Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Speedlink Ultor review

Skrevet af Kaare H | 28-09-2018 | 3 kommentarer

Vi tager i dette review et nærmere kig på det lille mekaniske gaming-tastatur Ultor fra Speedlink. Der er tale om et tastatur uden numpad, altså i det mere populært kaldte design ten-key-less (TKL).

Som udgangspunkt er de mekaniske tastaturer langt hurtigere end nogle af de andre typer tastaturer, og det gør bl.a. muligt at skrive rigtig hurtigt på dem, uden at tastaturet misser et enkelt tryk, og så syntes jeg, personligt, at mekaniske tastaturer er langt bedre at skrive på, og de virker bare mere ”rigtige” for mig, da det både er en vis modstand på tasterne for at de aktiveres, men der er også det langt bedre taktilt og hørbart feedback fra tasterne, som jeg tit har savnet ved rubberdome tasataturer.

Reviewet kan læses ved at følge linket her: https://www.hardwareonline.dk/show_artikler.aspx?id=369Synology præsenterer nyt rackmonteret NAS

Skrevet af Kaare H | 09-08-2018 | 22 kommentarer

Behovet for at alle i en virksomhed har adgang til fælles data, lagring og deling af filer bliver større og større, men hvad gør man, hvis man ikke vil have en offentlig cloud-løsning, men hellere selv vil administrere det hele? Svaret er naturligvis et NAS, men lige så snart man begynder at nærme sig de lidt større rack-monterede NAS, så er der valget mellem de helt små, der tilbyder begrænset plads, eller de helt store som koster så jorden ryster.

Synology kommer med deres nye RS1219+ med et bud på den gyldne mellemvej. Det er en 8-bay nas der kun fylder 2U i højden, og 12" i dybden, så det passer ind i de små, vægmonterede rackskabe som jo typisk også bruges til netværksudstyr som eks. switches og firewalls.

"Vi oplever et behov for mini-datacentre på steder med begrænset fysisk plads, især hos virksomheder i vækst" fortæller Katarina Shao, produktchef for Synology Inc.


Test af ASUS PG258Q

Skrevet af Thomas Eriksen | 28-06-2018 | 5 kommentarer

Jeg har i et par forskellige forums lagt mærke til, at dette spørgsmål; ”kan der opleves en skærmforskel ved 144 Hz til de 240 Hz?”, hvilket jeg finder meget interessant. Jeg tænkte derfor, at det kunne være ret spændende selv at afprøve forskellen på disse to skærme, og undersøge om der var en reel mærkbar forskel ved at gå fra en 144 Hz til en 240 Hz skærm. Læs mere herSpeedlink Quinox review

Skrevet af Kaare H | 24-01-2018 | 0 kommentarer

Vi tager denne gang et nærmere kig på et kablet gamepad fra Speedlink, nemlig deres Quinox Pro USB Gamepad, som bl.a. inkluderer brugen af et OLED display.

Havde man spurgt mig for 10 år siden om jeg nogensinde ville bruge et gamepad til andet end netop konsol, ville jeg have grint og svaret nej. Et par år med gaming på konsol, hvor jeg særligt har spillet Forza Motorsport, har dog virkelig fået overbevist mig om at et gamepad absolut også er yderst brugbart til PC, da det er langt nemmere at få en god og præcis styring i bilspil med en controller, frem for tastaturet som kun giver mulighed for at vælge mellem fuld gas/brems eller ingenting.

Det fulde review af Speedlink Quinox kan du læse ved at følge linket lige her.Indtryk fra CES 2018

Skrevet af Thomas Eriksen | 24-01-2018 | 18 kommentarer

I forrige Uge var jeg på CES i Las Vegas og jeg har nu haft en uges tid til at fordøje indtrykkene fra verdens største messe for forbrugerelektronik. Jeg har derfor samlet en række indtryk jeg fik på messen i denne artikel. Jeg vil primært lade billederne tale for sig selv, men i skal nok få mine kommentarer med også :-)

Læs mere herMens vi venter: 2017

Skrevet af Christian | 31-12-2017 | 37 kommentarer

Traditionen tro har vi her på årets sidste dag lavet list statistik for året der gik.

Godt nytår

Forum
Status quo på forumaktiviteten i år i forhold til forrige år.


Test af Asus Cerberus V2 Gaming

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-12-2017 | 0 kommentarer

ASUS Cerberus tilhører en pris venlig serie fra deres line up, med headset mus og tastaturer.
Det er først gang, jeg selv har et produkt fra denne serie i hånden, men det er også første gang, jeg har prøvet et headset fra Asus. Jeg er meget spændt på at se, hvordan kvaliteten, herunder specielt lyden arter sig. Med en pris på ca. 480kr har vi med et produkt, som de fleste nok ville se på, da det er en pris, som ikke vil skræmme. Lad os se på om det så pengene værd!

Læs testen her...Julekonkurrence på HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 01-12-2017 | 1070 kommentarer

Julen er over os og mange er sikkert både i gang med ønskesedler og juleindkøb. Det plejer at være dyrt og derfor kan hardware indkøb godt træde lidt i baggrunden for en tid.Sådan startede jeg julekonkurrencen sidste år og jeg er sikker på at det stadig er tilfældet. Derfor har jeg besluttet at vi gentager sucessen og holder endnu en Julekonkurrence. Præmien er også næsten en gentagelse fra sidste år, jeg var nemlig ude og svinde dankortet på black friday og det blev til 2 præmier 1. præmien er 1 stk ASUS GeForce GTX 1070Ti ROG Strix Gaming. 2. præmien er en Samsung 850 EVO SSD på 500 GB  og til dem begge smider jeg lidt merchandise jeg har fået på Computex :-)Alt du skal gøre for at vinde dette super fede grafikkort er at svare I denne tråd og fortælle hvad du ønsker dig til jul. Derudover skal du have en aktiv brugerprofil og naturligvis skal svaret i tråden være skrevet fra den. Du kan kun deltage en gang så mange svar giver ikke ekstra lodder til udtrækningen.Black Friday, tilbuds tråden.

Skrevet af Thomas Eriksen | 23-11-2017 | 371 kommentarer

Black Friday er en forholdsvis ny tradition her i Danmark hvor den virkeligt har fået medvind de sidste 5-6 år. Lige som meget andet, er traditionen importeret fra USA hvor den har eksisteret i mange år. Om udtrykket stammer fra at fredagen efter Thanksgiving har været den travleste handelsdag, eller om det er den dag butikkerne har tjent penge nok til at dække deres omkostninger skal jeg lade være usagt. Men vi kan i hvert fald fastslå at Black Friday efterhånden er en fast del af den danske julehandel hvor vi kan finde rigtigt mange gode tilbud. I år bliver med garanti ingen undtagelse så lad os samle de gode tilbud i denne tråd.Listen her er er samlet af ande8118 som skal have et stort tak for at stille den til rådighed. Har i flere links så smid dem er i tråden og vi vil opdatere den.Test af ASUS ROG Gladius II

Skrevet af Thomas Eriksen | 09-10-2017 | 1 kommentarer

Vi har i dag kigget på en Gaming mus fra, Helt præsist drejer det sig om ROG Gladius II som er en kablet optisk mus. Når man investerer i Asus ROG serie, så er det med forventningen om et produkt, der er blevet kælet mere for end deres standard produkter. læs mere her12345678910111213141516171819202122232425...Sidste