Har lavet en del flæskestege, og husker Ikke at have set det før.
Så tænker ikke, det er helt sundt - dog uden at være sikker.
--
Yes yes..
Det ligner mug. Ville ikke spise den!
Skynd dig ned og byt den hvis datoen ikke er overskredet.
--
Sidst redigeret 24-12-2019 10:44
Enig med #1 & #2, desværre :-(
--
Vh. Larmy
Det havde vores også sidste år. Vi talte om det og vurderede det nok var ingenting. Den smagte fint, ingen blev dårlige og jeg lever endnu :P
--
- Indsæt signatur -
Du tager ikke skade af det, har oplevet det et par gange og det er ingenting...
--
Det jeg ikke dør af, gør mig kun stærkere!
Tak for svarene... Tanken om mug er ikke rart, men der sq ikke mange steder vi kan bytte sådan en idag... :/
--
Gigabyte Z77X-D3H
i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i
8GB Corsair Vengeance
Asus RX580 4GB
Min kone siger at det er fordi grisen har haft mørke hår det sted. Så den burde kunne spises uden kvaler. ;-)
--
3600X•GA-A320M-H•
16GB Corsair 3200MHz •Sapphire Nitro+ RX 590 8GB•
Adata XPG Spectrix•Fractal Design Define XL•
Seasonic Focus+ 650 Gold
Jeg ville heller ikke tænke videre over det, vi har også før spist en der så sådan ud :)
--
Mor siger at kød ikke mugner, det rådner, og det på billedet er ikke råd.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
Hold Hold!
Det er ikke mug - Det er ikke sorte hår.
Det er fordi der er skåret igennem fedten og ned i kødet, så vil man opleve at kødsaften siver op i sværene og giver disse sorte småpletter.
Kødet vil ALTID lugte grimt før sværene - Brug din næse, du vil ALDRIG være i tvivl hvis du har et stykke dårligt kød!.
Endvidere så er dette stykke kød vådmodnet, så vil det rådne op. Det vil kun danne mug hvis det bliver dry-aged (tørmodnet) ukorrekt med bakterie-flow i skabet.
Så bare rolig - spis løs :)
--
Sidst redigeret 24-12-2019 11:46
#0 Det er bare grisen som havde hudkræft i det område, bare i ovnen med dyret det tager i ikke skade af, og sværen er ekstra knasende.
God jul.
--
!AMD HAS RYZEN
Det er hudorme.
--
Hovedårsagen til stress er den daglige kontakt med idioter.
Det kan også være fra slagtningen. Grise er fyldt med små børster på ryggen. Dem brænder man af under slagtningen.
Ville ikke have noget problem med at spise det.
--
To stk. En stationær og en bærbar.
Mug eller Ej, ved 200 grader er der ikke noget tilbage af det alligevel ,,
Hvem kan overleve 200 grader i 2 timer ,,
--
Stegen fejler intet, jeg har selv prøvet det. Havde stegen været "fæl", så kunne du ikke undgå at lugte det! Mug sætter sig i øvrigt på overfladen, så havde det været mug, så kunne du tørre det af.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO hvis ikke den lugter grimt, så fejler den intet, jeg ser ingen "fejl" på den.
Hvis den har været vacum pakket så pak den ud lad den ligge i 30min ca og lugt til den, man vil slet ikke være i tvivl hvis den fejler noget
--
#0
Hvis den ikke lugter dårligt af ammoniak, eller andet den ikke burde lugt af så fjeler den nok ikke noget.
--
ser helt normalt ud :) det er hårsækkende til sorte hår og hårene er selvfølgelig brændt væk på slagteriet.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!!
I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram
x79 sabertooth - gtx 580 3gb
Æd løs, fejler intet.
Jeg ville være mere bekymret over at stille den I en køkkenvask :/
--
Activate Windows
Go to Settings to activate Windows
--
Sidst redigeret 24-12-2019 15:42
Tak for svarene, den er hermed i ovnen.
#19
Den ligger nu på et spækbræt, men man skal nødig få sagt noget når morfar står for maden :p
--
Gigabyte Z77X-D3H
i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i
8GB Corsair Vengeance
Asus RX580 4GB
Selv om du har fået det rigtige svar fra flere, syntes jeg alligevel du skal have det fra en professionel også.
Jeg er udlært slagter og du kan roligt spise din flæskesteg. Den fejler intet....
--