Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Frostpunk 2 Edition: SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT Graphics Card Emerges from the Frost

Skrevet af Heini Nielsen | 16-05-2024 | 4 kommentarer


Frostpunk 2 Edition: SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT Graphics Card Emerges from the Frost
The Frostpunk 2-themed AMD Radeon™ RX 7700 XT graphics card will be the perfect match for the highly anticipated video game from 11 bit studios.

Test af Elegoo Neptune 4 Max

Skrevet af Heini Nielsen | 12-05-2024 | 0 kommentarer

Vi har igen fået en 3D-printer hjem fra Elegoo, nemlig deres Neptune 4 Max, som er deres største model i deres Neptune-serie. Sidste gang så vi på deres Saturn 3 Ultra 12K-printer, som var en resinprinter.

Denne gang er det så tid til at prøve en FDM-printer fra deres side af. Vi vil igen tage udgangspunkt i, hvordan oplevelsen ville være for en person, som er helt ny inden for 3D-printerverdenen. Dette skyldes, at vi ikke har haft andre FDM 3D-printere til test før nu, så vi har ikke så meget at sammenligne med. Og på grund af, at vi selv er meget nye inden for dette område.

Så på den baggrund vil vi ikke gå i dybden med selve printeren.

Læs hele testen herDet koster det at eje en Tesla Model 3 i 4 år

Skrevet af Thomas Eriksen | 07-05-2024 | 50 kommentarer

Sidste år lavede jeg en artikel omkring hvad det har kostet mig at eje min Tels Model 3 LR i 3 år. Nu er der så gået et år mere og jeg tænker derfor det er på tide med en opdatering. Det sidste år har jeg kørt 23867 km og det er det mindste jeg har kørt siden jeg fik den. Jeg har simpelthen ikke haft så mange møder der krævede at jeg kørte ekstra lige som ferien sidste sommer foregik med fly og derfor ikke talte op på bilens forbrug. Det er ret interessant at se, om det har påvirket mine omkostninger i løbet af året. Læs hele artiklen her


 

Test af OBSBOT Tail Air

Skrevet af Mut_one | 03-05-2024 | 2 kommentarer


 

Hvis du leder efter et webkamera, der kan styres via en app og følge dine bevægelser rundt i rummet uden manuel indgreb, så er du kommet til den rette anmeldelse. Dette fantastiske kamera giver dig mulighed for at bruge det enten på din mobiltelefon eller din computer.

Mit første indtryk af dette kamera er, at vi har med et produkt af høj kvalitet at gøre. Mine forventninger til dette kamera er store - jeg forventer, at det vil levere fantastiske optagelser og billeder samt kunne holde strøm til mine behov. Men lad os dykke lidt dybere ind i dets funktioner.

Prisen på dette kamera er ca 4300 kr dette er i TyskelandTest - ROG Falchion RX Low Profile - RED

Skrevet af Asbjørn | 30-04-2024 | 5 kommentarer

Det nye gaming keyboard, ROG Falchion RX Low Profile fra ASUS, er et smukt og kompakt keyboard, og så er det alligevel fyldt med masser af fede features. Der er tale om et 65 % layout, og keyboardet er udstyret med RX Low-Profile Switches.

Keyboardet kan desuden prale af at have to lag af integreret silikoneskum, som gør, at enhver tast er utrolig stille at slå på.

Keyboardet henvender sig som udgangspunkt til gameren, men det meget kompakte design gør, at det helt sikkert også ville kunne begå sig som arbejdskeyboard, måske til farten.Unboxing Video af Enermax Revolution D.F.X 1200 Watt Psu

Skrevet af Heini Nielsen | 25-04-2024 | 6 kommentarerVi har tidligere vist et par produkter fra Enermax, nemlig deres StarryKnight SK30 og Enermax AQUAFUSION Series 360mm Liquid CPU Cooler. Men vi fik også tilsendt en PSU fra dem, som jeg gerne vil vise jer i en lille unboxing-video af. Det er deres Revolution D.F.X 1200 Watt PSU.

Revolution-serien spænder fra 850 Watt og helt op til 1600 Watt, så der skulle være noget for enhver behov.

Min plan med denne PSU er senere at bruge den til større PC-builds, som I kan se frem til at få at se sener hen.

Prisen på Enermax Revolution D.F.X 1200 Watt starter fra ca. 1450 kr., og det synes jeg bestemt ikke er dårligt for en 1200 watt gold PSU.Unboxing af MOZA Racing R5 bundle og Moza SR-P Lite Clutch Pedal

Skrevet af Heini Nielsen | 22-04-2024 | 1 kommentarerDer er flere, der har spurgt mig, om der ikke snart kommer mere simracing-udstyr til test og fremvisning fra min side, og ja, det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har set på noget nyt på den front. Men nu tænker jeg, at det er ved at være på tide at vise jer lidt nyt. Jeg har fået tilsendt et Racing R5 Bundle fra firmaet MOZA Racing, som vi har indgået en lille aftale med, Dem som ikke kender til Moza Racing ville jeg klart anbefale at læse mere om dem lige HER. Udover det har jeg købt et Sim Cockpit hjem, så jeg bedre kan teste sim-udstyret frem af rettet, jeg har valgt at købe Trak Racer TR8 Pro Cockpittet, da det tiltalte mig mest.

Men først omgang vil jeg altså først vise jer en unboxing-video af Moza Sim Racing R5 Racing-bundle og det medfølgende Moza SR-P Lite Clutch Pedal kit. Senere vil jeg komme med min vurdering af selve bundlen til jer, men jeg kan allerede sige, at mit første indtryk er meget positivt, og det samme gælder prisen for sættet.Unboxing af Enermax StarryKnight SK30 og Enermax AQUAFUSION Series 360mm Liquid CPU Cooler

Skrevet af Heini Nielsen | 19-04-2024 | 18 kommentarerVi har fået et par nye produkter ind ad døren. Det drejer sig om et Midtower kabinet og en CPU-vandkøler, begge fra mærket Enermax. Begge vil senere hen blive en del af et build. Så der er i dag udelukkende tale om lidt billeder af produkterne og specifikationer.

Firmaet Enermax har eksisteret siden 1990 og har base i Taiwan. De er specielt kendt for at lave solide komponenter, som befinder sig i et budget-/medium-prisleje. Selvom StarryKnight SK30 Mid-Tower Kabinet pt. kan fås for "kun" 723 kr., så prissættes det alligevel noget over de andre kabinetter fra Enermax.Test af Razer Blade 18

Skrevet af Thomas Eriksen | 16-04-2024 | 0 kommentarer

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har anmeldt en bærbar computer, så det var med stor glæde, at jeg blev tilbudt at anmelde en igen. Der er nemlig tale om en bærbar ud over det sædvanlige, både hvad angår størrelse, pris og ikke mindst ydelse. Det er nemlig Razer Blade 18, som er den største bærbar fra Razer udstyret med den største mobile Intel i9-processor og det største GeForce RTX, man kan få. Så min begejstring, da jeg modtog pakken med Razer Blade 18, for her er en computer, som har nærmest al den ydelse, man skal bruge i en stadig relativt kompakt form.

Læs hele testen herUnboxing Video af Mercury XS Bundle

Skrevet af Heini Nielsen | 16-04-2024 | 0 kommentarer


Som sagt blev vi lovet at få Mercury XS Bundle hjem sammen med ELEGOO Saturn 3 Ultra 12K, da vi så nærmere på den. Desværre gik det ikke helt efter planen, da jeg først modtog pakken, efter anmeldelsen var færdig og lagt op. Men I skal ikke snydes for at se, hvad der er i bundlen. Som sagt består den af en hærdemaskine og en vaskemaskine, som man skal bruge efter at have lavet sit print.

12345678910111213141516171819202122232425...Sidste