Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Nyheder

Test af ASUS ROG Gladius II

Skrevet af Thomas Eriksen | 09-10-2017 | 1 kommentarer

Vi har i dag kigget på en Gaming mus fra, Helt præsist drejer det sig om ROG Gladius II som er en kablet optisk mus. Når man investerer i Asus ROG serie, så er det med forventningen om et produkt, der er blevet kælet mere for end deres standard produkter. læs mere herNy serie gaming laptops fra MSI

Skrevet af Kaare H | 07-10-2017 | 3 kommentarer

De grundlæggende specifikationer lyder som om der er tale om en ret heftig stationær computer med tilhørende luksus gamingudstyr. I virkeligheden er der tale om MSI's to nyeste gaming laptops, GE63VR og GE73VR Raider.


For at tage lidt specifikationer først, så fåes GE73VR Raider med en 17,3" tommer stor skærm i enten Full HD (1920*1080) eller UHD (3840*2160) skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz (gælder kun for Full HD skærmen), et individuelt, baggrundsbelyst belyst tastatur fra danske SteelSeries, kabinet udført i en aluminiumslegering, og højttalere fra Dynaudio.

Test af Philips 328E8QJAB5

Skrevet af Thomas Eriksen | 15-08-2017 | 0 kommentarer

I dag vi tager vi et nærmere kig på Philips nye 32 tommer PC skærm, som henvender sig til det mere budget orienterede marked. Skærmen kommer med buet panel, og slår sig op på at være en budgetvenlig skærm med et godt panel. Skærmen kommer med både AMD Freesync og Philips eget ”SmartImage” brand, som tilbyder at optimere oplevelsen i spil.

Vi kigger derfor nærmere på netop skærmens brugbarhed i forhold til både gaming, og generelt brug. Vi kigger også nærmere på om skærmen lever op til de præmisser der stilles. Læs hele testen herTest af SpeedLink Kudos Z-9

Skrevet af Kaare H | 24-07-2017 | 0 kommentarer

Vi kigger denne gang nærmere på SpeedLinks Kudos Z-9 mus, er af deres bud på en gamingmus, og hvis den på nogen måde bare minder om det tastatur vi testede sidst fra SpeedLink, så er der absolut gode udsigter til, at det bliver en sand fornøjelse at bruge musen.

Endnu en gang har SpeedLink overrasket mig med deres produkt, og jeg syntes det er rigtig dejligt at se, at der for det første kommer flere producenter som tør, men som også kan, tage kampen op mod kæmperne som SteelSeries og Razer. Det er klart at der er features fra de store, som SpeedLink ikke har, enten fordi de ikke kan/vil lave det, eller fordi det simpelthen er for dyrt, i forhold til deres brand. Jeg vil ikke lade det være en hemmelighed, at jeg klart savner nogle features for at styre lyseffekterne bedre i musen, samt savner muligheden for at justere vægten i den, men dette er features jeg udmærket godt ved, jeg ikke skal regne med at få eller finde i en mus til omkring 300,- men med disse afsavn, så er det absolut ikke en dårlig mus man får med Kudos Z-9, tværtimod.

Du kan finde resten af reviewet ved at følge linket  her.Test af Synology DS416j

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-07-2017 | 9 kommentarer

Synology serveren ankom i en dejlig stor kasse, med et håndtag placeret øverst på kassen, hvilket gør den nem at transportere rundt. Derudover får man det indtryk, at virksomheden har tænkt på, hvilke signaler det er man gerne vil udtrykke overfor sine kunder; nemlig at indholdet er velbeskyttet og man har gjort sig ekstra umage. Læs mere herTest af SpeedLink Parthica

Skrevet af Kaare H | 06-06-2017 | 0 kommentarer

I dette review skal vi se nærmere på Speedlinks Parthica Core Gaming Keyboard, og som navnet antyder er det et basis-tastatur der er tale om. Og helt basis er det så alligevel ikke, da der trods alt stadig er belyste taster, mulighed for flere forskellige profiler og macrotaster.

Det er meget længe siden jeg har brugt et rubberdome-tastatur som rent faktisk også var behageligt at skrive på, så der overraskede komforten ved Parthica mig yderst positivt, og som en yderligere positiv overraskelse, så var det også utrolig nemt at vænne sig til at skrive på. Det er nok noget af det sværeste jeg har prøvet, efter jeg skiftede over til mekanisk tastatur, det har altså været at bruge non-mekanisk til noget som helst, da det er to vidt forskellige måder man skriver på. Så kan det godt være at det lyder fuldstændig tosset, da det reelt ”bare” er en taste man trykker på, men jeg syntes at de opfører sig meget anderledes, bl.a. at man ikke behøver at trykke en mekanisk tast helt til stoppet, men faktisk kan nøjes med at trykke den halvvejs ned.

Du kan finde resten af reviewet ved at følge linket herComputex 2017 dag 3-4

Skrevet af Thomas Eriksen | 03-06-2017 | 4 kommentarer

Efter nogle meget lange og meget hårde dage er jeg glad for at kunne præsentere dækningen af mine sidste 2 dage på messen. Nu vil jeg tage en velfortjent ferie og så vende tilbage med lidt opfølgning om et par dage.

Læs hele artiklen herComputex 2017 Dag 2

Skrevet af Thomas Eriksen | 02-06-2017 | 0 kommentarer

Så er det blevet tid til at komme med en gennemgang af dag 2 på Computex. Jeg beklager at det er lidt forsinket, men med møder hele dagen og sociale arrangementer om aftenen er det svært at nå det hele :-)

?Dag 2 bød på flere møder og mange flere km i benene.

Læs vores gennemgang fra dag 2 lige her Computex 2017 Dag 1

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-05-2017 | 3 kommentarer

Et par travle dage er overstået for mit vedkommende og det er nu tid til at kigge tilbage på dag 1. Som altid på store messer ender man altid med at gå rigtigt meget rundt og kigge på alt det nye hardware. Jeg har fundet lidt ting frem til jer som jeg synes var interessant

Læs artiklen her.Computex 2017 Booth babes

Skrevet af Thomas Eriksen | 30-05-2017 | 28 kommentarer

Når jeg er afsted på messer som Computex, så er mit program som regel ret tæt pakket. Jeg ville derfor meget gerne poste flere artikler, men havde kun tid til en så jeg måtte vælge. Jeg valgte Booth babes da jeg ved at det er noget mange af jer elsker :-)

Du finder artiklen lige her12345678910111213141516171819202122232425...Sidste