Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ny gamer pc 8-9k

Af Ny på siden Chojin | 22-11-2022 14:18 | 603 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Min PC synger på sidste vers, så tænker at det er på tide med en ny. Har kigget på den her fra mm-vision's black friday tilbud. https://www.mm-vision.dk[...] Er det et godt tilbud? kabinettet er vildt grimt, og synes det virker lidt småt med kun 3 udgange, men hvis prisen er god vil jeg godt kunne overleve :) Jeg spiller LoL, WoW, og lidt CS. (så primært ældre spil) Jeg vil IKKE bygge selv, skal være samlet.
--
#1
Gæst
Gæst
23-11-2022 21:56

Rapporter til Admin
Har også kigget på den. Det er første pc køb i flere år så har skulle læse meget op. Synes at jeg kan se en del herinde på siden der har anbefalet både 12400F og? 3060Ti 8GB. Er stadig ikke sikker på om jeg er helt med på hvad man kigger efter med ram men tænker de er fine. ?Bundkortet virker også som et ok kort med 12400 (hvis man tør stole på reddit)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Darshan
Juniorbruger
24-11-2022 09:50

Rapporter til Admin
Det ligner da et godt tilbud, jeg kan ikke finde det billigere hos topdata eller ogaming med samme specs. Da jeg købte PC hos mm-vision for et års tid siden, ringede jeg ind til dem og spurgte om jeg kunne få et af deres andre kabinetter i maskinen (da det ikke er et custom valg i konfiguratoren). Det var intet problem. Jeg endte sågar med at få al indmaden i kabinettet byttet til et jeg selv købte og sendte til dem, da jeg ikke var tilfreds med det jeg fik (ikke et kabinet de har mere på siden.) Jeg oplevede super kundeservice hos dem. Hvis det var mig der skulle købe den, ville jeg spørge dem om man kunne få en højere watt PSU i, så PC'en i fremtiden kan opgraderes med en bedre CPU og graffikkort. Overvej evt. at spørge om de vil sætte nogle støjsvage blæsere i, hvis støjniveau er noget der generer dig, og kabinettet rangerer dårligt i reviews ift. støjniveau. Det bliver dog hurtigt lidt over 9k. Alternativer: https://topdata.dk[...] (har 650W psu i stedet for 550w hos mm-vision) https://ogaming.dk[...] med 3060TI tilvalg Det undrer mig at de kun skriver 1 displayport og 1 hdmi, da specs på grafikkort på asus-siden nævner 2 hdmi og 3 displayport udgange. (fra https://www.asus.com[...]
--

Opret svar til indlægget: Ny gamer pc 8-9k

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE