Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Black Friday 2020 Tråden

Skrevet af Thomas Eriksen | 26-11-2020 | 372 kommentarer

Så er det endnu engang ved at være Black Friday og derfor laver vi endnu engang en tråd hvor vi kan samle alle de gode tilbud. Det lader til at danske butikker endnu engang misforstår konceptet med Black Friday og tyvstarter med diverse tilbud allerede nu en uge før den faktiske dag, så derfor er det på plads at vi også tyvstarter så vi alle kan få del i de gode tilbud.

I år har vi lavet et samarbejde med Pricerunner hvor vi benytter deres Widgets til at liste priserne fra en række kategorier. For god ordens skyld skal jeg naturligvis oplyse at vi får del i den provision der tjenes på salg der foretages gennem disse men om du vil bruge linket i disse widgets eller om du vil poste og bruge et link i tråden står dig totalt frit for.Test af Philips 278M1R

Skrevet af Heini Nielsen | 25-11-2020 | 0 kommentarer
Anmeldelsen denne gang er en anelse anderledes i dens struktur. Jeg ikke tidligere har skrevet anmeldelser for Philips, hvorfor jeg har medtaget lidt baggrundshistorie omkring virksomheden.  Ja det er lidt nørdet, men i må bære over med mig.  Philips kontaktede mig for et stykke tiden siden om deres helt nye model 278M1R i 4k, 27 T skærm ikke var noget for mig, at have til test. Skærmen 278M1R har et lækkert design, og er målrettet mod brugere af spillekonsoller, som x-Box/ps4,5 samt dem, som ønsker en lækker skærm til deres pc, hvor prisen tilmed ligger i den fornuftige ende, men vil 60 Hz dække behovet? Læs hele artiklen her!   

Test af Steelseries Rival 3 Wireless

Skrevet af Thomas Jensen | 23-11-2020 | 0 kommentarerJeg har i mine unge dage været storforbruger af Steelseries produkter, hvor der sidenhen har været sket en kæmpe forandring på markedet for gaming tilbehør, som gør at man også prøver andre produkter end hvad man forhen har gjort. Steelseries følger med bølgen med deres tilbehør rettet mod gameren, hvor både TKL-tastaturer, tastaturer med massevis af RGB, headsets og trådløse muse er hvad jeg mærker producenterne, bruger deres innovative tanker på i øjeblikket. Steelseries Rival 3 Wireless er en af Steelseries nyere trådløse muse, hvor der er fokus på batterilevetiden og prisniveauet. Ligesom vi har set med Corsair Katar Pro Wireless (artikel link), så har Logitech også deres version på batterilevetid på deres trådløse mus G305. Men i dag skal vi se på Steelseries Rival 3 med en fantastisk batterilevetid og deres gigantiske QcK PRISM 4XL musemåtte, som kan mere end bare at være et gulvtæppe på bordet.

Rival 3 Wireless kommer både med indbygget Bluetooth og 2.4 GHz trådløs forbindelse, som giver dig lidt en multifunktionel mulighed, hvis du ønsker at gøre brug af Rival 3 på flere enheder, uden du skal til at skrifte den trådløse dongle over i en anden computer.Test af Tesla Model 3 LR

Skrevet af Thomas Eriksen | 18-11-2020 | 37 kommentarer

I dag skal vi kigge på noget lidt anderledes end vi plejer her på siden. Vi har nemlig fået en Tesla Model 3 Long Range til test, eller dvs jeg har selv købt en. Den har nu de sidste 6 måneder siden fungeret som min eneste bil. I den tid har jeg kørt omkring 25.000 km så jeg har efterhånden fået den godt ind under huden. Jeg er klar over at biler er langt fra det vi normalt tester her på siden, men Tesla er også en speciel virksomhed. Man kan faktisk sige at Tesla er en teknologivirksomhed der tilfældigvis laver en bil og det er det aspekt jeg vil prøve og grave lidt dybere i, med denne artikel.

Læs hele artiklen herTest af Roccat Vulcan TKL Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 16-11-2020 | 0 kommentarerRoccat har sendt deres helt nye Roccat Vulcan TKL Pro tastatur og mange genkender måske navnet. Vulcan-serien har eksisteret i noget tid, hvor Roccat har lavet et par forbedringer på dette års Vulcan.

Roccats nye Vulcan serie fås i to versioner; TKL- og Full-Size Vulcan Pro, som kommer med deres nye Titan Tactile kontakter, hvor deres forhenværende kontakter var baseret på Titan Speed kontakter. De optiske Titan Tactile kontakter skulle give dig dobbelt levetid og være 40 gange hurtigere end forgængeren.Test af AOC AG273QZ

Skrevet af Heini Nielsen | 13-11-2020 | 0 kommentarerMed stor interesse har jeg taget imod tilbuddet fra AOC, om at teste deres helt nye gamer skærm AOC AGON AG273QZ. Den sidste skærm jeg testede var deres AOC CU34G2 curved skærm, som imponerede mig. Det der er anerledes denne gang, er at AOC AG273QZ er en helt anden type, da skærmen henvender sig til en mere specifik målgruppe, nemlig; gamerne. Jeg har en forventning om, at den kan imponere mig ligesom AOC CU34G2 gjorde det?
AOC AG273QZ kommer med et 240Hz QHD TN panel med lynhurtig ydeevne samt en total opgradering af billedkvaliteten, hvilken er ”maxed out” indenfor, hvad et TN panel kan tilbyde. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de helt kræsne gamere vil elske det fuldt ud.
Det er min forståelse, at de fleste som kører i 1440p opløsning normalt vil være begrænset til 165Hz. Med denne skærm har AOC valgt at presse AG273QZ til det yderste.  Jeg er ret spændt på om denne skærm, kan leve op til mine egne forventninger? Vil jeg blive ”blæst helt om kuld”? Eller vil jeg blive skuffet, som testen skrider frem? Læs hele artiklen her!
 

Test af Corsair K60 RGB Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 12-11-2020 | 0 kommentarerSå har Corsair lanceret deres nye K60 RGB Pro mekaniske tastatur, som er i sort anodiserede børstet aluminium, som giver K60 et moderne minimalistisk udseende! Corsair har lanceret ikke kun ét tastatur, men to i oktober måned; K100 og K60, hvor det er sidstnævnte vi skal se på i dag.

Corsair er fortsat en af frontproducenterne indenfor gaming tilbehør, hvorfor der forventes et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er sparet på materialet. K60 RGB Pro er det første tastatur med 100% tysk produceret CHERRY VIOLA kontakter, som ifølge Cherry skulle give en betydelig større kvalitet og holdbarhed samt en bedre skrivefølelse.Test af EPOS:SENNHEISER GSP 670

Skrevet af Thomas Jensen | 01-11-2020 | 25 kommentarerI sidste uge var det GSP 601 der blev set på, hvor vi i denne omgang skal se på EPOS:SENNHEISER GSP 670, deres top of the line trådløse gamingheadset, som på mange områder ligner GSP 601. GSP 670 gemmer på meget mere i det robuste ydre. Hvis du vil læse om GSP 601, så kan artiklen læses her.

Fortællingerne forsætter med GSP 670, hvor der ikke er sparet på byggekvaliteten, komfort, ej heller hardware, som også giver et skub i købsprisen i forhold til GSP 601. EPOS er som beskrevet i den ovenstående artikel gået selvstændig på markedet for gamingheadset, men udseendet og kvaliteten forbliver det samme, som vi kender fra Sennheisers. GSP 670 blev lanceret i juli 2019, hvor jeg derfor har forhåbninger om, at der også er brugt tid på firmware og softwareforbedringer siden lanceringen.Test af Reolink Argus 2 og Argus 3

Skrevet af Heini Nielsen | 28-10-2020 | 0 kommentarer


Et kamerasikkerhedssystem kan nemt gå hen og koste en formue, hvor Reolink med deres Argus 2 og Argus 3 kommer med deres bud på, et sikkerhedssystem som den almene forbruger prismæssigt kan være med på. Argus 2 og 3 og Reolinks egen software kommer med et hav af funktioner og muligheder.
 
Jeg havde ikke hørt om Reolink før jeg blev kontaktet af dem, for at høre om jeg ville se på Argus 2 og 3 herunder et Reolink Solar Panel. Reolinks primære konkurrenter er blandt andet Arlo og D-link, som designmæssigt godt kan ligne hinanden.
 
Reolink blev grundlagt tilbage i 2009, og de lancerede deres første produkt i juli samme år. Reolink fokuserer på sikkerhedsprodukter til den almene forbruger og virksomheder. Reolink har 5 produktlinjer, som består af batteridrevet kameraer, PoE IP-kameraer og NVRs, WiFi sikkerhedskameraer, PoE og WiFi sikkerhedssystemer samt tilbehør. Reolink er ikke kommet meget ind på det danske marked endnu, men med Argus serien, kunne det måske være deres næste skridt.


Test af Corsair Katar Pro Wireless

Skrevet af Thomas Jensen | 26-10-2020 | 2 kommentarerDet er nu 5 år siden Corsair lancerede den forhenværende Corsair Katar Gaming mus, hvor Corsair nu har lanceret en opgraderet udgave, Corsair Katar Pro Wireless. Der er med Katar Pro fokus på batterilevetid, på bekostning af en vægt på 11 gram i forhold til forgængeren. Når man tager navnet i betragtning, så har Corsair taget ’Pro’ i beskrivelsen af den nye Katar og jeg er ret nysgerrig på, hvad der ligger i denne betegnelse. Jeg er selv altid lidt kritisk på forhånd, når man kalder et produkt for Pro, for hvad får man ekstra for denne iøjefaldende betegnelse? Der er altid salgsargumentet, men jeg er nysgerrig på forskellen.
Corsair er en anerkendt virksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1994 af Andy Paul, Don Lieberman og John Beekly, som først arbejdede på CPU cache moduler for OEM (original equipment manufacturer). Corsair begyndte senere, i starten af 2000, at fokusere på ram, og har sidenhen haft en vækst, hvor Corsair nu er velkendt blandt alle hardware entusiaster og den almene gamer. Corsair har sidenhen fået et hardwaresortiment, som dækker næsten alle komponenter i en computer, med få undtagelser.
Corsair Katar Pro er allerede nu tilgængelig, hvorfor jeg ser det spændende at tage et nærmere kig på Corsairs nye mus, som faktisk fås næsten til den samme pris som forgængeren. Det kunne være at Corsair Katar Pro Wireless er lige præcis det du står og mangler. Læs hele artiklen her!
 

12345678910111213141516171819202122232425...Sidste