Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Nyheder

Test af TP-Link AV1200 Power Line kit

Skrevet af Thomas Eriksen | 12-02-2017 | 11 kommentarer


I dag er vi alle meget afhængige af vores internet forbindelse. For hvor det tidligere primært var os computer nørder der gik op i hastigheden på forbindelsen, så er det i dag noget der berører alle i vores familie. Det er lige fra de yngste, der i dag nærmest vokser op med en telefon eller tablet i hånden til forældrene selv bedsteforældrene er med på vognen. Derfor er det meget interessant om man har en forbindelse som kan leve op til vores moderne krav.

Læs videre herNZXT Kraken X62 review

Skrevet af Kaare H | 12-01-2017 | 0 kommentarer

Med et nyt år går vi også nye reviews i møde, og denne gang ser vi nærmere på Kraken X62, den absolutte topmodel inden for AIO vandkølere fra NZXT.
"Dette gør, at Kraken X62 er den køler jeg har testet på denne platform, som har den absolut laveste ^t på kun 26° C. Den eneste køler der er kommet i nærheden af at levere en performance der minder om dette, er 
Corsair H105, som præsterede at holde CPU’en på gennemsnitligt 56° C og med en ^t på 31° C."

Hele reviewet kan du læse ved at trykke lige her


Mens vi venter: 2016

Skrevet af Christian | 31-12-2016 | 48 kommentarer

Traditionen tro har vi her på årets sidste dag lavet list statistik.

Godt nytår!

Test af Ozone Strike Pro Cherry Mx Red

Skrevet af Thomas Eriksen | 20-12-2016 | 8 kommentarer

I dag skal vi se på et mekanisk tastatur fra Ozone,, nemlig et  Ozone Strike Pro Cherry Mx Red. Jeg havde  ikke så meget kendskab til Ozone og deres produkter, formentlig fordi man læser og hører mest om Corsair, Razer Logitech og Roccat, men det gør absolut ikke Ozone mindre værd som produkt, så jeg var meget spændt på at se hvordan Ozone Strike Pro kunne måle sig med andre tastaturer. Læs mere her Julekonkurrence på HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 05-12-2016 | 1008 kommentarer

Julen er over os og mange er sikkert både i gang med ønskesedler og juleindkøb. Det plejer at være dyrt og derfor kan hardware indkøb godt træde lidt i baggrunden for en tid. Men det synes vi er synd og derfor vil vi gerne give en ekstra julegave til en heldig bruger. Det er derfor konkurrence tid her på HardwareOnline.dk

Der er kun 1 præmie, den er til gengæld ganske fed.

ASUS GeForce GTX 1070 ROG Strix GamingBlack Friday - Tilbuds tråden

Skrevet af Thomas Eriksen | 24-11-2016 | 239 kommentarer

Black Friday er en forholdsvis ny tradition her i Danmark hvor den virkeligt har fået medvind de sidste 5 år. Lige som meget andet, er traditionen importeret fra USA hvor den har eksisteret i mange år. Om udtrykket stammer fra at fredagen efter Thanksgiving har været den travleste handelsdag, eller om det er den dag butikkerne har tjent penge nok til at dække deres omkostninger skal jeg lade være usagt. Men vi kan i hvert fald fastslå at Black Friday efterhånden er den nye udsalgsstart hvor vi kan finde rigtigt mange gode tilbud. I år bliver med garanti ingen undtagelse så lad os samle de gode tilbud i denne tråd.

For at få tingene startet har jeg fra Dustinhome.dk fået lov til at snuse lidt til hvad de kan tilbyde til Black Friday.

Lenovo Y700 – Core i7 16GB 512GB SSD 15.6” Før pris 10499 Black Friday pris 8499
Apple MacBook Pro Retina Før pris 11299 Black Friday Pris 9499


Test af SteelSeries Rival 500

Skrevet af Kaare H | 13-11-2016 | 22 kommentarer

Vi er på banen med et dugfrisk review, og denne gang er det den helt nye SteelSeries Rival 500 mus der har været en tur forbi redaktionen.
Det er lang tid siden vi sidst har testet et produkt fra SteelSeries, men det er et absolut velkomment gensyn, og især fordi der er tale om et dansk mærke og design, som er anerkendt i det meste af verden, som et af de førende mærker inden for gaming tilbehør.

Hele reviewet kan læses ved at trykke her

Test af CHUWI Vi10 Plus

Skrevet af Thomas Eriksen | 28-10-2016 | 3 kommentarer

Vi har tidligere kigget på en billig ”kina tablet” og da der var tale om en af de billigere små tablets har ni nu taget et kig på en lidt større model. Vi har nemlig modtaget en Chuwi VI10 Plus til test fra Gearbest.com. Der er tale om en fuld størrelses tablet på 10,8 tommer som teknisk ligner den Teclast X80 Pro vi tidligere kiggede på. Men er der mere og inde end blot størrelsen? Jo der er en ting nemlig OS, Chuwi VI10 Pro er udstyret med RemixOS 2,0 hvad det betyder kommer vi ind på i artiklen. Læs det hele her.NZXT lancerer opdaterede Kraken kølere

Skrevet af Kaare H | 19-10-2016 | 20 kommentarer

NZXT præsenterede for et par uger siden deres S340 Elite kabinet, og i dag har de så præsenteret deres seneste skud på stammen inden for kølere, og der er tale om hele tre nye modeller af deres Kraken All-In-One (AIO) vandkøleløsning.

De nye kølere hedder Kraken X42, X52 og X62, og der er altså tale om en 2*120 mm, 1*140 og 2*140 mm radiatorstørrelser.

Pumpen er blevet redesignet, og skulle nu være mere stille end den har været før,et punkt som bl.a. Corsairs Hydro serie af kølere ofte er blevet kritiseret for, og noget som også mit eget custom vandkøl lider voldsomt under.


Nanoxia præsenterer Project S

Skrevet af Kaare H | 10-10-2016 | 1 kommentarer

Navnet Nanoxia får måske en klokke til at ringe hos nogle af de lidt ældre brugere her på siden. For en god håndfuld år siden kom de på markedet med nogle yderst støjsvage blæsere, som ud over deres meget særegne farver med sort ramme og skriggrønne blæservinger, også var vandtætte.

Det er efterhånden en del år siden, og navnet Nanoxia forsvandt efter en kort periode på markedet og man hørte ikke mere til dem herhjemme. I Tyskland er Nanoxia dog stadig eksisterende, og de har i sidste uge præsenteret deres helt Project S kabinet som er et yderst stilrent HTPC kabinet.
Kabinettet understøtter standard ATC bundkort og strømforsyninger, har plads til to 3,5" harddiske og yderligere tre 2,5" pladser til SSD. Holderen til 3,5" diskene er ydermere lavet så den kan fjernes helt, og pladsen i stedet kan anvendes til ekstra blæsere eller en radiator.


12345678910111213141516171819202122232425...Sidste