Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Nyheder

Mens vi venter: 2017

Skrevet af Christian | 31-12-2017 | 35 kommentarer

Traditionen tro har vi her på årets sidste dag lavet list statistik for året der gik.

Godt nytår

Forum
Status quo på forumaktiviteten i år i forhold til forrige år.


Test af Asus Cerberus V2 Gaming

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-12-2017 | 0 kommentarer

ASUS Cerberus tilhører en pris venlig serie fra deres line up, med headset mus og tastaturer.
Det er først gang, jeg selv har et produkt fra denne serie i hånden, men det er også første gang, jeg har prøvet et headset fra Asus. Jeg er meget spændt på at se, hvordan kvaliteten, herunder specielt lyden arter sig. Med en pris på ca. 480kr har vi med et produkt, som de fleste nok ville se på, da det er en pris, som ikke vil skræmme. Lad os se på om det så pengene værd!

Læs testen her...Julekonkurrence på HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 01-12-2017 | 1070 kommentarer

Julen er over os og mange er sikkert både i gang med ønskesedler og juleindkøb. Det plejer at være dyrt og derfor kan hardware indkøb godt træde lidt i baggrunden for en tid.Sådan startede jeg julekonkurrencen sidste år og jeg er sikker på at det stadig er tilfældet. Derfor har jeg besluttet at vi gentager sucessen og holder endnu en Julekonkurrence. Præmien er også næsten en gentagelse fra sidste år, jeg var nemlig ude og svinde dankortet på black friday og det blev til 2 præmier 1. præmien er 1 stk ASUS GeForce GTX 1070Ti ROG Strix Gaming. 2. præmien er en Samsung 850 EVO SSD på 500 GB  og til dem begge smider jeg lidt merchandise jeg har fået på Computex :-)Alt du skal gøre for at vinde dette super fede grafikkort er at svare I denne tråd og fortælle hvad du ønsker dig til jul. Derudover skal du have en aktiv brugerprofil og naturligvis skal svaret i tråden være skrevet fra den. Du kan kun deltage en gang så mange svar giver ikke ekstra lodder til udtrækningen.Black Friday, tilbuds tråden.

Skrevet af Thomas Eriksen | 23-11-2017 | 371 kommentarer

Black Friday er en forholdsvis ny tradition her i Danmark hvor den virkeligt har fået medvind de sidste 5-6 år. Lige som meget andet, er traditionen importeret fra USA hvor den har eksisteret i mange år. Om udtrykket stammer fra at fredagen efter Thanksgiving har været den travleste handelsdag, eller om det er den dag butikkerne har tjent penge nok til at dække deres omkostninger skal jeg lade være usagt. Men vi kan i hvert fald fastslå at Black Friday efterhånden er en fast del af den danske julehandel hvor vi kan finde rigtigt mange gode tilbud. I år bliver med garanti ingen undtagelse så lad os samle de gode tilbud i denne tråd.Listen her er er samlet af ande8118 som skal have et stort tak for at stille den til rådighed. Har i flere links så smid dem er i tråden og vi vil opdatere den.Test af ASUS ROG Gladius II

Skrevet af Thomas Eriksen | 09-10-2017 | 1 kommentarer

Vi har i dag kigget på en Gaming mus fra, Helt præsist drejer det sig om ROG Gladius II som er en kablet optisk mus. Når man investerer i Asus ROG serie, så er det med forventningen om et produkt, der er blevet kælet mere for end deres standard produkter. læs mere herNy serie gaming laptops fra MSI

Skrevet af Kaare H | 07-10-2017 | 3 kommentarer

De grundlæggende specifikationer lyder som om der er tale om en ret heftig stationær computer med tilhørende luksus gamingudstyr. I virkeligheden er der tale om MSI's to nyeste gaming laptops, GE63VR og GE73VR Raider.


For at tage lidt specifikationer først, så fåes GE73VR Raider med en 17,3" tommer stor skærm i enten Full HD (1920*1080) eller UHD (3840*2160) skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz (gælder kun for Full HD skærmen), et individuelt, baggrundsbelyst belyst tastatur fra danske SteelSeries, kabinet udført i en aluminiumslegering, og højttalere fra Dynaudio.

Test af Philips 328E8QJAB5

Skrevet af Thomas Eriksen | 15-08-2017 | 0 kommentarer

I dag vi tager vi et nærmere kig på Philips nye 32 tommer PC skærm, som henvender sig til det mere budget orienterede marked. Skærmen kommer med buet panel, og slår sig op på at være en budgetvenlig skærm med et godt panel. Skærmen kommer med både AMD Freesync og Philips eget ”SmartImage” brand, som tilbyder at optimere oplevelsen i spil.

Vi kigger derfor nærmere på netop skærmens brugbarhed i forhold til både gaming, og generelt brug. Vi kigger også nærmere på om skærmen lever op til de præmisser der stilles. Læs hele testen herTest af SpeedLink Kudos Z-9

Skrevet af Kaare H | 24-07-2017 | 0 kommentarer

Vi kigger denne gang nærmere på SpeedLinks Kudos Z-9 mus, er af deres bud på en gamingmus, og hvis den på nogen måde bare minder om det tastatur vi testede sidst fra SpeedLink, så er der absolut gode udsigter til, at det bliver en sand fornøjelse at bruge musen.

Endnu en gang har SpeedLink overrasket mig med deres produkt, og jeg syntes det er rigtig dejligt at se, at der for det første kommer flere producenter som tør, men som også kan, tage kampen op mod kæmperne som SteelSeries og Razer. Det er klart at der er features fra de store, som SpeedLink ikke har, enten fordi de ikke kan/vil lave det, eller fordi det simpelthen er for dyrt, i forhold til deres brand. Jeg vil ikke lade det være en hemmelighed, at jeg klart savner nogle features for at styre lyseffekterne bedre i musen, samt savner muligheden for at justere vægten i den, men dette er features jeg udmærket godt ved, jeg ikke skal regne med at få eller finde i en mus til omkring 300,- men med disse afsavn, så er det absolut ikke en dårlig mus man får med Kudos Z-9, tværtimod.

Du kan finde resten af reviewet ved at følge linket  her.Test af Synology DS416j

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-07-2017 | 9 kommentarer

Synology serveren ankom i en dejlig stor kasse, med et håndtag placeret øverst på kassen, hvilket gør den nem at transportere rundt. Derudover får man det indtryk, at virksomheden har tænkt på, hvilke signaler det er man gerne vil udtrykke overfor sine kunder; nemlig at indholdet er velbeskyttet og man har gjort sig ekstra umage. Læs mere herTest af SpeedLink Parthica

Skrevet af Kaare H | 06-06-2017 | 0 kommentarer

I dette review skal vi se nærmere på Speedlinks Parthica Core Gaming Keyboard, og som navnet antyder er det et basis-tastatur der er tale om. Og helt basis er det så alligevel ikke, da der trods alt stadig er belyste taster, mulighed for flere forskellige profiler og macrotaster.

Det er meget længe siden jeg har brugt et rubberdome-tastatur som rent faktisk også var behageligt at skrive på, så der overraskede komforten ved Parthica mig yderst positivt, og som en yderligere positiv overraskelse, så var det også utrolig nemt at vænne sig til at skrive på. Det er nok noget af det sværeste jeg har prøvet, efter jeg skiftede over til mekanisk tastatur, det har altså været at bruge non-mekanisk til noget som helst, da det er to vidt forskellige måder man skriver på. Så kan det godt være at det lyder fuldstændig tosset, da det reelt ”bare” er en taste man trykker på, men jeg syntes at de opfører sig meget anderledes, bl.a. at man ikke behøver at trykke en mekanisk tast helt til stoppet, men faktisk kan nøjes med at trykke den halvvejs ned.

Du kan finde resten af reviewet ved at følge linket her12345678910111213141516171819202122232425...Sidste