Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedste 7.1 Høretelefoner?

Af Semibruger st0rm | 17-11-2017 14:30 | 2249 visninger | 36 svar, hop til seneste
Siden jeg fik et par budget høretelefoner foræret, og blev klar over hvor nice det var med "immersive" høretelefoner i stedet for mine gamle Logitech Z-5500 højtalere, har jeg ledt efter et ordentligt par at købe. Jeg har forsøgt at finde de absolut bedste høretelefoner at investere i, med udelukkeles metoden som jeg gør med alt mit hardware, men står tilbage med alt for mange mulige kandidater og semi-overvejelser jeg har svært ved at eliminere. Jeg bruger ikke mikrofon så ofte, så den skal bare kunne levere en simpel udmærket klar lyd. Det vigtige er at modsat mine nuværende, skal jeg kunne vide hvilken retning lyde kommer fra! Foran, bagved og fra siderne.. Så 7.1 er et must, eller Virtual 7.1 som vist går lige så fint an. De må gerne være trådløse, men må gerne have en kabel mulighed også, til når de løber tør. Lyden skal være i top, og ligger ikke så meget vægt på om det er USB eller jack stik. At kunne lukke lydene omkring en ude, og få den "immersive feel" hovedtelefoner gør er selvfølgelig også vigtigt, så noise-cancelling er top dollar. En vigtig ting er at de ikke er cirkulære kopper, som slet ikke passer til mine relativt store ører. (Eller nogen andres for den sags skyld IMO) Så skal være store ovale kopper, eller ovale med en lidt større top. Mine umiddelbare kandidater jeg har fundet frem til efter et par timers research i pris rækken 500-1000 kr ca, er som følger: Logitech G933: Fordel da mine perifere enheder allerede primært er Logitech. Men de er tunge og kan derfor nemt ryge af nogle hovedformer. Logitech G430: Billigere end de andre, men går på kompromis. Astro A40 TR: Kvali, men minus at have den MixAMP til at ligge på skrivebordet, for bare at kunne bruge 7.1. Sennheiser GSP 350: Bløde som smør og lette. Lavet af plastisk, plus minus. Håber med jeres hjælp at finde frem til hvilke på listen, eller ikke på listen jeg skal købe. Der er nogle store minus'er der udelukker et produkt, og håber at fange lidt erfaring her om disse. -st0rm
--
The Sleeper Must Awaken
#1
Azakiel
Skribent
17-11-2017 14:33

Rapporter til Admin
G430 er tæt på de værste ørebøffer jeg har haft, dem kan jeg ikke anbefale. Hvis du vil have et alternativ til dem, kan jeg anbefale Kingstons HyperX Cloud serie. G933 har jeg ikke erfaring med, men givet Logitech's generelle lydkvalitet (efter de afskaffede samarbejdet med Empire), ville jeg ikke kaste mig ud i det. Astro A40, helt sikkert nogle fede modeller, men du betaler meget for hvad der reelt er en DAC eller eksternt lydkort (mixamp'en). Lidt overpriced. Kender ikke Sennheiser's, men givet at det er Sennheiser er de helt sikkert fede. Jeg må dog spørge, du nævner god lydkvalitet, men ikke mic. Er mic'en sekundær?
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
st0rm
Semibruger
17-11-2017 14:44

Rapporter til Admin
#1 Javel, G430, hvad gjorde dem så dårlige? Har kigget på Cloud II godtnok, bare lidt skrabede syntes jeg. A40 TR koster det samme som G933, men indrømmer også den MixAMP virker mere fornuftigt til konsoller, som jeg aldrig vil bruge den til. Mic er sekundær ja, så længe lyden er forståelig i skype chat og voice chat i multiplayer. De fleste ligger langt mere vægt på den end jeg har behov for.
--
The Sleeper Must Awaken
#3
st0rm
Semibruger
17-11-2017 14:45

Rapporter til Admin
Links: Logitech G430 http://www.edbpriser.dk[...] Logitech Gaming Headset G933 Artemis Spectrum http://www.edbpriser.dk[...] Sennheiser GSP 350 http://www.hifipriser.dk[...] Astro A40 TR http://www.edbpriser.dk[...]
--
The Sleeper Must Awaken
--
Sidst redigeret 17-11-2017 14:47
#4
Stilling
Monsterbruger
17-11-2017 14:49

Rapporter til Admin
Jeg har G430 på andet år. De virker super godt aldrig haft problemer med dem. De har også super lyd !
--
#5
Azakiel
Skribent
17-11-2017 14:49

Rapporter til Admin
#2 Pivringe lyd hovedsageligt, opgav at bruge den medfølgende USB til mini-jack, som reelt blot er et usb-lydkort. Satte dem til mit dedikerede lydkort, og det gjorde lyden acceptabel, men ikke til den pris de tager for dem. Hvis det er bedste lydkvalitet du går efter, så vil jeg altid anbefale et par gode hørebøffer med en bordmikrofon i stedet for, og så evt. et godt lydkort til ved siden af. Ellers ville jeg mene at Sennheiser er bedste valg af de 4 modeller du kigger på.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#6
Chucara
Maxi Nørd
17-11-2017 14:54

Rapporter til Admin
Har selv G933 til gaming, og lyden er helt fin til gaming. Det er selvsagt ikke et sæt highend musik telefoner. Men de er lidt tunge som du siger - sammenlignet med G930. Dog er de en forbedring af disse på alle andre måder, og har generelt en god samlekvalitet.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#7
st0rm
Semibruger
17-11-2017 14:55

Rapporter til Admin
#5 At du ved hvad DAC er, får mig til at tage dig alvorligt. Jeg hælder også til de Sennheiser, men de Logitech G933 kunne nemt være bedre, trådløse, og koste det samme.
--
The Sleeper Must Awaken
#8
st0rm
Semibruger
17-11-2017 14:56

Rapporter til Admin
#6 Hvad med de g-knapper, er det nogen man overhovedet bruger efter at have haft dem i længere tid? Musik og film hører jeg på højtalerne, kun gaming jeg bruger høretelefoner til.
--
The Sleeper Must Awaken
#9
Dirty Poul
Mega Supporter
17-11-2017 22:58

Rapporter til Admin
Hvis du vil have bedst mulig lyd, så er jeg overbevist om, at du skal kikke andre steder end gaming headsets. Det ene af headsettene koster næsten 2000. Er det dit maksimale budget? For her får du altså rigtig meget ved at kikke på hovedtelefoner med separat DAC og mikrofon. Jeg sidder selv med en AKG K612 Pro med en FiiO E10K DAC og en ModMic 4 til. Samlet pris har det vist kostet mig knap 2000. Da du nu skriver, at mikrofonen kommer i anden række, så har du også mulighed for at finde nogle udemærkede løsninger til under 100 kr mod de ca. 450 som ModMic koster. F.eks. har jeg hørt godt om Zalman Zm-Mic1: https://www.amazon.de[...] Så det var også en mulighed. Du skriver, at hovedtelefonerne skal være lukkede, men at de samtidig skal give god 3D lyd (ved sgu ikke lige, hvad man ellers skal kalde det), men dette går desværre lidt mod hinanden. Generelt giver åbne hovedtelefoner den bedste 3D lyd, da de har større såkaldt soundstage. Så hvis der er stille omkring dig, så ville jeg helt klart anbefale nogle åbne hovedtelefoner. Derefter skal du bestemme dig for, hvilken type lyd du foretrækker. Mine er reference hovedtelefoner, hvilket betyder, at den har en neutral lyd. Mange foretrækker en hovedtelefoner med mere vægt på bassen, men det er jo en smagssag. Find ud af, hvad du synes, er bedst. Men selvom mine hovedtelefoner er reference, så kan de sagtens give smæk på bassen, når jeg f.eks. spiller en sang med stor bas, såsom Limit to Your Love med James Blake: https://youtu.be[...] Og der hjælper det, at min DAC har en bas mulighed, så man selv kan justere det lidt. Håber det hjalp. Jeg blev i hvert fald meget glad for min beslutning, da jeg gik fra gaming headsets til ordentlige hovedtelefoner + DAC. Og det til trods for, at jeg sad med et par Sennheiser PC350, som jeg også var glad for. EDIT: Havde nær glemt det. Et par ordentlige hovedtelefoner med god soundstage og stereo har langt bedre 3D lyd end 7.1 headsets. Det er i hvert fald min erfaring efter at have prøvet lidt forskelligt. Jeg har aldrig haft bedre audio positioning, eller hvad det hedder, end jeg har nu med mine nuværende stereo hovedtelefoner.
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo
--
Sidst redigeret 17-11-2017 23:01
#10
st0rm
Semibruger
18-11-2017 06:23

Rapporter til Admin
#9 Hej, tak for svar. Nej, ca 1000 kr er max hvad jeg har tænkt mig at give, selvom jeg synes jeg selv det er mange penge for et headset. Men handler mere om at få det maksimale for pengene, om end det er 500 kr eller 1000 kr. Når jeg ser på headsets er 7.1 stort set kun noget du finder med pc gaming headsets. At hovedtelefoner og mikrofon er et stykke hardware, synes jeg alligevel er bedst. Så jeg ikke skal have andre ting liggende end høretelefonerne. Lukkede og åbne? Hentyder du til noise cancelling? Altså behøver ikke være direkte noise cancelling, men hele pointen med at bruge høretelefoner er at have en indelukket lyd, for bedre indlevelse. Behøver næppe være bass tung, skal bare have en separat kanal til LFE. Som x.1 gerne skulle have. Tænker en masse lyd går tabt hvis ikke de lave toner kan blive gengivet. Havde selv kig på Sennheiser PC350, hvis ikke det var for den type padding den bruger.
--
The Sleeper Must Awaken
#11
st0rm
Semibruger
18-11-2017 06:41

Rapporter til Admin
Var jeg mere klar til at bruge penge ville jeg nok vælge en Sennheiser GSX 1000 Amp, og et par GSP 350 eller G4ME 0NE. Nu jeg ikke er nogen audiophile, som mange er.. Synes jeg bare det er for omstændigt at have alle de her ting liggende, og skal skal gennem alle mulige amp's, indstillinger og besvær for bare at få sin surround lyd.. Ikke jeg ved noget som helst om hvorfor man skal bruge Amplifiers, DAC's og alle de her ting.. Har brugt simpel plug & play analog 5.1 i årevis, siden den optiske indgang i mit Z-5500 stoppede med at fungere. Jeg bruger i øjeblikket den Amp/Styring med mit Z-5500 til at koble mine høretelefoner til btw, i forbindelse med mit onboard Realtek HD lydkort.
--
The Sleeper Must Awaken
--
Sidst redigeret 18-11-2017 06:43
#12
waskustobaskus
Monster Supporter
18-11-2017 11:38

Rapporter til Admin
Jeg har skiftet mit g930 ud med et g933. Jeg har slukket for det dts fis da det lyder somom man hører lyden igennem en tindåse. Og så bliver lyden sku super god. Jeg er bestemt tilfreds med lyden i spil.
--
#13
st0rm
Semibruger
18-11-2017 15:52

Rapporter til Admin
#12 Det lyder ikke for godt, da jeg har aldrig nogensinde har tænkt mig at bruge stereo. Vigtigt at lyden er i topklassen, og er har en præcis positional surround i spil, og er af holdbar kvalitet. Umiddelbart kan jeg se det bliver det nødvendigt at finde et high-end headset oppe i 1500 kr's prisklassen. Kandidater: Astro A40 TR Inkl MixAmp Pro Sennheiser PC 373D Sennheiser G4ME ZERO SteelSeries Arctis 7 SteelSeries Siberia 800
--
The Sleeper Must Awaken
#14
waskustobaskus
Monster Supporter
18-11-2017 16:49

Rapporter til Admin
Alle software 7.1 lyder lidt boooob booob af dem jeg har været igennem.
--
#15
Dirty Poul
Mega Supporter
18-11-2017 16:59

Rapporter til Admin
#10 Du skriver, at du nok må op i omkring de 1500. Der vil du kunne få et par hovedtelefoner magen til mine med den Zalman mic og en DAC magen til min. Med den kombination får du meget bedre positional sound end med nogen af de headsets, du nævner der. Om hovedtelefonerne er åbne eller lukkede har noget at gøre med dit miljø. Er der støj omkring dig? Hvis ja, nup et par lukkede. Hvis der er stille omkring dig, så nup et par åbne. Indlevelsesoplevelsen vil være bedre med åbne hovedtelefoner i et stille lokale, da du får større soundstage, som det så fint hedder. Jeg tror, du skal lidt ud af det mindset med at 7.1 er bedre end stereo når det gælder hovedtelefoner. De fleste hovedtelefoner har kun 2 højtalere om de hedder stereo eller 7.1, og 7.1 bliver derfor lavet over software. Det kommer til at lyde underligt, og derfor er stereo hovedtelefoner langt overlegne de her 7.1 surround gamingheadsets. Det er ikke andet end markedsføring, og det er møgærgeligt, da du altså får mere for pengene med et par solide stereo hovedtelefoner.
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo
#16
xonzhine
Supporter Aspirant
18-11-2017 18:50

Rapporter til Admin
#9 og #15 har fuldstændig ret. Glem det der gaming bras, og køb et par rigtige hovedtelefoner. Du får mere for pengene. Og ja, bedre indlevelsesoplevelse med åbne hovedtelefoner i et stille lokale.
--
.
#17
st0rm
Semibruger
19-11-2017 05:30

Rapporter til Admin
Det giver mig ikke just blod på tanden, jeres kommentarer om alt andet end stereo Ser ingen pointe i at købe et par stereo høretelefoner, der ikke vil være egnet til andet end at høre musik med. Som er det jeg aldrig har tænkt mig at bruge dem til.. Kan fks ikke spille BF4 eller ARMA 3 med mit stereo headset, da jeg har nul ide om hvor der bliver skudt på mig fra! Ser intet problem i at bruge virtual surround DTS/DD, efter at have hørt denne her i mit stereo headset. Bedre surround end mit 5.1 DTS/DDL højtalersæt! https://www.youtube.com[...] Selvfølgelig vil der kun være en højtaler i hver side, og vil være være "fake" surround. Men de headsets jeg nævner har fået ros på samtlige anmeldelser jeg har læst, og har læst MANGE! De Astro A40 TR har udskiftelige dele så man både kan bruge lukket og åben, men kommer nok til at bruge åbent mest. Tænkte bare det kunne være en fordel at skrue op for mine CPU, GPU og kabinet blæsere under tungt load, og ikke kunne høre dem.
--
The Sleeper Must Awaken
#18
virus
Juniorbruger
19-11-2017 12:50

Rapporter til Admin
Hyperx cloud2 kan varmt anbefales super lækker kvalitet gik fra Logitech g930 utrolig dårlig Hovde form og de falder af når men tømmer sin øl. Det er med kabel hvor man kan sætte 7.1til og fra skrue op og ned både volume og microphone det er super med microphone volume Bygge kvalitet overgår langt Logitech plastic der knækker efter dag 1 over garantien og batteri tid ca 3timer så man har kablet i hele tiden på nær når man skal på wc Ca pris 600kr Held og lykke med at finde det der passer dig
--
Sidst redigeret 19-11-2017 12:55
#19
Dirty Poul
Mega Supporter
20-11-2017 05:04

Rapporter til Admin
#16 Jeg sætter pris på det :) #17 Hvilke hovedtelefoner har du nu? Min pointe er jo netop, at stereo ikke bare er stereo, og derfor er surround sound heller ikke nødvendigvis bedre end stereo. Jeg skriver jo netop, at du får bedre positional audio med et par ordentlige stereo hovedtelefoner end software surround sound fra et "gaming" headset. "et par stereo høretelefoner, der ikke vil være egnet til andet end at høre musik med." Dette er netop faktuelt forkert. Et par ordentlige hovedtelefoner er også bedre til gaming, da de giver bedre positional audio end gaming headsets. Den eneste grund til, at professionelle gamere bruger gaming headsets er, at de får sponsorpenge for det. Ellers kan jeg garantere dig, at de ville bruge noget andet. Det gør ikke en enorm forskel ift. competitive gaming, men det gør netop en enorm forskel i lydkvaliteten og derved øger det indlevelsesevnen. Lad os tage mig som eksempel. Min bror brugte tidligere et par Razer Megalodon 7.1 virtual surround headset, Razers tidligere topmodel. Jeg havde i samme periode et par Sennheiser PC350SE, et stereo headset. Gæt hvem, der havde bedst "surround sound"? Præcis, det var mig. Her var stereo bedre end stereo med virtuel surround sound, og det er det altid når vi snakker hovedtelefoner. Selv Razers nye Tiamat headset, som har 5 højtalere i hver earcup, har dårligere positional audio end et par ordentlige stereo højtalere. Vi har nu begge skiftet headsets. Jeg har købt mig et par reelle hovedtelefoner med endnu bedre positional audio efter min mening, og min bror har overtaget mit gamle headset. " Ser intet problem i at bruge virtual surround DTS/DD, efter at have hørt denne her i mit stereo headset. Bedre surround end mit 5.1 DTS/DDL højtalersæt!https://www.youtube.com[...] YouTube har muligvis nogle nye, højkvalitetsvideoer med surround sound. Den der er ikke en af dem. Den er fra 2007 og er derfor med 100% sikkerhed i stereo. Med bedre hovedtelefoner vil effekten være endnu bedre. Sad lige selv og lyttede, og ærlig talt synes jeg positional audio effekten i CS:GO er bedre end den video der. "Tænkte bare det kunne være en fordel at skrue op for mine CPU, GPU og kabinet blæsere under tungt load, og ikke kunne høre dem." Det får du nok ikke behov for. Hvis din computer larmer meget kan du evt. skifte til nogle mindre støjende blæsere i højere kvalitet. Noctua har et godt ry for at være meget stille og skubbe meget luft. Har selv 3 styks til outtake og kan anbefale dem. Det er naturligvis dit eget valg. Jeg kan bare kun fortælle dig, hvad min oplevelse har været. Det eneste jeg er ked af med mit valg af hovedtelefoner + mic + DAC er, at jeg først har fundet ud af det så sent. Hvis bare nogle havde fortalt mig det for 5+ år siden, så havde jeg kunne få fornøjelsen af det også dengang.
--
Se rig i profil Alt gik galt i Danmark da opvaskemaskinen fik navn og stemmeret - ToFFo
#20
st0rm
Semibruger
20-11-2017 09:43

Rapporter til Admin
#18 Jeg ser godtnok rigtig mange gå til Cloud II som et reference punkt til hvad der er et godt headset. Bryder mig bare ikke helt om udseendet, men er selvfølgelig bare et æstetisk punkt. #19 Så god som no-name, de hedder Somic G923. Fik dem foræret som sagt. Den youtube video giver god surround med dem, men samtlige spil jeg har forsøgt med stereo, surround, dolby, 5.1, 7.1 er det eneste jeg kan høre om en lyd kommer fra venstre eller højre. Jeg må være utroligt tykhovedet, for kan ikke se hvordan et surround input kan matche et stereo output, især angående PA. Tror heller ikke jeg helt forstår forskellen mellem høretelefoner og headset, gik bare ud fra at headsets har en mikrofon. Men vist ikke bare mig, for kan dårligt finde nogle reviews der gør forskel mellem headphones og headsets heller.. Vel ikke noget problem at bruge et modkit boom mic skulle det komme til det, og kunne nok sagtens leve uden mikrofon headset. Har bare fået lig nul resultater når jeg har søgt på surround under høretelefoner på edbpriser, som har fået mig til at blive i headset kategorien Jeg vil gerne tro dig mht til surround "stereo", men kan ikke tage dig på ordet af princip, skal bruge noget mere faktuelt der beskriver det du siger, hvis det er noget du kan finde til mig? Ved ikke hvad jeg skal søge efter. Pointen med youtube videoen var at disse stereo højtalere kan yde PA, som på selvfølgelig bare viser din pointe. Min computer larmer ikke, har allerede lav dB blæsere tak. Mente bare de kunne skrues længere op end de er nu, trods fine temps. Jo køligere jo bedre you know :) Anywho, don't matter. Har haft kig på Sennheiser PC 373D ellers, gaming headset... https://en-us.sennheiser.com[...]
--
The Sleeper Must Awaken
--
Sidst redigeret 20-11-2017 09:46
#21
st0rm
Semibruger
20-11-2017 10:16

Rapporter til Admin
Nu vi snakker om DAC, vil et jack stik i mit ASUS Maximus IX Hero klare det? Er noget uklar på om det vil funke
--
The Sleeper Must Awaken
#22
Akasut
Nørd Aspirant
20-11-2017 10:31

Rapporter til Admin
Ligemeget hvilket headset du vælger har du to drivere og dermed vil headset'et være stereo som udgangspunkt. Vi tager lige Razer Tiamat og lign. ud af det statement for god ordens skyld. Så spørgsmålet ender jo bare i hvordan vil du have din 7.1 emulering til at være? Gennem USB dongle, gennem lydkort, gennem onboard. Hvordan vil du sætte det op og hvad ønsker du.. Så kan man jo så argumentere for om man vil have et "gaming headset" eller et rigtig headset. Det er to højtalere du klasker på ørene, de spiller bare det de får besked på fra din source og dets indstillinger. Så udgangspunktet må jo være at sigte efter lydkvalitet?
--
#23
st0rm
Bruger
20-11-2017 13:23

Rapporter til Admin
#22 USB er mere til computere uden lydkort, og foretrækker 3.5mm jack stik. Kører med onboard lyd med mit ASUS Maximus IX Hero, så spørgsmålet er om jeg kan bruge det... Ellers ville en ekstern Amp kombo være ideelt tænker jeg, såsom Astro A40 TR + Astro MixAmp Pro TR. Er 1700 kr for det, nok maks hvad jeg har tænkt mig at skuffe ud for det her. Men som Dirty Poul anbefaler, tænker jeg høretelefoner/headphones vil passe mine behov langt bedre. Sælge pointerne med et "gaming headset" er overdrevet look, indbygget mikrofon, indbygget DAC, USB, en meget hul 7.1 lyd... En hurtig nem AIO løsning, som jeg først selv gik ud fra var the shizz nizzle :P Jeg vil gerne have fundet og bestilt et sæt idag eller imorgen, så hvis ikke det skal være Astro A40 TR så skal jeg have fundet noget andet..
--
The Sleeper Must Awaken
#24
st0rm
Bruger
20-11-2017 13:31

Rapporter til Admin
Har stødt på Beyerdynamics DT990 en del i min søgen på "top lister", men som de fleste høretelefoner har de den cirkulære dåse-form, der støder på toppen og bundet af øret.
--
The Sleeper Must Awaken
#25
Trikster
Monsterbruger
20-11-2017 13:42

Rapporter til Admin
hvad med disse http://www.tweak.dk[...]
--
#26
Leanderthal
Bruger Aspirant
20-11-2017 23:38

Rapporter til Admin
Hejsa Først og fremmest dirty poul har styr på sit shit. Til gaming vil jeg sige, Fidelio X2 (dem bruger jeg selv til gaming). DT-990 eller DT-770 er de bedste bud. Kan findes til fine priser brugt ofte. Det der med immersiveness får du ofte med en lidt overdimensioneret bass, eller det man også kalder low-end samt en bred soundstage - det du kalder surround. Hvis det kan hjælpe jeg jeg anbefale denne video - https://www.youtube.com[...] - den er lavet af Zeos som er en ret kendt hovedtelefons nørd på youtube. Dernæst check den her liste det er nok en af de mest omfattende guides af hovedtelefoner til gaminghttps://www.head-fi.org[...] Also her er Zeos's guide fra hans reddit, and in Zeos we trust. https://www.reddit.com[...] Håber det kan hjælpe, jeg sad selv for ikke så vildt lang tid siden i samme position som dig og de her guides hjalp mig meget med forståelse. DBH
--
#27
Leanderthal
Bruger Aspirant
20-11-2017 23:43

Rapporter til Admin
Hvis du forresten bare skal have competitive lyd med de mest præcise soundques og er ligeglad med at en eksplosion skal have dig til at skide i bukserne, så skulle Audiotechnica's AD-700x være the bomb.
--
#28
Sofacykel
Semi Supporter
21-11-2017 00:15

Rapporter til Admin
Vil ikke anbefale Fidelio X2 (eller HR), synes Philips/Gibson har været usandsynligt ringe til at driver matche, synes altid er der en ubalance i de 4 sæt jeg har prøvet nu (3x X2, 1x HR). Men det kan godt være det bare er mig der har været uheldig for det lader ikke til andre kan høre det. #27 Har ret. 500 er også ganske udemærket. Skal du til gengæld have bulder i bassen til rimelige penge kan du kigge på Sony MDR-1A. Har dem selv. Lad være med at købe dem hvis du har for store ører, men ellers er de alle pengene værd (koster typisk 8-900kr i dag). Dejlig lyd til prisen.
--
Desktop: i7 4790K, GTX 1070QS, 16GB, Xonar Essence STX Laptop: i7 3610QM, GTX 675M, 8GB, Xonar U3 Fine systemer, haps!
#29
renz.dk
Gigabruger
21-11-2017 09:24

Rapporter til Admin
#0 - Som ovenstående også viser tror jeg du får svært ved at finde et headset der opfylder alle dine krav. Jeg har et par Siberia 840 der også understøtter virtuel 7.1, og det er bare noget møg at game med. Har slået det fra, og spiller "kun" i stereo, hvilket fungerer væsentlig bedre...jeg kan sagtens høre hvorfra fjenden angriber. God jagt.
--
#31
Romby
Gigabruger
21-11-2017 12:55

Rapporter til Admin
#30 SENNHEISER ER BEDST FORDI DET SIGER JEG!!!! Sure...
--
#32
st0rm
Bruger
21-11-2017 16:33

Rapporter til Admin
Fandt en rimelig god guide her: https://sites.google.com[...] Tak for alle råd og tage mig i skole igen ;) Jeg har besluttet at tage den nemme vej ud, skyder mig sig selv i hovedet måske dog. Har bestilt de Astro A40 TR + MixAmp Pro, som så vil vise sig om jeg finder dem acceptable.. Kan vel være de skal sendes retur, hvis det viser sig jeg går mere op i lydkvalitet end jeg hidtil har troet. De runde kopper på alle "audiophile" høretelefoner er jeg ikke vild med, og at skulle have en ekstern Amp er noget mere omstændigt end de forventninger jeg havde da jeg startede denne tråd. Hvis ikke de A40 yder nok, ser jeg på at købe en fiiO E10K Amp, og Beyer DT880-990 og måske bare losse de 2600 kr ud for et Sennheiser HD600-650. #26 Var også min fornemmelse, han har ihvertfald lært mig en ting eller to :) Tak DP! Har været på to af de links i min research :) #30 Jeg kan simpelthen ikke se om du er seriøs eller sarkastisk ?
--
The Sleeper Must Awaken
#33
st0rm
Bruger
23-11-2017 20:46

Rapporter til Admin
Et par fede hørebøffer de A40 TR, og umådelig god kvalitet.. Tror ikke jeg ejer noget der kommer på på siden af det, trist nok :P
--
The Sleeper Must Awaken
#34
ecperlux
Monsterbruger
23-11-2017 20:56

Rapporter til Admin
Jeg er virkelig glad for mine Bowers & wilkins p7 wireless
--
#35
Chucara
Maxi Nørd
23-11-2017 22:55

Rapporter til Admin
Beklager det sene svar, men både ja og nej. Jeg bruger mute, volumen og det, at jeg kan vippe mikrofonen op og dermed mute den. Jeg har også sat den ene tast til push-to-talk så mine venner ikke skal gå glip af mine guldkorn på teamspeak bare fordi jeg sidder på tønden. Noget som alle, uden undtagelse, værdsætter. Mht. surround er det ikke noget, jeg bruger. Det giver ikke alverden mht. positionering og i mine øjne kan man slet ikke sammenligne "7.1" surround hørebøffer med surround sound højttalere. Det er marketing, der er på spil her. Det er ikke et sæt musikbøffer - men til spil er lyden ganske fin. Det er let at høre hvor folk i diverse shooters kommer fra, mikrofonen er rigtigt god, og de er umådeligt praktiske. De holder længe på en opladning og det er bare rart at man ikke skal sidde og fedte med en ledning.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#36
st0rm
Bruger
24-11-2017 18:20

Rapporter til Admin
Eneste negative jeg har at sige er at de ikke er trådløse, og jeg skal tage dem af når jeg går fra computeren :) Super lækre, og tvivler på mine halvdøve ører kunne kende forskel på superb lyd og disse her. Dolby Surround mode er min foretrukne indstilling, fremfor stereo.. Giver en bredere lyd, uden at være så hul og "tinny" som jeg har læst andre headsets er. #35 Hah :D Right :)
--
The Sleeper Must Awaken
#37
MWB
Bruger Aspirant
26-11-2017 00:51

Rapporter til Admin
Jeg har nu haft et par Sennheiser PC 360 G4ME i 8 år. Jeg har i mellemtiden prøvet ca. 10 andre headsets, men vender altid tibage til de gode gamle. Hvis du kigger godt omkring, så kan du finde PC 360 SE, som er identiske, bare en nyere model. De kan som regel findes til 700-900 Kr., og er stort set det samme som G4ME One.
--
Fractal Design R5, I7 8700k Asus Maximus X Hero (Wi-Fi AC), Asus Strix 1080 16 GB Corsair Vengeance RGB 4266, EVGA P2 650

Opret svar til indlægget: Bedste 7.1 Høretelefoner?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning