Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Unboxing af ASUS ROG THOR PLATIUM II

Skrevet af Heini Nielsen | 25-05-2022 | 12 kommentarerTiden er kommet. Jeg skal have bygget en ny test pc op, som jeg skal benytte til at teste nye som gamle grafikkort på. Jeg har endnu engang været så heldig, at få Asus til at hjælpe mig med nogle af delene, som jeg skal anvende til at bygge denne pc op med. Jeg kan fortælle jer, at jeg blandt andet vil anvende et Asus Rog Maximus z690 Extreme bundkort, som jeg fornyligt lavede en anmeldes af som I kan læse her. En af de store grundene til jeg valgte dette bundkort er, at du har en release knap til grafikkortet. Når nu den skal benyttes til, at teste en masse grafikkort af med, så var det et oplagt valg for mig at gå med dette bundkort.

Jeg har som sagt valgt, at starte lidt blødt ud og udfærdige en hurtig Unboxing. Mit første indtryk til jer, af et af de produkter, som jeg har været så heldig at have fået af Asus til dette formål. De har nemlig sendt deres helt nye udgivet strømforsyning nærmere betegnet Asus Rog Thor Platinum II, efterfølgeren af den rigtig populære Thor serie. En strømforsyning, som skulle kunne håndtere selv de meste krævende grafikkort, som vi har på markedet pt, men forhåbentligt ligeledes til de kommende grafikkort, som lyder til at blive meget strøm krævende, men nok desværre ikke det, de fleste håber på kommer til at ske med de strømpriser, vi har nu om dage. Læs hele artiklen her!Test af Epos H3PRO Hybrid

Skrevet af Heini Nielsen | 21-05-2022 | 0 kommentarerDet er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har set på et headset, idet producenterne ikke har tilbudt mig, at se nærmer på dem, og tiden har simpelthen ikke været til det, men nu jeg fandt et hul i min kalender til at se på dette nye headset kaldt Epos H3Pro Hybrid.

Der er lanceret mange spændende headsets her på det seneste, og faldt tilfældigvis over Epos H3Pro Hybrid, som efter specifikationerne ser ud til, at kunne anvendes til nærmest alt. Uanset om det er til Pc, konsoller gaming eller om du eksempelvis under en lang løbe- eller gåtur vil lytte til musik, hvor det er koblet til din telefon. Epos H3Pro Hybrid skulle kunne dække alle punkter uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.Roccat Vulcan TKL Pro, Burst Core, Sense Icon og Sense Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 16-05-2022 | 2 kommentarer

Det er blevet tid til at se lidt på nyere udgivelser fra Roccat, hvor der ikke vil blive lavet en direkte anmeldelse af produkterne, eftersom der allerede har været set på Vulcan TKL Pro i sin sorte udgave her på Hardwareonline tilbage i november 2020. Men med det hvide tema i sit fokus, så har Roccat sendt deres hvide version af Vulcan TKL Pro samt deres hvide mus; Burst Core med to tilbehørs musemåtter Sense Icon og Sense Pro. Det hvide tilbehørstema lever fortsat i sit bedste velgående, som jeg nok må indrømme, at jeg selv er storforbruger af. PC-universet er blevet langt mere end bare hestekræfter i maskineriet, nu skal det også have et æstetisk tiltalende udseende.

Jeg er selv daglig forbruger af den sorte version af Vulcan TKL Pro, som nok ikke har det bedste hardware til sammenligning med andre TKL-tastaturer på markedet, men det er et tastatur der virkelig er tilfredsstillende at skrive på. Så hvis du er ude efter et tastatur med en god balance mellem godt hardware og et velfremstillet tastatur, så kunne Vulcan TKL Pro være et rigtig godt alternativ!

I en lidt anden boldgade skal der også ses på Roccat Burst Core, som fås til en budgetvenlig pris alle kan være med til. En mus der kun vejer 68g, med Roccats Easy-Shift[+] teknologi og har en 8500 DPI optisk sensor. En mus der naturligvis kun føles bedre på den rette overflade, hvorfor jeg også har fået fornøjelsen af at prøve Roccats to nyere musemåtter Sense Icon og Pro, som på hver sin måde gør brugen af musen en bedre oplevelse. En musemåtte skal ikke undervurderes heller, da dette har en stor betydning for din mus sensors aflæsning af overfladen. Præciseringen af musemarkøringen har især en stor betydning i FPS-spil, for hvem har ikke oplevet at musemarkøren hakker og ikke kan ramme præcist efter modstanderen? Det hele er naturligvis ikke så sort og hvidt, men en god musemåtte hjælper! Læs hele artiklen her!


HardwareOnline.dk flytter server

Skrevet af Thomas Eriksen | 11-05-2022 | 37 kommentarer

Grundet de nedbrud vi har oplevet på vores nuværende server og for at forberede skiftet til nyt design flytter vi i morgen HardwareOnline.dk over på en anden server. Den nuværende server har tjent os i 7 år og trænger efterhånden til noget hvile :-) Så derfor skifter vi til en ny server med større kapacitet (ikke at det var strengt nødvendigt) 

Jeg forventer at vi lukker siden ned omkring kl 21 og at skiftet til tage nogle timer. Men at vi er oppe og køre igen omkring midnat. Jeg beklager de ulemper dette giver men det skulle gerne resultere i en bedre drift fremover og samtidig gøre konvertering til nyt site lidt nemmere. 

Test af XGIMI Halo+

Skrevet af Thomas Jensen | 28-04-2022 | 0 kommentarer

Det er blevet tid til at se noget lidt anderledes end hvad vi plejer at se på her på Hardwareonline. Den kinetiske virksomhed XGIMI har eksisteret siden 2014 og har haft utrolig fremgang i deres projektormarked, som også har været en af de mest eksporteret varemærker fra Kina i kategorien. Halo+ er projektoren der skal ses på i dag, hvilket blev lanceret tilbage i september 2021, som ikke kun er lille og transportabel, men giver dig ligeledes muligheden for storskærm i FullHD 1080p næsten over alt. Halo+ er en projektor med blandt andet 900 ANSI Lumens, lyd fra Harman Kardon, HDR10 og XGIMI’s ISA-teknologi, som kan oversættes til en autofokus- og billedestabiliseringsfeature. Naturligvis har Halo+ indbygget Chromecast, så du har mulighed for at gøre brug af dine ynglings applikationer på en skærm helt op til 200”! Dette er kun en belysning af toppen af isbjerget, hvor Halo+ tilbyder meget mere! Læs hele artiklen her!


Gigabyte/Aorus Pc Build

Skrevet af Heini Nielsen | 16-04-2022 | 13 kommentarerGigabyte/Aorus henvendte sig med en forespørgsel omkring min tid og lyst til at bygge en Gamer pc, som ikke nødvendigvis bestod af High-end dele, men en pc som kunne dække de flestes behov og med mulighed for, at vise slutresultatet frem for jer trofaste Hardwareonline læsere. De fortalte, at de havde læst nogle af mine tideligere pc build anmeldelser gemmen tiden, og været ret imponeret over dem, hvorfor de gerne ville have mig til at bygge en pc op for dem, som næsten kun skulle bestå af Gigabyte/Aorus dele.

Gigabyte/Aorus er en af de få virksomheder, hvor du næsten kan bygge en komplet pc op med deres egne produkter, idet de producerer de fleste pc’er dele selv såsom: Ram, kabinetter, grafikkort med mere. Det er ikke mange virksomheder, der kan sætte flueben på det punkt. herunder Asus og Msi, idet de eksempelvis ikke producerer Ram og lagerenheder.Test af Remarkable 2

Skrevet af Heini Nielsen | 07-04-2022 | 7 kommentarer

”Du vil huske indholdet fra eksempelvis et møde, en bog eller en forelæsning bedre, hvis du skriver gode noter ned ved siden af”. (https://videnskab.dk/sporg-videnskaben/husker-vi-bedre-nar-vi-tager-noter )

Det er en sætning jeg selv er vokset op med i en tid, hvor computere og tablets endnu ikke var en del af folkeskolen, og har i forbindelse med et senere uddannelsesforløb i en moden alder, på trods af muligheden for brugen af bærbar computer alligevel anvendt almindelig note skrivning, idet jeg oplevede, at huske informationerne meget bedre.

Jeg fortæller jer dette fordi, denne anmeldelse omhandler en test af reMarkable 2, som tilbyder samme oplevelse af, at skrive noter på almindeligt papir og hvorfor jeg synes, at den er interessant at se nærmere på og teste.HardwareOnline.dk 22 år

Skrevet af Thomas Eriksen | 01-04-2022 | 22 kommentarer

HardwareOnline.dk 22 år
 
I dag er det 22 år siden HardwareOnline.dk gik i luften. Som jeg husker det så kom siden online en gang i løbet af eftermiddagen og den første nyhed er i hvert fald skrevet 1. April 2000 kl 16.59 https://www.hardwareonline.dk/nyheder.aspx?nid=1

forud for lanceringen havde jeg faktisk drevet 2 hardware websites så jeg havde lidt erfaring med det. Mit første Website hed ATComputing.dk og det havde jeg startet sammen med en kammerat tilbage i 1998. Navnet bygger lidt på at IBM i 80’erne havde brugt navnet AT  om nogle af deres PC’ere. Men det hang også lige så meget sammen med at jeg startede siden med min kammerat Allan så siden hed faktisk Allan og Thomas Computing :-)Test af MSI GeForce RTX3050 Gaming X 8G

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-03-2022 | 12 kommentarer

Så har vi fået endnu et GeForce RTX 3050 kort til test. Denne gang er det MSI der har sendt os deres MSI GeForce RTX3050 Gaming X 8GB. Der er tale om et kort med 2 store blæsere og med et pænt visuelt design.

RTX 3050 blev lanceret tilbage i Januar til en MSRP (anbefalet pris) på 249$. Men virkeligheden var noget anderledes og de første kort debuterede over 4000 kr, hvilket var alt for meget for dette kort. Siden dengang er der skåret lidt af priserne, så dette kort i skrivende stund står til omkring 3300 kr og der er endda andre RTX 3050 kort der er til at købe i dag for under 2800 kr. Det gør unægtelig 3050 serien noget mere interessant end ved lanceringen. Læs hele testen herTest af ASUS ROG MAXIMUS XIII EXTREME Z690

Skrevet af Heini Nielsen | 27-03-2022 | 2 kommentarerFor et stykke tid siden kiggede jeg nærmere på noget af det, som jeg betragter, er noget af det vildeste bundkort, du kan købe til sidste Gen Intel platform. Nemlig Asus Z590 Extreme bundkort, som er et super lækkert bundkort på næsten alle punkter. Men som jeg nævnte i min anmeldelse af bundkortet, så var det nærmest dødsdømt fra starten af, idet hoppet fra Intel gen 10 til 11 ikke var til at spore nogle steder på ydelsen, men hvad ville du så få ud af det?

Asus har nu udgivet Asus Rog Z690 Extreme, og hertil må jeg sige, at mine forventninger er sky høje. Jeg har tidligere haft testet bundkort som Msi Meg Z690 Unify og Aorus Z690 Extreme. Jeg erkender, at jeg har været imponeret af, hvad Intel har leveret denne gang. Mine tidligere test resultater fra de 2 nævnte bundkort illustrerede at ydelsen var helt i top. Spørgsmålet er så, hvor meget ekstra ydelse kan du få med Asus Rog Z690 Extreme i forhold til de 2 nævnte bundkort? og vil du få mere ydelse ved at vælge Asus Z690 Extreme bundkort? det vil jeg prøve at finde ud af.12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE