Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Philips Brilliance 498P9Z

Skrevet af Heini Nielsen | 25-01-2022 | 0 kommentarerFor nogle dage siden, henvendte en kammerat sig til mig med en forespørgsel om jeg ikke kunne få en Super Ultra wide skærm (5120x 1440p) hjem til test. Han gik nemlig med overvejelser om at købe en til hans hjemmearbejdsplads. Han ville derfor gerne se og høre om skærmen kunne anvendes til både arbejds-brug og til at spille lidt på, eventuelt mens han arbejdede lidt sideløbende.

Jeg vil starte med at fortælle, at jeg aldrig selv har haft en Super Ultra wide skærm. Jeg har dog gået med tanker om en sådan skærm, som en mulig afløser for mit to skærm setup jeg normalvis bruger samt med tanke på den bordplads der ville kunne blive i stedet for at have to skærme. Det skal dertil siges, at jeg har været lidt kritisk, idet jeg spiller en del Cs go dog ikke på et professionelt plan, men mere på hygge niveau. Jeg er klar over, at Cs go bestemt ikke er designet til så stor en skærm, men er jeg stadig spændt på at prøve det af. ??
Det der har været med i mine tanker os var lidt om en så stor skærm kan blive for bred at se på, men ja min vurdering kommer senere hen i denne anmeldelse.


FSP Hydro PTM Pro 850W Platinum

Skrevet af Thomas Jensen | 22-01-2022 | 0 kommentarer

Så er det blevet tid til at se på en strømforsyning fra en virksomhed, som jeg ikke selv havde stort kendskab til før jeg blev kontaktet herom. Der skal ses på en 850W Platinum strømforsyning fra FSP Group; Hydro PTM Pro 850W Platinum. Med en mindre research, så var FSP Group før del af tre virksomheder og blev stiftet tilbage i 1993. Virksomhederne var placeret i to forskellige lande; USA og to i Taiwan, hvilket lægger til grund for forkortelsen FSP, som står for; (F)ortron/Source Corp, (S)parkle Power Intl Ltd og (P)ower Tech Systems, hvor de sidste to nævnte er taiwanetiske firmaer. Med en vision om at være den globale ledende på det grønne marked, og at kunne levere løsninger der bidrager til et bedre miljø, herunder med en mission om, at give forbrugerne den bedste service og produktkvalitet, så er det uden tvivl en målsætning med høje forventninger. I 2003 separerede Sparkle Power Int og Powertech system sig, hvilket medførte et navneskift til FSP Technology Inc, som sammen med et nyt samarbejde med medicinske strømforsynings virksomhed Protek Power fra Taiwan og det eksisterende samarbejde med Fortron/Sorce Corp i USA foretog en sammenlægning til FSP Group.

FSP Groups produktlinje inkluderer strømforsyninger til PC/IPS, ODM/OEM, OF, LCD TV, PSU til det medicinske område og adapters, som i nyere tid nu har kontorer placeret rundt omkring i verdenen, blandt andet i; USA, Tyskland, Frankrig, UK, Rusland, Indien, Korea og Kina. Er du selv kommet forbi en FSP PSU? Så kan det nemt tænkes, eftersom FSP Groups strømforsyninger og løsninger har/eller fortsat leveres af andre kendte Brands såsom; SilverStone Tech og Thermaltake. I 2021 har FSP Group nu også udvidet deres sortiment til kabinetter, 120/140 mm blæsere, adapters, kølere, bilopladere, powerbanks, UPS og USB-opladere.

Den grønne energi er uden tvivl gennemgående på stort set alle deres produkter ved en gennemgang af FSP Groups hjemmeside, men eftersom det er mere en gennemgang og unboxing af produktet, så sættes der ikke spørgsmål hertil. Men FPS Group beskriver Hydro PTM Pro 850W med hardware, der indeholder den seneste grønne teknologi, som samtidig kommer med den nyere IEC 62368 standard og en øget sikkerheds beskyttelse, herunder 10 års garanti! Læs hele artiklen her!


Test af ASUS ROG Chariot RGB Gaming Chair

Skrevet af Heini Nielsen | 16-01-2022 | 6 kommentarerDenne gang skal jeg se på noget andet og helt nyt, nemlig en gamer stol fra Asus. Nærmere betegnet en Rog Chariot Rgb Gaming Chair. Denne stol hviler bestemt ikke i den billige ende af skalaen, vi snakker hele 5000 kr. for denne herlighed, som i min verden er mange penge at give for en stol.  Stolen henvender sig uden tvivl fra min side mod de helt store Asus ROG fanatikere, eller dem, som bare vil eje en fed gamer stol der adskiller sig fra andre. Stolen har en del lækre detaljer, som eksempelvis Rgb lys samt udstråler komfort, herunder en forventning om, at du vil sidde rigtig godt. Da vi snakker om en pris på 5000 kr. og om et produkt fra Asus ROG, så stiger forventningen, idet de sjældent skuffer på kvaliteten. Men lad os se nærmere på Rog Chariot Stolen og se om den er pengene værd? Jeg er ihvertfald selv meget spændt på, om jeg ville synes om stolen og om den er hele 5000 kr. værd? Læs hele artiklen her!
 

DUTZO Kori ARGB 240

Skrevet af Jonas Holm Bendtsen | 13-01-2022 | 0 kommentarer


Dutzo er Proshops eget producerede mærke og er det, som jeg vil gennemgå denne gang sammen med deres cpu køler DUTZO Kori ARGB 240. ”We Love Gaming!” er Dutzo’s slogan og det må man sige, at de gør. De har valgt at gå i krig med de større producenter og give os nogle konkurrencedygtige produkter til nogle meget fornuftige priser. Dutzo blev opstartet i 2016 og de er i konstant udvikling. Deres drive er at opnå det umulige, og det synes jeg faktisk, at de gør meget godt.
Når vi snakker om AIO, så kender vi efterhånden til mange mærker; Corsair, Coolermaster, Thermaltake, NZXT, Arctic Liquid osv. Jeg har så været så heldig at få et nyt skud på stammen nemlig Proshops egen version af en AIO fra deres mærke DUTZO

Jeg har taget et kig på Dutzo's svar på en 240 mm AIO, deres Dutzo Kori ARGB 240. Både blæserne og pumpe hovedet er fyldt med lys og vil tilsammen oplyse din PC og skabe et fedt udseende. så er du den helt store RGB haj så er Dutzo's AIO måske lige den du har gået og ventet på. Læs hele artiklen her!
  


Unboxing af Gigabyte Z690 Aero G

Skrevet af Thomas Eriksen | 10-01-2022 | 0 kommentarer
Vi har modtaget endnu et Z690 bundkort til test. Denne gang er det Gigabyte der har sendt os deres Z690 Aero G bundkort. Gigabyte siger selv at Aero G serien er rettet mod content creators og derfor er der mange af de funktioner vi elskede fra  det Aorus Extreme ikke med på dette. der er altså ingen ekstra funktoner til overclocking eller reset knapper direkte på bundkortet. Til gengæld er der understøttelse for VisionLink som gør det nemmere at koble eksterne enheder sammen. 


Prisen er også en helt anden og på nuværende tidspunkt koster Aero G Z690 med DDR 5 support lige omkring 1900 kr på Pricerunner. Læs det hele her

Test af Creative Sound Blaster GC7

Skrevet af Thomas Jensen | 05-01-2022 | 0 kommentarer


Headsets og højtalere er noget vi ofte bruger rigtig mange penge på, hvor andre lydenheder måske bliver sat lidt i skyggen. Men det er værd at nævne, at eksterne lydkort fortsat eksisterer i bedste velgående! Der er flere i mit netværk, som aldrig før havde prøvet andre lydkort, end det medfødte på bundkortet, hvilket jeg synes var en stor skam! Men med lid overtalelse, så blev der blandt andet sagt, at det var en hel ny verden og oplevelse, hvis man ikke har prøvet andet. Men det kan nemt gå hen og blive en jungle af muligheder man træder ind i, når du først har taget beslutningen om, at nu skal det være at du også vil træde ind en helt anden følelse af, hvordan lyd kan opleves. Der er klart fordele og ulemper mellem, om lydkortet skal være internt eller eksternt fra din computer, hvor der i dag skal ses på et eksternt lydkort fra Creative; Sound Blaster GC7! Det er herefter slut med, at skulle minimere dit spil for eventuelt lydjusteringer, som du i stedet har mulighed for lige ved hånden med GC7, som oven i købet også kan tilsluttes til din konsol eller mobiltelefon. Et produkt fra Creative kommer sjældent alene uden SX-FI, hvilket skulle give dig et højere niveau til den fremragende lydoplevelse. Ifølge SXFI, så genskaber Super X-FI lydscenen fra et high-end højttalersystem, til den samme oplevelse i dine høretelefoner! Jeg har det selv lidt ambivalent med softwaren, men en ting er sikkert, lydoplevelsen derfra har aldrig skuffet! Læs hele artiklen her!


Godt Nytår fra HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-12-2021 | 35 kommentarer

Her på de sidste timer af årets sidste dag er det på tide at ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har en masse nye ting på vej til næste år som vi glæder os at dele med jer så vi håber at se jer igen til næste år. 

Vi fik ikke lavet mens vi venter tråden men jeg håber at i kan tilgive os denne ene gang. Unboxing af Logitech league of legends K/da box sæt

Skrevet af Jonas Holm Bendtsen | 30-12-2021 | 7 kommentarerDet er altid spændende og få noget nyt ind og døren og gå i dypden med og dette er ingen undtagelse, Logitech har denne gang sendt en af deres league of legends kollektion.

Den Logitech serie jeg kaster mig over i denne omgang er deres K/DA serie som er en viratuel popstar gruppe til LoL universet.Unboxing af GIGABYTE M32U 4k Ips skærm

Skrevet af Heini Nielsen | 26-12-2021 | 15 kommentarer
Gigabyte spurgte mig som sagt, om jeg ikke havde lyst til at lave et pc build for dem, hvilket jeg har gjort før for blandt andet Nzxt og Asus. De synes godt om de anmeldelser, vi har skrevet indtil nu, hvorfor jeg skrev tilbage til dem, at det godt kunne blive muligt. Denne positive udvikling sker ligeledes på grund af meget positiv feedback fra jer der ude, når vi har bygget komplette pc Build op. Det giver alt andet lige samtidig jer en masse inspiration til netop at gå i gang med en pc Build. Jeg vil samtidig fortælle, at jeg har fået en del henvendelser fra andre firmaer os omkring komplette pc Build, så det er noget der bliver lagt mærke til. Jeg eller rettere vi vil helt sikkert se nærmere på, hvad vi har af tid og muligheder på lige netop det område i det nye år.

Gigabyte spurgt mig som sagt derefter om jeg ikke os kunne lave en hurtig Unboxing af deres nyere 4k skærm nemlig deres GIGABYTE M32U som vi har lave en lille plan om måske skal være en del af dette Kommende Gigabyte/Aorus Pc Build Projekt hvor i jeg så skrev til dem at det kunne jeg nok godt lige få presset ind i min efterhånden meget presset kalender…


Test af Creative Outlier Air V3

Skrevet af Thomas Jensen | 22-12-2021 | 0 kommentarer

https://www.hardwareonline.dk/show_artikler.aspx?id=728
Med flere efterspørgsler, har det nu været muligt at løfte sløret for version 3 af de velroste Outlier Air fra Creative! I sommers fik jeg muligheden for, at se på Outlier Air V2, som var en investering værd og opgradering i forhold til V1! Creative har igen taget et godt skridt opad med næste generation; Outlier Air V3, som ikke har været helt kompromisløst, men stadig med velmodtagne forbedringer! Batteritiden er stadig imponerende, hvor du samtidig får opgraderet lyddriver, dual mikrofon i hver enhed, Wireless Charging, ANC og Bluetooth 5.2 i stedet for 5.0 med mere!

Med Creatives comeback, så er forventningerne høje! Outlier Air-serien er især kendt for den budgetvenlige pris, som samtidig leverer en kvalitet der overstiger prisens forventninger! Lad os se om nogle af de forhenværende kritikpunkter er blevet justeret i den positive retning! Læs hele artiklen her!


12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE