Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ufaglært arbejde minimum 14000 kroner om måneden.

Af Bruger torbenhansen91 | 30-03-2020 19:32 | 1816 visninger | 30 svar, hop til seneste
Hej allesammen. Jeg er klar over at vi står i meget svær økonomisk krise pga. coronavirus. Rigtigt mange fyres hver dag. Men det skal ikke holde mig for at miste modet til at søge jobs. Jeg ved at det er svært at finde ufaglært jobs. Nu er det sådan at jeg i lang tid har været ledig. Har en ungdomsuddannelse. Men det kan man ikke bruge på arbejdetmarkedet. De efterspørg folk med en erhvervsuddannelse eller lign. Jeg bor i Odense Kommune. Lever af min kontanthjælp som ikke rækker meget. Vil gerne ud i beskæftigelse hvor jeg tjener mine egne penge. Jeg får knap 8600 kroner udbetalt i kontanthjælp. Og så har jeg en del faste udgifter så som bolig udgifter, faste udgifter som jeg selvfølgelig selv skal betale. Ville ønske at jeg havde større rådighedsbeløb hver måned. Jeg er villig til at arbejde ufaglært minimum 140000 kroner om måned. Jeg kan arbejde i Odense og omegn, såfremt det muligt at finde et arbejde her. Ellers må jeg arbejde et andet sted i Fyn eller Jylland eller Sjælland. Jeg kan arbejde i Bilka, IKEA, butiksarbejde, rengøring, hotel osv. Mit mål er at spare op 5000 kroner hver måned x 12 måneder giver 60000 kroner om året til afbetaling af gæld og opsparing til uforudsete udgifter. Jeg har skåret en del i mine faste og diverse udgifter som er unødvendige forbrug. Jeg er ved at kigge min privatøkonomi. Indtil videre har jeg kun en indtægt det er min kontanthjælp. Har i gode råd og forslag til at finde et fritidsjob nu og når det bliver sommerferie i denne svære økonomisk krisetid pga. coronavirus må i meget gerne skrive her på siden.
--
Sidst redigeret 30-03-2020 19:34
#1
Nemt
Gæst
30-03-2020 19:47

Rapporter til Admin
Stilladsarbejder? Kræver ikke en uddannelse når du starter, du kan tage den imens du er i arbejde. Giver satme også god slat penge, det er utrolig hårdt for kroppen men måske et alternativ hvis du virkelig higer et arbejde.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
torbenhansen91
Bruger
30-03-2020 19:54

Rapporter til Admin
#1 Tak for din besked. Jeg vil læse om stilladsarbejde på nettet. Hvad tjener en stilladsarbejder? Tænker at det er vigtigt at blive glad for sit arbejde. Det hele skal ikke kun handle om penge. Ellers mister man ret hurtigt motivation. Selvfølgelig er penge vigtige til at betale udgifter men arbejdsglæde er osse vigtigt at tage med når man søger om et job. P.t. jeg styrketræner ikke i fitnesscentret, den holder lukket grundet coronavirus. Jeg elsker at styrketræne for at holde mig sund og rask og fysisk stærk. Skal man have en stærk fysisk krop der er veltrænet hvis man vil arbejde som stillsarbejder?
--
#3
Fc Junkies
Maxi Nørd
30-03-2020 19:55

Rapporter til Admin
Kan man overhovedet tjene under 14000 kr. pr. mdr. med en fuldtidsstilling? Supermarkederne mangler arbejdskraft lige nu. Mindsteløn for ufaglært er 18.987 kr.: https://www.hk.dk[...] Ellers skraldemand, giver godt.
--
Mvh Fc Junkies
--
Sidst redigeret 30-03-2020 19:55
#4
igh91
Monsterbruger
30-03-2020 19:56

Rapporter til Admin
Hvis du har kørekort kan du se om der er nogle vognmænd der søger varevogns chauffører det kræver kun alm kørekort og et 3 dages kursus på dekra. Der plejer at være rig mulighed for mange timer, så der burde være mulighed for at du kan komme op på den ønskede løn.
--
Sidst redigeret 30-03-2020 19:57
#5
meowmisser
Ny på siden
30-03-2020 19:59

Rapporter til Admin
Har du overvejet at tage en videregående uddannelse? Eller står du og mangler penge akut?
--
#6
Ð Xargo
Monster Supporter
30-03-2020 20:03

Rapporter til Admin
skraldemand og stilladsarbejde giver godt. Min homeboy har ofte spurgt om jeg vil starte som elev hos ham, hvor lønnen er 177kr/timen og typisk 190 de første 2 timer, da de møder tidligt. Skraldemand er også en mulighed, det kræver vidst bare et kursus og så er man igang.
--
Fractal Design Nano S, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided [email protected],5Ghz, SF600, Z170i-pro.
#7
Nemt
Gæst
30-03-2020 20:08

Rapporter til Admin
#2 Stilladsarbejder er et fysisk hårdt krævende job, mener man plejer at sige en der arbejder fuldtid med det har cirka 15 år før din krop er slidt så du skal have et kontor job. Så det er altså ikke et job man skal regne med at arbejde med forevigt. Når det er så fysisk hårdt krævende, er fysikken også vigtig så hvis du allerede har en krop så hjælper det dig meget langt. De tjener + - 38k før skat, du kan selvfølgelig tjene mere ved akkord arbejde eller hvis du arbejder når tillæggene er godt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Akasut
Guru
30-03-2020 20:10

Rapporter til Admin
Hvad #4 skriver. Travl branche med overtids arbejde (kommer an på kontrakt om du så får penge for det lol). Nemlig tænker jeg er hårdt presset pt, deres 1 dag booking er rykket til en hel uge nu, så der er demand under disse corona tider. Jeg har dog en fornemmelse at lønnen/kontrakt ikke er attraktiv, men jeg ved det ikke. #3 tænkte jeg også, 14k efter skat er temmelig optimistisk og svær at finde i en ny verden hvor mange ufaglærte jobs er spids-belastnings arbejde indenfor visse brancher og samtidig outsourced til vikarbureauer til en 130kr timeløn maks, og oftest lavere ned mod 110kr/t. Bedste chancer er nok de brancher der ser ekstra travlhed pt grundet corona.
--
#9
Jacob XP
Giga Nørd
30-03-2020 21:02

Rapporter til Admin
Måske er du heldig at få et fast arbejde hvis du har været et par steder som vikar. Så kan du også se hvad de går og laver inden du siger ja tak til en stilling.
--
A clean house is a sign of a broken computer
#10
ToFFo
Guru
30-03-2020 21:25

Rapporter til Admin
Jeg er villig til at arbejde ufaglært minimum 140000 kroner om måned. Jeg antager du mener 14.000kr/md. Det er lidt en lad holdning synes jeg. Jeg er med på at det "ikke kan betale sig" at arbejde hvis man kun tjener det samme, eller lidt mere, end man får for at lave ingenting. Måske skulle du bare søge hvad som helst, og arbejde gratis en periode, hvis det er det der kræves, for at du kan blive ansat. Som en slags praktik. Ellers, som det allerede er foreslået, så få dig oprettet hos fx JKS og Adecco som begge er glimrende vikar bureauer. Så siger du bare ja tak til alt arbejde du kan få. Ved længerevarende vikariater er der gode chancer for fastansættelse, såfremt du gør dit arbejde ordentligt. Kontanthjælp sucks, og man bliver mega stigmatiseret når man er på kontanthjælp og søger job. Man bliver sat i bås med folk der ikke gider lave noget som helst. Jeg håber det at være på kontanthjælp har lært dig hvor vigtigt det er at være medlem af en A-kasse. Hvis altså du ikke allerede er det, og har brugt dine 2 år.
--
- Indsæt signatur -
#11
NiceRag
Nørd Aspirant
30-03-2020 21:26

Rapporter til Admin
jeg kom ned på jobcenteret i sin tid. de snakkede om "aktivering" i form af jobsøgningskurser af en art. og så spurgte jeg ind til det. det var kurser som kunne hjælpe mig iform af retninger jeg også kunne søge, da jeg havde en erhvervsuddannelse. så man kunne søge lidt andet end man måske lige plejer, samt at få justeret / optimeret ansøgningsskemaet. de kunne også hjælpe hvis man fx. kunne bruge et kursus for at få et job. Så spurgte jeg manden på jobcenteret, et kursus? som hvad fx? så nævnte han truck certifikat, buskørekort .. og bum. jeg blev tilmeldt buskørekort og ~3 uger senere startede jeg på et 6 ugers kursus. og ~1 md efter jeg havde mit kørekort fik jeg et job som buschauffør. ~25000 om måneden, for at sidde på sin flade røv og trille rundt i trafikken. betalte pauser. relativt elendige arbejdstider, og ikk super meget socialt samhver med kollegaer, men det' vel også de få negative man kan nævne. Jeg er glad for mit arbejde, selvom det lyder røv kedeligt. Men jeg har også primært arbejdet i butikker før, og det' godt nok nederen. lavere løn, hårdere arbejde og ligeså ringe arbejdstider..
--
#12
Jacob XP
Giga Nørd
30-03-2020 21:30

Rapporter til Admin
Har selv engang arbejdet som vikar. Pas på med at sige nej til noget arbejde med mindre du har en MEGET god grund. De kontakter dig måske ikke så hurtigt igen. Husk at de har mange andre som de kender og som de ved nok vil sige ja tak til opgaven. De vil gerne belønne de folk de ved som siger ja tak til noget arbejde. Så det er dem der bliver spurgt først.
--
A clean house is a sign of a broken computer
#13
torbenhansen91
Bruger
30-03-2020 21:58

Rapporter til Admin
#10 Ja 14000 kroner om måneden. Jeg kom til at skrive 140.000 kroner i mit indlæg. Min fejl sorry.
--
#14
Juletræet
Bruger
30-03-2020 22:01

Rapporter til Admin
Ikke for at være en kold skid. Men hvis du ikke formår at få et job under et opsving med rekordlav arbejdsløshed, hvad får dig så til at to du kan få et nu under corona krisen? Som #10 er inde på, handler det mere om din lade holdning til andres penge. Men det vidste man jo også godt med dine mangle mærkelige indlæg og dusinvis af profiler. I stedet burde du se det som et succeskriterie at komme ud af kontanthjælp, ligegyldig hvad løn du får. Det er en belastning af samfundet som kunne bruges på ældre og svage, som faktisk har behovet.
--
#15
torbenhansen91
Bruger
30-03-2020 22:23

Rapporter til Admin
#14 Det har du nok ret i. Jeg vil gør mit bedste for at finde flere lønnet jobs. Grunden til at det er svært for mig at finde jobs er at jeg har meget lidt netværk. Jeg har læst at hver anden jobs besættes gennem netværk så som venner, arbejdskollega, kammerater osv.
--
#16
Juletræet
Bruger
30-03-2020 23:01

Rapporter til Admin
#15 Det er jeg faktisk ked af at høre. Du har ret i mange jobs, er igennem netværk. Men der er altså også mange som ikke er. Før krisen havde vi stor efterspørgsel på arbejdskraft. Personligt tror jeg det er vigtigst for dig at komme ind på arbejdsmarkedet og blive en del af et fællesskab (og derved udvide dit netværk) Jeg synes du hænger dig for meget i løn detaljen, som er knap så vigtig pt for dig. Du står uden job, og skal først nu til at bevise hvad du kan og er værd.
--
Sidst redigeret 30-03-2020 23:01
#17
ilmep
Bruger
30-03-2020 23:27

Rapporter til Admin
#15 Overvej selvstændig med rengøring eller vinduespudser. Får du et godt netværk så kan du komme over de 50-70k (kender et par stykker af dem i kbh). Især industri rengøring er godt betalt (ikke spor fysisk) Har selv haft den ved siden af mit alm arbejde.
--
#18
JTP
Ultrabruger
30-03-2020 23:30

Rapporter til Admin
#17 Rengøring kræver faktisk kurser for det, især med industri.
--
#19
ilmep
Bruger
30-03-2020 23:44

Rapporter til Admin
#17 - kommer an på branchen, men ja. Ikke i GDP virksomhed, men GMP ja.
--
#20
BGP
Elitebruger
30-03-2020 23:49

Rapporter til Admin
meld dig ind i diverse vikar bureauer
--
#21
Samse
Maxibruger
30-03-2020 23:51

Rapporter til Admin
Vælg en erhvervsuddannelse. Vvs, el, murer... Der er mangel på dem derude. Er man dygtig til sit fag er der gode penge i det. Spænd ballerne sammen og kom i gang ;)
--
#22
ilmep
Bruger
30-03-2020 23:59

Rapporter til Admin
#15 Du skal dog også roses for din ærlighed. Hvor bor du henne i landet?
--
#23
torbenhansen91
Bruger
31-03-2020 01:40

Rapporter til Admin
#22 Odense Kommune.
--
#24
waskustobaskus
Junior Nørd
31-03-2020 07:33

Rapporter til Admin
Der findes Ok betalte ufaglærte jobs. Jeg er ufaglært montør og er i en mindre virksomhed. Min løn er 185kr/t. Jeg også arbejdet som ufaglært procesoperatør, her fik jeg 31000kr om måneden og var jeg blevet var sidste løntrin omkring 38000kr. Jeg har bekendte som ufaglært 3 holds skift og får op i mod 45000kr. Så Ok betalte ufaglært arbejde findes skam og det behøver ikke være nedslidende som feks at være arbejdsmand i et murefirma eller brolægger.
--
#25
Brigo
Junior Supporter
31-03-2020 07:55

Rapporter til Admin
#0 - Jeg så et opslag i en lokalgruppe på FB med et jobopslag. Der var en PDF vedhæftet så den smider jeg da lige op til dig ;) https://www.docdroid.net[...]
--
R5 1600, Aorus X370 Gaming 5, Vengeance LPX 16 gb ddr4 - 3000 MHz, RX5700XT(Gigabyte Gaming OC) 500 GB Samsung Evo 860 + 4TB HDD, Corsair Rm850x
#26
Freak13
Megabruger
31-03-2020 08:21

Rapporter til Admin
#8 - Bare fordi at jobbet er besat med vikarer gør det ikke lønnen dårligere eller bedre. Vi må ikke forskelsbehandle på det punkt - Det er der en lovgivning der sikrer i mod - Heldigvis. Du vil få det samme som vikar, som hvis du var startet som fastansat. Der er selvfølgelig ganske få steder, hvor tidligere erfaring kan gøre en forskel. F.eks. hvis du er murer og har 20 års erfaring, så kan der være lidt mere at hente fra dag 1. #0 - Meld dig ind i nogle vikarbureauer. Hvis du er frisk nok, så er der masser af arbejde.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms |
#27
Uptiwoned
Monsterbruger
31-03-2020 08:37

Rapporter til Admin
#0 Angående det med dit netværk, hvis du har linkedin så smid mig en privat besked herinde, så kan vi lige tilføje hinanden til vores netværk, jeg har et ret bredt netværk og der sker meget i min branche # Generelt så tror jeg man sagtens kan få noget ufaglært arbejde ved supermarkederne lige pt - eller ved deres kæder som coop, tror bare du skal gribe knoglen og ringe til dem :)
--
Anything to make you smile
#28
TiXe
Monsterbruger
31-03-2020 08:51

Rapporter til Admin
Der er stor mangel på arbejdskraft hos mange gartnerier lige nu. (ikke blomster, men frugt og grønt) De er vandt til at ansætte folk fra polen og andre østlande. men de kan jo af gode grunde ikke komme til landet lige pt. Prøv der . hvis du har sådanne i nærheden
--
#30
bopenstoft
Monster Supporter
31-03-2020 10:25

Rapporter til Admin
1. Sæt dig ind i hvilke typer af arbejde du gerne vil besidde (og overvej opkvalificering/uddannelse som evt er nødvendig) 2. Snak med jobcenter med henblik på at blive skarp på ansøgningen. 3. Ud fra den type job du søger så tror jeg at en rigtig positiv ting vil være at tage ud og aflevere uopfordrede ansøgninger i egen person, så du viser at du ikke er bange for at komme ud over kanten og du ønsker at tage fat. 4. Bliv ved med at ville det; X. Jeg havde nok søgt på personale i supermarkeder; de skulle iflg medierne mangle mandskab i forbindelse med covid, så måske er det din åbning.
--
3900X|X570 GIGABYTE AORUS MASTER|16GB Ripjaws 3600 CL16| ASUS 1080Ti STRIX OC|ACER 271HU/DELL U2717D Samsung 850 EVO 1TB
#31
ivan500
Bruger Aspirant
31-03-2020 12:23

Rapporter til Admin
Kørekort C, ADR, kran = 180kr/t + pension
--

Opret svar til indlægget: Ufaglært arbejde minimum 14000 kroner om måneden.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning