Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af MadCatz R.A.T. 2+ og S.T.R.I.K.E. 2

Skrevet af Thomas Jensen | 23-10-2021 | 0 kommentarer

Alt behøver ikke nødvendigvis at være så dyrt før det kan give en god oplevelse! MadCatz er et velkendt firma, som blev stiftet helt tilbage i 1989, og har sidenhen udvidet sit sortiment og har nu produkter indenfor kategorien mus, musemåtter, tastaturer, lyd og controllers. Der skal ikke kun ses på et produkt i dag, men to! Det kommer nok ikke bag på mange, men de begge har selvfølgelig en god portion RGB med i designet, som både vil passe på bordet for de unge, eller for sådan en som mig, som aldrig bliver voksen. Begge produkter findes til en meget vellidt budgetvenlig pris, som også anerkender, at det ikke er alle der har råd til et tastatur til 2000,- kr. eller en mus til 1000,- kr. MadCatz er kendt for at have lidt mere tiltrækkende priser, hvorfor jeg i samme anledning er nysgerrig på, om alt skal koste en halv elefant + en Othello lagkage, før man kan være konkurrerende og få en god oplevelse.

På trods af de fine priser, så leveres S.T.R.I.K.E. 2 blandt andet med aluminium ramme og den optiske mus R.A.T 2+, som med sine 67 gram også har 16.8 millioner RGB-farver på dele af musens overflade. Læs hele artiklen her!


Test af Be Quiet! Pure Power 11 FM 750W

Skrevet af Thomas Jensen | 20-10-2021 | 2 kommentarer

Strømforsyningen er nok en af de mest vigtigste komponenter i vores computere, som måske ikke altid anerkendes, hvor det ofte ses i de færdigbyggede computere der sælges, at en af besparelserne ofte lander på strømforsyningen. Det er måske ikke alle der ligger mærke til det, da de som ofte køber denne slags computere, ofte har et mindre kendskab til hardware. Det er lidt en skam, da en strømforsyning ikke nødvendigvis behøver at være enten en Titanium- eller Platinum strømforsyning, hvor det ret ofte anbefales en strømforsyning der levere 80 PLUS-effektivitet, hvor det nok allerede her begynder at blive noget indviklet noget. For de lidt mere velvidende hardwarenørder, så er det et velkendt fænomen, som er minimumskravet til en strømforsyning. Alt det tekniske vil jeg lade artiklen være foruden, for det kræver nok en lidt ekstra teknisk forståelse, af noget selv jeg har vanskeligheder ved at forstå. Hvad artiklen godt kan bidrage med, er en mindre gennemgang af en af Be Quiet!s nyere strømforsyninger; Pure Power 11 FM 750W, som blandt andet har en 80 PLUS Gold effektivitet. Jeg synes designet Be Quiet! ofte forholder sig til, at det stillestående uforstyrret design, som er enkelt og ret simplificeret, hvor det avanceret består bag det stilrene ydre. Læs hele artiklen her!


Test af Netgear Orbi Pro Mini Wi-Fi 6

Skrevet af Thomas Jensen | 14-10-2021 | 0 kommentarer

Med 25 år på markedet og med kontorplaceringer i over 20 lande, så står Netgear fortsat stærkt på markedet indenfor kategorierne; Hjemmenetværk, mobil WiFi, Gaming, herunder løsninger der både er relevant for hjemmebrugeren og virksomhedsejeren. Netgear blev grundlagt i 1996 af Patrick Lo, som er uddannet elektronisk ingeniør og var forinden manager for HP. Mesh-systemer har taget fart de seneste år, hvor det primære formål er at fjerne de ’døde zoner’ i huset, eller i givende fald de steder hvor du opnår en relativ lav netværksforbindelse. Det har været et omdiskuteret emne, hvorvidt et mesh-system kan betale sig fremfor andre løsninger, eksempelvis ’WiFi Repeaters’ såsom; EX3700 og EX7300. Med et mesh-system som Netgear Orbi Pro, så kan det erstatte hele dit forhenværende router- og repeatersetup, hvor du kan tilføje flere enheder, hvis du skulle møde flere ’døde zoner’. Netgear ORbi Pro WiFi 6 Mini AX1800 er hvad vi skal se på i dag, og hvilke fordele det herunder kan have. Et mesh-system som ovenstående er især relevant for dig der bor i hus, hvor du har en længere afstand til din router.

Ifølge Netgear, så er Orbi Pro WiFi 6 Mini blandt andet bygget til at give virksomhedsejeren eller hjemmekontoret den næste niveaudækning, hastighed og herunder en stigning i forbindelseskapaciteten til en overkommelig pris for budgetbevidste virksomheder. Læs hele artiklen her!


Test af Arctic Liquid Freezer II 360

Skrevet af Thomas Jensen | 12-10-2021 | 5 kommentarer

Når noget ikke kan beskrives koldt nok, så kan man altid gøre brug af metaforiske beskrivelser. Det er netop det Artic (daværende Artic Cooling) har gjort brug af på deres serie af kølerløsninger. Jeg har i denne anledning fået muligheden for at se på; Artic Liquid Freezer II 360 RGB, som med to kølerbeskrivelser i et navn som ’Artic’ og ’Freezer’, så skulle man mene det næsten ikke kan blive koldere! Det hele er selvfølgelig metaforiske beskrivelser for ’god køling’, hvilket Artic også har været anerkendt for, som især gør sig gældende på den vandkøling der skal ses på i dag. Man må også tilstå, at bedre køling er noget vi i Danmark har brug for i øjeblikket, eftersom den danske sommervarme har været vedvarende og næsten ulidelig til tider.

Virksomheden Artic er der ikke mange der er bekendt med, hvilket der kan være mange grunde til, hvor en kan være et ret konkurrencestærkt marked for vandkølinger. Men med yderligere påtale i medierne, er Artic begyndt at blive mere velkendt. Artic blev grundlagt tilbage i 2001 i Schweiz af Magnus Huber og Gebhard Scherrer, hvor de startede ud med kølerløsninger. Det først anvendte navn var Artic Cooling, som blev ændret tilbage i 2010 til Artic. Begrundelsen for denne navneændring var, at efter år 2010 begyndte Artic at sælge andet end kun kølerløsninger, hvilket blandt andet indebære; Monitor- og TV-beslag, hovedtelefoner, opladere og USB-blæsere m.fl. Sidenhen har Artic gennem tiden også haft skiftet deres logo fire gange, som også kan skabe forvirring blandt forbrugerne, hvor de sidst skiftede i 2017, hvilket er det logo der ses på produkterne i dag fra Artic.

Mit bekendtskab med Artic er også knyttet mest til deres Freezer-køler, som har en lidt anderledes tilgang på kølerhovedet og tilhørende blæsere. Forvent dog lidt ekstra plads til Artic Liquid Freezer II 360 mm, eftersom radiatoren har en tykkelse på 3,8 cm, hvilket er cirka 1,1 cm mere end de traditionelle 2.7 cm. Læs hele artiklen her!


Test af Be Quiet! Silent Loop 2

Skrevet af Thomas Jensen | 09-10-2021 | 0 kommentarer

Vi skal ikke mange måneder tilbage før at Be Quiet! igen er på banen med en ny serie til deres kølersortiment, som blev lanceret d. 23. marts i år, hvilket er deres anden version i serien; Silent Loop 2. Sidste gang så vi på deres ’Essential’ serie, som Be Quiet! har navngivet Pure Loop. Pure Loop 360, som jeg havde muligheden for at teste sidst, var en fremragende køler til prisen, hvor kritikken ikke var så meget placeret på kølingen, men mere den begrænsede produktgaranti til sammenligning med konkurrenterne. Garantien er fortsat uændret, så hvad er forskellen på Silent Loop 2 360 mm, som der skal ses på i dag, i forhold til Pure Loop som der sås på sidst, det er et relevant spørgsmål, eftersom de har mange æstetiske ligheder. På trods af at de udadtil godt kan ligne hinanden, så er der alligevel stor forskel. Be Quiet! har placeret pumpen på Pure Loop ved radiatoren, hvor pumpen har fundet sin plads tilbage til kølerpladen. Derudover er der en væsentlig forskel i anvendte blæsere på Silent Loop 2, som vil blive uddybet senere i artiklen.

Det er i hvert fald forståeligt, hvorfor Be Quiet! har placeret Silent Loop 2 i deres Premium-kategori, hvor der blandt andet er ekstra fokus på længere levetid! Den nydesignede pumpe har en kraftfuld pumpe med tre kamre, som skulle sikre en yderligere reducering af støjniveauet. De tre kamre har til hensigt at kølervæsken spredes, som skulle skabe en laminar strømning fremfor turbulens omstændigheder, inden væsken igen forlader pumpen. Det vil blandt andet medføre en bedre væskecirkulation og lavere pumpevibration, hvilket skulle give en mere lydløs drift. Prisforskellen mellem Pure Loop og Silent Loop 2 er heller ikke som nat og dag, hvorfor det er interessant, at se hvor forskellen placere sig i realiteten. Læs hele artiklen her!


Test af nyt HardwareOnline.dk site

Skrevet af Thomas Eriksen | 08-10-2021 | 57 kommentarer

Som mange af jer nok husker, så havde vi en test af et nyt design sidste år som ikke faldt så heldigt ud. Det kan måske føles som om vi helt havde glemt det, men vi har faktisk brugt tiden på at arbejde videre på sitet. Testen afslørede nemlig at vi var meget langt fra, både på teknikken og på designet. Det har derfor taget noget længere tid end vi havde forventet, men nu mener jeg faktisk vi er i mål, eller meget tæt på.

Vi har konverteret det nuværende site helt op til 7 oktober, så i burde kunne logge ind med jeres nuværende bruger og password.

https://nytsite.hardwareonline.dk/Test af Razer Barracuda X

Skrevet af Thomas Jensen | 06-10-2021 | 0 kommentarer

Så er den tre hovedet slange; Razer på banen igen, som har lanceret en 4-i-1 enhed med trådløs ISB-C forbindelse for både PC, Nintendo Switch og Android enheder; Barracuda X. Xbox-brugere må desværre sidde på sidelinjen i denne omgang. Det er en interessant vej Razer har taget med denne navngivning, fordi de har navngivet et headset efter et stort rovdyr, som blandt andet er kendt for sin aggressive adfærd og med et mindre tiltalende udseende. Nu hvor Razer har et slange-lignende design selv, kunne man i stedet ikke gøre brug af slange-mytologiske navne såsom; Jaculus eller Antaboga? Barracuda X har heldigvis ikke taget udseendet med fra fisken Cuda, men i stedet har et minimalistisk og stilrent design. Rovdyret Barracadu X jagter andre konkurrenter, som ikke kun er til gaming, men ligeså meget til hjem- og udendørs brug, hvorfor mikrofonen af samme grund er aftagelig! Razer har formået at ramme de magiske 20 timers batteritid på Barracuda X, som jeg anser for at være det absolutte minimum, når et headset også skal bruges udenfor. Læs hele artiklen her!


Test af Roccat Torch

Skrevet af Thomas Jensen | 04-10-2021 | 0 kommentarer

Roccat har løftet sløret for hvad de beskriver som deres første mikrofon på studieniveau, som blev lanceret d. 9. august 2021. Studiemikrofonen er en komplet ny serie i deres sortiment under Streaming-kategorien, som er opkaldt efter en fakkel/lygte; Roccat Torch. En af de mere unikke feature med Roccat Torch, er den ene ud af de tre polarmønstre, som Roccat har navngivet Whispers. Det er et interessant innovativt træk, som nok skal blive interessant at dykke nærmere ind på. Man skulle næsten tro mange producenter snakker sammen, eftersom jeg over den seneste tid har haft nogle Plug and Play enheder i hænderne. Roccat Torch er også en Plug and Play-mikrofon, hvor du får alle de mest basale funktioner lige ved hånden. Roccat Torch er selvfølgelig heller ikke uden RGB, hvilket er styret afhængig af valgte polar-mønster, og ligeledes afhængig af om mute er slået til. Roccat har foretaget yderligere innovative tanker og placeret dem på Roccat Torch, hvor Roccat har implementeret; Contactless Quick-Mute, hvor du med et mindre sving af hånden over Roccat Torch kan mute mikrofonen. Det er ikke noget helt nyt, men det er alligevel en funktion Roccat har sat sit eget præg på. Roccat Torch tilbyder en god håndfuld funktioner i en alligevel ret simplificeret Plug and Play udgave!

Spørgsmålet er hvor Roccat Torch placerer sig i forhold til konkurrenterne, hvor navne som Elgato, HyperX, Røde og Blue i forvejen står ret stærkt på området for USB-mikrofoner. Læs hele artiklen her!


Test af Netgear Nighthawk XR1000

Skrevet af Thomas Jensen | 30-09-2021 | 0 kommentarer

Netgear har haft travlt siden starten af året 2021, hvor de mere eller mindre har opdateret store dele af deres produkter, herunder med WiFi 6 routers og Orbi mesh systemer. Siden den først lancerede Nighthawk router AC1900 i 2015, er der siden sket en del udvikling. Den vi skal se på i dag er; Netgear Nighthawk Pro XR1000 WiFi 6 Gaming Router, som er fyldt med features rettet mod gameren! XR1000 er Netgears første router med WiFi 6 og DumaOS 3.0, som er bygget og designet til, at optimere og allokerer din båndbredde for eksempelvis live streaming eller gaming. Netgear beskriver XR1000, som en router der kan reducere lag med op til 93%, eftersom du har muligheden for at vælge hvilket netværk du skal forbinde til og herunder afstanden. Hvis det ikke er nok, så kan du med Quality of Service (QoS), som er en del af DumaOS 3.0 prioritere ind og udgående trafik! XR1000 kommer med en 1.5GHz Tri-Core processor, som gør den nødvendige prioriteringsallokering, selv for den mest overbelastede hjemmenetværkstrafik.

XR1000, som også bliver refereret som AX5400, skal man dog ikke forvente at kunne købe til en budgetvenlig pris, hvorfor den primært henvender sig til seriøse gamer, som er villig til at betale de ekstra håndøre for en lag-fri oplevelse, herunder en god portion ekstra features. Læs hele artiklen her!


Test af Asus ROG Maximus XIII Extreme

Skrevet af Heini Nielsen | 27-09-2021 | 0 kommentarerNu er tiden kommet til at se nærmere på noget af det vildeste, du kan købe indenfor bundkort fra Asus til 11th Gen Intel cpu’er. Asus kontaktede mig, om jeg ikke havde lyst til at kigge nærmere på deres top model nemlig Asus ROG Maximus XIII Extreme Glacial. Da jeg pt. ikke har udstyret til at teste et bundkort, hvor vandkøling skal monteres, hvorfor jeg efterspurgte mulighed for, at se nærmere på deres næststørste bundkort i serien nemlig deres Asus ROG Maximus XIII Extreme Bundkort. Idet dette bundekort indenfor flere områder næsten er det samme bundkort, hvilken dog ikke skal have tilkoblet vandkøling. Svaret fra Asus var, det kunne jeg helt bestemt godt få lov til at se nærmere på.

Asus ROG Maximus XIII Extreme er et Premium bundkort, som prisen ligeledes afspejler, da den hviler solidt på en sum af cirka 7.000 kr. En pris, som de færreste nok har råd til eller ikke vil give for et bundkort. Der er helt bestemt de Hardware elskere derude, samt fans af Asus ROG, som vil sætte himmel og jord i bevægelse for at få fingrene i dette bundkort. Hvorfor? Ja, jeg kan godt sige det med det samme, fordi det er et bundkort, som stråler af ren Premium kvalitet, det kan ikke siges anderledes. Læs hele artiklen her!
 

12345678910111213141516171819202122232425...Sidste