. Hopper selv med på vognen så snart det kan fås med free-sync, eller hvad det end kommer til at hedde. Og nej, jeg er udemærket klar over, at det ikke er for folk med grafikkort under 770/280, men hvem bruger også over 3k på en skærm, hvis man ikke har hardwaren til det? I mine øjne ville det være dumt at købe en 1080p skærm nu. Jeg vil gerne beholde en skærm meget længe, så derfor skal den kunne "være med på beatet" mange år frem. Det kan 1080p næppe, og alt tyder på, at 4K er fremtiden.
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo
#7
gasolin
Guru
21-07-2014 04:39

Rapporter til Admin
De billige 4k skærm til en pc er med et tn panel og de få som er ips er dyre, så de billige tn skærm vil ikke have så godt et billede som ips skærmene. http://www.edbpriser.dk[...] Hvad er pointen med? 4K vil grundet den enorme opløsning se langt bedre ud jeg er udemærket klar over, at det ikke er for folk med grafikkort under 770/280, men hvem bruger også over 3k på en skærm, hvis man ikke har hardwaren til det? Skru ned for eye candy, og man får en fantastisk oplevelse med 4K Så skal de folk der har købt en 4k skærm der pga den enorme opløsning ser langt bedre ud, som vil spille på skærmen og som "selvfølgelig" har grafikort der kan køre spil i 4k fornuftigt, de skal så skrue ned for eye candy for at få en fantastisk oplevelse med 4k? Det gir jo ingen mening at skrue ned for eye candy for at få en fantastisk oplevelse med 4k, hvorfor kan de ikke bare købe en 2560x1440 eller 2560x1600 skærm og skrue op for alt eye candy?
--
#9
Dirty Poul
Maxi Supporter
01-08-2014 12:47

Rapporter til Admin
#7 At skrue ned for eye candy i 4K giver da meget god mening? Pga. den meget høje opløsning og PPI, vil der ikke være ret stor forskel på f.eks. ingen AA og 4x AA, men det kræver langt mere ydelse. Derfor vil oplevelsen blive langt bedre med lidt til ingen eye candy. Ja, 1440p er også helt fint, og med lidt eye candy vil man nok få nogenlunde samme oplevelse som med 4K. Jeg ville bare hellere tage springet helt op til 4K med det samme, hvis jeg skulle have så dyr en skærm. For mit vedkommende skulle den gerne holde 4-5 år frem, og til den tid kan jeg sikkert godt køre med langt mere eye candy end idag. Og tænk engang på al den plads, man pludselig får! Jeg er en af dem, der altid har meget kørende på én gang, inklusiv 20 faner i skrivende stund. At få 4x mere plads til det, ville være fantastisk!
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo

Opret svar til indlægget: (Hjælp) Gamerskærm til cirka 3000 -+, hvilken?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning