Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Roccat Khan AIMO

Skrevet af Kaare H | 21-08-2019 | 1 kommentarer

Vi ser denne gang nærmere på Khan AIMO headsettet fra Roccat, et USB baseret gaming headset med RGB lys.

Trommerne bliver gengivet meget præcist og tungt af Khan headsettet, og de er meget dominerende, præcis som de skal være i det her nummer, og jeg tror at jeg har fundet den musikgenre, som headsettet gengiver bedst. Lyden er stadig ikke hi-fi lyd, som jeg ville forvente af eks. Mit anlæg i stuen eller et dyrt B&W headset, men der er ingen tvivl om, at Khan gengiver denne musikgenre langt bedre end klassisk og jazz.

Resten af testen kan du læse lige her: hardwareonline.dk/show_artikler.aspx?id=398Test af Turtle Beach Atlas Elite Gaming Headset

Skrevet af Thomas Eriksen | 14-06-2019 | 1 kommentarer

Jeg er virkelig spændt i dag. Det er næsten ligesom juleaften, jeg sidder nemlig med et produkt fra den amerikanske virksomhed Turtle Beach. Jeg skal teste deres Turtle Beach Atlas Elite Gaming Headset.  Jeg kan ærligt sige, at jeg forud for denne anmeldelse sad med et minimalt kendskab til virksomheden og deres produkter. Dette medførte, at jeg lige ville tjekke deres hjemmeside ud, inden jeg gik i gang med min teste headsettet. læs mere her 
Test af Asus ROG Strix Flare Keybord

Skrevet af Thomas Eriksen | 03-04-2019 | 5 kommentarer

I dag skal vi se på et nyt tastatur fra Asus nemlig Asus Rog Strix Flare. Strix Flare er et mekanisk tastatur, der benytter de meget populær Cherry Mx switches, som er lavet til at glæde os gamere. Asus Strix serien er nok den mest kendte serie fra Asus, og er kendt for deres meget gode kvalitet.  

Lad os få åbnet op for denne herlighed, og se om Asus stadig opfylder mine forventninger i forhold til kvalitet og pålidelighed Læs mere her Test af Roccat Vulcan 120 AIMO

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-03-2019 | 1 kommentarer

et første indtryk som man får når man kigger på Vulcan 120 AIMO er at det udstråler god kvalitet. Både når det kommer til kassen men så sandelig også når man åbner kassen og ser selve keyboardet. Det er tungt og det børstede aluminium signalerer at der er tænkt over tingene. Det næste man bemærker er at dette tastatur skiller sig ret meget ud fra mange af de andre mekaniske keyboards man kan finde på markedet. De halve keycaps gør at man kan se ned til selve de mekaniske taster og det gennemsigtige plastik der sidder omkring dem.  Læs mere her...ADATA introducerer ny SSD

Skrevet af Kaare H | 04-03-2019 | 3 kommentarer

Vi kender det alle sammen; ens computer er ved at blive sløv, man har måske en gammel installation af Windows kørende, og ens systemdisk er ikke længere den hurtigste, men pengene er ikke de største til at købe sidste nye topmodel af SSD.
 
ADATA lover, at med deres seneste skud på stammen inden for SSD, Ultimate SU750, at der er muligt at få et stort performance boost uden at man nødvendigvis skal tømme sin bankkonto for at få det.
 
Disken er produceret med næste generations TLC (Triple-Level Cell) NAND flash moduler, understøtter SLC Caching, samt LPDC (low-Density Parity-Check) fejlretningsteknologi, der kan opdage og rette fejl, for at sikre data-integriteten.


Test af Roccat Kone AIMO

Skrevet af Thomas Eriksen | 02-03-2019 | 0 kommentarer

Markedet for gamingmus er efterhånden blevet kæmpestort, og der findes efterhånden rigtig mange producenter og forskellige modeller mus, og det virker som om der bliver ved med at komme flere til, og de prøver alle at få en bid af kagen. I dette review skal vi kigge nærmere på en mus fra en af de lidt større og mere anerkendte producenter af gaming-udstyr, nemlig tyske Roccat. Producenten fik sit helt store gennembrud med deres oprindelige Kone mus tilbage i 2007. På det tidspunkt overraskede Roccat mange med deres meget præcise optiske sensor, samt det faktum at musen kunne kalibreres efter ens underlag, samt havde en lift-off sensor, som registrerede hvis man løftede musen op fra underlaget, så den ikke lavede falske bevægelser, noget som særligt low-sense gamere kender alt for godt. Læs mere herCorsair introducerer Dominator RGB

Skrevet af Kaare H | 22-02-2019 | 11 kommentarer

Corsair udsendte i går en pressemeddelelse hvori de introducerer den seneste tilføjelse til deres topmodel af DRAM, nemlig Corsair Dominator Platinum RGB, og med introduktionen af disse kommer også den helt nye Capellix RGB LED teknologi.
For dem som kender Corsair og deres forskellige serier af DRAM, så ved de at Dominator Platinum er topmodellen, og de DRAM som giver den absolut bedste ydelse og som også har flest features for netop at opnå disse resultater. Dette inkluderer f.eks. den store heatspreader der sidder rundt om modulerne, som i kombination med de integrerede kobberlag direkte i PCB er med til at sikre kølige DRAM under alle omstændigheder, en teknik Corsair har patenteret og kalder for Dual-Path DHX cooling. Ydermere er modulerne produceret på 10-lags PCB og hver enkelt hukommelses-chip er særligt udvalgt gennem håndsortering, for at sikre at de kan levere den høje performance som Corsair lover.
Topbøjlen indeholder de 12 ultra stærke Capellix RGB LEDs, og det er første gang Corsair bruger denne teknologi. Det er ikke fordi selve LED'en er anderledes end andre LEDs i dens virkemåde, men den er ultra lille i forhold til konventionelle LEDs, og er derfor nede at fylde intet mindre end 0,2 mm3 hvor traditionelle LEDs fylder næsten 2 mm3. Ved at de nye Capellix LEDs er så små, skulle de altså ikke påvirke DRAM modulerne hverken på strømforbrug eller varmeudvikling, og ifølge Corsair skulle de altså også udsende et klarere og kraftigere lys end traditionelle LEDs.
Til at styre lyset og de forskellige effekter det kan lave, anvendes Corsairs iCUE software, altså præcis den samme som hvis man har et Corsair tastetur, RGB blæsere eller AiO vandkøler, eller måske deres RGB LED-strips.


Test af PLANTRONICS RIG 500 PRO

Skrevet af Thomas Eriksen | 20-02-2019 | 8 kommentarer

Jeg har i dag modtaget et helt nyt produkt fra Plantronics. Det er en virksomhed, som jeg umiddelbart ikke selv har erfaring med, eller kender nogen, som har et produkt fra dem. Dette på trods af at virksomheden i realiteten er en forholdsvis stor organisation som har eksisteret i mange år. Det skyldes dog mest af alt at Plantronics mest af alt er kendt for deres professionelle løsninger til kontorer mv. De har meget erfaring med udviklingen af headset hvilket er et af dem, vi skal se på i dag, da de har sendt et headset fra deres RIG 500 Serie til mig.

Læs mere herÆndring for gæstebrugere i forum

Skrevet af Thomas Eriksen | 05-01-2019 | 66 kommentarer

Gennem det sidste halve års tid har vi oplevet et stigende problem med gæster der spammer vores forum gennem diverse anonyme proxy servere. Vi har derfor kæmpet en stor kamp for at banne alle disse IP adresser, blot for at erfare at personen hopper videre til den næste. Jeg ved mange af jer har ønsket at vi helt lukkede for gæstebrugere, men det er en så stor del af vores DNA, at det ikke er et skridt jeg ønsker at tage, hvis det kan undgås. 

Vi har derfor indskrænket muligheden for at bruge gæstebruger adgangen. Det er ikke længere muligt at poste som gæstebruger fra en IP adresse der ikke stammer fra Danmark. Det betyder derfor at du fremadrettet ikke kan benytte diverse udenlandske VPN services som gæst og fremover skal oprette en profil for at skrive.
 
En anden ændring vi har foretaget, er at vi har begrænset hvilke domæner der kan benyttes som email ved oprettelse af en ny profil. Man kan således ikke længere benytte diverse midlertidige email tjenester til at oprette en ny profil med. Endeligt har vi indført en 1 times forsinkelse på bekræftelses mailen når man opretter en email profil fra en ikke dansk IP adresse.
 


Nytårskonkurrence på HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-12-2018 | 391 kommentarer

Så sidder vi her på årets sidste dag, julen er overstået og i har garanteret fået alt for mange bløde pakker og længes efter lidt ny hardware. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille Nytårskonkurrence hvor i kan vinde et af 3 gavekort på 500 kr til Komplett.dk.  

Alt i skal gøre er at svare på tråden her og fortælle hvor gamle i var da HardwareOnline.dk gik i luften første gang 1. april 2000. Så som eksempel så er jeg født i marts 1974 og jeg var altså 26 år da vi startede.

I må også meget gerne fortælle en historie om hvorfor i synes HOL er et fedt site, men det er ikke et krav, det gør det bare sjovere at læse tråden igennem12345678910111213141516171819202122232425...Sidste