Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Overclocking af Sapphire 7900 XTX Nitro+ samt Giveaway Konkurrence

Skrevet af Heini Nielsen | 01-12-2023 | 27 kommentarer

Hej alle sammen og glædelig 1. december!

Vi synes, det er tid til at kickstarte en lille jule OC-konkurrence/Giveaway her på Hardwareonline.dk. I samarbejde med Sapphire har vi fået fingrene i et Sapphire 7900 XTX Nitro+ til dette formål, og vi sender en kæmpe tak til Sapphire for det! Derudover et stort tak til Kingston og Asus da de os har haft en lille finger med i, at vi har mulighed for at afholde denne konkurrence. 

I denne konkurrence har vi valgt at sætte to ting på højkant: et kabinet, som vi tidligere har kigget på herinde, nemlig Dutzo C720 Airflow TG RGB (link til artikel), og Denon PerL True Wireless Earbuds (link til artikel).Test af Logitech MX Keys S & MX Anywhere 3S

Skrevet af Kristian | 28-11-2023 | 3 kommentarerLogitech MX Keys S & MX Anywhere 3S


Jeg har haft mulighed for at teste Logitech MX Keys S, og MX Anywhere S3, som er produkter der i modsætning til de fleste mus og tastaturer, vi anmelder, ikke henvender sig til gameren.
Jeg har udelukkende benyttet tastatur og mus på mit arbejde, og slet ikke prøvet at spille på det, da produktet ikke lægger op til dette.Black Friday 2023 tilbudstråd

Skrevet af Thomas Eriksen | 17-11-2023 | 89 kommentarerSiden Black friday kom til Danmark for første gang, for over 10 år siden er det blevet en fast udsalgs tradition og i år er ingen undtagelse. Men som vi har set de senere år så har mange butikker allerede startet med Black November, black week og en række andre farve kombinationer for at prøve at skille sig ud. Men det er altså først på fredag at det går rigtigt igang og det bliver spænende at se om der er noget stort i vente i år.

I modsætning til tidligere år, så har det gået lidt langsommere med salget her i år og der har allerede været flere kæder der har udtalt at lagrene er højere end de foregående år. så der kan være gode tilbud og allerede nu har jeg da personligt set en del fine tilbud på feks OLED TV og andet. Test af Samsung S95C 77" OLED Smart 4K TV

Skrevet af Heini Nielsen | 14-11-2023 | 7 kommentarer

I samarbejde med LBS Frederikshavn er det lykkedes os at få TV sendt direkte fra Samsung.
Samsung er en producent vi alle kender.
De har årtiers erfaring i branchen, og har etableret sig som en af de førende producenter af fjernsyn.
Samsung-tv'er er kendt for deres imponerende billedkvalitet og avancerede funktioner som QLED- og OLED-teknologi.
Et kig på AOC Agon AG324UX

Skrevet af Kristian | 10-11-2023 | 7 kommentarerAOC er en veletableret producent af computerskærme, og deres nyeste skærm, der kombinerer 144 Hz opdateringshastighed med en høj 4K opløsning, lover en oplevelse, der er skræddersyet til gamere.
Jeg har fået deres Agon AG324UX som jeg har kigget nærmere på.
Mit første indtryk af skærmen er, at foden er utroligt stor. Der efterlades ikke meget plads på mit skrivebord. Såfremt jeg skulle beholde produktet, havde jeg investeret i en monitor stand, som var mindre end den medfølgende fod. Ligeledes er strømforsyningen også en stor basse! Test af Govee Produkter

Skrevet af Heini Nielsen | 06-11-2023 | 0 kommentarer
Er du til lys i alle afstøbninger, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Govee har specialiseret sig inden for lys i netop disse lys, om det er lys til stuen eller gaming. Jeg vil gennemgå 3 stk. lamper, hvor jeg vil til sidst i hver anmeldelse give min mening. Jeg er en ny anmelder, og derfor har jeg fået lov til at lave det på min måde med min egen mening, ud fra hvad jeg ser, men smid gerne nogen feedback til mig. 

Læs hele testen her

Test af Logitech G Pro X 2 Lightspeed

Skrevet af Heini Nielsen | 31-10-2023 | 17 kommentarer
Logitech er kommet med tre nye produkter i samme serie, hvor jeg for nylig har vist jer de to af dem. Men I skal ikke snydes for det sidste produkt. Sammen med tastaturet og musen har Logitech nemlig også lanceret deres helt nye version af deres headset, nemlig Logitech G Pro X 2 Lightspeed. Jeg personligt har glædet mig til at teste det og se, om jeg bliver lige så positivt overrasket som jeg blev med deres mus og tastatur.

Da jeg fik lov til at teste deres Pro X Wireless (den tidligere version), havde jeg et par punkter, som jeg synes Logitech godt kunne have gjort bedre med dette headset. Et af punkterne var, at lydstyrken ikke var særlig høj i headsettet, og det var et stort minus for mig. Så jeg er meget spændt på at se, om det er blevet forbedret.


Test af Denon PerL True Wireless Earbuds

Skrevet af Kristian | 27-10-2023 | 14 kommentarerJeg har fået Denon PerL til en lille anmeldelse.Det er True Wireless In-Ear Earbuds fra Denon.

Der er ganske få forhandlere af disse earbuds, derfor ikke et produkt jeg har stiftet bekendtskab med før. 

Denon er en anerkendt producent inden for lydudstyr med en lang historie af kvalitet og innovation. De har etableret sig som en pålidelig producent af både højttalere og headsets og har opnået et solidt omdømme inden for audiobranchen.


Test af Porsche Design AOC Agon Pro PD32M

Skrevet af Asbjørn | 20-10-2023 | 9 kommentarer


Hvad får du, når en skærmgigant som AOC går sammen med bilgiganten Porsche? En skærm i særklasse! 4K, 144Hz opdateringshastighed og en imponerende kontrast med et Mini LED panel. Med en pris på hele 17.000 kr. er det bestemt ikke den typiske "hverdagsskærm" du finder hos den lokale skærmpusher. Kan de voldsomme specifikationer retfærdiggøre den høje pris? Læs hele testen her.
 

Sapphire 7700 XT Pure Vs. Sapphire 7800 XT Nitro+

Skrevet af Kristian | 16-10-2023 | 13 kommentarer
Vi havde sådan set de her grafikkort på release daten, men havde ikke fået driver med. Derfor er disse kort testet med den driver, som blev udgivet til den almene bruger efter release.
Desuden er det første gang jeg skriver et grafikkort review, så smid gerne noget feedback jeg kan bruge fremadrettet.           

Kortene er fra samme serie, og har en pris der ligger tæt op ad hinanden.12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE