Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

3 Nye Mus Fra Logitech

Af Simon R. | 24-09-2004 | 20622 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : 3 Nye Mus Fra Logitech

Logitech har travlt med at sende nye produkter på markedet. For godt en måned siden lancerede de verdens første laser mus, nemlig MX1000. Nu er der tre nye mus på vej.

Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse.
Den næste mus vi ser i forretningerne er Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse. Musen er som navnet antyder trådløs, optisk og kommer med Tilt Wheel technology samt 5 programmerbare knapper. Der medfølger en opladningsstation og Logitech hævder at en enkelt opladning holder op til 5 uger.

Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse


Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse forventes at ramme hylderne i næste uge og prisen ligger på 350-400,-.

Logitech MediaPlay Cordless Mouse.
Til oktober lancerer Logitech endnu en mus. Musen går under navnet Logitech MediaPlay Cordless Mouse og henvender sig til folk som bruger deres computer til musik og film. Musen er trådløs, og med en radius på tre meter kan den fungere som fjernbetjening til styring af digitale medier.

Tryk på nedestående billede for en præsentation.


Logitech MediaPlay Cordless Mouse


Designet og funktionalitet er i vanlig Logitech-stil helt i top. MediaPlay Cordless Mouse har hele 10 integrerede knapper som lyser blåt. Musen har et sporty design, hvor en ring af gummi følger kurverne hele vejen rundt om den den let timeglasformede form.


Når den anvendes som fjernbetjening, fungerer scrolle-hjulet som centrum for navigationen og man kan bruge tommelfingeren til at scrolle gennem menuer og mapper med musik, video og billeder.Mellem scrolle-hjul og play/pauseknappen sidder Media-knappen. Media-knappen kan aktivere den medfølgende software, Logitech MediaLife - et program med fuldskærms interface til at samle musik, billeder og video ét sted på computeren. Desuden er Media-knappen fuld konfigurerbar, så den kan bruges til at starte ens personlige favoritmedieafspiller.MediaPlay Cordless Mouse leveres med en mini-modtager ca. på størrelse med en bilnøgle. Mini-recieveren virker med det samme når den sættes i USB-stikket og derved slipper man for installationsprocessen.

MediaPlay Cordless Mouse kommer i to forskellige farvekombinationer: sølv, matsort og isblå eller rød og blanksort. Prisen forventes at ligge på 450,- ved lancering.

  • Logitech V500 Cordless Notebook Mouse >>

    Side 1 2 3 4 næste »