Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spørgsmål angående anlæg til bil

Af Junior Supporter Gortrek | 05-09-2018 17:26 | 712 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har været så uheldig, at der har været indbrud i min bil og de har stjålet anlægget ?? der har så været taksator på og mit anlæg er nedskrevet med x antalnprocent, hertil er alt så ganske fint. Men så ringer værkstedet så og oplyser mig et nyt anlæg koster 12k og med det forsikringen dækker ville det ca koste mig 6500kr ?? Når tænker jeg, det vil jeg da ikke betale, så jeg vil bare få forsikringspenge udbetalt også finde et værksted som kan sætte en lidt billigere anlæg. Men her finder jeg så ud af, at på nyere biler, der kan man ikke bare sådan, skifte anlægget ud. Har så talt med taksatoren, og han anbefalede et firma, som sagtens kunne udskifte anlægget, har også snakket med dem og de mener at det kunne de nok godt. Her er så mit spørgsmål. Mogle herinde som ved om det er sandt med de nye biler og om det ville kunne lade sig gøre sætte et ukurant anlæg i? jeg har en Skoda Rapid fra 2014 hvis det er til nogen hjælp. Ved godt dette måske ikke er det rigtige forum, men måske der sad nogle mekanikere og kiggede med ??
--
#1
virus
Bruger
05-09-2018 18:46

Rapporter til Admin
Kør ned og snak med autohifi eller CARSound det skulle være muligt at sætte andet anlæg i til 6.5k 12 k for et orginal anlæg de må være syge i potten
--
#2
Trapper
Gæst
05-09-2018 19:29

Rapporter til Admin
Det højst sandsynligt grundet det ikke bare et anlæg i nyere biler mere, som skal forbindes med en antenne der kan modtage på FM båndet. Men at det er et infotainment system som skal kodes med bilen. Ligner at en Rapid fra 2014 benytter RNS systemet fra VAG. Ved ikke om du har fået henvisning til Cartrends? Derudover kan du finde billige android versioner af RNS på diverse portaler. Derudover kan du søge hjælp til din problemstilling på Vagcars.dk hvor der er folk der kyndige indenfor området.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Fatter
Guru
05-09-2018 20:00

Rapporter til Admin
Ring rundt til autoophuggere, måske de har en bil som din på lager hvor radio/anlæg sælges til en rimelig pris. Sådan ville jeg gribe det an ;)
--
Med venlig hilsen Fatter
#4
GingerDahl
Ultrabruger
05-09-2018 21:30

Rapporter til Admin
Det er netop som #2 siger et infotainmentsystem, som skal kodes sammen med bilen. Det er netop VAG-mærket, som gør det så dyrt. Tag fat i www.cartrends.dk[...] - de kan helt sikkert hjælpe dig.
--
#5
Gortrek
Junior Supporter
05-09-2018 21:41

Rapporter til Admin
Takker for svar, jeg kigger lige lidt på cartrends :-)
--
#6
Jimminez
Monsterbruger
06-09-2018 00:57

Rapporter til Admin
#2 Ligner at en Rapid fra 2014 benytter RNS systemet ((fra VAG)) nu er Skoda med i VAG-koncernen
--
#7
ToFFo
Guru
06-09-2018 01:18

Rapporter til Admin
Vi har samme bilmodel og du kan sagtens skifte radioen i din bil ud, med en anden radio. Det var noget af det første jeg gjorde da jeg fik min bil. Anede ikke at den originale radio var så meget værd. Den må jeg lige have fundet! :D Jeg har bare sat en "single-slot" radio i. Bare en billig JVC med bluetooth og USB og det virker glimrende. Det er let at gøre, men man skal have de rigtige kabler. Har du baksensor? Den vil stadig virke! Du vil ikke kunne se på skærmen, hvor det er du er ved at bakke ind i noget, det er klart, men baksensoren vil stadig bippe alt efter hvor tæt du er på det du er ved at ramme. Det fungerer fint for mig. Den siger også bip når jeg sætter bilen i bakgear, som den skal. Centrallås virker, alt virker som normalt. Du skal først og fremmest bruge en ramme som du kan sætte i det tomme hul. Jeg har købt denne: https://www.bergs.dk[...] Det er nu praktisk med sådan en "skuffe" nedenunder radioen. Du skal også bruge en adapter som denne, så bilens elektronik virker ordentligt uden den originale radio: https://www.bergs.dk[...] Så skal du selvfølgelig bruge en radio. Jeg har en der minder om denne. Samme prisleje. Den er glimrende: https://www.carsound.dk[...] Hvis du kommer til at mangle den yderste ramme der er omkring din radio, af den ene eller den anden grund, så kan du tage til en skoda forhandler og få en ny. Jeg kom til at mangle min. Det er den plastic ramme der sidder yderst rundt om det hele. Det giver mening når du ser det. Jeg fik den for en 50'er hos skoda forhandleren. Jah, så er der vel ikke andet for end at sige god arbejdslyst. Jeg skiftede min original radio ud, fordi jeg synes den fucking sucks.
--
- Indsæt signatur -
#8
Gortrek
Junior Supporter
12-09-2018 18:38

Rapporter til Admin
#7 har kigget på det her anlæg https://www.autobixen.dk[...] ved du evt hvad mere jeg skal bruge til det?
--

Opret svar til indlægget: Spørgsmål angående anlæg til bil

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning