Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Ændring for gæstebrugere i forum

Skrevet af Thomas Eriksen | 05-01-2019 | 64 kommentarer

Gennem det sidste halve års tid har vi oplevet et stigende problem med gæster der spammer vores forum gennem diverse anonyme proxy servere. Vi har derfor kæmpet en stor kamp for at banne alle disse IP adresser, blot for at erfare at personen hopper videre til den næste. Jeg ved mange af jer har ønsket at vi helt lukkede for gæstebrugere, men det er en så stor del af vores DNA, at det ikke er et skridt jeg ønsker at tage, hvis det kan undgås. 

Vi har derfor indskrænket muligheden for at bruge gæstebruger adgangen. Det er ikke længere muligt at poste som gæstebruger fra en IP adresse der ikke stammer fra Danmark. Det betyder derfor at du fremadrettet ikke kan benytte diverse udenlandske VPN services som gæst og fremover skal oprette en profil for at skrive.
 
En anden ændring vi har foretaget, er at vi har begrænset hvilke domæner der kan benyttes som email ved oprettelse af en ny profil. Man kan således ikke længere benytte diverse midlertidige email tjenester til at oprette en ny profil med. Endeligt har vi indført en 1 times forsinkelse på bekræftelses mailen når man opretter en email profil fra en ikke dansk IP adresse.
 


Nytårskonkurrence på HardwareOnline.dk

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-12-2018 | 391 kommentarer

Så sidder vi her på årets sidste dag, julen er overstået og i har garanteret fået alt for mange bløde pakker og længes efter lidt ny hardware. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille Nytårskonkurrence hvor i kan vinde et af 3 gavekort på 500 kr til Komplett.dk.  

Alt i skal gøre er at svare på tråden her og fortælle hvor gamle i var da HardwareOnline.dk gik i luften første gang 1. april 2000. Så som eksempel så er jeg født i marts 1974 og jeg var altså 26 år da vi startede.

I må også meget gerne fortælle en historie om hvorfor i synes HOL er et fedt site, men det er ikke et krav, det gør det bare sjovere at læse tråden igennemMens vi venter: 2018

Skrevet af Christian | 31-12-2018 | 38 kommentarer

Traditionen tro har vi her på årets sidste dag lavet list grafer over forumaktiviteten.

Nyheden med flest visninger blev Black Friday Tråden (24767 visninger) og tråden Manden, der blev stjålet - Podcast P3 (11637 visninger). Black Friday nyheden fik flest svar (415).

Hardwareonline.dk ønsker alle et godt nytår!Test af ASUS ROG Strix Fusion Wireless

Skrevet af Thomas Eriksen | 25-11-2018 | 0 kommentarer

Denne gang tager jeg et kig på et lidt dyrere headset fra Asus nemlig ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS.  Jeg er meget spændt, da det er det mit første trådløse headset, jeg skal afprøve.  Det der er mest interessant er, om jeg vil opleve lyd problemer samt oplevelsen af sammenhæng mellem det visuelle og lyden.

Det headset jeg sidst havde fornøjelsen af fra Asus, var deres Cerberus V2. Den Model ville jeg definere som en billigere udgave, men det var rent faktisk god lyd, man fik for pengene.  Det der ikke fungerede var mikrofonen, der ikke hørte til den bedste af slagsen.

Da disse to høretelefoner er fra hver deres serie og i hvert deres leje i forhold til pris, er jeg meget nysgerrig på resultatet af ROG STRIX FUSION.  Men lad os se på herligheden.Black Friday Tråden

Skrevet af Thomas Eriksen | 20-11-2018 | 415 kommentarer
I år har vi indgået samarbejde med Compware omkring vores Black Friday dækning. Derfor samler vi i lighed med tidligere år hele dækningen i en enkelt nyhed så vi er sikker på at alle kan få alt med. Compware skanner priserne fra 35 forskellige webshops og viser den billigste pris på deres side og de lover at sidde klar hele natten på fredag, så alle de gode tilbud kan komme op.

Så nu vil jeg overlade ordet til Compware.dk


Speedlink Ultor review

Skrevet af Kaare H | 28-09-2018 | 3 kommentarer

Vi tager i dette review et nærmere kig på det lille mekaniske gaming-tastatur Ultor fra Speedlink. Der er tale om et tastatur uden numpad, altså i det mere populært kaldte design ten-key-less (TKL).

Som udgangspunkt er de mekaniske tastaturer langt hurtigere end nogle af de andre typer tastaturer, og det gør bl.a. muligt at skrive rigtig hurtigt på dem, uden at tastaturet misser et enkelt tryk, og så syntes jeg, personligt, at mekaniske tastaturer er langt bedre at skrive på, og de virker bare mere ”rigtige” for mig, da det både er en vis modstand på tasterne for at de aktiveres, men der er også det langt bedre taktilt og hørbart feedback fra tasterne, som jeg tit har savnet ved rubberdome tasataturer.

Reviewet kan læses ved at følge linket her: https://www.hardwareonline.dk/show_artikler.aspx?id=369Synology præsenterer nyt rackmonteret NAS

Skrevet af Kaare H | 09-08-2018 | 22 kommentarer

Behovet for at alle i en virksomhed har adgang til fælles data, lagring og deling af filer bliver større og større, men hvad gør man, hvis man ikke vil have en offentlig cloud-løsning, men hellere selv vil administrere det hele? Svaret er naturligvis et NAS, men lige så snart man begynder at nærme sig de lidt større rack-monterede NAS, så er der valget mellem de helt små, der tilbyder begrænset plads, eller de helt store som koster så jorden ryster.

Synology kommer med deres nye RS1219+ med et bud på den gyldne mellemvej. Det er en 8-bay nas der kun fylder 2U i højden, og 12" i dybden, så det passer ind i de små, vægmonterede rackskabe som jo typisk også bruges til netværksudstyr som eks. switches og firewalls.

"Vi oplever et behov for mini-datacentre på steder med begrænset fysisk plads, især hos virksomheder i vækst" fortæller Katarina Shao, produktchef for Synology Inc.


Test af ASUS PG258Q

Skrevet af Thomas Eriksen | 28-06-2018 | 5 kommentarer

Jeg har i et par forskellige forums lagt mærke til, at dette spørgsmål; ”kan der opleves en skærmforskel ved 144 Hz til de 240 Hz?”, hvilket jeg finder meget interessant. Jeg tænkte derfor, at det kunne være ret spændende selv at afprøve forskellen på disse to skærme, og undersøge om der var en reel mærkbar forskel ved at gå fra en 144 Hz til en 240 Hz skærm. Læs mere herSpeedlink Quinox review

Skrevet af Kaare H | 24-01-2018 | 0 kommentarer

Vi tager denne gang et nærmere kig på et kablet gamepad fra Speedlink, nemlig deres Quinox Pro USB Gamepad, som bl.a. inkluderer brugen af et OLED display.

Havde man spurgt mig for 10 år siden om jeg nogensinde ville bruge et gamepad til andet end netop konsol, ville jeg have grint og svaret nej. Et par år med gaming på konsol, hvor jeg særligt har spillet Forza Motorsport, har dog virkelig fået overbevist mig om at et gamepad absolut også er yderst brugbart til PC, da det er langt nemmere at få en god og præcis styring i bilspil med en controller, frem for tastaturet som kun giver mulighed for at vælge mellem fuld gas/brems eller ingenting.

Det fulde review af Speedlink Quinox kan du læse ved at følge linket lige her.Indtryk fra CES 2018

Skrevet af Thomas Eriksen | 24-01-2018 | 18 kommentarer

I forrige Uge var jeg på CES i Las Vegas og jeg har nu haft en uges tid til at fordøje indtrykkene fra verdens største messe for forbrugerelektronik. Jeg har derfor samlet en række indtryk jeg fik på messen i denne artikel. Jeg vil primært lade billederne tale for sig selv, men i skal nok få mine kommentarer med også :-)

Læs mere her12345678910111213141516171819202122232425...Sidste