Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV / Fladskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

TV til soveværelset

Af Mega Supporter SkudUd | 22-08-2022 18:07 | 1134 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej! Jeg står og skal have nyt tv til soveværelset, det skal ikke være noget vildt fancy eller noget.. Har kigget lidt på Phillips the one, men har både hørt godt og ondt om phillips som mærke, men til 3444 og så 500 for et gammelt skrammel tv, kan man jo næsten ikke forvente mere? findes der lignende tv prismæssigt, som er bedre? https://www.power.dk[...] Tusind tak for hjælp på forhånd
--
i7-8700k - GTX 1080 TI
#1
ToFFo
Guru
22-08-2022 18:28

Rapporter til Admin
Fuck Philips TV. Det var alt. Ej, men jeg er bare ikke glad for Philips TV. Ambilight er fedt nok... I starten. Nogle synes det bliver ved med at være som sendt fra himlen, andre synes det er en gimmick og slukker det efter at have brugt det et par uger. Så er magien ligesom væk. Især når det er i et soveværelse, så synes jeg bare det er voldsomt, især hvis man gerne vil falde i søvn til noget serie eller whatever. Så er det bare irriterende at blive badet i skiftende farverigt lys. Jeg ved ikke om de har fikset det, men selvom man har slået Ambilight fra, tænder det for fuld smadder, når TV'et tændes og starter op. Sindssygt irriterende. En anden ting de måske ikke har fikset endnu er automatisk firmware opdatering. Mit Philips TV gør det stadig ind imellem. Den tænder af sig selv, midt om natten, fuld hammer på Ambilight som er slået fra... Så står det ellers bare tændt med en besked om at firmware opdatering fejlede. Jeg har ikke kunne slå det fra. Så der er for det meste slet ikke sat strøm til, netop fordi det fucker rundt på den måde. Så kommer vi til Android TV som styresystem, som jeg også hader. Idéen med Android i et TV er god! Men det kræver bare en del af processoren i et TV at køre det flydende. Det er lidt som at køre fuldt Windows 10 på et smartwatch. Det er bare for tungt, der er forsinkelse på alt, det er længe om at starte op hvor man bare sidder og glor på at der står Android TV på skærmen, mens TV'et starter. Processorerne i TV er elendige, især i de billige, som det du linker til. Så du vil nok opleve at noget så simpelt som at skrue op/ned eller skifte kanal kan være bagud. Hvad har vi ellers... Den konstruktive kvalitet fejler sådan set ikke noget. Den er på niveau med de andre mærker i den prisklasse synes jeg. Billigt plastic. Men man bliver jo nødt til at spare et eller andet sted. Der er da også gode ting ved Philips TV! Jeg kan bare ikke komme på noget. Så tager man det positive og det negative og ser hvad der vejer mest. Selv er jeg mest til TV fra LG. I soveværelset foregår alt via Chromecast, så her er TV'ets styresystem, processorkraft og sågar fjernbetjening tæt på ligegyldig.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
--
Sidst redigeret 22-08-2022 18:30
#2
SkudUd
Mega Supporter
22-08-2022 18:33

Rapporter til Admin
#1 Jeg køber det egentligt ikke for ambilight, det betyder sådan set ikke noget for mig.. Men lyder godt nok irriterende med det tænder midt om natten og alt muligt :o Må lige se om der er noget tilsvarende til prisen.
--
i7-8700k - GTX 1080 TI
#3
SkudUd
Mega Supporter
22-08-2022 18:35

Rapporter til Admin
Fks. dette: https://www.power.dk[...] Men det ser ENORMT tykt ud? eller er det bare mig haha
--
i7-8700k - GTX 1080 TI
#4
Mr. WoLF
Guru
22-08-2022 18:40

Rapporter til Admin
Et bud at se på https://www.pricerunner.dk[...]
--
#6
ToFFo
Guru
22-08-2022 18:54

Rapporter til Admin
#2/3 - Det er et godt bud men ja det er satme en thicc boi. Et godt TV der kan hvad det skal kunne. Men #4's forslag er også rigtig godt synes jeg. Samsung's QLED skærme er generelt gode og deres OS er pænt og reagerer hurtigt. Fjernbetjeningen er lille, stilren og intuitiv. Eneste ulempe ved Samsung er betragtningsvinklen. Billedet kan godt blive forvrænget hvis man ikke ser lige ind på det. Hvorimod LG TV'et bruger IPS panel, så det er ikke et problem her. Umiddelbart vil jeg gå med Samsung fra #4 indtil videre. Selvom det er en smule mindre i skærmstørrelsen.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#7
SkudUd
Mega Supporter
22-08-2022 18:57

Rapporter til Admin
#6 Okay, jeg tænker også betragtningsvinkel betyder ikke al verden i et soveværelse, da sengen står lige overfor tv'et, det er sjældent man viger fra midten
--
i7-8700k - GTX 1080 TI
#8
Snemonster
Semi Supporter
22-08-2022 20:00

Rapporter til Admin
Jeg har lige købt det Philips TV du omtaler i dag. Kører ganske udemærket, og apps kører rigtig godt også. Eneste minus jeg kan sige om det, er at baggrunds ambient belysningen ikke gengiver farven særlig godt. Hvidlig baggrund viser den sådan lidt tyrkis farve. Gul farve bliver grønlig. Ellers udover dette, rigtig godt TV til den pris. Jeg købte også en Chromecast, hvorefter jeg så finder ud af TV'et har indbygget Chromecast. Det kunne sælgeren godt have sagt til mig. Jeg købte 50" da 58" ville være for stort.
--
Sidst redigeret 22-08-2022 20:00
#9
cyber
Monsterbruger
22-08-2022 20:14

Rapporter til Admin
Jeg har sagt det før, siger det gerne igen, Qled til stuen og Oled til soveværelset! Sort skal været sort når man er i soveværelset, og det får du kun med Oled. Med hensyn til hvilken producent, så er det mig bekendt kun LG der har en "magic remote", altså en fjernbetjening der kan bruges som pegepind, i stedet for at skulle klikke op/ned/venstre/højre på fjernbetjeningen, jeg vil få SPAT af ikke at have den funktion! Måske jeg er outdated med hensyn til hvilke firmaer der har den funktion, så ret mig gerne, men der er altså noget man ikke kan leve uden når først har haft det!
--
Sidst redigeret 22-08-2022 20:15

Opret svar til indlægget: TV til soveværelset

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning