Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

MacBook Pro: Mærkelige kliklyde

Af Semi Nørd EmilAblaa | 20-01-2020 16:37 | 1250 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle, Jeg har et problem som (umiddelbart) er ok udbredt og er set før ifølge Google. Dog har jeg ikke set nogen form for løsningsforslag eller hvad man kan gøre ved det, hvorfor jeg håber på at en venlig sjæl herinde kan informere mig om hvad fanden der sker :-) Jeg har en MacBook Pro 13" fra 2016 (Touch-Bar) der umotiveret siger kliklyde på tilfældige tidspunkter. Både når den er stresset og mindre stresset, såvel som hvis den bare står på mit bord i idle. Jeg kan på ingen måde kontrollere hvornår og hvordan det sker, det virker meget tilfældigt. Det er rimelig høje lyde, der efterhånden er pænt irriterende og har vel stået på i 1-2 år. Den er fra december 2016, så reklamationsretten er naturligvis udløbet forlængst. Er der nogen der har oplevet noget lignende og har forslag på om det kan fixes eller jeg skal leve med det? På forhånd tak :-)
--
Sidst redigeret 20-01-2020 16:38
#1
Ð Xargo
Ultra Supporter
20-01-2020 17:10

Rapporter til Admin
Jeg kan godt fortælle dig hvad jeg tror det er, men du kan intet gøre ved det uden det koster penge. Designet er lavet på en måde, så alt efter temperaturen så "popper" det, lidt ligesom når du trykker på en sodavandsdåse og slipper igen, eller hvis du hælder kogende vand i håndvasken. :) Du kan sikkert selv trykke mildt omkring hængslerne og så få den til at sige samme lyd. Men hvis det ikke er en pop lyd, men mere en elektronisk lyd, så¨har jeg ingen ide.
--
Ncase M1, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided i7-6700k @ 4,5Ghz, SF600.
#2
EmilAblaa
Semi Nørd
20-01-2020 17:24

Rapporter til Admin
#1 Ja, det var også lidt det Google fortalte mig. Det er en decideret "pop lyd". Synes bare det er vildt at det forekommer i tide og utide. Havde håbet på der var en DIY løsning på problemet.
--
Sidst redigeret 20-01-2020 17:25
#3
skovbak
Supporter
21-01-2020 09:53

Rapporter til Admin
Hejsa. Det er muligt at Apples garanti dækker det. De kliklyde du oplever er som regel enten højttalerne eller den haptic engine som simulerer klikkene når du trykker på touchpad'en. Det heldige er, at Apple ifb med de problemer der har været på deres seneste MBP'er har lavet 4 års udvidet garanti på tastaturet, og når de skifter tastaturet skifter de faktisk hele topcaset (kassen om man vil), hvilket indebærer pegefelt, taptic engine, batteri, touchbar samt højttalere. I praksis betyder det at hvis du har problemer med tasterne, hvilket de fleste har, så skifter de som regel det hele hvis du går til et autoriseret værksted og dermed har du løst problemet, selvom den "normale" garanti samt reklamationsret er udløbet. Lidt forvirrende, men skriv endelig hvis du har spørgsmål :-)
--
#4
EmilAblaa
Semi Nørd
21-01-2020 20:01

Rapporter til Admin
#3 Tak for dit svar. Faktisk fik jeg skiftet alt det du nævner i forbindelse med at mit oprindelige tastatur var elendigt, som de (ganske rigtigt) dækkede uden problemer. Kunne da være man skulle høre om jeg ville være dækket i endnu et skift.
--

Opret svar til indlægget: MacBook Pro: Mærkelige kliklyde

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning